World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Amx saját erejébõl nem ment fel,ezért dobtunk mögé még pár extra lóerõt...😄

😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tegnap kuldtem neked privit, megnezted?
azert kuldtem privit mert naponta tobb szaz hozzaszolas van itt a forumban es esetleg nem talaltam volna a valaszt...van egy kis idi eltolodas, es dolgozok is szo csak ilyenkkor tudom megnezzni a forumot...
Vagy bedobjam most ide is a kerdesemet?
csak a meglévõ tankokat lehet használni?
Avagy:hárman tornászunk fel egy Amx-et templom-túrára Karélián<#nevetes1>#nevetes1>.
(am végül sikerült)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Miféle szemétséget talált már ki a WG? Mi az hogy nem lehet sikamikálni a TDket? Mi történik olyankor?
Igazából talán tényleg jobb is így, de azért néha idegesítõ tud lenni nagyon
A blokkolós dolognak viszont nagyon örülök, T95 tulajként sok embernek nagyon csuklott az anyja😄
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
TD-hez viszont nem lehet úgy odasúrlódni mint eddig.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Komolyan, erdõben azzal akartok küszködni hogy nem lehet a csövet forgatni mert mindenbe beakad, meg nem lehet rátapadni a házak falára hogy legalább kicsit és védve legyünk az artiktól? 😊
hú látom már vannak 8.0ás teszter emberkék😊
Mivel sok TD-vel játszom, ezért kérdezném, hogy az ágyúcsövek még mindig átmehetnek mindenen, vagy végre már megakadnak tankokon/ház oldalában? Néztem a képeket, de nem találtam meggyõzõ bizonyítékot😊
Elõre is köszönöm a választ😊

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Igy 20K creditért KT-rõl úgy képeztem át a manust, hogy 100%os lett a primary skill, és a nem használt másodlagosból vesztett 4-5%ot.
Sniper nézet simán 40fps:
Sniper nézet bokrot nézve közelrõl 19fps:
Sniper nézet bokorba bújva 7fps(a képpontozódás fogalmam sincs miért van, talán a textúraszûrõ hiánya miatt..):
Ötlet? Tapasz erre? Mert ha így marad akkor búcsút mondhatok a játéknak.
Config viszonyitasnak: Amd x4 955@4000mhz ( 4 mag ,6mb cache)16gb ddr 1600 (4x4) gtx560 sli ( bar itt a dual nem mervado szerintem ,mert eddig se volt nagy kulonbseg 1 vagy 2 vga-val nekem )

Azt a 2,4gb-ot is a másolatba kell telepíteni? mert nekem nem elérhetõ az összes tank
Félre ne értsd, normális esetben nem bántom a pirosakat, nem egyszer szólaltam már fel itt is mások nyilvános égetése, cikizése miatt.
Az olyan pirosakra gondoltam, akik nooboznak, szemétkednek, beállnak mögét stb stb. Alapesetben nem bántok én senkit, csak ha okot ad rá. Az hogy valakinek kevésbé jól megy a WOT nem ok. Még akkor sem ha az én oldalamon top tank, de látom hogy legalább csendben próbál valamit mûvelni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Haat E50el vicces dolognak tunt lelokni a t54et...
Az is lett. 😄 😄D