World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide dobod be a vehicles mappát ( legalább is nekem ide van telepítva a game )
Mentem pénteken, szombaton cirka 30 kört GWPanther-el és jó ha 5-6 körben volt meg a 4-4 arty és természetesen azokban szarrávertek, felspottolt a scout és végem volt, minden lövés mellément stb.
Amikor meg nem adta ki az eventet akkor volt egy Confederate, meg egy TopGun és szépen adta a sebzéseket.
Hagyom is a fenébe.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
szeretnék egy object 261et de egy ilyen mecssben szerintetek mennyi ideig éltem? (30 sec) és mennyi xp-t kapok (67) így lehet haladni :/ lehetne egyszer egy olyan mecss ahol mittom én IS3mal szemben Is3 m van....
a másik pedig reggelt egy huzamban 17 vereséget mentem e50-nel mert 4600 xp kellet e50m hez...le se tudtam duplázni...idegemben freexpvel együtt húztam ki (15k)...bezzeg a typeval csak nyerni lehet...meg su85tel...e50nek ha 4600 xp kell akkor lehetetlen...kicsit borzamlmas napot zártam :/ . El.
(A Darth vödör tornyos 7,5 L/70-es Pz4 az meg prém tank lesz)
Régebben használtam 105mm minf sima M4-en mind E2 ,E8on.
105mm nagyon kell szenvedni borzasztó lassú a célzási ideje és messzirõl semmit sem ér. Hatékonyan kizárolag közel harcnál lehet alkalmazni.
Szük kis városokban hasznos a 105mm de rákell hanogolodni és nagyon ovatosan kell vele menni.
Igy inkább maradtam a 76 mm -nél távolra is jó és gyorsaságával behozza a dolgokat. sok kicsit sokra megy elv.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/614494_412915292101051_289188653_o.jpg
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
néha pattogós de egész jó mivel csak oldalról/hátulról lövöd át a dolgokat, úgyis gyors.
I met God. She's black
Kérdésedre: nem, most kezdtem el ma játszani. 4 meccsen vagyok túl és szinte az összes lövésem az átlag feletti sebzéssel jár. Mázlim van.
Ma csak nekem lõ úgy minden tankom, hogy minimum sebzést visz be? A hét elején max sebzéseket lõtt, ma meg kb. 5 kill ment el (5-30 hpval) a kisebb sebzéseken.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"E8: kisebb a védettsége ugyan de 47 kmel dönget iszonyat gyorsan tölt újra fõleg töltés gyorsítóval."
e8-ról nem tudok mit mondani, de az e2 majd 7k meccsel a hátam mögött azt mondhatom: nekem az az egyik kedvenc tankom.
60%win rate. többször lõttem vele ki 7-8-9et.. és még a régi mm alatt 😊
döntött front páncél 100mm feletti vastagsággal + torony 175mm.. nálam ez döntött és nem okozott csalódást.