World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen hogy egy dx9-es fos szaggat. Ilyen még nem volt. Semmilyen más játékkal sem. Komolyan elszomorító.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ne sírjatok már! 10 bõl 8 ember ahogy nézem le se veszi az új effektet ami kivilágosítja a grafikát. Ha lekapcsolod 5-10 fokkal esik a videó kártya hõmérséklete, ergó nem terheli agyon.Nekem fagyott az elsõ csatába ezzel az új effektel, kikapcsoltam ugyan úgy megvan a 127fps mint eddig.
Még jó, hogy azt hazudták, hogy az új render nehogy lassít, hanem még plusz fps-t hoz.
De maga a játék szebb lett! 😊))
Csak csinálnak vele valamit... nekem is leesett az fps-em 16-20-ra, állítgattam valamit ami nem oroszul volt, felment 30-ra... messze vagyok még a 60-tól (eddig annyi volt), de majd még faragok...
... nekem sincs sok esélyem, mert iMac-en játszom, ami azért mégsem egy Lego, és mivel még egy éves sincs, nem dobnám a függõségem miatt a kukába...
... mondjuk az fáj, hogy a Bootcamp csak 32bit-es Wint enged telepíteni (ha én lennék a Bootcamp azt se engednék), így azért ugrik a memória fele...
... nekem sincs sok esélyem, mert iMac-en játszom, ami azért mégsem egy Lego, és mivel még egy éves sincs, nem dobnám a függõségem miatt a kukába...
... mondjuk az fáj, hogy a Bootcamp csak 32bit-es Wint enged telepíteni (ha én lennék a Bootcamp azt se engednék), így azért ugrik a memória fele...
Még ha szar lenne a gép. De crysis 2 dx11-ben korrektül ment rajta. Erre ez a szar meg nem.
No vazze, még ez is.
Most már én is kezdek aggódni ennyi negatív hozzászólás után, hogy az én 3 Gigán járatott Q9300-GTX460 SOC összeállításomon hogyan fog futni. Most minden fullon van, és tökéletes, és nem igazán szeretném alább adni ezek után, úgyhogy ha akadozik, én is egy idõre hagyom pihenni kb. 7000 meccs után, ameddig nem lesz meg a többmagos kezelés.
Kipróbáltam, olyan mint volt, csak csúnya... 😞
Valaki kipróbálta az IS-4-et ? Remélem jobb lett, mert eddig mióta X-es nincs jó tapasztalatom.
most értem haza nyaralásból, valami újdonság? csak nem lehet tesztelni a 8.0t? régi gépek hogy bírják?
Búcsúzok a játéktól, az én gépem már ezt nem bírja. Furcsa mód minden beállítás mellett is pont 15-20 fps körül fut, mindegy hogy minimum vagy max. Ennyit bírt a core i5 2410m a laptopomban. Ha nem lesz megoldva a procikezelés, akkor sokan búcsúznak majd a játéktól. Kár volt azért az 5600 meccsért.
Killt megkapod-e, ha lelöksz valakit a szikláról?
Most töltöm, de még 3 óra hossza.
Most töltöm, de még 3 óra hossza.
Ha kisebb is, nem számottevõen... én legalábbis nem vettem észre, hogy meghatározóan kisebb lenne...
... de lehet csak a könnyektõl, amik a szemembe gyûltek... 😊
... de lehet csak a könnyektõl, amik a szemembe gyûltek... 😊
Hát persze, neki is max respect
Mintha kisebbnek tûnne, mint a mostani modell, vagy csak beleképzelem?
Azt kapod, amid van (most még...)
Csak ami a garázsodban van azt használhatod,újakat nem vehetsz.
Annyira aggódtam, hogy az új fizika teljesen új játékmódot követel, és az egyik legszebb tankomat az IS4-et elcseszik, hogy életemben elõször (a bétát nem számítva) telepítettem ezt a tesztet...
