World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totál NEKI kedvezett, mert SEMMI sérülést nem okoztam neki, ami eléggé gyökérség. Fõleg, ha ezt rendszeresen el játssza a gyökér WG. Bár lehet, csak a Type-l csinálja, hogy tier 4-s scouthokról pattanok. <#violent>#violent><#ijedt>#ijedt>
Csata: Sand River 2012. augusztus 22. 21:53:52
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 2 734 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 256
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Mesterlövész
Ilyenem még nem volt...
Azon kívül hogy te tier 8-as tankkal lövöldözhetsz Pz38NA-ra, ami úgy gondolom nem biztos hogy neki kedvezett 😄
login/status/LOGIN_REJECTED_LOGINAPP_RESPONSE
mit jelent ez
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy van egy olyan sanszom, ez a fizika teszt csak ilyen gyors barkács volt és nem lesz 8.0-ban... csak kipróbáltatták a néppel némi ingyenmunka keretében, aztán a feedbackkel szépen elvonulnak reszelgetni még.
"Hi folks. For technical reasons the test server is now stopped. We have no details yet about when it will restart. Thanks for the feedback you have already provided.... We'll keep you posted! "
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
""Szeretkezz,ne háborúzz!" 😄
Pár adat, csak hogy rá tudjatok készülni:2960 csata, 480 kilõtt tank
Löwe 320 csata, kilõve 66 tank
KV-5 220 csata, kilõve 62 tank
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ram:3 GB GDDR 2
CPU:Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz
VGA:Nvidia Geforce Gt440 1GB DDR3
Op rendszer: Win 7 32 bit.
Most sikerült feltenni, ellenben nem tud csatlakozni a aszerverhez, azt írja karbantartás. Ez igaz vagy más hiba van.
Lehet Ivánék el vodkázták az árát. 😄
Azért ne felejtsük el, hogy a háborúban az ellenség mögékerülés NEM azt jelentette hogy 10 méterre tõle keringõztek amit itt a wotban látunk... a mögékerülés több 100 méteres távokban zajlott.
http://data.hu/get/5479064/20120822_2021_ussr-Churchill_LL_01_karelia.wotreplay

[/url][/img]
arra nem emlexem hogy azt irtak volna rola hogy a haboru legfordulekonyabb tankja volt.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Saor Alba
Az elkezd telepíteni egy WoT-ot na azt tedd külön a jelenleg használttól, más név/meghajtó/extra könyvtár.
Ha végzett indítsd a launcher-el ami le fog tölteni még 2,5 gigát és feltelepíti.
Ha ezek megvannak akkor tudod indítani a tesztet.
Unable tolaunch the game. File+worldoftanks.exe" is missing. For details, see log file.
Ezt írja ki.
A 8.0-ÁS patch nem megy, azt írja ki hogy nem található a worldoftanks.com file, de viszont megvan. Átmásóltam új partícióra az egész játékot, majd ebbe bele másóltam a patch 8.0 filet, amit netrõl letõltöttem és futtatam magát a patch filét, de elakadtam, azt írja ki hogy missing the worldoftanks.com file.
De az is lehet hogy a kov. peccs fel ev mulva jon... <#alien>#alien>
Saor Alba
Vannak vele jó körök, de tényleg nagyon lassú, pedig mozgékonynak kéne lennie, mert páncélja semmi, és az ágyúja se olyan kimagaslóan jó.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Meghoztak az itteni kepek a kedvem. 😛
Rammer sztem erdemes lenne lecserelni. Engem is elejen zavart am, hogy
lassan fordul test, torony is. Raktam ra kuplungegetot, de kb semmi
valtozas. :/ Megszoktam.
De ha mar most zavar ez teged lehet meg kene gondolni azt az agat.
Tobbi is hasonlo lesz.
Amúgy az lenne a vicces, ha így fel lehetne borítani az ellent<#idiota>#idiota>
Milyen felszerelést ajánlasz hozzá? Most camo, távcsõ, rammer van.
forog a tornya. M18 szerintem egy nagyon jo kis tank. Nekem van vele
69% winratem 679 csata 1077 kilove. Szoval lehet vele durvulni. De teny,
hogy nem fordul jol, de hat nem kozelharca kell hasznalni. Spotolni meg
lesbol sniperkedni. Na mind1 en szeretem jo kis tank. 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog