World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Ok, legyen akkor WG. Így jobb? <#nemtudom><#idiota>
Totál NEKI kedvezett, mert SEMMI sérülést nem okoztam neki, ami eléggé gyökérség. Fõleg, ha ezt rendszeresen el játssza a gyökér WG. Bár lehet, csak a Type-l csinálja, hogy tier 4-s scouthokról pattanok. <#violent><#ijedt>

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. augusztus 22. 21:53:52
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 2 734 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 256
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Mesterlövész

Ilyenem még nem volt...
Ennek amit leírtál mégis mi köze van az MMhez?

Azon kívül hogy te tier 8-as tankkal lövöldözhetsz Pz38NA-ra, ami úgy gondolom nem biztos hogy neki kedvezett 😄

GYÖKÉR SZÛRÕT 8.0-BA, NE FIZIKÁT FASZOM!

Alien69
Már megent szopó pályára rak ez a köcsög MM. Type-l rá lövök egy PzKpfw 38 nA Tier 4-s nyamvadékra, nem is szembõl, sréhen hátulról, és NULLA DAMAGE (rohan tovább, még a lánc se esik le)???????????????? FAKK MM! ja, Tiger II-vel is, betalál az elsõ 3 lövésem, NULLA DAMAGE??? LOL

Ezt írta ki, nem tudok bejelentkezni.

login/status/LOGIN_REJECTED_LOGINAPP_RESPONSE

mit jelent ez
Ezért játszogatok inkább Wolverine-el, attól nem is várom el hogy különösebben fürge legyen. Hellcat az nekem tök illúzióromboló a WoT-ban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

I.C.ram
Azért az a farolás elég meggyõzõ... 😛 Ehhez képest a WoTban egy tehetetlen kõdarab, ami jól feltud gyorsulni a szabadesésben.
Ja, gondoltam, mivel elég köznév az oddball a Kelly Hõsei óta 😊

Amúgy van egy olyan sanszom, ez a fizika teszt csak ilyen gyors barkács volt és nem lesz 8.0-ban... csak kipróbáltatták a néppel némi ingyenmunka keretében, aztán a feedbackkel szépen elvonulnak reszelgetni még.

Hivatalos fórumot kéne nézni, nem itt hupákolni.

Nem én voltam.

Este 8-as üzenet egy WOT_Oddball nevû admintól...

"Hi folks. For technical reasons the test server is now stopped. We have no details yet about when it will restart. Thanks for the feedback you have already provided.... We'll keep you posted! "

Sry ha már volt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

IRL Hellcat gyorsabban tekerte a tornyát mint a Shermanek.

ximix
Lehet háborúellenes 😄

""Szeretkezz,ne háborúzz!" 😄
bujcsik555
Borat01 nevû ásónyél profilját ajánlom megtekintésre.
Pár adat, csak hogy rá tudjatok készülni:2960 csata, 480 kilõtt tank
Löwe 320 csata, kilõve 66 tank
KV-5 220 csata, kilõve 62 tank

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Valaki tudja mi a probléma?Az fps néha lemegy 6-10 re igy "kissé" élvezhetetlen a játék<#falbav><#gunyos1><#boxer>.
Ram:3 GB GDDR 2
CPU:Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz
VGA:Nvidia Geforce Gt440 1GB DDR3
Op rendszer: Win 7 32 bit.
Köszi.

Most sikerült feltenni, ellenben nem tud csatlakozni a aszerverhez, azt írja karbantartás. Ez igaz vagy más hiba van.
Nem értem,tudták hogy sokkal többen lesznek kíváncsiak a 8.0-ra a fizika miatt.Nem értem miért nem növelték meg a szeró kapacitását ?!
Lehet Ivánék el vodkázták az árát. 😄
I.C.ram
Az oké, de csak azt akartam hangsúlyozni, hogy a mozgékonyság volt a fõ szempont. Ahhoz képest egy lomha amerikai heavy is leforogja.
Nekem se megy.
Van.

"Pont arra tervezték, hogy az ellenség mögé tudjon kerülni"

Azért ne felejtsük el, hogy a háborúban az ellenség mögékerülés NEM azt jelentette hogy 10 méterre tõle keringõztek amit itt a wotban látunk... a mögékerülés több 100 méteres távokban zajlott.