Ok, mindenki próbálkozik, tényleg mókásak a zuhanó tankok... a pályák itt ott módosultak, vannak benne új lehetõségek, de azért nem kell az egészet újratanulnom, ez jó...
De szegény IS4-em... 😞((( Nekem elképesztõ módon nem tetszik, buta lett mint egy IS6-os...

Ok, mindenki próbálkozik, tényleg mókásak a zuhanó tankok... a pályák itt ott módosultak, vannak benne új lehetõségek, de azért nem kell az egészet újratanulnom, ez jó...
De szegény IS4-em... 😞((( Nekem elképesztõ módon nem tetszik, buta lett mint egy IS6-os...

Teszt szerver kérdés: az összes tanknak a garázsban kell lennie, vagy késõbb adják?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ne nekem, Eagle16 kollégának! 😊)
Használj HE-t.
Kösz bátyja :-)
161924 hsz.
Ja, és honnan tölthetem le a tesztverziót?
Ezt a fizikás-repkedõs-zuhanós témát kipróbálnám...
Ezt a fizikás-repkedõs-zuhanós témát kipróbálnám...
Ez teljesen így van, én csak nemrég vettem meg, már 9-sként, és vártam a használhatóvá válását a nagy ágyútól, semmi, most gyûjtök a nagy motorra, de akkor az se segít majd rajta, ez szomorú :-(
Ráadásul baromi pattogós a topágyú. 6 lövés, 3 lapattanó, 1 0-s critical, 2 sebez, ez az 1000 credites skullónál elég gáz, gyakorlatilag az e75-l -némi túlzással- 1 lövésbõl beadom azt a sebzést, mint a lórival 6-ból.
Ráadásul baromi pattogós a topágyú. 6 lövés, 3 lapattanó, 1 0-s critical, 2 sebez, ez az 1000 credites skullónál elég gáz, gyakorlatilag az e75-l -némi túlzással- 1 lövésbõl beadom azt a sebzést, mint a lórival 6-ból.
Na ez tetszet.
KV-1 van 3 hp, T34 lövök 2 kritikus találatot és nem szedi le neki. Nem szeret engem ez a játék. Más magyarázatot nem találok.
KV-1 van 3 hp, T34 lövök 2 kritikus találatot és nem szedi le neki. Nem szeret engem ez a játék. Más magyarázatot nem találok.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Sziasztok! Vannak már tapasztalatok IS3 al és M4 el kapcsolatban az új patch el? Változnak valamit? Új kiegészítõ vagy ilyesmi? Jelenleg IS3 építgetem kéne már rá az új csõ :S
BattleTag: kabel15#2672
Valami nálam sem kóser, ma reggel produkálta nekem is a másodikat a gépem. De csak ezen a teszt szerveren...
Prohorovkán támadnunk kellett és 15-3-ra gyõztünk... Isten áldja az artyainkat
Új IS-4 viszont nagyon jól néz ki szerintem. Lehet vissza kéne vennem, azért adtam el mert a régitõl felfordult a gyomrom, fõleg a hülye smiley miatt a fronton.
WoT: Nishizumi77
Ez micsoda hülyeség! A teszt szerveren ha benyomom a media gombokat akkor kikapcsolja az egész hudot! Remélem nem direkt tették bele ezt a baromságot, mert így elcseszik a zenehalgátasomat játék közben. ( remélem nem ez a cél )
WoT: Nishizumi77
Itt nekem több apró malõr is becsúszik a képletbe 😊
1. Kimondottan béna vagyok light tankkal úgy általánosságban.
2. Nem vagyok túl jó spotter. Igaz nem is gyakoroltam sokat, mert engem nem szórakoztat, ha nem lõhetek. Suicide scoutolás halott ügy, fõleg egy tier8-at elvesztegetni rá. Türelmem pedig szintén nincs.
3. Mivel a többi lightot sem élveztem, a 13 90-et sem akartam megtartani. Így a legénységet is annak megfelelõen fejlesztettem, hogy azok késõbb med tankban fognak szolgálni. Szóval a camo skill még sehol sincs.
