World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig csak a lánc van rajta, de bele se merek gondolni mennyi idõ kell ahhoz, hogy a jobb ágyúját felrakhassam.
Nyugtassatok meg, hogy az M6, és a T29 sokkal jobb lesz, mielõtt feladom ezt az ágat.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
- 1000kört toltam kb prém nélkül, úgy kezdtem, hogy random 999ping percekre, max 3fps, arty nézetben 7 - laptop! nem volt kredit gondom
- az alig tolom nem vicc, aug. 1-tõl több olyan nap is van amikor nem toltam, vagy csak pár kört mentem, össze lehet számolni planetwot-on, hogy mennyi kört toltam és mennyibõl jött össze a 10M kredit
" Hány játékos van jelenleg a rendszerben?
Idén tavasszal 30 millió regisztrált felhasználói létszámot léptünk át. De ez magában foglalja Kínát, ami a világpiac felét jelenti. A legtöbb egyidejû felhasználó viszont Oroszországban volt, a rekord 452 ezer orosz játékos egyidejûleg. "
ezek alapján ha figyelembe vennék a szavazatokat akkor lehet hogy az összes EU játékos szavazata az egészhez viszonyítva kb 10% lenne míg a Kínaiak egy laza szavazással halál csillaggá szintjére emelnék a Type 59-et
forrás
Még egy kis Tier 7-es francia TD-s is annyi kreditet ad hogy 30-40k profit teljesen átlagos vele. Még az elõtt összejön a kredit a következõ tankra hogy meglenne az xp.
Prémiummal még az E-100 is farmgép, 150-es ágyúval 40-50k profit nem ritka.
A T-54 az egyetlen amivel én sokszor csak 0-ra jöttem ki prémiummal is.
Ez az alig játszok meg vicc ugye? 16k csatád van, ez már a hardcore kategória.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Amit nem túl hosszú életem alatt megtanultam a demokráciáról és a szavazásokról, legalábbis ebben a tetû országban, az az hogy rohadtul nem mindegy, hogy milyen a szavazóbázis összetétele, milyen mélységû a tájékoztatás és legfõképpen, hogy hogy van feltéve az a bizonyos kérdés! Könnyû ám az embert manipulálni, de itt abba is hagyom, mert még kivágnak offtopicért.
Persze a legnagyobb tankom csak PzIV
40k és 80-100k között nem 50% az eltérés, ezen nem nagyon van mit magyarázni.
Ram:3 GB
CPU:Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz
VGA:Nvidia Geforce Gt440 1GB DDR3
Op rendszer: Win 7 32 bit.
(Néha lemegy az fps 8-10 re)
Ami 100k-t hoz prémiummal, az 40k-t hoz prémium nélkül. Ez hol ötven százalék? Talán vágod hogy ha 40k-t hoz prém nélkül, akkor 60k-t kéne hoznia prémiummal. Nem 100k-t. Persze nyilván nem a prémiumos bevételek magasak hanem a prémium nélküliek vannak extrém alacsonyra lecsavarva.
I met God. She's black
T9-10-ben persze jelentõsen el tud térni, pl. amcsi és francia 120-as többet sebez, mint a kisebb tierû (mondjuk D-25T vagy BL-9) ruszki 122-es.
(prém nélkül is kaptam már 100 ezret. Na ha igazad lenne, akkor prémmel 250 ezer lett volna? Na ne már!)
Persze mondani se kell, hogy a generációkra visszamenõleg diktatúrában nevelkedett fehérorosz fejlesztõk agya nem elég fejlett az ilyen megoldások alkalmazásához.
tudom én hogy kisebb a penje meg minden, az sem érdekel 😄
csak kicsit nagyon bántja a szemem, bocsánat hogy beszélni mertem róla
I met God. She's black