World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. augusztus 23. 13:31:26
Jármû: GW Panther
Szerzett tapasztalat: 1 153
Szerzett kredit: 32 812
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem szeretek artyval játszani de irritál a gyûlölet. Mint mondottam ez játék. Ezt kellene felfogni. Lehet levelet vagy mit tudom én mit írni a WG csapatnak, de a másik játékost gyûlölni? Na ez nálam nem fér bele a játékba.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Plusz most úgyis arty túltengés lesz, ha nem is jön össze a három valakinek, a viedóba még simán jó lehet egy-egy király kill.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
..es milyen igaz 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jelenleg német med ágat húzok(Panter kész).A legénységnek 99%os álca van.Ha azt törlöm,akkor ? marad,kb 90%?
Gondolom a medeknek nem kell az álca képesség,ezért gondoltam,h törlöm,de még csak agyalok.
Nem értem ezt a gyûlöletet. Mikor segítek kilõni az ellent akkor jó. ha ellened vagyok akkor noob. Kicsit kellene gondolkodni.
Ha meg van 6-7-8 arty akkor meg vezetni, a pályát ismerni kellene és bujkálni. Nekem be jön. próbáljatok gondolkodni a pályákon. Nem vagytok kezdõk. Honnan jöhet, honnan lõhet, hol keressem. Nem egy bonyi játék ám ez sem, csak nem kell idegeskedni. ha kilõnek akkor tanulsz belõle. Az is egy célpont.
Ha van már egy 100%-os meg egy 50%-os mindkettõ törlõdik és a 150%-nak a 10-20%-at bukod attól függõen hogyan resetelsz.
pl:100%-ból mennyi marad meg?Thx.
ezt kell írni meg csatolni a képet meg a visszajátszást
rzt fordítsátok le nekem lényszi
Meg lehet veszek egy Bison-t, kizárólag ideiglenesen...hátha 3 nap alatt összejön.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
The subject of the email must be
Example:
Pontosan hogy megy ez?
Az 5-600 effis játékos,akinek 10K+ csatája van,bizony balfasz a javából és ne várj tõle semmit ha õ a top tank.A statisztikák nem hazudnak. Azért olyan a statja amilyen mert nem tud lõni,nem tud helyezkedni,fogalma sincs hogy mi a dolga egy adott tankkal,fogalma sincs hogy mi az a stratégia vagy taktika,egy-egy mapon.Csak megy bele a világba és ha szerencséje van(vagy hasonló balfasz az ellen is) akkor kilõ pár tankot.l
A winrate nem sokat jelent! Attól hogy valaki a PTS klánban játszik és szinte csak században tolja és amiatt magas a gyõzelmi aránya,még nem jelenti azt hogy ha randomban játszik,akkor is akkora überpro játékos.Arról nem is beszélve hogyha mégis az lenne,egyedül nem fogja megnyerni a csatát ha a többi 14 idiota,az ellennél meg van pár jó játékos.
Röhely hogy egy klánt vagy a tagjait istennek nézed!
(én egy átlag játékos vagyok de pl. a kv1s-el 400 csata után 71% a winratem mert azzal csak században tolom)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!