Igazából késztetést sem érzek rá, hogy még 150k xp-t beleerõlködjek egy tankba borzasztó eredményekkel, ami tulajdonképpen nem is szórakoztat 😊
Mindezt a Lóriért, ami többek elmondása alapján szintén csak szenvedés lenne.
1. Kimondottan béna vagyok light tankkal úgy általánosságban.
2. Nem vagyok túl jó spotter. Igaz nem is gyakoroltam sokat, mert engem nem szórakoztat, ha nem lõhetek. Suicide scoutolás halott ügy, fõleg egy tier8-at elvesztegetni rá. Türelmem pedig szintén nincs.
3. Mivel a többi lightot sem élveztem, a 13 90-et sem akartam megtartani. Így a legénységet is annak megfelelõen fejlesztettem, hogy azok késõbb med tankban fognak szolgálni. Szóval a camo skill még sehol sincs.
Igazából késztetést sem érzek rá, hogy még 150k xp-t beleerõlködjek egy tankba borzasztó eredményekkel, ami tulajdonképpen nem is szórakoztat 😊
Mindezt a Lóriért, ami többek elmondása alapján szintén csak szenvedés lenne.
Igazából sztem a 13-90re nem lett hatással a T8-ba emelés, nekem legalábbis ugyanúgy megy vele a bunyó mint eddig, semmit nem kellett változtatni a játékstílusomon. Sztem az a legfontosabb hogy minél hamarabb legyen meg a hatodik érzék és a camo skill rajta, azzal olyan spotterré válik amit senki se lát meg 50 méter felett.
Utána csak figyelni kell, hogy hol jelenik meg egy magányos 800-1000 hp körüli célpont, vagy két 500hps... 😊 Tény, türelem kell hozzá, nem szabad elõrerongyolni és elsõként spottolódni mert az tuti bukás. És valóban, nem lehet azt csinálni vele mint más tier8akkal, hogy odaszaladsz valahova aztán tartod az állást amíg lehet/jön a segítség.
Utána csak figyelni kell, hogy hol jelenik meg egy magányos 800-1000 hp körüli célpont, vagy két 500hps... 😊 Tény, türelem kell hozzá, nem szabad elõrerongyolni és elsõként spottolódni mert az tuti bukás. És valóban, nem lehet azt csinálni vele mint más tier8akkal, hogy odaszaladsz valahova aztán tartod az állást amíg lehet/jön a segítség.
Egyetértek, sztem a lóri igencsak megszívta a tier9-be emelést. Tier8-ban valóban a legjobb meg volt - de csak azért mert tier8-ban semelyik mednek nincs értékelhetõ páncélzata, így a lóri páncélhiánya nem hátrány, a revolver pedig elõny.
Viszont nem volt annyival jobb hogy Tier9ben megéljen belõle - most hogy felrakták Tier9-be, észrevehetõ hogy a páncélzat hiánya már jelentõs minusz a többekhez képest.
Meccseken gyakorlatilag nem is látok lórit nagy dolgokat csinálni, sokszor még kitárazni se tudnak rendesen és már halottak is. Topgunos lórit nem is láttam még sztem.
Viszont nem volt annyival jobb hogy Tier9ben megéljen belõle - most hogy felrakták Tier9-be, észrevehetõ hogy a páncélzat hiánya már jelentõs minusz a többekhez képest.
Meccseken gyakorlatilag nem is látok lórit nagy dolgokat csinálni, sokszor még kitárazni se tudnak rendesen és már halottak is. Topgunos lórit nem is láttam még sztem.
Engem meg 6 kör alatt 2-szer TK-ztak le az oroszok, 3-szor az ellenség lõtt ki, holott csata elején meg lett beszélve, hogy nem lõjük ki egymást, csak próbálgatjuk az új dolgokat.
Úgyhogy nekem ebbõl a tesztbõl egyelõre elég is volt.
