World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fú de felbasz ez a T1 HT.
Eddig csak a lánc van rajta, de bele se merek gondolni mennyi idõ kell ahhoz, hogy a jobb ágyúját felrakhassam.
Nyugtassatok meg, hogy az M6, és a T29 sokkal jobb lesz, mielõtt feladom ezt az ágat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sõt. A demokrácia a hatalom gyakorlásának egy kimondottan rossz módja, legalábbis Arisztotelész szerint. (politeia-demokrácia)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Oké és gondolom csak artyval játszottál. Haver is pont ugyan így volt csak õ 4500 csatát tolt artyval laptopról és neki se volt kredit gondja, mert az artyk majdnem mindig +ban vannak.

hany tank all a garazsba?
No akkor egybe:
- 1000kört toltam kb prém nélkül, úgy kezdtem, hogy random 999ping percekre, max 3fps, arty nézetben 7 - laptop! nem volt kredit gondom
- az alig tolom nem vicc, aug. 1-tõl több olyan nap is van amikor nem toltam, vagy csak pár kört mentem, össze lehet számolni planetwot-on, hogy mennyi kört toltam és mennyibõl jött össze a 10M kredit

ximix
A felvetés talán jogos is lenne, de vedd figyelembe ezt az idézetet

" Hány játékos van jelenleg a rendszerben?

Idén tavasszal 30 millió regisztrált felhasználói létszámot léptünk át. De ez magában foglalja Kínát, ami a világpiac felét jelenti. A legtöbb egyidejû felhasználó viszont Oroszországban volt, a rekord 452 ezer orosz játékos egyidejûleg. "

ezek alapján ha figyelembe vennék a szavazatokat akkor lehet hogy az összes EU játékos szavazata az egészhez viszonyítva kb 10% lenne míg a Kínaiak egy laza szavazással halál csillaggá szintjére emelnék a Type 59-et

forrás
Szerintem itt sokan szívesen bevezetnék a wot-kommunizmust és költenék a te pénzedet, mint az állat. 😊

Egy észrevétel: elég sok olyan kört tolok, ahol kimagaslóan sok xp/kreditet kapok és nem értem miért, mert sokszor sokkal többet teszek a gyõzelemért, mégis alig kapok valamit. Mondok egy példát, T62A malinovka assault védõ oldal, elõremegyek, spotolok 8 tankot, ezeket lövik az artyk, lövöm õket én is, 2 Bat-et maxról, egy T62A-t 1200-ról, egy E-100-at 1300-ról lövök ki, kiszedem a 2 artyt (261, TypeE) megölök egy IS-4et 2 lövésbõl és egy M48-at 1 lövésbõl, kapok 1500xp-t! Tegnap malinovka T62A támadok, fele ennyit sebeztem, nem spotoltam sokat, igaz megnyertem a csatát a csapatnak, de 1975xp, pedig csak 3-3 tier10 volt ha jól emlékszem és nem is nagyon lõttem tier10 tankra. Az elsõben biztos voltam a 2k feletti xp-ben, a másodikban pedig biztos voltam, hogy nem kapok 1,5k felett.

Eagle16
Prémiummal kb. lehetetlen mínuszba vinni bármit is...

Még egy kis Tier 7-es francia TD-s is annyi kreditet ad hogy 30-40k profit teljesen átlagos vele. Még az elõtt összejön a kredit a következõ tankra hogy meglenne az xp.

Prémiummal még az E-100 is farmgép, 150-es ágyúval 40-50k profit nem ritka.

A T-54 az egyetlen amivel én sokszor csak 0-ra jöttem ki prémiummal is.

Ez az alig játszok meg vicc ugye? 16k csatád van, ez már a hardcore kategória.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ámen. Nem hiszem, hogy ezzel vitába fog szállni bárki.

Nekem is volt ilyen klán társam, neki valami 400k free van "csak". De nem hajlandó semmire se költeni belõle, bármilyen szar is egy tank alapból õ türelmesen kitolja.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én szociológián hallottam ugyanezt csak kicsit körítve😄..

