World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztosan lesz majd olyan skin ami a régi felszereltségû harckocsit jeleníti meg. Pár hete nézegettem skineket, volt pár jó az IS-4-hez.
Nekem jelenleg a Jagdtigerrel van hasonló problémám. Szerintem borzasztóan néz ki a 12,8 cm L/61-essel, de muszáj lesz azt a löveget felrakni. Vagy skint kell rá keresnem vagy kicserélni a löveg modelljét.
Az lenne az igazi, ha játékon belül lehetne beállítani, hogy legyen-e kötényezése a harckocsiknak. Vagy hogy fenn legyenek-e rajta a különbözõ szerszámok, gázolajos hordók, géppuskák, lánctalpak, homokzsákok. De ezt nem fogják lemodellezni ennyi harckocsinál.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Meglõttem egyet szembõl közelrõl Object 704-el úgy hogy egy roncs takarta,csak a tornya látszott,és bumm minden Hp-és kis lõszeres jel mellette...
hetzer-t sokkal élveztem.. vagy akár a jagdpanthert
saját tier-jében toppon még használható, de lassúsága miatt nehéz változtatni a bukó csatákon "idõben", valamint már a sarki patikus is tudja hol lõje át szembõl
magas tier-ben meg a páncélzata kevés, és menekülni se lehet vele..
nem mondom hogy rossz tank, mert rentábilisabb mint egy P2, de valahogy messze nem olyan fun mint egy jagdp
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ezt bebuktuk,nem kicsit...
Bár amolyan tûzoltó tanknak még használható, azért a revolvertár sokat segíthet a csapaton, ezt az 1 pozitívumát még használhatjuk. A legjobb t8-s med-bõl egy elég gyenge t9-s lett...
Igen az ágyúja meg. Messzirõl pontatlan, közelrõl meg mit csinálj? Nagy vagy, jó manõverezéshez lassú és a fordulásod is szar, és papaír is.
Ha valaki esetleg nem szeresse a lángoló WoT videót a játék indításánál ezen móddal kiiktathatja bár 0.7.4-es, de attól mûködik.
Ha még nincs kell csinálni egy "video" mappát a "flash" mappába és oda kell bemásolni a letöltött fájlt.
World_of_Tanks\res_mods\0.7.4\gui\flash\video
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/127079-074-disable-turn-off-starting-video/#entry2193799

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Azért nekem privibe elküldhetnéd, én kíváncsi vagyok rá. köszi
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
BattleTag: kabel15#2672
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”