World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Most tényleg az a baj, hogy úgy mûködött végre valahára az orosz tank, ahogy kéne?
Aranytöke bátyának, az ,hogy orosz nem OP, csak azt mondják, engem is szétlõnek mint a trágyát IS-4-ben is pedig annyira rossz nem vagyok, nem OP itt semmi csak szerencse kell meg valamennyire tudni játszani, és senkit ne becsülj le, mindenkinek a játéka határozza meg, hogy OP-e a járgánya, ennyi.
Ez nagyon jóóóóóóó XD.
Na ilyenkor tudnám azokat akik szerint ,,orosz OP mindent benyel az oldala" embereket megkérdezni, az mégis hogy a náthás pinába van, hogy most egy lövést se nyelt be az OP orosz tankom oldala, ráadásul egy agyon nerfelt Tiger lõtte szét.

Nem az a baj hogy kilõtt. Csak persze mindent benyel az oldala...hogyne. Ha épp random úgy alakul akkor igen, máskor meg nem.
Csak az érdekelne az ilyenek szerint, most akkor ez mi volt?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

http://worldoftanks.eu/community/accounts/503398207-Feldphanter/
Ez a gyerek egy isten. Bárcsak mindenki ilyen színvonalas,tapasztalt játékos lenne. <#idiota><#idiota>
Efficiency rating:294.25
Nem.
Nektek megy a teszt server?

Bazzz X"D
Ez kurvanagy 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tesztszerveren most kb vonatozhatsz a béketáborral. Meg sorba lehet állni a csúszdánál a játszótéren, mint az óvodások.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Ott nem tudsz most eladni tankot, se venni. Tech-fa sincs, se depó, semmi.

Ami tankod most van, azzal tesztelheted a fizikát meg a grafikát.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jó lenne ha gyorsabban forogna a torony.Egy csomószor azért
ölnek le.Szerintem ez tipikus WG lásd Tiger.
Túl sokan várták nagy hévvel és még nem is orosz jármû.
tenkenorman
a bétában eladhatom az e-75ömet? mert nincs már pénzem. és csak ökörködni akarok. nem fog eltûnni a rendesben ugye?

http://www.tenke.hu

tenkenorman
jah. mondjuk kár hogy a láncvezetõ kerekek nem küldön dolgoznak... bár az fogná a szervereket azthiszem 😄 a fizikát meg nem bánom hogy így belassul bizonyos terepeknél. így marad meg az egyensúly az action, és az rpg között. még is csak lehetõség van egyedi rejtekhelyeket találni, de azért nem rongyolsz keresztül mindenen. bár azt nem értem miért szakad le minden szarér a lántalp... simán bevett gyakorlat egy tanknál hogy a csõrén gurul le a dombról...

http://www.tenke.hu

Nekem is csalódás volt.

I.C.ram
Ez az M18 jó nagy csalódás nekem 😞 Hivatalosan a háború leggyorsabb tankja volt, de egy KT fürgébben fordul nála...
Toby0501
Az nem bug, csak a tankok roncsai válnak láthatatlanná. Végülis mégiscsak bug. 😄

Nem akarok veled vitázni,mert kevesen tudnak annyit a játékról mint, te,én csak játszom és élvezem, nem akarok ûber fasza csávó lenni, csak szeretem ezt a furcsa játékot, ennyi.
Oke, valahol igazad van, de meg kell nézni a játszhatóságot is, én mindig jelzem mi nem tetszik, illetve mi jó, most nagyon sok minden nem jó, gyûjtöm a tapasztalatokat, kidobott a játékból gyõzelemmel háromszor, amikor az ellennél volt még négy tank, és nem is adott semmit, érdekes dolgok vannak, de a fizika az nagyon jó szerintem, tudom sose lesz valós ,de nem is errõl, szól, de az E-50 a T-54-el csak fellökött repültem 5 métert és nem ment le az összes HP, de elment a tornyom két emberem ,de kilõttem, mûködik ez a dolog.
Nem. Tesztszerverre tesztelni mész.

Tetrach, M3 Stuart, Valentine a prémek
O261 arty
SU-100, O704, O268 td
E2, 13 90, T-44, M26, Patton, T-54, Lorraine, Bat, T-62A, M48 med
KV-1, KV-2, T-150, KV-1S, T29, T32, IS-3, IS-8, ST-I, M103, IS-4, IS-7, T110 heavy

Több nem jut eszembe most.

Az elsõ 1000 körömet játszottam le 999 ping illetve low fps-en, vagyis kb 1200 körbõl 800-1000 ment le így, mert akkoriban 3 helyen játszottam, egyik helyen a 999 ping volt a divat, másikon nem volt fps és 3-400 ping, harmadikon minden oké, de nem artyztam abszolút az elején, csak amikor már megvolt az IS-7, T-54, O704 hármas.

