World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hogyér van a hármasszex?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Esténként több az SPG.

Hi.Sztem ne menj bele a témába..

GaBenc
De én tudom, hogy kiálltam a sarokra. Bevállaltam. De remélem lesz egy ember aki gondolkodik és már megérte.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Ja egyébként meg a logikádat követve, áh, legközelebb ha játszok valamivel csak a feléig csinálom meg, mert a vége az már nehezebb...és félidõben abba hagyom ,és legfeljebb csak ezt ismételgetem unos-untalan.

De most komolyan, te láttál már olyat, hogy mondjuk a WoW-ban valaki nem akar magas karaktert, mert áh, neki megfelel egy kis szar is?Ilyen nincsen.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

te latod??😄DD mindjart tier5ben😄D es csodalkozol h senki nem vesz komolyan 😄DD szanalom..
Victory!
Battle: El Halluf 2012. augusztus 23. 17:18:19
Vehicle: ELC AMX
Experience received: 311
Credits received: 10 170
Battle Achievements: Invader

Csata elején beálltam foglalni és végigment 😊 Csak 10%-ot segített a végén egy kv. Mondjuk ahhoz képest, hogy 90%-ot foglaltam, meg párat spottoltam, nem jött túl sok xp...

De valami elképesztõ érzés, amikor felvillan egy ellenséges jármû és a csapat a másodperc tört része alatt szétszedi <#nevetes1>
Kéne menni. Kellene az az 1000 gold 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerinted meg bírsz gyõzni itt minket, hogy hagyjuk a picsába a t8-9-10-es tankokat, TD-ket, hülyék voltunk hogy kifeljesztettük, és csak t5-ben toljuk, mert ott a jó a móka?
Az arty-k miatt pedig csak mondom volt némi szavazás is a WoT készítõi felé...meg hasonlók.

Minek ment valaki t8 vagy fölé? Mert benne van a játékban BAZD MEG. Már bocsánat, de ezt másképp nem tudom elmagyarázni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ezért kell a platoon....

Azért annyira buziplatoon ne legyen, hogy aranyeret kaptok 😄.. De mindenképpen sok sikert 😊.

"Figyeltem itt a beírásokat, ha valaki véletlenül artyt dicsért vagy csak a közelében volt, mindjárt jött a fej letépés."
+
"Aki kurvának áll, ne sértõdjön meg ha megbasszák."

Gyakorlatilag te is felvetted a miniszoknyát meg neccharisnyát és kiálltál a sarokra...

Mindenki joban járt volna - beleértve téged is - ha a fent adott tanácsodat te magad is megfogadod 😄

Nagyon nem fognak.
Mentem 13 kört eddig felváltva a Hümmel-el (ugye jól ejtem xD) meg a GayWPantherrel és eddig összesen kétszer volt háromnál több aty oldalanként.
Ki van ez találva kéremszépen

Ha a sok kill között van egy kis szabadidõtök , akkor ezt a filmet ne hagyjátok ki :

http://www.youtube.com/watch?v=uryT-TMAC_k
GaBenc
Jelzem csak ráérek és arra próbálom rávezetni a társaságot, hogy nem egymást kell utálni. A játékosok csak felhasználók.

GaBenc
Egyébként ez már így t5-ben is feltûnt, hogy választok egy jármûvetés berak ahová akar. Ezért nem értem mi a baj a 6-8 artyval. Nem õk válasszák.
Itt kell reklamálni.

😄 Alakul a playlist a winampba

Még aszony rózsaszin tollboáját elkérem, aztán mehet is a parti az 500 aranyér' 😊

Á igen már csak ez hiányzott<#mf1>

Beszállok én is akkor 😉

Jelen esetben az artyplatoont nevezem buziplatoonak 😄

1 arty is már buzi, na de amikor 3 összeáll, az már melegfront... hát mi most összeállhatnánk, így esélyesebb a 4/side 😊