Úgyhogy nekem ebbõl a tesztbõl egyelõre elég is volt.
Majdnem éjfél lett, hogy ki tudtam próbálni a teszt verziót .....
Csupán 2x csinált rendszer összeomlást.
Csupán 2x csinált rendszer összeomlást.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én is lemondtam róla, de már a 13 90-nél...
Egyszerûen semmit nem tudok vele kezdeni tier8-asként. Folyamatosan tier10 csatákba pakol, ahol a spotoláson kívül semmire nem vagyok jó. Ez a T-50-nel még elmenne, de amiatt már ég a pofámról a bõr, hogy tier8 tankkal lényegében sebezni sem tudok.
Nyilván vannak, akik sokkal ügyesebbek vele nálam, és többet is hozzá tudnak vele tenni a csatához. De tõlem sajnos csak ennyi telik. Az pedig nem szórakoztat különösebben, hogy egy tier8 tankkal maximum 1 lövést lehet túlélni. Elsõfleges célpontként általában ez hamar be is következik.
Igazság szerint nekem ez az egész revolvertár - papír tank koncepció sem jött be, csak valahogy el szerettem volna vergõdni a Batig. De így, hogy már a tier9 Lóri kifejlesztése is 200k xp lenne (más nemzetnél a tier10 medhez kell ennyi)... Hát én tuti nem fogok ennyit összekaparni scoutolgatással. Hogy aztán a Lórin folytatódjon a szívás további 300k xp-n keresztül egy olyan tankért, ami végül valószínûleg szintén nem jönne be.
Egyszerûen semmit nem tudok vele kezdeni tier8-asként. Folyamatosan tier10 csatákba pakol, ahol a spotoláson kívül semmire nem vagyok jó. Ez a T-50-nel még elmenne, de amiatt már ég a pofámról a bõr, hogy tier8 tankkal lényegében sebezni sem tudok.
Nyilván vannak, akik sokkal ügyesebbek vele nálam, és többet is hozzá tudnak vele tenni a csatához. De tõlem sajnos csak ennyi telik. Az pedig nem szórakoztat különösebben, hogy egy tier8 tankkal maximum 1 lövést lehet túlélni. Elsõfleges célpontként általában ez hamar be is következik.
Igazság szerint nekem ez az egész revolvertár - papír tank koncepció sem jött be, csak valahogy el szerettem volna vergõdni a Batig. De így, hogy már a tier9 Lóri kifejlesztése is 200k xp lenne (más nemzetnél a tier10 medhez kell ennyi)... Hát én tuti nem fogok ennyit összekaparni scoutolgatással. Hogy aztán a Lórin folytatódjon a szívás további 300k xp-n keresztül egy olyan tankért, ami végül valószínûleg szintén nem jönne be.
Azt hiszem, nem lesz soha batmobilom, hála, a videókártyám behalásának. Így tier 9ként még nagyobb trágya mint volt. 800 xp-s körök is veszteséges vele. Ha egy lövést bekapsz már nem keresel a meccsen. Ráadásul nagy és lassú, semmi plusz mobilitást nem kapott ez a szarkupac. Fasza, hogy a játék eleje óta gyûjtögetett free xp-t elbasztam rá, hogy maxosként már csak az új tankra kelljen xp-t gyûjtenem.
MUHAHAHAHA....
Áhh © lammaer-nek lesz rá perkje, amolyan idõ lassító féle mire kettõt számolnál már egy szmájlit lõtt a tankod elejébe és a hátad mögött landolva vígan elporzik a semmibe és csak ezt a rajzot látod a tankja hátulján....utoljára.

AArrggghhhh, micsoda ötlet... ez mégjobb..... még pörgetni is fogom a kamerát a tankom körül.... IDE AZT A PATCHET MOST! 😄
Ez nem a Mátrix bazze, itt leesel mielõtt betöltené a másodikat. :-)
Nem.
Az összes tankot ki lehet próbálni?