World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Istenem, már látom lelki szemeim elõtt amikor a világítótoronyból leugrok az aMXel és kitárazom repülés közben a hatos revolvert... 😄
Más modnak viszont az égadta világon semmi hasznát nem látom. Na talán a max zoom, azzal jól lehet sasolni hol dõlnek a fák.
bocs de kihagyhatatlan.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Olyan mindegy, hogy low tierben 12 piros - 3 sárga, vagy 10 piros - 5 sárga csapatba kerül bele valaki. Ott egyszerûen nem kell senkitõl semmire sem számítani, és kész 😄
Elõbb tanuljon meg játszani valaki, és ráér utána foglalkozni mások statjával.
(Minden bántó szándék nélkül, de ha valaki ilyen jelegû kérdést tesz fel, akkor õ valószínûleg még a kevésbé tapasztalt játékosok közé tartozik)
Egyébként szerintem egy jó célkereszt is hasznos tud lenni, mert engem az alap pl kifejezetten irritál 😊
Tudtam én, a WG mindenhol a németek ellen van.
😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ti milyen modokat használtok amelyek esetleg megkönnyítik a játékmenetet?
VanDaal: a tankok modellje szerintem a textúrával egy csoportban van, tehát textúrát felteszed maxra akkor tankok is szépek lesznek. A régi renderrel pedig lehet textúrát maxra tenni.
"Nem bírja a géped az új, szuper grafikánkat? Akkor letiltjuk azt a beállítást is, amivel eddig még jó volt!"
Nem értem hol függ össze például, hogy ha nincs szükségem ezekre az új megvilágításokra, akkor a tankok modelljét se használhassam high-ra...
Ha már az IS-7-bõl lehet Abramset csinálni, a BatChatbõl goauld ûrhajót, a T-50-bõl meg oldalkocsis motort kutyával -különbözõ skinek segítségével-, akkor csak meg fogják oldani valahogy ezt is 😊
Valamit én is variáltam ezzel a rendereléssel, de akkor meg magától visszabutította a high grafikai beállításokat is. Lehet én néztem be valamit, mert a beállítások fele cirill betûkkel van írva, szóval legkésõbb élesben majd elszöszmötölök vele.
Elsõ dolgom lesz a patch után, hogy skinként betegyem rá a mostani kinézetét.
De kipróbáltam, nagyon jó, mindjárt bele is rongyoltam egy tóba, és többet ki sem tudtam jönni. Viszont nem sokkal utána kilépett valami hibával. Volt ilyen valakinél?