World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énénénénéné....

Istenem, már látom lelki szemeim elõtt amikor a világítótoronyból leugrok az aMXel és kitárazom repülés közben a hatos revolvert... 😄

ximix
Hát mondhatni 😊 Kíváncsi leszek mikor születik az elsõ hõs orosz tankos videó az ugrásközben lövi a német tankot epizóddal, náluk az a menõ.
😊
Végülis. Igazad van.

Más modnak viszont az égadta világon semmi hasznát nem látom. Na talán a max zoom, azzal jól lehet sasolni hol dõlnek a fák.

GaBenc
Náluk meg te nem játszol.<#wink>
bocs de kihagyhatatlan.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Kezdõknél szerintem mondjuk még pont nincs semmi értelme.
Olyan mindegy, hogy low tierben 12 piros - 3 sárga, vagy 10 piros - 5 sárga csapatba kerül bele valaki. Ott egyszerûen nem kell senkitõl semmire sem számítani, és kész 😄

Elõbb tanuljon meg játszani valaki, és ráér utána foglalkozni mások statjával.
(Minden bántó szándék nélkül, de ha valaki ilyen jelegû kérdést tesz fel, akkor õ valószínûleg még a kevésbé tapasztalt játékosok közé tartozik)

Egyébként szerintem egy jó célkereszt is hasznos tud lenni, mert engem az alap pl kifejezetten irritál 😊

Ahá... akkor meg is van, megint egy sunyi NÉMET nerf, hiszen ez is õket sújtja csak, a könnyû orosz tanoknak meg elõny.

Tudtam én, a WG mindenhol a németek ellen van.

😄

Azt azért közölném Wargamingékkal, hogy új videókártya, pláne új gép nálam nem játszik...
Nah, ilyennel még nem találkoztam. Viszont azt vettem észre, hogy már nem lehet olyan brutálakat rammolni, mint régebben, mert ellökõdnek a tankok, max ha falhoz van szorítva, akkor jön össze. E-50-el hiába mentem 72-vel lejtõn lefele, nem bírtam elintézni full hp-ról egy AMX-12t, pedig az csak 600 hp, korábban a 650 hp-s AMX-13-75 simán megvolt egy rammolással. IS-8-ba 54 km/hval 180-at rammoltam, ezt is nagyon keveselltem, viszont repült a csávó vagy 3 métert, a kis AMX is az oldalára fordult és maradt vagy 90 hp-ja.

speed hack

Jah, az nálam is alap. :-)

XVM a mod amire egyedül szükséged van. Hogy tudd a csapattársaidtól mire számíts 😊

Falon átlövés hack. De psssszzzzzz! Nem tõlem tudod 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A "Vinyimányije Prátyivnyik"-et már úgyis tudod... 😊

Legkésõbb élesben ki fog derülni. Most nincs sok kedvem nekiállni szórakozni a félig cirill betûs menüben, és csatánként próbálgatni a TK-zó debil ruszkik között, hogy melyiktõl mi változik éppen.

Duke Nukem Sound - határozottan gördülékenyebb tõle a gyilkolászás.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azért az is jó hogy nem voltak képesek csinálni egy normális fordítást a klienshez. Néhány új beállítás nindzsa betûkkel van, ami elég kellemetlen.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

üdv!

Ti milyen modokat használtok amelyek esetleg megkönnyítik a játékmenetet?
Az eltûnõ hulla tankok a legjobbak, mész mész mész durr neki a láthatatlan tanknak.

Bízom benne, hogy ez is csak a teszt állapot része, nálam a hangok is olyan hiányosak hogy ihaj. Van hogy 5 másodpercig van zene, aztán 3 percig kuss van és megint elkezdõdik egy zene a közepétõl pár másodpercig és megint kuss. Ütközés hangok az esetek 90%-ban nincsenek, track hangok is elég furák, fõleg a gyorsjárású tankoknál, egyedül az új lövéshangok okésak.

Ezeket a porfelhõ effekteket lenne jó kikapcsolni Sand Riveren, mert nagyon fogják az FPS-t. Remélem hogy amire kijön a modderek összeütnek majd egy jó tweaker progit.

Nekem is feltûnt igen, de inkább ez mint, hogy ne birjak sniperkedni mert olyan alacsony fpsem van..

VanDaal: a tankok modellje szerintem a textúrával egy csoportban van, tehát textúrát felteszed maxra akkor tankok is szépek lesznek. A régi renderrel pedig lehet textúrát maxra tenni.

Ez megint ilyen tipikus ruszki zsenialitás...
"Nem bírja a géped az új, szuper grafikánkat? Akkor letiltjuk azt a beállítást is, amivel eddig még jó volt!"
Nem értem hol függ össze például, hogy ha nincs szükségem ezekre az új megvilágításokra, akkor a tankok modelljét se használhassam high-ra...

