World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Inkább sz...rnak rá.

elcseszték volna a második menetet is?
Nincs semmi sem, nézegettem wot oldalán a fórumot, ott is teljesen tanácstalanság van..

nagy a sunnyogás
már supportnak is irtam

It\'s a trap!!! :)

I.C.ram
Qr kódos goldról van már valami hír? Bocsi, ha már kérdezték egy párszor, de nem voltam gépközelben 2 napig.
Ezt ki fogom próbálni, és köszönöm!
Valóban használom a szerver oldali célkereszt modot. Mondjuk ezt pár csatánként eljátszani kicsit macerásnak tûnik, szóval lehet inkább egyszerûbb lenne eltekintenem a mod használatától.

Teljesen igazad van. Néhány hete ezt vallottam én is. És megtörtént a csoda: nyertünk! 😄D

Persze lemaradt az az adalék,h prémem van.Na errõl ennyit,h felénk billen a pálya.

Solten
Kevesbe drasztikus megoldaskent tarthatsz xy hosszusagu szunetet. Ha nem okoz egy hangyanyi szorakozast (szumma ez egy jatek celja) sem csak merget, torold le a francba, keress mast.

Saor Alba

Szintén zenész.
Ezen a 7végén olyan mélyrepülésem van/volt h öröm volt nézni.szombaton 13 vereség 1 döntetlen,tegnap egál,ma 8 vereség 1 gyõzelem.
Kell ez nekem?!Értem,h nem lehet mindig örömködni,de ennyire ne basszon már ki velem a random és a MM.Löwém folyamatosan 240et sebez vagy picit afölött.Bazz,nem ilyen lovat akartam mikor megvettem.

Solten
Nalam olyan problema lepett fel egy ideig hogy kifagyott. Total, resetelnem kellett a gepet. Leven ez egy orosz fosch es hemzseg a bugoktol a vga-ra kuldott adatok aszinkronban vannak ha a kartya tul sok fps-t presel ki (~ 100 felett) egyszeruen osszef*ssa magat a rendszer. Egyik megoldas a Vsync bekapcsolasa, de ez nalam meg belassitotta az egeret meg olyan lag-feelinget okozott, a masik verzional maradva feltekertem kakaora az osszes beallitast (full HD), olyan 60 korul (plusz minusz 20-at ugralva) szepen beall az fps.

Saor Alba

Egyszerûen képtelen vagyok egy nyertes csörtébe kerülni...Lehet, törölnöm kellene a géprõl ezt a szart, és boldog, nyugodt életet élni?

A kifagyós-vissza nem engedõs bugról: nem tudom másnál mi az oka, de a saját tapasztalatomat elmondom.
Nálam idõnként -és ez meghatározhatatlan, lehet 1 de lehet csak 15 csata után- kiakad és eljátsza a fent említett bugot. Rájöttem, hogy a szerver oldali célkereszt az ami kiakasztja. Van a res_mods\7.5-ben egy "scripts" könyvtár. Ha megtörténik a bug, akkor alt+tab, kilõjük a játékot, kitöröljük ezt a scripts könyvtárat és újra elindítjuk a játékot. Ez után már be fog engedni. Nálam állandóan meg van nyitva a win intézõ pont emiatt, hogy minél gyorsabban el tudjam ezt játszani és kis késéssel de mehessek vissza a csatába.
Teendõk ez után: amint visszaléptünk a csatába mihamarabb kapcsoljuk ki a "szerver oldali célkereszt"-et és fejezzük be a csatát, azaz várjuk ki amíg az eredményhírdetõ tábla bejön -ez FONTOS!!
Amint ez meg volt, kiléphetünk a játékból (már a WoT-ból), másoljuk vissza a scripts könyvtárat, indítsuk el a játékot megint, kezdjünk el egy csatát és mikor bejött (mert most be fog tölteni rendesen), akkor engedélyzzük újra a szerver oldali célkeresztet és voila, újra mûködik minden rendesen! Már persze egy pár, kiszámíthatatlan mennyiségû csatáig, amikor is kezdhetjük az egész mókát elõlrõl...

iSS!

http://up.picr.de/11519546fh.jpg még PUGI90 küldte a jobb alsó sarokban volt fura a boss tank :#

link

kéne ez a tank, ami az elsõ poszt linkjében van van *.*

Oroszlánfóka,a itt a kõszáli sas.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem mintha a kemény oldalú +varázs kötényes Jgpz E100 nem kapna 1K sebzéseket az artyktól.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

annyiból számít hogy nyitott, nagyobbat sebez rajta az arty, de kötve hiszem, hogy 300as frontpáncéllal "gyíkfing" lesz az a TD.
Most az hogy nyitott nem számít. Az oldalai meg szintén nem, mert a francia TD-knek se vastagabb, mégis a legjobbak között vannak. Egy TD-nél úgyis a front a lényeg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csak nekem tûnik gyíkfingnak ez az Object 263?
mindkét oldala egy-egy ammorack, amit így ránézésre olyan 50-80 mm függõleges páncél véd, és fentrõl nyitott. ez valami vicc?