Én csatázni is megyek a teszt szeróra, ki akarom próbálni milyen is lesz a játék, nem érdekelnek a TK-zó ellenfelek, anélkül is jól érzem magam, akinek meg ez az egész nem jó, van Qva sok játék menjenek oda, nem is értem a sok fikázó miért ezzel játszik ki kötelezte rá õket,ez a fórum a játékról szól akinek nem tetszik mennyen nem fogom sajnálni õket, a véleményem tudom nem számít ,de nézd meg az accom és akkor mondj véleményt, a bétában is volt 9000 csatám ennyi, nem vagyok elfogult, de szerintem ettõl többet még egy játék sem adott.
Volt olyan amikor éppen 4en tologatták egymás fel egy dombra, erre becsapott "ménkû" ilyen 400as sebzések formájában, mert a GW Tigernek éppen ez tetszett.
A fizikára meg tényleg ráfér a javítás. Mert ugratni pl nem igen lehet, minden lebukik így orral a dombról az esés helyett. De van olyan is hogy éppen mentem és csak így valami láthatatlan akármi megállította a tankom, ez szép egy bug.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Na, most már aranyat is adnak ha találsz egy furcsa bugot 😊

link

Persze csak azoknak akiket õk választanak ki.

Nahát...jadpanzer-el 2 kill+4 sebzés, francia t6-os TD-vel egy kill és két sebzés, és utóbbival kaptam több XP-t...fú...titokban lenerfelték a németeket, és kevesebb XP-t kapnak direkt...fú...(na jó, nem is <#idiota>)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Én is ráuntam hamar...tegnap este mentem 1-2 órát meg ma reggel egy fél órát és kész.

SPG-zni meg a legnagyobb idiótaság ott, BatChat-el is mentem, nem lõttem senkire, erre megfelezi a HP-mat egy idióta M12...óvodás szint kb, tesztelné mindenki a terepet ezeknek meg nincs jobb dolga és lövöldöznek az emberekre...még ott is. Hihetetlen.

A grafikán amúgy még optimalizálnak, azt írták, tehát jobb lesz a teljesítmény, a fizikán meg bõõõven van mit javítani szerintem...én videók alapján nem egészen így képzeltem el, valahogy simább játékmenetre számítottam, nem ilyen mindenbe beleakadok típusúra.

Köszi a tippet!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha majd vmikor bevezetik a repülõssel (s majd vmikor a csatahajóssal is) közös rendszert, akkor elvileg jól jön a felhalmozott free xp. 😊

BF3: Atomiccore

Igazából 2 óra alatt ráuntam a céltalan ökörködésre, ha nem kötöttek belém akkor én se lõttem. De ma már fel se mentem, mert már inkább harcolós kedvemben vagyok 😄.
Az igazán gusztustalan az az hogy itt is vannak artyk. Fogalmam sincs hogy õk mégis mi a bánatot akarnak tesztelgetni. Ezért õket mindig kilõttem az ellenséges csapatból 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ma egész nap megértési problémás emberekkel vagyok körbevéve, és én magam is félreértek mindent. Ez egy ilyen nap 😄

Megyek haza lõni, megvan az OP E75 és végre a dagileón is kezd értékelhetõ camo összegyülni (bár egy KV1s még mindíg hamarabb észrevesz mint én õt)

M6 után minden tank nagyon jó az US heavy ágon, fõleg ha megszokod a hulldown játékmódot (T29, T32).
M6 se rossz, persze csak a rendes ágyúval.

T1en nincs mit forgatni, próbáld mindig a frontot mutatni mindenkinek, úgy még lepattanó is lehet akár. Az oldala nagy és gyenge, azt takard mindenáron.

Ismétlés a tudás anyja. Ne akadj fenn ezen, mert csak nyomatékosítottam. Gondolom ha többen fújják ugyanazt, akkor õ is elgondolkozik ezen. Bár ki tudja?

Eagle16
De azért lényegesen egyszerûbb kipróbálni hogy hova lehet felmenni és meddig, illetve milyen tankot milyen tankkal lehet eltolni ha épp nem azzal kell foglalkozni hogy 3-an hátba akarnak lõni...

Ha mindenki rendesen játszana akkor sokkal nehezebb lenne ezeket kitapasztalni, ezért van az hogy a többség csak száguldozik és egymással szórakozik, tologatják egymást.

És ha a többség ezt csinálja akkor szerintem undorító viselkedés hogy valaki tesztelés közben is csak azt nézi hogy hogy gyûjthet sok kill-t...semmi értelme.
Én teszten addig nem lõttem senkire amíg nem lõtt rám, és 10-bõl 9 csatában teljesen jól ki lehetett próbálni a dolgokat, 1 csatában persze kifogtunk pár rambót aki rálõtt az elsõ tankra aki szembejött vele. Ezzel aztán jól leteszteli a fizikát...

Köszi a nyugtatást mind2-töknek.
11 csata kellett ahhoz, hogy fel tudjam rakni a lánctalpat. Ez kevesebb, mint 300xp/kör prémmel.
Még valami tippet kérnék, hogy kell forgatni, vagy kell-e. stb

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

És én nem ezt írtam?
Gábor konkrétan azt írja hogy szerinte a bevétel se +50%....

Mondjuk én csatáznék ott is. Mivel harc közben szeretném próbálgatni a fizikát. Most hiába néz ki jól ha felmászik a buzi vonat a hegyre, ha ezt élesben sose fogják tudni megcsinálni mert 2 méter megtétele után le lesznek vakarva onnan.

Logikus. 80-at keresek és 30 elmegy javításra, kontra 120-at keresek és ugyancsak 30 megy el javításra.

Eagle16
Teszten aztán lövöldözhetsz, nagyrészt senki nem lõ a másikra, mert az lenne a lényege hogy leteszteld a fizikát meg a a grafikát...
Persze sokan ott is csak csatázni akarnak ész nélkül, csak nem tudom mi az értelme. Új tank nincs bent, új pálya nincs bent.

bujcsik555
Jah és ha már a prém vita megy, ez prém nélküli 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

T-54-el olyan helyre tudtam menni, hogy senki nem látott, kiosztottam 3500 HP sebzést és túléltem, sõt gyõztünk. nagyon érdekes lesz, hogy már nem tudnak bizonyos 50-60tonnáõs járgányokkal feltartani, sajnos TD-m most nincs nem tudom azoknak mit jelent a fizika.
bujcsik555
Imádom ezt a kis bestiát. Bár ebben a körben pont kikaptunk, de akkor is, iszonyat élvezetes tank 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

sziasztok!
Csak az én véleményem és lehet fikázni.
A teszt szerón vagyok, nagyon jól mûködik minden 30-40 fps, holott a gépem 2 éves dual cor 2Ghz 2 mag és 2G ram, igaz nem fullon megy , de nagyon jó. A fizika ha elsõ perctõl lenne szerintem dupla ennyien játszanának. Érdekes az egész, azokkal a tankokkal amikkel eddig nem ment igazan, most nagyon jó, igaz eddig is úgy játszottam mintha lenne, fizika, nem mentem túl a szakadékokon, nem mentem olyan lejtõn ahol a sebességem csak -5 km/h volt. Most sokan megszívják és újra kell tanulni sokkmindent. Megint élvezetes lesz a játék.
szabii98
nem tudod*

I met God. She's black

szabii98
Én azt mondom, hogy mivel nem tudsz két kört 100%-ig összehasonlítani, ne tudod hogy igaz - e amit mondtál...ha mész egy ritkaszar kört prém nélkül meg egy baromi jót prémmel, persze hogy több a profit.
Ezt maximum átlagolva lehet kiszámolni, de szerintem akkor sem lenne több +60%-nál

I met God. She's black

Eagle16
Tehát 15 ezer csatát mentél prémiummal.

Ennyi után mindenki kõgazdag lenne 😊 Persze nem érsz vele semmit, mert nem tudod elkölteni, de látszik hogy milyen jól megcsinálták az egészet.

Prémiummal annyit keresel hogy el se tudod költeni, anélkül meg örülsz ha Tier 8 fölött megáll a számla -10k-nál.

ximix
Igaz igaz én tévúton jártam .
A profit sok esetben nem csak +50%-kal több, és ebben igaza van. 😊

A prémium +50% XP és credit. Pont.

Aki vitatja, és azt mondja több, gondoljon bele, a WG vajon miért nem úgy hirdeti? Hiszen akkor még nagyobb ösztönzõ lenne ha azt írná hogy prémmel 80%-al több creditet kapsz...

Azt meg hogy prémmel sokkal (nem 50%-al) gyorsabban gyûlik a pénz már rég tudja mindenki.

Neked még van is olyan klántársad... igaz, csak 300K+ról tudok 😄

Az M6 szerintem egész pofás, pattogós az eleje ha nem tudják hol kell lõni(saját tier, vagy alatta). T29 pedig jó tank mindenféleképpen szerintem.

T1 kifullozva az egyik legjobb T5-ös tank. Pláne, hogy már nem OP-107-esekkel szaladgálnak a KV-k meg a Szu-85-ök.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!