A legjobban az zavar, hogy a garázs olyan, mintha le lenne kapcsolva a villany. Olyan sötét van hogy alig látszik a tank. :-) Meg a pályákon is elég logikátlanok lettek a fényviszonyok, Cliffen hét ágra süt a nap és majdnem este van, Fjords meg az ellenkezõje, az eddig relatíve egy sötét pálya volt, most meg fényárban úszik, Sand River meg egyenesen undorító sárga színû lett.

Azért az vicces amikor Westfielden a hídról 2 tankunk letolt egy harmadikat 😄. Már csak a "this is spartaaaa!" felkiáltás hiányzott 😄.

Esetleg meg lehet próbálni buherálni a preferences.xml-t abba vannak a graf beállítások. Ki kell próbálni, hogy ha régi renderre van állítva, akkor az xml-be belenyúlva nem lehet-e mégse feljebb állítani a grafot, pl fákét ha téged az zavar.

Textúrából meg látótávolságból enged maxiumra állítani egyedül.

Átlehet.

Régivel nekem irtó rondák a fák, bokrok meg úgy összességében alig van és csúnya a növényzet és nem lehet feljebb állítani. Jó, lett így 70+ fps-em de bazze kell a halálnak, új renderrel ment átlagban 30-35 fps-el, csak nem volt stabil, kilépett a játékból. Ez így nekem nem kóser, a 7.5 most 40-50 fps környékén szalad és a kettõ között van szépségben is.

Ha régi renderre állítod akkor néhány effekt nem lesz elérhetõ sajnos. Csak ilyen med, low meg OFF lehetõségek maradnak fõként.

Bízom benne.
Ha már az IS-7-bõl lehet Abramset csinálni, a BatChatbõl goauld ûrhajót, a T-50-bõl meg oldalkocsis motort kutyával -különbözõ skinek segítségével-, akkor csak meg fogják oldani valahogy ezt is 😊

Én is remélem, hogy bent hagyják (bár a régi szerver oldali célkeresztet is el kellett rontaniuk, holott az mindenkinek megfelelt, ahogy volt).

Valamit én is variáltam ezzel a rendereléssel, de akkor meg magától visszabutította a high grafikai beállításokat is. Lehet én néztem be valamit, mert a beállítások fele cirill betûkkel van írva, szóval legkésõbb élesben majd elszöszmötölök vele.

Erlenbergen a vízben át lehet jutni egyik partról a másikra, vagy még mindig a hidat kell használni?

Tuti lesz rá vmi mod 😊

Plusz az új renderes bokros nézet 7fps, régi renderrel 25-30, azért van különbség..

Nekem csak az tûnt fel, hogy rondább lett 😄
Elsõ dolgom lesz a patch után, hogy skinként betegyem rá a mostani kinézetét.

Nincs a régi elrontva, bõven jó, szerintem nem rosszabb mint a 7.5-ös. Ezzel az új renderrel ha belemásztam egy bokorba tiszta képpont meg rács volt az egész, raszteres vagy mi a fene. A régi renderrel pedig tiszta jó semmi ilyen probléma.. Remélem benthagyják végleges 8.0-ba is ezt a választási lehetõséget.

Srácok, ez a szeró most nem 10x-es szorzós? Vagy ez még nagyon korai fázis, és az igazi teszt még ezután jön?
De kipróbáltam, nagyon jó, mindjárt bele is rongyoltam egy tóba, és többet ki sem tudtam jönni. Viszont nem sokkal utána kilépett valami hibával. Volt ilyen valakinél?

Csak nekem tûnik úgy hogy kisebb lett az IS4?

Az nagyon jó lesz, ha betolnak egy ilyen csillivilli, már-már rajzfilm szerû grafikát alapértelmezettként (ami olyan akadásokat meg belassulást csinál a fél éves gamer gépemen, hogy ihaj), a régit meg lebutítják, vagy elrontják...

IS-7-bõl Westfielden sikerült kicsikarni 64 km/h-t. Úgy tûnik rohadtul nem számít a lejtõ hossza, csak a meredekség számít. Csak adna már be egyszer egy rohadt El Hallufot, ott vannak fasza lejtõk.

ximix
Köszönöm akkor elnézést réi beidegzõdés.
Nekem nem tûnik csúnyábbnak, bõven jó.

Kaptál privátot 😊

Igen, az a régi rendert kapcsolja vissza, de mintha úgy csúnyább lenne a játék, mint volt. :-(

I.C.ram
Én nem tudok semmilyen tankot se venni. Tök inaktív az egész HUD. Csak a Battle gomb aktív.
Nem így van, ezen a tesztszerón minden le van butítva, nincs bolt.

Megoldódott a bokros problémám.. Ha bárkinek problémája lenne belõle akkor graphics fülön az elsõ orosz nyelvû opciót át kell állítani a másik lehetõségre, újraindítást kért és lám.. most fut szépen..

ximix
Mivel teszt szeró tank elad és megvesz kicsi táltos és örül 😊
Ha nem így van javítsatok ki!
Érdekes, a T-62A-ból sehogy sem sikerül 62-nél többet kicsikarni, sztem így a Maus sem tud nagyon repeszteni, vagy az inkább már zuhanás.