GaBenc
Tudod nem ez az elsõ online játék amivel játszom. Valaki itt a fórumon azt mondta (nem keresem meg), hogy t5-t6-ig élvezhetõ a játék. Na ezért én itt ezen a szinten elvagyok. Én szórakozom, nem dühöngök. artyval sem játszom igazán, csak bosszant mikor egységesen szidunk valakiket akik használják a játékot. Ez olyan mint a cs-ben (ha valaki ismeri tudja) az awp. meg kell tanulni ellene játszani. Tudom ott többen vagyunk ellene itt meg random a csapat. De errõl nem az tehet aki játszik.
Figyeltem itt a beírásokat, ha valaki véletlenül artyt dicsért vagy csak a közelében volt, mindjárt jött a fej letépés. Az hogy mi van t9-10-ben nem tudom, de hát minek mentél oda?
Aki kurvának áll, ne sértõdjön meg ha megbasszák.
<#banplz>

Tuvok
Na következõnek meg remélem leteszik tier 8-ba, így lassan tényleg oda való lesz ...

Ez már tényleg nem rossz, nem olyan, mint az elõzõ
[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]
-7mm páncélátütés AP lõszerrel.

Na asszem Tier 7 felett hétfõig láblógatás. Rajtam ne nyerészkedjenek.

Vagy nõnek öltözve skype webcamon keresztül wotolni?<#banplz>

Tuvok
Halló, lehet-e bármit tudni arról, hogy a T-54 állítólag érkezõ új ágyúja mikben lesz rosszabb a D-54-nél ?

Mályvaszín tüllt a nyakba, feszülõs toppot fel, beugrani a hummelbe (konzekvensen hümmelnek ejtve) és indulhat a móka. 😊

Toby0501
Nem egyértelmû. Most artyzni akarsz (a platoon jelzõjébõl itélve ez valószínûbb), vagy saját artyt ölni (téged ismerve meg ez)?<#fejvakaras>

Én is így szoktam csinálni. Néha egy-két hét szünet nem árt😊.

Eagle16
Az milyen?

Nekem is kellene az 1k gold, de 500 is bõven elég lenne 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hi.Veszel mostanában prémet?<#alien2>
Akkor nem vagy kiégve.
Én kínomban hétvégén vettem 1 t25-ös prém tankot,minthogy prémben gondolkodjak.
Na jó,most a Panter visszahozta kicsit a kedvem.A szívószál majdnem olyan,mint a francia tankok ágyúja.4sec és már lövök😊Igaz nem sokat,de 20-30lövés már szépen sebez és tuti idegesítõ,h vkit lövöldözök 4sec-onként😊

"És ilyenkor az a legszebb mikor az arty beírja, hogy mekkora camper mindkét csapat..."

Nálam ez szokta kiverni a biztosítékot nagyon, még jobban mintha oneshotolna.

Amikor az arty írja hogy "zzzzz" vagy "spot!" vagy "move"... na olyankor leállok chatelni vele...

OMG nem akartam ezt mégegyszer látni... <#duma><#shakehead>

Az a baj, hogy te azt látod, hogy ez egy játék t5ben, de azt még nem látod, hogy a sok arty miatt sokszor nem nevezhetõ játéknak ami magasabb tierben, fõleg t10-ben történik. Hidd el, semmi élvezet nincs abban, hogy állok egy szikla mögött és várok 6-10percig, mert igen, megtanultam, hogy oda nem lõ be az arty, de nem is tudok semmit csinálni, ha kidugom az orrom akkor 6látványos tracer sugár indul meg felém és pontot tesz a hosszú várakozásom végére... És ilyenkor az a legszebb mikor az arty beírja, hogy mekkora camper mindkét csapat...
Szpecnyaz, este jössz buziplatoonba? 😄

Szerintem ne foglalkozz vele. Az ilyenek addig úgyse értik meg hogy mirõl beszélsz, amíg el nem érik a T9et legalább. Addig úgyis csak az lesz, hogy "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter".

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amúgy nekem van egy összeesküvés elméletem: a WG azt figyeli én mikor akarom félretenni a WOTot.

Tegnap este járt le a prémem, kicsit kiégtem, mondom félreteszem a WOTot (favból már kivéve a topik, virágboltból megvéve egy rakás játék, mozijegyek is a piratebayról...). Erre hogy hogynem, pont ma egy olyan event ahol mindenki kaphat 500 aranyat (sose volt még ilyen).

