World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
Ha viszont 8 lesz akkor kell neki valami jobb, vagy valami 170 pen körüli vagy nem tudom.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
T7nek lenne a legegyszerûbb betenni. Ha 8as lenne és megkapná a pershing 90esét, akkor viccesen nézne ki, hogy jobb ágyú van benne mint a belõle készült T25/2esen ami egy TD.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
T20ból kifejleszthetõ a T23, ez után jön a T54E2 utána meg a T95 med.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Arra vagyok kíváncsi, hogy a briteknél mi lesz a t8 prémium tank. Ha valami fasza médium, akkor lehet inkább azt venném a Type59 helyett.
A WG-nél bármi megeshet...
Tier 9-es prémium tankot nem fognak berakni, régebben mondták hogy Tier 8-as lesz a max. De már van egy T8-as prémium közepesük az amerikaiaknak, szóval fölösleges is lenne.
Szerintem az új közepes ágban lesz benne és lesz egy új Tier 10-es is majd.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De nem prémium. Kreditbe kerül és a neve se aranyszínû.
http://img.photobucket.com/albums/v211/KnowYourRoots/T54E2-1.jpg
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

itt a vas is:

haflac: biztos nem 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
[HUN]Kami*, kiskami*
2-szer dobott ki ugyanabból a csatából...
Mikorra 3-adszor beléptem, alig kóvályogtak mindkét oldalon, az utolsó pár percben csináltam 4 killt, egy mesterlövészt, és pont maradt idõnk befoglalni 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
[HUN]Kami*, kiskami*