..ha esetleg talalnal vmit, legyszives oszd meg itt is. koszi elore is!
LOÁL 😄

Engem is meglepett, hogy így egyik napról a másikra megédesítette ezzel is az életemet a játék 😊
Jobb híján majd nekiállok keresgélni holnap. Ma meg eljátszogatok... a következõ kifagyásomig.

Reklamálnak efelõl sokan, csak tõled még nem láttam(kivéve ma ugye), és a 7.5 már egy ideje kint van ezért gondoltam, hogy esetleg valami külsõ dolog is közbeszólhatott, de akkor ezek szerint nem😞. Ötletet így akkor nem nagyon tudok rá, körül kell nézni max. fórumokon nincs-e rá házibarkács tapasz.

Fényes kilátások 😊

Lexlutor: ezek szerint nem csak én járok ebben a cipõben.

Tessalia: nem csináltam vele semmit, de ha a géppel lenne gond, akkor nem hiszem, hogy a betöltés végeztével állna meg a tudomány, csata után pedig be tudnék lépni.
És nem minden csata közben csinálja (na már csak az hiányozna). Mindenesetre ilyenbõl napi egy is elég bosszantó, nem hogy már 3...

Nekem csak 1x volt ilyen, de az pont CW közben 😄.

Nádiposzáta vette az adást!

Mindenképpen csak titokban és álnéven kérdezd. 😄

Bármi más amit ügyködtél a gépen wottól függetlenül?

a leutobbi patch ota jon elo ez a csoda.. szar ez a fos..
Persze ezt tudtam, én itt most úgy értettem a "szóvalt", hogy most is egyeztetnem kellene, hogy esetleg szabad-e hõs, élenjáró, elvtársaktól a kódokkal kapcsolatban kérdeznem?<#rolleyes>

Nem tudja valaki, hogy mitõl lehet ez a kifagyós, vissza nem engedõs bug?

Eddig egy év és 10k csata alatt még nem csinált ilyet. Ma elkezdte ez a kedves játék, és most szenvedem el harmadszor a nap folyamán. Nagyon bosszantó, és fogalmam sincs, hogy mitõl lehet. Ugyan azon a gépen játszok, mint eddig. Nem tettem fel új modot sem, ami eddig ne lett volna.

Kifagy, és amikor megpróbálok visszalépni a csatába, végig megy a töltõ csík és megáll.
Csata után mér be tudok lépni a játékba...

legjobb ha nem is kérdezel

WoT: Nishizumi77

Szóval, kérdezni sem lehetett akármit, mert ha a kérdéseidbõl esetleg azt gondolták volna hogy kételyeid vannak a nagy vezérel vagy a párttal kapcsolatban, akkor este ment a lefüggyönyözött fekete autó.

A kérdéseket mindíg egyeztetni kellett mielõtt megkérdezted 😄

Pont kimaradtam belõle így van, olvasni olvastam róla sokat, de most már eljött az akkor hõn áhított kapitalizmus. Szóval?😄

Kommunizmusban/szocilaizmusban nem éltél ezekszerint, és olvasni se olvastál róla 😊

Egy cipõben járunk, legalább 1 hete kifejlesztettem, de nincs pénz, ráadásul most a féláras equipmentekre elköltöttem az összes pénzemet, kb 1,9 millát mivel goldom már rég nincs és nem is lesz, ezért fel kell õket halmozni.

WoT: Nishizumi77

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: E-50 Ausf.M. Elköltött XP: 144 284. Elköltött szabad XP: 38 726.

Már csak 6 milla kell :d

Mégis miért ba..nának le? Erre mondtam, hogy kérdezni csak szabad felõle😊.

A QR kódokat szerintem elfelejthetjük. Az utolsó napon csak parasztvakítás volt az egész a nézettség növelésére...
maniac78
Azután megint leba..nak minket érte.
Mint a streamen amikor jogosan voltak felháborodva a "parasztok", mert több órányi várakozás után kifakadtak magukból.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Mi az a QR köd?
Gyõzelem!
Csata: Highway 2012. augusztus 20. 18:46:08
Jármû: M12
Szerzett tapasztalat: 2 706 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 317
Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés
Mentem unalomból egy kört régi kis artymmal.

valakinek megjött már QR köd??
Igazából írni kéne supportnak, hogy merre vannak a kódok. Kérdezni csak szabad róla😊.

Vagy elírták és az Tier7es, lehagyhattak egy I-t

Toby0501
Velem voltál mindig szakaszban, ne csodálkozz..<#hawaii>

de a t8 hiányzik...szóval érdekes 😊