World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De pattogott másról is, és olyan érzésem volt, hogy a másik nem pattog annyira.
Amúgy ugyan az a két ágyú penje(175mm Avg),azzal nem oldasz meg SEMMIT,hogy csereberéled...

I met God. She's black
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
KV-3-on a D-25T csõ másnak is pattog mint az vesztés, vagy csak engem szopat ? Tegnap egymás után 6 vagy 7 lövésem pattant 😞
Ezért visszaraktam a D2-5T az jobbnak tünt.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szinte használhatatlan lesz a Patton2 és a E4.
Emlékezzetek mikor a T30at is buherálták.Mintha nem is az a tank lett volna.Mellesleg ismét hozzányúlnak.
Bezzeg a Löwe minimum sebzése rendre szar több mint 3/4 éve.Tegnap épp kettõt lõtt rá a ferdimre egy lõwe:240,268cat sebzett.Messze ez a legszarabb tank sebzésileg.
Na pontosan az ilyenek kedvéért van a játékban, mert egy ilyennek tankban a büdös életben nem lesz esélye sem ilyet csinálni.
I met God. She's black

támadok: a legnehezebb tankok, e100, kt, löwe, meg kapunk 3 artit, egy t30, pár medium...ellenfél: is-8, t62a stb..
az e-100 mondta is hogy õ fel nem megy, ha valamit akarnak jöjjenek le XD
I met God. She's black
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ellenben ...
Véégre nagy ágyú a JT-n 😊
Victory!
Battle: Sand River 2012. augusztus 26. 22:58:48
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 852
Credits received: 57 471
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Defender, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Ket napja regelt csak 167 csata. Meg kell hagyni jo sokat ment azota.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Hát mind3x támadj paraszt vedd be a bézt,mondanom se kell stock vassal 90%os jobbágyokkal bucira verve,el is ment a kedvem a mai tankozástól.
Végeredmény:3csata alatt 1114xp prémmel.
Még valami.2x ki is gyulladt a vas.Mit kigyulladt,égett mint egy darab magnézium szalag.
De messze lesz a jobb löveg.
Védekezésen voltunk. Megyek elõre spottolni,gondoltam beállok a szakadék elõtt egy szikla mögé,mert kapom a lövéseket. Közelítek a sziklához,majd nekiütközök. Illetve ütköznék,mert a tankom félig átment a sziklán.Az eleje kilógott. Persze nem tudtam visszatolatni mert beragadt. Még egyszer kihangsúlyoznám,hogy nem két szikla közé szorultam,hanem átmentem a tankomnál nagyobb sziklán. 😊 Mikor le akartam menteni a képet,akkor meg kidobott a játék. Gondoltam gyorsan visszalépek,de csak 99%-ig töltött be,és ott megállt. Nagyon kemények ezek a ruszki tankok,hogy már a szikla se állítja meg!!! XD
[/url][/img]