Van itt még olyan,akit esetleg nem enged fel a teszt szeró ?
Doc Hooliday
Aztakurva...mi van ma megint hogy csont lúzereket fogok ki állandóan???<#falbav> a csörcsillel ma még nem tudtam megcsinálni a duplázót!!! Pedig oda rakom magamat!<#fejvakaras> Például nézzétek már meg ezt a csatát! Érdemes!!<#idiota>

http://data.hu/get/5479064/20120822_2021_ussr-Churchill_LL_01_karelia.wotreplay

I.C.ram
Pont arra tervezték, hogy az ellenség mögé tudjon kerülni, és az ellenséges harckocsik fenekét, oldalát könnyûszerrel átvigye. Szerintem kizárt, hogy szarabbul fordult volna mint egy KT.
Talán így elküldi...
Gyorsabb voltál...
[/url][/img]
Gyorsabb voltál...
szerintem a vegsebesseg meg a fordulekonysag az kulonbozo, vagy nem ???
arra nem emlexem hogy azt irtak volna rola hogy a haboru legfordulekonyabb tankja volt.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Solten
Letoltod a Physics Preview Test-et. Telepited egy masik konyvtarba (nem oda ahova a jatek van), elinditod, a kliens lekap 2.5 gigat, orulsz, jatszol.

Saor Alba

Na akkor töröld le amit másoltál és simán futtasd a letöltött .exe-t.
Az elkezd telepíteni egy WoT-ot na azt tedd külön a jelenleg használttól, más név/meghajtó/extra könyvtár.
Ha végzett indítsd a launcher-el ami le fog tölteni még 2,5 gigát és feltelepíti.
Ha ezek megvannak akkor tudod indítani a tesztet.

Warning.

Unable tolaunch the game. File+worldoftanks.exe" is missing. For details, see log file.

Ezt írja ki.
Tudnátok segyíeni plz ?

A 8.0-ÁS patch nem megy, azt írja ki hogy nem található a worldoftanks.com file, de viszont megvan. Átmásóltam új partícióra az egész játékot, majd ebbe bele másóltam a patch 8.0 filet, amit netrõl letõltöttem és futtatam magát a patch filét, de elakadtam, azt írja ki hogy missing the worldoftanks.com file.
I.C.ram
Kár érte 😞 Pedig nagyon jó lenne egy kis mozgékony vakarcs egy jó ágyúval.
Solten
Ja, jo az irany, de szvsz ezen a fizikan meg dolgozniuk kellene meg min. egy fel evet mintsem a kovi peccsbe beultessek.

De az is lehet hogy a kov. peccs fel ev mulva jon... <#alien>

Saor Alba

Solten
Nagyon jo volt a peccs elott, mozgekony, jol fordult a WG ezt a tankot is elqrta.

Saor Alba

(ROR ) klán felvételt hirdet T 10 nehéz, T 10 közepes, T 8 tüzér TS 3 használat kötelezõ aktivitás elvárt jelentkezz a www.ror.hu vagy vedd fel velünk a kapcsolatot játékban
I.C.ram
Rammer=Töltésgyorsító.

Vannak vele jó körök, de tényleg nagyon lassú, pedig mozgékonynak kéne lennie, mert páncélja semmi, és az ágyúja se olyan kimagaslóan jó.
Toby0501
Gurulgatva így a tesztszerveren azon kezdtem el gondolkodni, hogy a super testerek vajon mi a francot csinálhattak ezidáig? Több buggal találkoztam ez alatt az egy nap alatt, mint az elmúlt egy évben.<#idiota>

toocha
T29-rõl tudna valaki egy rövid ismertetõt adni?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Na de most megyek testre picit nyomok par stuntot. 😄
Meghoztak az itteni kepek a kedvem. 😛
Nekem most Toltesgyorsito, Periszkop, Alcahalo van.
Rammer sztem erdemes lenne lecserelni. Engem is elejen zavart am, hogy
lassan fordul test, torony is. Raktam ra kuplungegetot, de kb semmi
valtozas. :/ Megszoktam.
De ha mar most zavar ez teged lehet meg kene gondolni azt az agat.
Tobbi is hasonlo lesz.
Az új fizikás Tiger kép mellet a nap hozzászólása <#vigyor>
Amúgy az lenne a vicces, ha így fel lehetne borítani az ellent<#idiota>
I.C.ram
az szép, de gondolom, ezt platoonozással érted el.

Milyen felszerelést ajánlasz hozzá? Most camo, távcsõ, rammer van.
Ha a varázspáncél részt lövik nyeli, alá meg úgy látszik fárasztó célozni... Tigris komádnak nem volt az😊
USA forgos tornyos TD ag ilyen. Ezzel is kompenzaltak, hogy TDkent
forog a tornya. M18 szerintem egy nagyon jo kis tank. Nekem van vele
69% winratem 679 csata 1077 kilove. Szoval lehet vele durvulni. De teny,
hogy nem fordul jol, de hat nem kozelharca kell hasznalni. Spotolni meg
lesbol sniperkedni. Na mind1 en szeretem jo kis tank. 😊
Nem érted a lényeget. Mégegyszer: az hogy mindent elnyel az orosz OP oldala egy marhaság. Van hogy elnyeli, van hogy nem. Érthetõ-e?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sippie
inkább az a baj hogy csak nálunk mûködik úgy, ellenfélként meg átlõhetetlen.