World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roy4l. usd be a lap aljan a keresobe, h skin telepites. az elsok kozott talalsz egy link ajanlatot ahol rendesen le van irva. attol, h bemasolod a 7.5 mappaba nem fog menni. ami viszont oda le van irva azt probaltam, mukodik.
Köszönöm szépen és megpróbálom így 😊

Master91
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.5

Ide dobod be a vehicles mappát ( legalább is nekem ide van telepítva a game )
Legutóbbi körömben 13 type volt a csatában. Gratulálok whoregayming.
még olyan kérdésem lenne hogy pontosan hogy kell egy skins packot feltelepíteni ?😄 próbáltam józan paraszti ésszel megoldani de nemsikerült xd vehicles mappába bemásoltam de attól nem változott semmi sem 😄

Szerencsés
Mentem pénteken, szombaton cirka 30 kört GWPanther-el és jó ha 5-6 körben volt meg a 4-4 arty és természetesen azokban szarrávertek, felspottolt a scout és végem volt, minden lövés mellément stb.
Amikor meg nem adta ki az eventet akkor volt egy Confederate, meg egy TopGun és szépen adta a sebzéseket.
Hagyom is a fenébe.

Lenne még egy pár jelzõ, ami természetes nem Rá vonatkozik, hanem arra az agyhalott baromra, aki belerakta a játékba ezt a buziságot.

maniac78
Ha ha, meglett mindkét kategóriában a Behind the Lines. 😊

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

popey8
Azt kifelejtetted, h más játékát teljesen elcseszõ és orrtúró társadalomnak😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

*tele

Értem. Szóval szar volt a helyzet a bokorban bujkáló, patkány módjára, sunyi módon, egy helyben puffogtató user társadalomnak? 😊 Hidd el, te fogom zokogni a párnám...

Persze az, hogy a KV másfél évig a 107-essel repesztett, az nem zavart senkit. Ne érts félre, szó sincs a híres russian bias-ról (de, bizony, hogy van)...
a túl kreativ, artyknak egyáltalán nem kedvezõ MM miatt 😊

szeretnék egy object 261et de egy ilyen mecssben szerintetek mennyi ideig éltem? (30 sec) és mennyi xp-t kapok (67) így lehet haladni :/ lehetne egyszer egy olyan mecss ahol mittom én IS3mal szemben Is3 m van....

a másik pedig reggelt egy huzamban 17 vereséget mentem e50-nel mert 4600 xp kellet e50m hez...le se tudtam duplázni...idegemben freexpvel együtt húztam ki (15k)...bezzeg a typeval csak nyerni lehet...meg su85tel...e50nek ha 4600 xp kell akkor lehetetlen...kicsit borzamlmas napot zártam :/ . El.
Nehogy már bármi is zavarja a dicsõséges vörös KáVé darálók hegemóniáját a Tier 5-ben!😄
(A Darth vödör tornyos 7,5 L/70-es Pz4 az meg prém tank lesz)

I.C.ram
Ez a T25/2 valami embertelen lassú 😄 Ferdim jobban gyorsult. Igaz, még teljesen stock, de akkor is.
Természetesen 76 mm Gun M1A2 használok. a legpontosabb és leggyorsabb. Használj hitzone skin packot ha pattognak a lövések. megtanulod hova kell lönöd és utána pack nélkül is leölsz vele 1vs1 be bármilyen heawy tankot.
Régebben használtam 105mm minf sima M4-en mind E2 ,E8on.
105mm nagyon kell szenvedni borzasztó lassú a célzási ideje és messzirõl semmit sem ér. Hatékonyan kizárolag közel harcnál lehet alkalmazni.
Szük kis városokban hasznos a 105mm de rákell hanogolodni és nagyon ovatosan kell vele menni.
Igy inkább maradtam a 76 mm -nél távolra is jó és gyorsaságával behozza a dolgokat. sok kicsit sokra megy elv.
Ne mondjátok már, mégis mivel indokolják ezt? Megint az ostoba "balance issues" duma?
Csak a Pz4-en nem lesz elérhetõ a kukatorony leváltása után.

Miért? <#confused>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ja, az szopas. A lanctalppal amugy nem foglalkozok mert ezen a tankon 4 fo a legenysegbol 90%-os javitasnal tart es szerszamosladaval ugy 2.5-3 mp alatt felrakja magatol. Kb annyi amig en is felrakom ha kicsit nagyobb lett a cigi a csata elott. <#wow1>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Miért?

Mert van ilyen terv, hogy kiveszik? <#wow1>
Ilyenkor megy el a kedvem :///

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/614494_412915292101051_289188653_o.jpg
Nincs ennél szebb, mikor az egyik hülye Pz4 kezdéskor puffogtatva meglõ egy Grille-t, az leszedi egy lövéssel, mire a Tigris nem értve meglövi õt, majd vagy még négyen adják-kapják a cuccot. A fél csapatom kinyírta magát az elsõ percben és még ellenség sehol.
ne is mond.... egyszer ESL versenyen simán nyertem volna, srác meglõtt, leszakadt a talp meg elszállt az ammo, erre nem rányomtam a talpra :SSSSS XDDD
Master91
Nincs annál idegesítõbb, mikor reflex szerûen a lánctalpat javítom meg az ammo helyett 😄
Itt jol jott az adrenalin roham skill. Ket killem volt es 460 hp-m mikor az arty telibe baszott. 2 hp-m maradt es meghalt a motor meg az ammo. Persze, hogy a motort javitottam meg. A vege azert jo lett.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ma kilõttem egy lövéssel szembõl egy Jagdtiger8.8-t, de a rohadt typeokat meg se bírtam sebezni a KV-3 122-el. A fene se érti. Ráadásul a kicsiket ha seggbe lövöm, 1-4 HPjük marad, miért? Szembõl, oldalról elhamvadnak.
Ha nem heavy, a rejtõzés is jól jön. Érezhetõen kevésbé látszik a tank.

