World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Csata: Fjords 2012. augusztus 23. 16:14:25
Jármû: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 1 465
Szerzett kredit: 33 120
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
[HUN]Kami*, kiskami*
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Neh, ezt az aranyláz hozta ki belõletek...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

3ban egyáltalán nem volt. 2ben volt 3-3

Sajnos csak 3-3 volt oldalanként. 😛
The battles must have at least 4 SPGs in each team.
Mind a két csapatban 4 artynak kell lennie csak akkor érvényes vagy mi?
Nálunk 2 vs 3 volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ott volt elõttem az S51, volt is még 2 lõszer a Batmobil tárában, de rám lõtt, és ellõtte a láncom, meg az ágyút.
Mire megjavítottam az ágyút más kilõtt.
1-2 mp-n múlt, hogy meglegyen a 2. 500 arany is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Úgy 100 csatát kínlódtam vele de most már csak CW-n használom,ott is csak akkor ha területet védünk.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
"E-50nél rövid leszek: baromi jó tank!"Ennyi elég,nem kell ragozni😊
A Panter is tetszik a szívószállal.Igaz kicsit lomha,de biztos idegesítõ az ellen-ek,h lehet 4sec-enként csipegetni.
Akkor a P2 és E-50 is biztos fog tetszeni.
Nem ér ennyit.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. augusztus 23. 15:09:01
Jármû: E-50 Ausf.M
Szerzett tapasztalat: 2 354 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 368
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "III. osztály"
Határozottan jobb vétel volt a crappanzer E-100nál ( amit eladtam mint a huzat, kicsi 8.0 buff ide vagy oda már nem érdekel )
Most az obj.268-ra gyúrok,már csak 100K xp és megvan.Azt mondják(és én is úgy látom ellenfélként) hogy az a TD megéri az árát.
Akinek van,mi a véleménye róla?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Anno mikor a panther tier 8 volt akkor imádtam és a legjobbnak tartottam tierjében, úgyhogy P2 jobb páncéllal is jó lehet most, viszont mások az erõviszonyok jelenleg mint régen.
E-50nél rövid leszek: baromi jó tank!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ma nekem is kb ua a téma:
Vereség
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 23. 14:48:47
Jármû: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 916
Szerzett kredit: 26 812
Csak az Arty volt kisebb nálam..+2tank feltartotta az egész jobb oldali támadásunkat..
Szívószállal szórakozok😊
Megvásárolva:
E-50 Ausf.M' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
Remélem ez nem lesz pénzkidobás mint a JP E-100
Ilyen jó kis köröket toltunk:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
nincs ilyen sorsolás v aki a legtöbbet öli/legtöbb xp-t szerzi az nyer 500 goldot?😄
mert akkor ez eléggé easy 😊
Most léptem be elérhetõ a fizikai szeró.
Azzal hogy elé biggyeszttél egy 30mm-es kis szar papírdarabot attól még annak nincsen semmi hatása egy 4x több átütésû lövedékre mint egy KwK43 L/71 és az lehet akár egy APCR is mert ahhoz hogy valami kárt tegyen a lövedékben legalább 1/3-ada kell hogy legyen az átütésének vagy legalább 50mm hogy visszatartó erõt fejthessen ki mert különben annyit ér mint egy papírlap.
Ha van légpuskád nyugodtan letesztelheted fogsz egy hengerelt alufóliát összesajtolod aztán megnézed mennyit bír átvinni belõle utána fogod leméred aztán elkészíted az 1/6-át amit hozzáraksz külön mintha spcedarmor lenne majd meglátod mi a különbség mikor már nem ilyen kis vékony papírlapokkal próbálkozol.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sajnos azomban én messze nem vagyok tökéletes és egyszerûen nem tudom megállni szó nélkül amikor valamelyik kezdõ artysta ilyen baromságokat írkál.
Üljón be egy jgpzE100-ba,aztán rohangáljon! Sokszor még a kezdõ körbõl sem érek ki vele,már oda is baszott az arty....aztán vége a játéknak....