World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEked nem forrósodik nagyon a videó kártyád ebbe a módba? Nekem bírná a gép de 10 fopkkal nagyobb a hõmérséklete és inkább kímélem.
Nekem is ilyen. Hiányzik a lánctalp textúrája a kliensbõl vagy rosszul van beconfigolva hogy mit töltsön be rá textúrának.
patchaou
Az elõzõn be voltam akadva, ott szenvedtem 3-4 percig, aztán ahelyett hogy segítettek volna, valami nyomorék kilõtt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Ez bug. Az elõzõ képeden meg azért lebeg a tank mert a terep felbontása alacsony. Magas felbontáson máshogy néz ki.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Valakinek van ötlet, hogy miért ilyen ez a lánctalp? Nekem az a tippem hogy nem töltötte be a textúrát. Teszt kép:

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igyekszem 😉

Tanulmányozd a tankok gyenge pontjait és azt lõdd, tier 7 be már illik tudni.
Sima Tigris-rõl de az is lehet, hogy én vagyok a noob 😊
De pattogott másról is, és olyan érzésem volt, hogy a másik nem pattog annyira.

Oké pattant,de mirõl is?😊
Amúgy ugyan az a két ágyú penje(175mm Avg),azzal nem oldasz meg SEMMIT,hogy csereberéled...

patchaou

szabii98
én szeretek, majdnem mindig nyertünk ha t20szal játszottam. le a templomhoz ,mellém még pár tank és az az oldal durván bevédve van. 😄

I met God. She's black

malinovkán én a védõ oldalon szopom be mindíg, 1-2 alkalommal tudtam csak nyerni védõként. tàmadni jobban szeretek ott

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok.
KV-3-on a D-25T csõ másnak is pattog mint az vesztés, vagy csak engem szopat ? Tegnap egymás után 6 vagy 7 lövésem pattant 😞
Ezért visszaraktam a D2-5T az jobbnak tünt.

Eagle16
Az orosz és az amerikai oldalon ki van írva, csak itt az EU-n tûnnek el ilyen információk...

Köszi a választ! 😊 Idióta WG nem írta ki.
Eagle16
Elvileg ma kéne hogy vége legyen.

Van orvosság, nem kell a szélére állni. Az a fõ célpont ha valaki a szélére áll a szakadéknak. Tapasztaltam eleget trollkodás közbe teszt szerveren.
Tudja valaki meddig tart a sima fizika teszt?
Ha majd bejön élesben a fizika akkor ez is rá tesz egy lapáttal. Lesz nem egy olyan aki poénból el kezd majd tologatni, mert miért ne. Vagy lelök valahonnan. Vagy csak beáll eléd, mert milyen vicces. Hülyék ellen nincs orvosság.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Prokhorovkán voltunk védõk. 6-6 arty mindkét csapatban. Egy lövés után minden artynk meghalt. Ha a bokorba maradtak akkor counter ha mozogtak akkor spot. Azon a kis helyen gyakorlatilag semmi esélyünk nem volt simán lemészároltak minket. T110E4-el 3 lövést tudtam leadni azután kiszedett egy arty. Fogalmam sincs mit lehetne ilyenkor csinálni fõleg ha náluk vannak a scoutok is.
Az lemaradt, hogy ezek minden hülye indokkal teszik. Engem lõtt már ki egy srác azért, mert aznap néhány csatával azelõtt kiszedtem. Vannak olyan esetek, amikor a "csak kipróbálom, hogy meg tudlak-e sebezni x oldalról", vagy utálom x tankot ezért puffantalak le hülyeségek az okok.
Tono34
Ritkább a hozzáértõ játékos, szobanövény pedig sûrûn akad.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Azt mondod eddig nem találkoztál ilyen idiótákkal? Szerencsés ember. Nálam 100 csatából legalább két ilyen idétlen összejön.
Elég gyakoriak, bár legtöbbször nem teamkillben mutatkozik meg, hanem hogy nem tud játszani. Természetesen ezek az emberek lesznek a csapatod top tankjai.
Mennyire gyakoriak az idióták itt a játékban? Mert nemrég volt egy drága AMX-13-75-ös csapattársam, aki indulásnál belém lõtt (T-29). Aztán elkezdte szétszedni az egyik csapattárs Panthert, amíg ki nem lõttem. Addigra a Panthernek 200HP-je maradt. Hogy mi volt a baja, nem tudjuk, nem bot volt, mert chatelt közben. De akkor mi a fasz baja lehetett? A meccset természetesen buktuk.
Megvettem a JagdTiger 8.8-at, mint premium tankot. Ok, egybõl beaktivált 3 nap premium accountot, de akkor is, ez a tank hozta a pénzt dögivel. Még ha vesztettem is, akkor is volt legalább 40K credit bevételem vele.(mínusz a költségek : full javítás 10K, lõszer hozzá valami 250 / darab). Átlagban hozott 55K bevételt körönként, ez 40K-75K-ig szórt. 4 kör alatt tisztán hozott 200K pénzt. Persze benne van a premium acc. is, de anélkül is szépen tud termelni.
Amúgy félõ,h a következõ nerfeléskor átesnek majd a ló másik oldalára.
Szinte használhatatlan lesz a Patton2 és a E4.
Emlékezzetek mikor a T30at is buherálták.Mintha nem is az a tank lett volna.Mellesleg ismét hozzányúlnak.
Bezzeg a Löwe minimum sebzése rendre szar több mint 3/4 éve.Tegnap épp kettõt lõtt rá a ferdimre egy lõwe:240,268cat sebzett.Messze ez a legszarabb tank sebzésileg.