I.C.ram
Lehet már tudni, hogy mi lesz az angolok T8 prém tankja? Vacilálok, hogy megvegyem-e a Type59-et, vagy várjak még.
I.C.ram
Ha kiveszik a 75-ös német löveget, akkor T5-6-ban a legjobb löveg lesz a játékban, szerintem.
szabii98
a legjobb lövege az m1a2.
néha pattogós de egész jó mivel csak oldalról/hátulról lövöd át a dolgokat, úgyis gyors.

I met God. She's black

Az a kérdésem lenne hogy E8ra milyen ágyút raksz ? mert nekem 1x-1x mentem E8al akkor mindig pattogott lefelé a lövésem és még a tigris hátulja is .... nem nagyon szeretem használni így csak dísznek van nálam az a tank

ximix
A bomba lehet ez is meg az is a szó rá illik mindkettõre, de szerintem itt a háborús nyersanyag hiány miatt tüzérségi lõszert alakítottak át repülõgéprõl ledobható bombákká a terroristák meg ritkán repkednek HMMWV-k felett.
Nekem is hasonló analógia jutott eszembe Eagle válasza után, csak én a ingyombingyom tálib-e házilag barkácsolt dolgai jutottak eszembe.

Kérdésedre: nem, most kezdtem el ma játszani. 4 meccsen vagyok túl és szinte az összes lövésem az átlag feletti sebzéssel jár. Mázlim van.
Német szaknyelvben szükségbomba, USA "szaknyelvben" pokolgép. A Hummwee-kat átalakított 152mm-es lövedékekkel szedték szét általában a terroristák.

Ma csak nekem lõ úgy minden tankom, hogy minimum sebzést visz be? A hét elején max sebzéseket lõtt, ma meg kb. 5 kill ment el (5-30 hpval) a kisebb sebzéseken.
Köszi! Sokmindenre gondoltam de erre nem. Eeeképesztõ.
Eagle16
link

Lényegében a bomba teste egy átalakított 105mm-es tarack lövedék.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mit jelent az, hogy "szükségbomba"? (pl. SD-15 típusú német)
már megint ugyan ott tartunk.. ugyan az az ágyú.
"E8: kisebb a védettsége ugyan de 47 kmel dönget iszonyat gyorsan tölt újra fõleg töltés gyorsítóval."

e8-ról nem tudok mit mondani, de az e2 majd 7k meccsel a hátam mögött azt mondhatom: nekem az az egyik kedvenc tankom.
60%win rate. többször lõttem vele ki 7-8-9et.. és még a régi mm alatt 😊
döntött front páncél 100mm feletti vastagsággal + torony 175mm.. nálam ez döntött és nem okozott csalódást.
hmmm ezt nem is tudtam 😊 majd kipróbálom
Tedd át a régi renderelésre és akkor nincs teljesítményvesztés, én is így cselekedtem és ugyannyi vagy talán egy picivel több fpsem lett. Az elsõ orosz nyelvû opció graphics fülön belül, és majd kérni fog újraíndítást is. Eltûnik mindenféle csicsa effekt.

Alien69
Rosszkor vetted meg, ennyi! Én az elõzõ akcijóban vettem meg, és akkor kevesen vették meg. Legalábbis erre következtetek, mert akkor nagyon rittka volt, hogy mind két oldalon 4-4 type volt. Régebben sok volt, aztán lefogyott addigra, amikor megvettem. Most ismét elõ került, ezért jobban szívatja a WG! Rakd le, egy hét múlva vedd elõ, és máris más lesz. <#zavart1>

A thai kurvás magyarázat biztatóbb volt... :\
Alien69
A Type arra való, hogy legyen egy prém tankod, ami talán a legtermelékenyebb pénzileg. Semmi másra nem jó, de erre kiváló. Rosszabb körben is annyit hoz, mint egy másik tank nyertes csatája. Éppen ezért, a WG szopatja rendesen. Más tanknál pl ritkábban nyekken meg a tankom egy lövéstõl, és NEM arty lövés, hanem más tanktól. Kap egy ammo rack lövést, és FULL HP lerepül. Lövöldözöl, a végére lehetsz akár elit mesterlõvész, vagy mittomén, de az tuti, hogy kb minden 4. lövést átlagban nulla damagevel "jutalmaz". <#ravasz1>

:S remélem javulni fog, ha nem akkor itt a wot-os pályafutásom vége xD
Nekem rosszabbul futott, shift nézetben meg csökkent vagy 10FPSt a teljesítmény. Remélem hegesztenek még rajta, most még nagyon kezdetleges.

eott
A Type olyan mintha elvennél egy thaiföldi transzvesztita kurvát. Össze kell szoknotok, de sose tudhatod, hogy a fax melyik oldalára kerülsz. Jó kis lotyó az, majd összecsiszolódtok.