World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
It\'s a trap!!! :)
Valóban használom a szerver oldali célkereszt modot. Mondjuk ezt pár csatánként eljátszani kicsit macerásnak tûnik, szóval lehet inkább egyszerûbb lenne eltekintenem a mod használatától.
Saor Alba
Ezen a 7végén olyan mélyrepülésem van/volt h öröm volt nézni.szombaton 13 vereség 1 döntetlen,tegnap egál,ma 8 vereség 1 gyõzelem.
Kell ez nekem?!Értem,h nem lehet mindig örömködni,de ennyire ne basszon már ki velem a random és a MM.Löwém folyamatosan 240et sebez vagy picit afölött.Bazz,nem ilyen lovat akartam mikor megvettem.
Saor Alba
Nálam idõnként -és ez meghatározhatatlan, lehet 1 de lehet csak 15 csata után- kiakad és eljátsza a fent említett bugot. Rájöttem, hogy a szerver oldali célkereszt az ami kiakasztja. Van a res_mods\7.5-ben egy "scripts" könyvtár. Ha megtörténik a bug, akkor alt+tab, kilõjük a játékot, kitöröljük ezt a scripts könyvtárat és újra elindítjuk a játékot. Ez után már be fog engedni. Nálam állandóan meg van nyitva a win intézõ pont emiatt, hogy minél gyorsabban el tudjam ezt játszani és kis késéssel de mehessek vissza a csatába.
Teendõk ez után: amint visszaléptünk a csatába mihamarabb kapcsoljuk ki a "szerver oldali célkereszt"-et és fejezzük be a csatát, azaz várjuk ki amíg az eredményhírdetõ tábla bejön -ez FONTOS!!
Amint ez meg volt, kiléphetünk a játékból (már a WoT-ból), másoljuk vissza a scripts könyvtárat, indítsuk el a játékot megint, kezdjünk el egy csatát és mikor bejött (mert most be fog tölteni rendesen), akkor engedélyzzük újra a szerver oldali célkeresztet és voila, újra mûködik minden rendesen! Már persze egy pár, kiszámíthatatlan mennyiségû csatáig, amikor is kezdhetjük az egész mókát elõlrõl...
iSS!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mindkét oldala egy-egy ammorack, amit így ránézésre olyan 50-80 mm függõleges páncél véd, és fentrõl nyitott. ez valami vicc?
Jobb híján majd nekiállok keresgélni holnap. Ma meg eljátszogatok... a következõ kifagyásomig.
Tessalia: nem csináltam vele semmit, de ha a géppel lenne gond, akkor nem hiszem, hogy a betöltés végeztével állna meg a tudomány, csata után pedig be tudnék lépni.
És nem minden csata közben csinálja (na már csak az hiányozna). Mindenesetre ilyenbõl napi egy is elég bosszantó, nem hogy már 3...
Eddig egy év és 10k csata alatt még nem csinált ilyet. Ma elkezdte ez a kedves játék, és most szenvedem el harmadszor a nap folyamán. Nagyon bosszantó, és fogalmam sincs, hogy mitõl lehet. Ugyan azon a gépen játszok, mint eddig. Nem tettem fel új modot sem, ami eddig ne lett volna.
Kifagy, és amikor megpróbálok visszalépni a csatába, végig megy a töltõ csík és megáll.
Csata után mér be tudok lépni a játékba...
WoT: Nishizumi77
A kérdéseket mindíg egyeztetni kellett mielõtt megkérdezted 😄
WoT: Nishizumi77
A következõ tank kifejlesztve: E-50 Ausf.M. Elköltött XP: 144 284. Elköltött szabad XP: 38 726.
Már csak 6 milla kell :d
Mint a streamen amikor jogosan voltak felháborodva a "parasztok", mert több órányi várakozás után kifakadtak magukból.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Gyõzelem!
Csata: Highway 2012. augusztus 20. 18:46:08
Jármû: M12
Szerzett tapasztalat: 2 706 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 317
Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés
Mentem unalomból egy kört régi kis artymmal.