Ajánlom neked 1 hétre próbáld ki prém nélküli életet. Máris kevesebb lesz a kredit.

.. ez olyan kb mint a csapattarsam. neki 500k kozos xp-je van. a multkor elkezdett dorbezolni, el vert belole vagy 10k-t..
Anno amikor egyetemen elsõ évben a görög demokráciáról volt szó ókoron, akkor azt mondta a tanár hogy a "demokrácia is csak egy hatalomgyakorlási mód". Én speciel nem hallottam még ennél jobb véleményt ennél.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ja hogy érzed...óh igen. Az érzem az egy komoly érv.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

próbálta már valaki a 8.0 tesztet? most öltöm,de még 505

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Én olyan 3000 csata környékén értem el oda, hogy nem tudtam mit csinálni a kredittel, azóta minden szart megveszek, direkt nem lépek át tankokat free-bõl, nem gold-al szedem le a kiegészítõket, hanem kidobom, hogy hátha sikerül levinni, de semmi haszna, pár csata alatt összejön 1 millió nyereség, ha lehetne adni már rég elosztottam volna. Itt van egy kép a patch érkezése elõtti idõkbõl, ezt sikerült 48-ra levinnem, azóta alig játszok és már 10 pluszban van

LOL<#nevetes1>

Szívembõl szólottál!

Lehet, hogy én is tévedek, de mintha két T34 kör lenne összehasonlítva.

A szívembõl szóltál 😄.

volna mire költeni<#nezze>E100,AMX 50-120, S-51, VK4502A. hamar elfogyna az a csekély pár milla <#hehe>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Ez már elég erõsen szemantikai kérdés, én pl. elég szar rendszernek tartom a demokráciát pedig csak néhány évet éltem a szocializmusban, 90-es években, 2000-es évek legelején voltam kamasz. Felnagyítva ez olyan, hogy bár (majdnem) mindenki fizet adót, mégis a sok funkcionális analfabéta, akadozva olvasó, almát a körtétõl alig megkülönböztetni képes félszerzetnek is ugyanolyan jogai vannak, ugyanannyit ér a szava, mint neked vagy nekem. Ebben a játékban sem biztos, hogy aki a legtöbbet költötte rá annak érdemes lenne figyelembe venni a véleményét, volt is linkelve nemrég egy pofa, akinek 400 effije volt, de mellé megvolt az ÖSSZES t8-as prémtankja, alsó hangon vagy 60 ezret költött a játékra. Ez a WG-nek ideális fogyasztó, nekünk meg hatalmas csapás, ha a mi oldalunkra sorolta az MM.
Amit nem túl hosszú életem alatt megtanultam a demokráciáról és a szavazásokról, legalábbis ebben a tetû országban, az az hogy rohadtul nem mindegy, hogy milyen a szavazóbázis összetétele, milyen mélységû a tájékoztatás és legfõképpen, hogy hogy van feltéve az a bizonyos kérdés! Könnyû ám az embert manipulálni, de itt abba is hagyom, mert még kivágnak offtopicért.

ximix
Ö ott téved hogy a prémium felhasználó meg a prémium tank nem ugyan az ennyi az elsõ 50%-ot kap mindenre a második meg a prémcsi tankjának szorzója szerint ...
Az igen, nekem csak 339 000-em van <#nevetes1>
Persze a legnagyobb tankom csak PzIV
Nekem a kredit az amibõl soha sincsen elég 😄. Kár hogy nem lehet küldeni, mert szivesen segítenék neked elverni 😄.

Lenyomtam T34-el több mint 320 kört, érzem hogy mikor mennyit teljesítek vele. Nyilván nem lehet pontosan megmondani, és nincs két ugyanogyan kör, de bizony a nagyságrendeket be lehet lõni. És bizony nem 50% az különbség prém és nem prém bevétel között, szerintem ezt mindenki tudja, aki már tolta a T8 prémtankját prém és nemprém számlával is.

40k és 80-100k között nem 50% az eltérés, ezen nem nagyon van mit magyarázni.