Na ez az összesküvés, nem az MM 😄

mijki
Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy annál jobb érzés nincs amikor a Tier IX-X-es TOP tankját oneshotolja egy arty(lehet akár Tier VI-os is), hiába áll egy hegy vagy nagyobb szikla mögött, ha az arty lövedéke 50+-os szögben érkezik...<#idiota><#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

GaBenc
Látod butuskám, ennyi vagy. Én látom, hogy ez játék (T5 ben is), te meg még nem jöttél rá. De ne izgul az évek majd segítenek. Meg a szádat is kipucolják. Én nem sértegettelek..
ja "segg fej" gondolom ez a neved. :-D

..m,ar irtam parszor es nem ert semmit... csak ugye majd te megmondod a frankot a nulla tapasztalatoddal.. mert uyge te tapasztalat nelkul is jol megmondod a frankot..
Ha scouttal mész akkor ez már régóta implementálva van. Elég sok idõt töltök 13-90-ben, 12t-ben, t50-2ben, dagileóban és chaffeeban, de már az is ritkaságszámba megy ha oldalanként megvan a 3 nagy tierû arty.

4 az sztem minden szökõévben van. Olyan viszont sokszor hogy megvan az oldalanként 2-3 scout, arty meg sehol 😄

GaBenc
Azért azt még megjegyezném, hogy folyamatosan megy az artyk anyázása. Ha viszont bróbálom megértetni veletek az artyt akkor "már ezerszer volt, meg te hülye vagy hozzá".
Na majd ha annak is írod aki anyázik, akkor van mirõl beszélnünk. Addig.......bocsika.

.. hehe.. uj fiukent egy forumban te meg egy kis szerenyseget.. ki ne talad mar h te majd megmondod max tier5os tankkal megis h mennek a dolgok foleg high tierben es megis mit kellene csinalni. plane h a forumban is most tuntel fel eloszor, es fogalmad sincs rola h heti haromszor meg az spg musor.

te kis seggfej..
GaBenc
Ja nem kell válaszolni, ez nem az a fórum amit érdemes olvasni.....

GaBenc
Eszem a szívedet. Remélem csak olyan emberekkel beszélgetsz amilyen te vagy. A HÕS.
Már be is fejeztem, Általában emberekkel beszélek.

Na pont ezért kérdeztelek,h mi a véleményed a P2/e-50 és E-50M-rõl.Az utóbbiról van már véleményed?Sokat nem mehettél még,de látom sikeres duplán már túl vagy.<#hamm>
A dossier-es eff rating és eff.rating v2 beta-ból melyik a mérvadó?
Anno a Tiger miatt kezdtem el a Wot-ot..Mint gondolom sokan mások.Aztán rájöttem,h randomban nem segítenek csak ritkán,ha heavyvel vok.
Átálltam a td-kre.Német-orosz tier 9megvan.
Aztán Lammaer által ráálltam a francia light-tankokra.Imádom õket.<#hamm>
A lorraine is tetszik(fullos),de tier 9-esként papír armorral inkább nem megyek vele.Szal jött a med ötlet.
Már a franciáknál is rájöttem,h nekem a mobilitás fontosabb,mint az armor.(Majd én szaladgálok a lövések elöl,mint hogy az armorban bízzak)
Eredetileg akartam 1 Type59 félét(oroszban),illetve a medek jobbak nála ugye.
Viszont a német heavy-k miatt több,mint a fele modul már megvannak a kifejlesztések miatt,így jött a német med ág.Meg ugye pontosak is az ágyúik.
Kicsit féltem,h a francia machine gun után nem leszek"jó",de eddig minden rendben.Orosz td-kel volt ilyen magas az eff ratingem,mint a panterrel,holott sztem elég lomha.Idõ kell amíg felgyorsul.Viszont már a P2 ua-ra súlyra rendelkezik 1 nagyobb motorral is,gondolom fürgébb lesz+lesz már"nagy"ágyúja.Az E-50 meg..Ahogy elnézem õket csatában robbanékonyak,gyorsak és jó kezekben gyilkosak.Vszínû megtaláltam a nekem való ágat(med-ek).