World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
30. csatára lett meg a 40. kill utána nagyon hosszú hullámvölgy (150 csata, 130 kill és alig 700as átlag dmg/battle) most megint megtaláltam a góllövõ cipõmet és a 200. összecsapáskor már 220 kill lett és átlag 950 sebzés.
I never asked for this.
Bar lattam mar epp az ellenkezojet is. Pl. Szakeszt aki a Jagdtigerrel 9 csatabol 22%-os win rate-et ert el. Hiaba van vele sok killje ha a csapata tele van piros jatekosokkal.
Szerintem a 122-esek rosszabb ágyúk a 107-esnél. De annyival egész biztosan nem jobbak hogy lemondj a profittermelésrõl miattuk. Mert hát az 1000+ lõszerköltségû tankok prémium számla nélkül pénztemetõk.
Esetleg érdemes lenne a KV1-et megpróbálni? Van aki ezt használja farmolásra?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
819.39
Elég gagyi, de összesen 3 nap prémet használtam, sokáig semmit nem tudtam, nem olvastam fórumot meg semmit. Tök alapról mentem végig, van egy KTm. Tier 7-nél, 5k csata után már sokkal jobban megy, mint az elején ment.
BF3: Atomiccore
Rohadtul élvezem vele a játékot, lövök innen-onnan, aztán valahogy másik helyrõl is eleresztek 1-2 lövést.
Nem ritka mikor 20+ lövésem van, és 20+ találat.
Csak kéne olyan +30 mm átütés az ágyúnak 😞
A T20 remekül húzza lefelé a win%-ot. Nagyon jó tank, de mégis 41% a win vele. Inkább a fantasztikus társaknak köszönhetõ a dolog.
Elsõ csatám vele, stock felszerelés és nem vagyok egy szuper játékos. Azt hiszem, 800 körüli az effem. Nincs fenn, ami kiírná.
DE
4kill
Gyõzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 27. 12:08:57
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 2 282 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 956
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Serene Coast 2012. augusztus 27. 11:30:46
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 4 160 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 627
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Uccso csatára csak összejött a patton elött.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Emellett volt egy winchance=27%-os csatám is AMX-szel amit 15:0-ra hoztunk. A tegnapi nap ilyen 'bohókás volt...
https://wotinfo.hu