Amúgy gabornak igaza van, nem teljes mértékben de igaza van. A T34 vettem én is észre hogy 60K kreditet prém nélkül alig bírok összeszedni. Mikor meg aktiváltam a prémium számlát 90-110K krediteket kaptam egy átlagos csatáért.

Látom jól van megcsinálva ebben a játékban mikor 10méterrõl nincs 63mm átütése L/71-nek
szabii98
adjál már kölcsön egy tízest, pikk-pakk elverném :p xD

I met God. She's black

És mire megyek a kredittel? Van 58 millióm, pedig nemrég elköltöttem 22-t, semmit nem tudok csinálni vele, csak ott figyel és örülhetek neki, hogy van, de használni nem tudom semmire.

Írnátok véleményt a gépem konfigurációjáról?
Ram:3 GB
CPU:Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz
VGA:Nvidia Geforce Gt440 1GB DDR3
Op rendszer: Win 7 32 bit.
(Néha lemegy az fps 8-10 re)
És te figyelsz? Honnan a fenébõl tudod, hogy mind két körben ugyanannyit csináltál? Honnan? Ugyanannyit sebeztél, derítettél fel, foglaltál, bázist védtél..s.tb. HOnnan tudod? Nem lehet összehasonlítani két kört így!

Ez viszont bullshit, nincs két pont ugyanolyan kör, nem is csak a bevitt sebzésért kapsz lóvét, xp-t, mert spotolásért, foglalásért, védésért, sok mindenért járt. Lehet, hogy mindkét körben hat lövést vittél be, de az egyikben simán lehetett olyan, hogy amíg harcoltál spotoltál 2-3 másik tankot, akiket lõttek a csapattársaid, azért is szépen peregnek a dollárjelek, csak erre nem figyeltél oda, mert épp harcoltál. Sõt, a szerzett xp és pénz sincs mindig ám szinkronban. Jártam már úgy nem egyszer, hogy egyik körben több xp-t kaptam és kevesebb pénzt, míg a másikban fordítva és érzésre tök ugyanúgy sikerült mindkét kört.

..erdemes megnezni a result tarckert. ott a kapott ertekek midnenfele bonusz menetsek, tiszta nyeresegek illetve szerzett tp-k. a t34hez raadasul eleg sok eredmeny is van. itt nem nagyon latszik h a kb azonos eredmenyek kozott olyan nagy eleteres lenne szerzett krediben.
Szerintem már mindenki járt hasonlóan, de a fordítottja is megvolt, kb. egy hete Erlenbergen T34-el voltam, egy magyar srác, asszem valamelyik HAC klánból volt, rám jött pont IS-8-al, már nem voltam full hp-n, talán õ igen, de a lényeg hogy lenyomott mint a bélyeget, simán átlõtt ugye, én pattantam, valami 50hp-n álltam mikor neki még volt vagy 1200 és akkor betöltött az a szar ágyú és lõttem neki egy blowupot. Chatbe csak annyit írt, hogy "jellemzõ". :-D Szegényt meg kellett vigasztalnom, hogy hát ilyen az IS-8, de állítása szerint már hozzászokott. :-)

Lol, figyelsz te egyáltalán? Nem errõl volt szó, hanem arról, hogy prémium számlával a bevétel nem 50%-al nagyobb a prémium nélkülinél, hanem legalább 200al.

Ami 100k-t hoz prémiummal, az 40k-t hoz prémium nélkül. Ez hol ötven százalék? Talán vágod hogy ha 40k-t hoz prém nélkül, akkor 60k-t kéne hoznia prémiummal. Nem 100k-t. Persze nyilván nem a prémiumos bevételek magasak hanem a prémium nélküliek vannak extrém alacsonyra lecsavarva.

szabii98
de ez amúgy egy érdekes felvetés. ha a sebzést úgy veszed, mint okozott kár, elvégre az is, akkor mondhatjuk hogy a kv-1s az átütés ellenére a wg szerint több kárt okoz, mint a kt, ha átüt?

I met God. She's black

A sebzést többnyire az ûrmérethez párosítják, 105mm vs. 122 mm.
T9-10-ben persze jelentõsen el tud térni, pl. amcsi és francia 120-as többet sebez, mint a kisebb tierû (mondjuk D-25T vagy BL-9) ruszki 122-es.

