World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pales27
Erre a hétvégére bevezették a max 3 arty per oldal korlátot 😄

Artyt meg light ágat leszámítva a med águk az egyetlen értelmes ág aminek a top tierje normális, és a többi nemzethez képest nem teljesít alul.

WoT: Nishizumi77

Jó lesz ez a német med ág!

Csata: Fjords 2012. augusztus 23. 16:14:25
Jármû: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 1 465
Szerzett kredit: 33 120
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Én is ezt röhögöm egy ideje. Még a végén kiderül, hogy nincs is olyan sok arty a játékban. <#idiota><#taps>

[HUN]Kami*, kiskami*

Pales27
Arty platoonnal kell menni nincs mese

Szerintem õ a kis Pz IV-el még ennek is örül kezdõként 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A felderítéseket
Ki ért titeket. Eddig az volt a baj, hogy 8-10 arty volt a csatákban, most meg az, hogy kevesebb.

Neh, ezt az aranyláz hozta ki belõletek...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ezen a képen mit kell nézni? Az eredményt? 😊

Nem volt túl kevés felderítésem <#papakacsint>
Nem egyszerû, tudom. 😄

Pales27
Elég nehéz így megcsinálni, 10 csatát mentem t-50-2vel egyikben sem volt 4-4,
3ban egyáltalán nem volt. 2ben volt 3-3

Nem igen jönnek a 3-arty-gyilkos képek. 😄

Sajnos csak 3-3 volt oldalanként. 😛
igen, csak akkor. oldalankent 4-4 artynak kell lennie. pech.
Pales27
Kilõttem 3 artyt, de most nézem a szabályt:
The battles must have at least 4 SPGs in each team.
Mind a két csapatban 4 artynak kell lennie csak akkor érvényes vagy mi?
Nálunk 2 vs 3 volt.

Most is 1 lövésen múlott. Remélem meglesz ez.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

6,1 millió credit összeszedéséhez nem volt lelki erõm úgyhogy eladtam a francba mivel úgyse használtam. Ráadásul az új modell miatt az IS-4et is szeretném visszavenni mert szerintem jól fog kinézni. Azért váltam meg tõle mert nagyon nem tetszett kinézetre, a feladatát meg elvégezte, megkaptam ingyen az IS-8at, és legalább hozott pénzt a konyhára 😛

WÁÁÁ nem sokon múlott, hogy meglegyen a 3 arty kill.
Ott volt elõttem az S51, volt is még 2 lõszer a Batmobil tárában, de rám lõtt, és ellõtte a láncom, meg az ágyút.
Mire megjavítottam az ágyút más kilõtt.
1-2 mp-n múlt, hogy meglegyen a 2. 500 arany is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Gottfried
Én még megvárom a 8.0-át de nem igazán reménykedem benne hogy jobb lesz.Egyelõre elfér a garázsban és jól is néz ki mert egy nagyon fasza skint találtam rá de amint valamire nagyon kell a kredit,már meg is szabadulok tõle.
Úgy 100 csatát kínlódtam vele de most már csak CW-n használom,ott is csak akkor ha területet védünk.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Köszi.
"E-50nél rövid leszek: baromi jó tank!"Ennyi elég,nem kell ragozni😊
A Panter is tetszik a szívószállal.Igaz kicsit lomha,de biztos idegesítõ az ellen-ek,h lehet 4sec-enként csipegetni.
Akkor a P2 és E-50 is biztos fog tetszeni.

Forolto
Annyiért vettem az 59-est...annyit tényleg nem ér

Type 62 kb 5000-5500 Ft körül lesz.
Nem ér ennyit.

Felavatva:
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. augusztus 23. 15:09:01
Jármû: E-50 Ausf.M
Szerzett tapasztalat: 2 354 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 368
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "III. osztály"

Határozottan jobb vétel volt a crappanzer E-100nál ( amit eladtam mint a huzat, kicsi 8.0 buff ide vagy oda már nem érdekel )

Forolto
Ha már type,holnaptól ujra kapható lesz a hétvégén és jön mellé a type62 light tank is,árát nem tudom.

Gottfried
Látom nem csak én érzem teljesen használhatatlannak a jgpzE100-at.Bár ez sovány vígasz...

Most az obj.268-ra gyúrok,már csak 100K xp és megvan.Azt mondják(és én is úgy látom ellenfélként) hogy az a TD megéri az árát.
Akinek van,mi a véleménye róla?

Kössz szépen! Ez az.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

P2vel utoljára akkor játszottam mikor tier 9volt, meg 6.6 teszt szerveren mikor 8as lett 😄
Anno mikor a panther tier 8 volt akkor imádtam és a legjobbnak tartottam tierjében, úgyhogy P2 jobb páncéllal is jó lehet most, viszont mások az erõviszonyok jelenleg mint régen.

E-50nél rövid leszek: baromi jó tank!

