World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
De most komolyan, te láttál már olyat, hogy mondjuk a WoW-ban valaki nem akar magas karaktert, mert áh, neki megfelel egy kis szar is?Ilyen nincsen.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Battle: El Halluf 2012. augusztus 23. 17:18:19
Vehicle: ELC AMX
Experience received: 311
Credits received: 10 170
Battle Achievements: Invader
Csata elején beálltam foglalni és végigment 😊 Csak 10%-ot segített a végén egy kv. Mondjuk ahhoz képest, hogy 90%-ot foglaltam, meg párat spottoltam, nem jött túl sok xp...
De valami elképesztõ érzés, amikor felvillan egy ellenséges jármû és a csapat a másodperc tört része alatt szétszedi <#nevetes1>#nevetes1>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az arty-k miatt pedig csak mondom volt némi szavazás is a WoT készítõi felé...meg hasonlók.
Minek ment valaki t8 vagy fölé? Mert benne van a játékban BAZD MEG. Már bocsánat, de ezt másképp nem tudom elmagyarázni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
+
"Aki kurvának áll, ne sértõdjön meg ha megbasszák."
Gyakorlatilag te is felvetted a miniszoknyát meg neccharisnyát és kiálltál a sarokra...
Mindenki joban járt volna - beleértve téged is - ha a fent adott tanácsodat te magad is megfogadod 😄
Mentem 13 kört eddig felváltva a Hümmel-el (ugye jól ejtem xD) meg a GayWPantherrel és eddig összesen kétszer volt háromnál több aty oldalanként.
Ki van ez találva kéremszépen
http://www.youtube.com/watch?v=uryT-TMAC_k
Itt kell reklamálni.
Még aszony rózsaszin tollboáját elkérem, aztán mehet is a parti az 500 aranyér' 😊
1 arty is már buzi, na de amikor 3 összeáll, az már melegfront... hát mi most összeállhatnánk, így esélyesebb a 4/side 😊
Figyeltem itt a beírásokat, ha valaki véletlenül artyt dicsért vagy csak a közelében volt, mindjárt jött a fej letépés. Az hogy mi van t9-10-ben nem tudom, de hát minek mentél oda?
Aki kurvának áll, ne sértõdjön meg ha megbasszák.
<#banplz>#banplz>
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Nekem is kellene az 1k gold, de 500 is bõven elég lenne 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Akkor nem vagy kiégve.
Én kínomban hétvégén vettem 1 t25-ös prém tankot,minthogy prémben gondolkodjak.
Na jó,most a Panter visszahozta kicsit a kedvem.A szívószál majdnem olyan,mint a francia tankok ágyúja.4sec és már lövök😊Igaz nem sokat,de 20-30lövés már szépen sebez és tuti idegesítõ,h vkit lövöldözök 4sec-onként😊
Nálam ez szokta kiverni a biztosítékot nagyon, még jobban mintha oneshotolna.
Amikor az arty írja hogy "zzzzz" vagy "spot!" vagy "move"... na olyankor leállok chatelni vele...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tegnap este járt le a prémem, kicsit kiégtem, mondom félreteszem a WOTot (favból már kivéve a topik, virágboltból megvéve egy rakás játék, mozijegyek is a piratebayról...). Erre hogy hogynem, pont ma egy olyan event ahol mindenki kaphat 500 aranyat (sose volt még ilyen).
Na ez az összesküvés, nem az MM 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ja "segg fej" gondolom ez a neved. :-D
4 az sztem minden szökõévben van. Olyan viszont sokszor hogy megvan az oldalanként 2-3 scout, arty meg sehol 😄
Na majd ha annak is írod aki anyázik, akkor van mirõl beszélnünk. Addig.......bocsika.
te kis seggfej..
Már be is fejeztem, Általában emberekkel beszélek.
A dossier-es eff rating és eff.rating v2 beta-ból melyik a mérvadó?
Anno a Tiger miatt kezdtem el a Wot-ot..Mint gondolom sokan mások.Aztán rájöttem,h randomban nem segítenek csak ritkán,ha heavyvel vok.
Átálltam a td-kre.Német-orosz tier 9megvan.
Aztán Lammaer által ráálltam a francia light-tankokra.Imádom õket.<#hamm>#hamm>
A lorraine is tetszik(fullos),de tier 9-esként papír armorral inkább nem megyek vele.Szal jött a med ötlet.
Már a franciáknál is rájöttem,h nekem a mobilitás fontosabb,mint az armor.(Majd én szaladgálok a lövések elöl,mint hogy az armorban bízzak)
Eredetileg akartam 1 Type59 félét(oroszban),illetve a medek jobbak nála ugye.
Viszont a német heavy-k miatt több,mint a fele modul már megvannak a kifejlesztések miatt,így jött a német med ág.Meg ugye pontosak is az ágyúik.
Kicsit féltem,h a francia machine gun után nem leszek"jó",de eddig minden rendben.Orosz td-kel volt ilyen magas az eff ratingem,mint a panterrel,holott sztem elég lomha.Idõ kell amíg felgyorsul.Viszont már a P2 ua-ra súlyra rendelkezik 1 nagyobb motorral is,gondolom fürgébb lesz+lesz már"nagy"ágyúja.Az E-50 meg..Ahogy elnézem õket csatában robbanékonyak,gyorsak és jó kezekben gyilkosak.Vszínû megtaláltam a nekem való ágat(med-ek).