Hát én jártam már úgy hogy maradt 7 hpja és 549 hpról kinyomott az IS8! 😄

Ezt nem igazán értem. Hogy tudod összevetni a kettõt? Talán mind két körben pontosan tudod mennyit sebeztél? Akor lehetne összehasonlítani, ha pontosan tudnád, hogy ugyanannyoit sebeztél, derítettél fel, stb. Ezt nem tudhatod.
(prém nélkül is kaptam már 100 ezret. Na ha igazad lenne, akkor prémmel 250 ezer lett volna? Na ne már!)

Igen, szerintem egy MMO-nál, ahol a játékosok által havonta befizetett pénzbõl élnek a fejlesztõk, érdemes lenne ilyen módon dönteni bizonyos kérdésekrõl, hogy milyen irányba haladjon tovább a játék. Ráadásul a 'melyik pálya szar' kérdés még csak nem is annyira húsbavágó, hogy ne lehetne a fõoldalon egy szavazást csinálni róla, hogy kiderüljön a fejlesztõk számára, mi az amit nem csípnek a fogyasztóik. Nyilván sajnos olyan, a játék gyökereit érintõ kérdésekrõl nem szavaztatnának, mint hogy 'kellenek e nekünk egyáltalán a buzi artyk'. De amikor van majdnem 30 pálya, kit zavarnának vele ha kivennék évente kétszer a három legnépszerûtlenebbet? Teljesen ésszerû lenne, és Komarin, Swamp, Province kivéletére nem kellett volna éveket várni. És Malinovka se lenne már a játékban rég.

Persze mondani se kell, hogy a generációkra visszamenõleg diktatúrában nevelkedett fehérorosz fejlesztõk agya nem elég fejlett az ilyen megoldások alkalmazásához.

Neeem, ez úgy szokott lenni, hogy lõsz zsinórban két 293-at, majd marad 7 hp-ja, lepattansz és még beléd lõ egyet, majd arra a 7 hp-ra adja be a 488-as lövést, csak nem érzékeled, mert 7 hp-ja volt. :-P

szabii98
A kv-2 troll gunja kicsit erõsebb, mint a többieké, azonban majdnem minden tanknak van troll gunja, s mivel nem nagyon találkozom vele, illetve nem használok troll gunt, nem zavar hogy a kv-2 ilyen jó.
tudom én hogy kisebb a penje meg minden, az sem érdekel 😄
csak kicsit nagyon bántja a szemem, bocsánat hogy beszélni mertem róla

I met God. She's black

Hát KV-1S-en 122 milis van pontatlanabb lassabban tölt kisebb az átütése. Én még annak is örülnék hogy ha átlag felett tudna ütni a tankom. Az a kedvencem mikor E50-el 2x egymás után beadja a 293-at ami a minimum de utána lévõ ütések se nagyon érik el a 390 átlag damaget. Persze ez nem csak némettel van így az IS3 Bl9-es lövege is sûrûn ad nekem 293-at ami neki is szintén a minimum. Szerintem tuti van vmi a játékban vki jobban üt átlag fölé vki meg nem.

Ez eddig sem volt titok, bevétel nem egyenlõ a nyereséggel.

Bravó! Na meglocsolgatlak picit. Azt azért nézd meg hogy két tierrel lejjebb milyen sûrûn és mekkora átütéssel lövi, mert ezzel az erõvel szidhatnád a KV-2-õt is a trollágyújával, ami képes 900-at is lõni! Remélem most nem rémisztettelek halálra.

Nah végre vki észre vette rajtam kívül is ezt a szerencsés matekszámolási feladatot. Prém nélkül 60K szerzett kreditért nagyon küzdeni kell. 1x volt mikor 80K kreditet kaptam vereségnél prém nélkül de akkor tényleg 1v15 volt szinte csak szerencsém volt és az összes tankjuk 1 oldalról jött és alig tudtak kinyírni mert el tudtam dugni a tanktestet.

szabii98
kicsit nagyon benéztem . sorry 😄

I met God. She's black