Tudja valaki meddig tart még ez az idétlen fizika teszt? Mikor indul a normális ahol minden tank elérhetõ? Ez a mostani minden csak nem teszt, az összes autista ruszki nekikezd lövöldözni és képtelenség bármit is csinálni.
Én ezért várom meg a következõ peccset az M48 vásárlással. Lassan döntenem kéne, hogy a T110E5-üt vagy az M48-at vásároljam meg, de az M48 nagyon zsákbamacskának tûnik, így az E5 felé hajlok. Megaztán úgy látom, hogy a különbözõ kategóriák ellenére nagyon hasonló tank a kettõ.

Sand Riveren a lejtõn lefelé max sebességgel száguldó E-50-emet full hp-ról kivágta a 610 effes artysta...
Na pontosan az ilyenek kedvéért van a játékban, mert egy ilyennek tankban a büdös életben nem lesz esélye sem ilyet csinálni.

Valaki tudna egy mûködõ XVMet 7.5re?

köszi, és valóban az m48 és az e4 még mindig OP-nak tûnik 😄
Reggelire 😊

szabii98
az encounter módok nagyon jók, és védõnek is jó lenni erlenbergen meg malinovkán...de támadóként rohadt szar...a másik sivatagi pálya meg egyértelmûen gagyi

I met God. She's black

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/65256-unofficial-eu-server-statistics/

Ezt találtam ruszki oldalon:

nincs esetleg új adat, hogyan teljesítenek az új TD-k medek? Új gyõzelmi arányok? kíváncsi vagyok, hogy még mindig vezet e a t110e4 és az m48
szabii98
tök egyértelmû. assault mód, malinokva vagy mi a gyász.
támadok: a legnehezebb tankok, e100, kt, löwe, meg kapunk 3 artit, egy t30, pár medium...ellenfél: is-8, t62a stb..
az e-100 mondta is hogy õ fel nem megy, ha valamit akarnak jöjjenek le XD

I met God. She's black

két dolgot tudsz tenni ebben a helyzetben: az egyik az hogy 90-es löveggel használod,igy több credit marad,sokkal kissebb a lõszerár,a másik pedig az,hogy nem lõsz tier 10es tankokra csak akkor ha az oldalukat vagy a hátukat látod,valamint a te szinteden lévõ tankokkal harcolsz,ha középre vagy lejjebb kerülsz a listában nem feltétlenül az a dolgod, hogy leküzd az ellenfél top tankjait,arra ott van a te csapatod top tankja,neked az a feladatod hogy a te szinteden lévõ tankokat elintézd,és ha lehetõség adódik rá,esetleg csipegess a top tankokból is,egyébbként pedig ne aggódj,a végére meg fogod szeretni,és az m103 papírsága láttán a t32-õt fogod úgy visszasírni ,mint most a t29 -et 😊
popey8
Végre fullos a T32. Elmondták itt jó páran, h nagyon jó tank, de nekem egy rohadt nagy csalódás. A T29-cel sokkal élvezetesebb volt játszani. Illetve nem a tankkal van bajom, hanem inkább azzal, hogy a 105-ös löveg T10-es tankok ellen már nagyon kevés és engem általában ilyen csatákba rakott eddig. Ráadásul nagyon pontatlan. Ez a tank csak viszi a pénzt. Szinte minden körben mínuszban vagyok vele. Az elõbb pl. volt egy gyõztes köröm 743 xp-vel. 14-et lõttem, ebbõl 8 nem talált. Eredmény: -6k kredit. Már elõre látom, h szenvedés lesz az M103-at kifejleszteni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

BerserkGuts
és kaptál már valami visszajelzést? vagy a goldot mikor utalják?

ximix
ment 1-2 csatát az XMV adatbázis meg akkor mentett mikor azt a 2 csatáját megnyerte így ebbõl az adatból dolgozik 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tuvok
Jóó ez a T62, de valahogy mégse. Közben meg mégis ...

Ellenben ...

Véégre nagy ágyú a JT-n 😊

Victory!
Battle: Sand River 2012. augusztus 26. 22:58:48
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 852
Credits received: 57 471
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Defender, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Nem. Itt a gyerek profilja.
Ket napja regelt csak 167 csata. Meg kell hagyni jo sokat ment azota.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Végre meglett a JT!Akkor irány a duplázás.
Hát mind3x támadj paraszt vedd be a bézt,mondanom se kell stock vassal 90%os jobbágyokkal bucira verve,el is ment a kedvem a mai tankozástól.
Végeredmény:3csata alatt 1114xp prémmel.
Még valami.2x ki is gyulladt a vas.Mit kigyulladt,égett mint egy darab magnézium szalag.
De messze lesz a jobb löveg.

Sand River
Védekezésen voltunk. Megyek elõre spottolni,gondoltam beállok a szakadék elõtt egy szikla mögé,mert kapom a lövéseket. Közelítek a sziklához,majd nekiütközök. Illetve ütköznék,mert a tankom félig átment a sziklán.Az eleje kilógott. Persze nem tudtam visszatolatni mert beragadt. Még egyszer kihangsúlyoznám,hogy nem két szikla közé szorultam,hanem átmentem a tankomnál nagyobb sziklán. 😊 Mikor le akartam menteni a képet,akkor meg kidobott a játék. Gondoltam gyorsan visszalépek,de csak 99%-ig töltött be,és ott megállt. Nagyon kemények ezek a ruszki tankok,hogy már a szikla se állítja meg!!! XD
Ilyen létezik???
[/url][/img]

Újabb epizód: Prokhorovkán vagyok támadó, 3 percen belül átkelünk északon, de rajtam kívül a másik 3 támadó meghal.A maradék 11 ember végigkempeli a további 7 percet délen és középen, kb. 10 másodpercenkénti "észak nyitva van" felkiáltásaim ellenére, az idõ letelik és kikapunk. Hát nem fantasztikus?