Tono34
Majdnem nekem is összejött M40/43-al, csak 4 killbõl 2 arti.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hi.A P2 és az E-50 az jól muzsikál?Mi a véleményed róluk?

Hi.Vki írta tegnap napközben,h a vesztes köre egész jók lennének,de csak vesztesekben vesz részt.
Ma nekem is kb ua a téma:
Vereség
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 23. 14:48:47
Jármû: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 916
Szerzett kredit: 26 812
Csak az Arty volt kisebb nálam..+2tank feltartotta az egész jobb oldali támadásunkat..
Szívószállal szórakozok😊

ximix
Na végre:
Megvásárolva:
E-50 Ausf.M' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

Remélem ez nem lesz pénzkidobás mint a JP E-100

Én a typeos körömben kettõt is kilõttem volna ha a jgpz nem csórja el a 2. hummelt elõlem 😄

szabii98
Nem egybõl , de elvileg mindenki kap

I met God. She's black

Eagle16
Nah Oddball-al próbáltunk volna SPG-re vadászni de ilyenkor persze ritkaságszámba megy...max. 4-5 volt összesen a csatában.Viszont az árát majdnem visszahozta az M8A1 75%-os legénységgel pár csata alatt.

Ilyen jó kis köröket toltunk:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hol? Milyen szinten?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát ezek az artisták is olyanok mint a rendõrök. Megbasz, de azért amikor kéne, nincs egy darab sem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Üdv! Régebben volt itt szó valami robotos mmo-ról. Mi volt annak a neve? Ingyenes? Valakinek vannak tapasztalatai vele?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

javítsatok ki, de ha beküldük 1 replay-t amiben megfelelek a kritériumoknak akkor instant 500 goldot kapok?
nincs ilyen sorsolás v aki a legtöbbet öli/legtöbb xp-t szerzi az nyer 500 goldot?😄
mert akkor ez eléggé easy 😊
ximix
Gondolom megnézted kinek írtam és miért ?

Hali!

Most léptem be elérhetõ a fizikai szeró.
BerserkGuts
Benéztél valamit nem látod hogy ami ott van az egy 60°fokban döntött páncélzat ebben rejlik az elnyelések ereje mert 60° 2x szorzóval kell számolni ami 200% 70°-nál meg már 292% ha nem pont szembõl támadod és nem ahogy te a kis háromszögedet jelölgeted meg ez a fajta megoldás csak az IS-ekre jellemzõ szóval nem tudod ráfogni az összes tankra hogy persze mert spaced van ott hogyne ez az új demagóg fegyver mindenre rá lehet fogni.
Azzal hogy elé biggyeszttél egy 30mm-es kis szar papírdarabot attól még annak nincsen semmi hatása egy 4x több átütésû lövedékre mint egy KwK43 L/71 és az lehet akár egy APCR is mert ahhoz hogy valami kárt tegyen a lövedékben legalább 1/3-ada kell hogy legyen az átütésének vagy legalább 50mm hogy visszatartó erõt fejthessen ki mert különben annyit ér mint egy papírlap.
Ha van légpuskád nyugodtan letesztelheted fogsz egy hengerelt alufóliát összesajtolod aztán megnézed mennyit bír átvinni belõle utána fogod leméred aztán elkészíted az 1/6-át amit hozzáraksz külön mintha spcedarmor lenne majd meglátod mi a különbség mikor már nem ilyen kis vékony papírlapokkal próbálkozol.

..igen. ertheto. az jgdpze100 ritka jolsikerult darab lett. konnyebb celépont mint egy maus..
Tényleg nem kéne már megint ebben a témában a flém. De azért jöjjön ez a zene az artysoknak (kár hogy a szöveg nem passzol 😞 ).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Egyébként neked teljesen igazad van,kár ezzel a témával ezredszer is foglalkozni.
Sajnos azomban én messze nem vagyok tökéletes és egyszerûen nem tudom megállni szó nélkül amikor valamelyik kezdõ artysta ilyen baromságokat írkál.

Üljón be egy jgpzE100-ba,aztán rohangáljon! Sokszor még a kezdõ körbõl sem érek ki vele,már oda is baszott az arty....aztán vége a játéknak....

Gottfried
Bizony,akkor nem vagy ember! Akkor Artysta vagy,és az nem ember.

.. marhara nem erdekel igazabol. en spgzek rendszersen. csak azert szoltam mert evvel a marhasaggal egy ketnapos flameorgiat inditasz el, ami nekem egyaltalan nem hianyzik. plane h fogalmad sincs mirol beszelsz, ami mega korabbi mozogjal-es-buj-el hozzaszolasodbol latszik. ha unatkozol keress masik temat legyszives.
Leírom részletesen, hogy érhetõ legyen, mert ez a téma nem elõször fordul elõ itt. Aki eljut 8-9-10 tierig, azok képviselik lex álláspontját. Aki 4-5 tier környékén van, az a tiedet. Nem elõször fordul elõ ez a téma, hidd nekem. Majd 8. tier környékén revidálni fogod az álláspontodat.