World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az a baj hogy kilõtt. Csak persze mindent benyel az oldala...hogyne. Ha épp random úgy alakul akkor igen, máskor meg nem.
Csak az érdekelne az ilyenek szerint, most akkor ez mi volt?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ez a gyerek egy isten. Bárcsak mindenki ilyen színvonalas,tapasztalt játékos lenne. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Efficiency rating:294.25
Ez kurvanagy 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ami tankod most van, azzal tesztelheted a fizikát meg a grafikát.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ölnek le.Szerintem ez tipikus WG lásd Tiger.
Túl sokan várták nagy hévvel és még nem is orosz jármû.
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
O261 arty
SU-100, O704, O268 td
E2, 13 90, T-44, M26, Patton, T-54, Lorraine, Bat, T-62A, M48 med
KV-1, KV-2, T-150, KV-1S, T29, T32, IS-3, IS-8, ST-I, M103, IS-4, IS-7, T110 heavy
Több nem jut eszembe most.
Az elsõ 1000 körömet játszottam le 999 ping illetve low fps-en, vagyis kb 1200 körbõl 800-1000 ment le így, mert akkoriban 3 helyen játszottam, egyik helyen a 999 ping volt a divat, másikon nem volt fps és 3-400 ping, harmadikon minden oké, de nem artyztam abszolút az elején, csak amikor már megvolt az IS-7, T-54, O704 hármas.
A fizikára meg tényleg ráfér a javítás. Mert ugratni pl nem igen lehet, minden lebukik így orral a dombról az esés helyett. De van olyan is hogy éppen mentem és csak így valami láthatatlan akármi megállította a tankom, ez szép egy bug.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
link
Persze csak azoknak akiket õk választanak ki.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
SPG-zni meg a legnagyobb idiótaság ott, BatChat-el is mentem, nem lõttem senkire, erre megfelezi a HP-mat egy idióta M12...óvodás szint kb, tesztelné mindenki a terepet ezeknek meg nincs jobb dolga és lövöldöznek az emberekre...még ott is. Hihetetlen.
A grafikán amúgy még optimalizálnak, azt írták, tehát jobb lesz a teljesítmény, a fizikán meg bõõõven van mit javítani szerintem...én videók alapján nem egészen így képzeltem el, valahogy simább játékmenetre számítottam, nem ilyen mindenbe beleakadok típusúra.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
BF3: Atomiccore
Az igazán gusztustalan az az hogy itt is vannak artyk. Fogalmam sincs hogy õk mégis mi a bánatot akarnak tesztelgetni. Ezért õket mindig kilõttem az ellenséges csapatból 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Megyek haza lõni, megvan az OP E75 és végre a dagileón is kezd értékelhetõ camo összegyülni (bár egy KV1s még mindíg hamarabb észrevesz mint én õt)
M6 se rossz, persze csak a rendes ágyúval.
T1en nincs mit forgatni, próbáld mindig a frontot mutatni mindenkinek, úgy még lepattanó is lehet akár. Az oldala nagy és gyenge, azt takard mindenáron.
Ha mindenki rendesen játszana akkor sokkal nehezebb lenne ezeket kitapasztalni, ezért van az hogy a többség csak száguldozik és egymással szórakozik, tologatják egymást.
És ha a többség ezt csinálja akkor szerintem undorító viselkedés hogy valaki tesztelés közben is csak azt nézi hogy hogy gyûjthet sok kill-t...semmi értelme.
Én teszten addig nem lõttem senkire amíg nem lõtt rám, és 10-bõl 9 csatában teljesen jól ki lehetett próbálni a dolgokat, 1 csatában persze kifogtunk pár rambót aki rálõtt az elsõ tankra aki szembejött vele. Ezzel aztán jól leteszteli a fizikát...
11 csata kellett ahhoz, hogy fel tudjam rakni a lánctalpat. Ez kevesebb, mint 300xp/kör prémmel.
Még valami tippet kérnék, hogy kell forgatni, vagy kell-e. stb
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gábor konkrétan azt írja hogy szerinte a bevétel se +50%....
Persze sokan ott is csak csatázni akarnak ész nélkül, csak nem tudom mi az értelme. Új tank nincs bent, új pálya nincs bent.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Csak az én véleményem és lehet fikázni.
A teszt szerón vagyok, nagyon jól mûködik minden 30-40 fps, holott a gépem 2 éves dual cor 2Ghz 2 mag és 2G ram, igaz nem fullon megy , de nagyon jó. A fizika ha elsõ perctõl lenne szerintem dupla ennyien játszanának. Érdekes az egész, azokkal a tankokkal amikkel eddig nem ment igazan, most nagyon jó, igaz eddig is úgy játszottam mintha lenne, fizika, nem mentem túl a szakadékokon, nem mentem olyan lejtõn ahol a sebességem csak -5 km/h volt. Most sokan megszívják és újra kell tanulni sokkmindent. Megint élvezetes lesz a játék.
Ezt maximum átlagolva lehet kiszámolni, de szerintem akkor sem lenne több +60%-nál
I met God. She's black
Ennyi után mindenki kõgazdag lenne 😊 Persze nem érsz vele semmit, mert nem tudod elkölteni, de látszik hogy milyen jól megcsinálták az egészet.
Prémiummal annyit keresel hogy el se tudod költeni, anélkül meg örülsz ha Tier 8 fölött megáll a számla -10k-nál.
Aki vitatja, és azt mondja több, gondoljon bele, a WG vajon miért nem úgy hirdeti? Hiszen akkor még nagyobb ösztönzõ lenne ha azt írná hogy prémmel 80%-al több creditet kapsz...
Azt meg hogy prémmel sokkal (nem 50%-al) gyorsabban gyûlik a pénz már rég tudja mindenki.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!