World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trabant93
A kv3-mas témához hozzászólva én sokáig a 107-sel használtam,de egy idõ után meguntam hogy nem tudok elég sebzést leadni,néha néha ráraktam a 100-ast.Aztán gondoltam kipróbálom a 122-est,azóta is azzal tartom a csúcsomat egy 45 ezres körrel prém nélkül.Igaz hogy drága a lõszer és pontatlan(77% találati arány),de amikor beadok az illetõnek egy 400,vagy ritkább esetben egy 500-as sebzést,az a pillanat semmivel nem pótolható 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nem vezettem. A replay file-okat kilistáztam és ráengedtem egy excel macrót. Azért ilyen gagyi. Meg mert nem volt kedvem vele sokat pöcsölni. Csak gyanúsan sokszor éreztem, hogy már megint prohorovka és kíváncsi voltam.

Master91
Ezt te hogy vezeted? Gondolkoztam én is hogy kéne valahogy jegyzetelni hogy milyen tierrel milyen pályára rakott.
Én töltésgyorsítót, célzásgyorsítót és toolboxot raktam rá. TD-re nem lehet stabilizátort rakni.

pedig az jó pálya kis tierrel 😊😊
t110e4 ajánlott modulok? Venti+rammer+??? 3nak mi legyen, stabilizátor elérhetõ? Mert 30ra nem lehetett pakolni, azt hiszem van a garázsomban még egy repeszpáncél de azt nem tartom túl jó modulnak.
Szerintem igen. Tegnap Soltennel mentunk platoonban es kicsit szorakozni akartunk tier 2-ben. O Tetrarch vagy mivel en meg BT-2-vel. 4 csatabol 4-szer voltunk Province-en. Nem is eroltettuk tovabb.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Canada az a Sirene Coast, nem igen van hó rajta. A két havas az Erlenberg és a Mannerheim Line (Arctic Region).

Nekem ott van rajta a vizes loszertarto mert eleg sokszor ellottek. Azota szerintem egyszer sem plusz van biztonsagos elhelyezes skill is. A masik ketto a toltesgyorsito meg a szerszamoslada. A legenyseg javitasi skillje 100%-os(kiveve a parancsnok) es 2-2.5 mp alatt felrakja a lancot igy nem kell a javito keszletet elpocsekolni. Ugyis kell majd javitani az agyut mert az eleg sokszor kilovi az arty.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

detto. T25 AT-val elsõ 2 csata 5-5 kill épp csak lecsúsztam mindkétszer a top gunról.
30. csatára lett meg a 40. kill utána nagyon hosszú hullámvölgy (150 csata, 130 kill és alig 700as átlag dmg/battle) most megint megtaláltam a góllövõ cipõmet és a 200. összecsapáskor már 220 kill lett és átlag 950 sebzés.

I never asked for this.

Ja, még valami. A KV-1-el a legutóbbi ajándék prém napon több mint másfél milliót farmoltam, kb 15 óra játékkal.
En azt vettem eszre mikot kifejlesztek es megveszek egy uj tankot az elso 10-15 csataban nagyon jo csatakba rak es lehet tarolni. Sokszor tobb mint 2 kill/csata az atlag meg 65% win rate aztan jon egy hullamvolgy es szinte csak idiotakkal rak ossze a gep.
Bar lattam mar epp az ellenkezojet is. Pl. Szakeszt aki a Jagdtigerrel 9 csatabol 22%-os win rate-et ert el. Hiaba van vele sok killje ha a csapata tele van piros jatekosokkal.

Én azt használom, igaz, a legénység már a második tulajdonságát nyomja, de a többi pénztemetõhöz kihozza a szükségest. Az mellett a páncélja elég pattogós, ha középtõl felfelé rak be.
A KV-3 100 mm.-es D-10T-vel valakinek tapasztalat ?

Köszi. Visszarakom a 107-est és kipróbálom milyen, a 122-eshez képest.

KV-3on hanyagolni kell a 122mm-eseket, szerintem érdemes a 107-essel végigtolni. 107-es pontosabb, nagyobb tûzgyorsaságú ágyú. És a lõszerköltség ugye negyedannyi(270) mint a 122-eseknél(1025).

Szerintem a 122-esek rosszabb ágyúk a 107-esnél. De annyival egész biztosan nem jobbak hogy lemondj a profittermelésrõl miattuk. Mert hát az 1000+ lõszerköltségû tankok prémium számla nélkül pénztemetõk.

Jelenleg melyik tankot ajánlanátok pénzszerzésre prémium nélkül? Sajnos a tier 8 már sokszor viszi a creditet és a KV2 sem a régi, mióta átkerült T6-ba. Lehet még vele szerezni így is, de a drágább javítás és a lõszerárak miatt már nem annyit, mint régen.

Esetleg érdemes lenne a KV1-et megpróbálni? Van aki ezt használja farmolásra?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Köszi, megnéztem.
819.39

Elég gagyi, de összesen 3 nap prémet használtam, sokáig semmit nem tudtam, nem olvastam fórumot meg semmit. Tök alapról mentem végig, van egy KTm. Tier 7-nél, 5k csata után már sokkal jobban megy, mint az elején ment.
Jelen állás szerint milyen módszerrel lehet számottevõen jobb értéket elérni? pl. foglalással vagy inkább a több sebzéssel, ...?

