World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Ez nem európai szerver...
FPS jatekokra azert ez igy nem igaz. Mar mint az osszesre.
Eagle16
This is Spartaaaa! 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nagy újítás lesz, ha sok kis fasz azzal fog szórakozni, hogy kitol a fedezékbõl, ha olyanja van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát nagyon világos nekem ez az egész,de az FPS szám nem vészes, olyan 50-60, viszont a ping 130-140,az eléggé zavar.
Solten
Most azzal szorakozik hogy IS-3 -akat toljon a melybe az E-100-al 😄

Saor Alba

Kizoomolok akkor kemény 7fps:S.. Ej ej.. Nem lesz ez így jó nekem.

Solten
T-54 faszan leugratott a hidrol 😄DDDDDDD

Saor Alba

Sajnálom,h eltört a kenyér..
Ahogy a celeben mondták..Tisztellek,becsüllek.kiütlek..😊
"Élõ tankot tologatni? Az derék, úgy fogom kitolni a fedezékbõl a piros csapattársakat mint a parancsolat. Végre lehetek majd komisszár, aki nem megy elõre azt tolom, aki ellenáll lelövöm. CSuhajja de kellett ez már 😊"
Ellenkezik az elveimmel..
Ellenkezik a tanultaktól.😊
Elfordultál.. a jótól..
Megpróbállak visszahozni..

Végsõm megoldásom:http://www.youtube.com/watch?v=6AjYA8v6tEk
Ha nem,megöllek a harctéren.

Ez állat, köszi.

[HUN]Kami*, kiskami*

Noha elõbb azt írtam nincs teljesítményromlás, akkor most azzal a hírrel szolgálhatok, hogy erdõs részen leesik az fpsem kemény 10-re.

Tudom én hogy van vmi csited... 😊

A fórummotor nem tud elnézést kérni😞. Csak tolmácsoltam.

Miért te kérsz elnézést? Direkt volt vagy tehetsz róla? 😄

patchaou
Ezek szerint ha figyelembe vesszük azt hogy ritkán megy 30 fölé inkább 16 környékén mozog az fps-em akkor nagyon pro vagyok 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Elnézést akinek a kommentjét kiütötte ez a f.o.s..

No felrakta a tesztet nekem is, nincs szerencsére teljesítmény romlás(laptop config). Full low beállítás egyedül a látótávolság high, felbontás natív 1366x768, 35-50fps.

Na,elvileg a frissítés lelett töltve, de amikor klienst frissíti, 43%-nál megáll,és kidobja a critical error üzenetet.Mi a teendõ?
Ne tudd meg amikor elõször mentem vele.. kikerestem valami célpontot, elkezdterm körözni és.... néztem hogy a célkereszt soha nem megy rá...

Sztem ez igy teljesen gáz, az agilitásával igy semmit sem ér. Nem véletlen hogy sok a rengeteg suicid scout és alig szereznek killt. Ezzel nem lehet...pontosan 2-t mentem vele és ment a kukába. Jó volt ingyen garázshelynek.

Ilyen hibát nálam is produkált, gondolom nem egyedi az eset, viszont pörgött is rendesen a videokártya ventije 😄
Elég gáz azért, sztem én ki se szállok a t50-2bõl meg az amxbõl ha ilyen helyekre fel lehet menni spottolni 😄

Tényleg, beakadásokkal hogy áll a rendszer... eddig ugye sík terepen is el lehetett akadni, képzelem ez most milyen...

Tono34
Azt hittem a hiba nálam van 😄 Ez így elég gáz, lehetne akár US TD is 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Simán kilehet kapcsolni a fakóságot. Miért nem kapcsoljátok ki, tiszta undorító úgy.
Mivel annak nincs mozgatható tornya, szerintem igen.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

aha, nagy bukó tank emiatt 😄

Tono34
ELC AMX-nél az normális, hogy szinte nem is fordul semmit a torony?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

szabii98
na ez rohadt nagy baromság 😞
elõre látni lehet hogy ezeken csaták fognak elmenni...újra íródnak a stratégiák

I met God. She's black

Nem fogtam meg 😊 de ahogy megindultam a kezdõhelyrõl el is tûnt. Mondjuk tény, hogy nagyobbra vettem a grafikát, mint eddig volt. 😄 😄 de nem fog ezen maradni mert diavetítés lenne 😄 😊

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Vagy csak beakadt egy textúra. Volt nekem ilyen már más játékba. Nem volt baj a gépemmel, azóta sincs, szimpla bug szerintem.

Ja ezen akadtam ki én is, hogy arra a bazi meredek világítótornyos hegyre fel lehet menni.

Látom már hogy lesznek itt noobozások mikor a hülye heavy ( pl maus, KVk, nagy VK 😄 ) elindul fölfelé a hegyen.

WoT: Nishizumi77

szabii98
elméletileg multi játéknál a 60 fps+ az, ahonnan a legelõnyösebb játszani .
A + fps semmit nem ér, a kevesebb meg elég sokat ront a szemen, és gyengébb a teljesítményed 😊)

I met God. She's black

Ikarusfan
Üdv!

A barátommal azon gondolkodtunk, milyen buli lenne magunknak szinkront csinálni a sablon angol szövegek helyett. Valaki le tudná nekem írni, hogy az audio mappában melyik fájlt kell kicserélni, illetve milyen programmal tudnám az fbs vagy milyen kiterjesztésû fájlokat módosítani?

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

Ilyen piros lánctalp nekem utoljára a 0.4.5ben volt a Pz35(t)n.

Ne basszatok, hogy oda fel lehet menni?

Ez vmi videókártya problémának tûnik... nem túl meleg a picike?

csaba90
hali! valaki járt úgy hogy nem tudja elindítani a teszt szerót mert mikor elindítja bejön az ablak aztán mintha azonnal kilépne:S tudja valaki mi baja lehet, esetleg megoldás?

Csaby

SUPER TANKA! <#zavart1>

TOMSILENT
Serb válasza:

NO!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Fjordon ez fogadott betöltéskor a kezdõn 😄 😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Gyere csak, van egy golyó a tárban a neveddel 😄

Én annyival játszom pedig...

De van hogy leesik 20ra is, pálya függõ is egyébként, pl wideparkon valamiért kevesebb az FPS mint másokon. Majd hó végén fogok beújítani új procira.

Höh nekem is 25 - 30 Fpsem van mégis rendesen tudok játszani 😄

22-23 fps-t a hajadra kenheted. Annyi fps-el nem lehet rendesen játszani.
Amúgy szép very highon, de egy BF3 is néz ki így és ott stabilan megvan az 50 fps. Na ennyit jelent az hogy 1 magot vagy 6ot használ a játék.
Eagle16
8.0 élõben: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

I.C.ram
Amúgy tök jól fel lehet egymást segíteni a dombokra 😊 Megtoltam egy M6-ost, hogy feltudjon mászni. Önerõbõl nem ment neki. Ja meg simán rám tudott esni egy tank. A rajtam volt végig, nekem meg szépen ledarálódott a HPm 1-2 másodperc alatt.
nem sírni kell, hanem TKzni õket lefele' .. 😊
így lehet orosz káromkodásokat tanulni 😊

I.C.ram
Más se tud tankot venni? Csak nekem inaktív minden gomb, kivéve a battle?
szabii98
na a vége szép magyaros lett.
Ne 1, ami 2 GHz-t tud 😄

I met God. She's black