BF3: Atomiccore

Master91
Sokszor berak T9-be ( biztos azért mert nincs prémem <#eplus2>) Viszont van amikor ott is 7-8-900 expet hozok, támogatom azokat akik már 3-4 tankal össze áltak, stb.
Rohadtul élvezem vele a játékot, lövök innen-onnan, aztán valahogy másik helyrõl is eleresztek 1-2 lövést.
Nem ritka mikor 20+ lövésem van, és 20+ találat.
Csak kéne olyan +30 mm átütés az ágyúnak 😞
Valaki szokott mostanában játszani VK DB-vel? Milyen az MMje? Vagy más tier7 medeknek mostanában? Milyen csatába szórja õket be?
Ázsia valószínûleg az a Dragon Ride, amit kiszedtek. Canada pedig a havas pálya.

A T20 remekül húzza lefelé a win%-ot. Nagyon jó tank, de mégis 41% a win vele. Inkább a fantasztikus társaknak köszönhetõ a dolog.
Érdekes ez az IS.
Elsõ csatám vele, stock felszerelés és nem vagyok egy szuper játékos. Azt hiszem, 800 körüli az effem. Nincs fenn, ami kiírná.
DE
4kill
Gyõzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 27. 12:08:57
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 2 282 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 956
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
THX a választ!
Van e100 is4 Is7 e50m Batchat...talán végra 11k csata után megengedhetem hogy kis mocskos artys legyek...😊
A replay file nevekbõl szedtem ki. Ott így nevezi õket. A tier pedig vegyes, 2-tõl 9-ig.

Nekem sokról nincs. 😊

Az az egyik relatíve új városi, aminek közepén vasúti töltés van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

szabii98
van asia, canada....

I met God. She's black

Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. augusztus 27. 11:30:46
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 4 160 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 627
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Uccso csatára csak összejött a patton elött.
patchaou
Ha jól látom nem minden pályának az a neve itt, mint amit nekünk kiír a képernyõ tetejére. Pl a munchen fingom sincs melyik lehet 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egyébként ez tier függõ? Ezek között sok olyan van, amiken még az életben sem jártam...

patchaou
Igaz ami igaz, még nem álltam le bokorban célozni kb 30 csata alatt, inkább csak off-roadoztam 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

*folyik ki a szemem azoktól az effektektõl amik az új renderbe vannak*

Nem kell vizes, annyira nem gyakori a dolog... engem is lõttek már ki egy lövéssel (egy ISU 152), de azóta se senki...

Ha az újat bekapcsolom akkor kb.(35-40fps) ugyanaz mint most 7.5ben. Csak ahogy korábban is írtam, beállok a bokorba és lesz 7fpsem 😄.. Valamit nagyon elb...sztak a bokrokkal.. Legalább is nekem ott nem frankó valami. Egyébként nekem sincs erõmûvem, szimpla laptop konfiguráció. Örülnék ha benne hagynák végleges 8.0ba is a régi rendert, mert nekem folyik ki a szemem azoktól az effektektõl amik abba vannak.

patchaou
El tudják lõni, de annyira nem sûrûn lövik el, hogy kelljen rá az a vacak. Tegyél rá stabilizátort, töltésgyorsítót és ventit/javító csomagot, (amelyikre nagyobb szükséged van.)

Akinek van IS7 az írjon már véleményt érdemes e Vizes ammo rekeszt rakni rá vagy elég az az 1 javítós fogyó eszköz rá. Ventilátort jobban szeretnék rá rakni. 7000 csata alatt kb 3x láttam egyhitelni az IS7 et.
patchaou
Nekem az újjal is 😊 Ráadásul teszten nincs tweaker sem bekapcsolva és a felbontást is feljebb vehetem 1024-rõl. Ilyen gyenge vassal mint az enyém sokkal játszhatóbb lesz, hacsak el nem kúrnak valamit.

Az fps nekem is több egy lehelletnyivel, de csak régi renderelés bekapcsolásával.

10 fok különbség he bevan kapcsolva.
patchaou
Melegedés nálam nem vészesen, viszont több az fps-em mint a normál játékkal.

Nekem még full lowon is jobban melegszik a kártya 8.0 teszten xD.. Oszt lehet csak a kánikula miatt, majd meglesem késõbb is.

Tegnap megvettem a T32-t, egybõl fullra húzta freebõl, majd mentem vele 4 bukta kört, aztán úgy gondoltam hogy inkább pihenjen máig, talán alábbhagy kicsit a Type õrület.

Emellett volt egy winchance=27%-os csatám is AMX-szel amit 15:0-ra hoztunk. A tegnapi nap ilyen 'bohókás volt...

https://wotinfo.hu

Így dobált be a pályákra engemet az utóbbi idõben.

Szar DX9 es és DX10 es kártyák haldokolnak alatta. Vicc! Látszik hogy kispicsák erre képesek. Még mutatták is videóba ilyen pösze emos rinngyók tervezik a mapokat! 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
Brutal
Szóról szóra egyetértek

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

patchaou
Pont most próbáltam ki automata beállításokkal, /füst meg minden anyám kínja bekapcsolva/ úgy nem bírta és kilépett a játékból. Nekem egyébként a procim nem bírja a játékot.