World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 27. 22:23:59
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 677
Szerzett kredit: 106 160
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Ez 4 kill volt csak.
Hull down, avagy a kezdõk által ajnározott 122mm-es ágyús szovjet heavyk (3 darab) lenyomása sérülés nélkül. Persze nálam többnyire alacsonyabb tierûek voltak, de azért jól példázza, mire jó a hulldown, három IS-3al is ugyígy sikerült volna.
Ok, leszállok a témáról.
Én csak segíteni akartam.
I met God. She's black
nem kinevetni akarom meg semmi, de 19062 csata alatt 5 millió sebzés? az ha jól számolom(sebzés osztva a csaták számával) csata átlag 285,8 sebzés. Az objectel nincs 1 lövés sem o.O
I met God. She's black
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
De úgy értsd, hogy õ 19 ezer csatával ért el annyit. Onnan már elég nehéz javítani... tehát õ egy helyben áll, de én lehet hogy fejlõdök még, így ha én elérek 19k csatához, jobb leszek mint most. de azért érdekelne, hogy mit csinál õ 19 ezer csatában....
I met God. She's black
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
ma láttam egy e75-t, 790 effivel aztán megvédte egy 1000 effis gyerek, mondván h semmit nemjelent, csak egy szám, amivel részben én is egyet értek...nade 800 effi alatt 15k csata után? i dont want to live on this planet anymore
megértem, énis 4k csatás vagyok, 900 effivel de van egy érzés, hogy még javulhatok.
I met God. She's black
Mi lesz a Kamikaze medállal? Vagy most is lehet szimplán nekiütközéssel HP-t csökkenteni?
keressétek a kakukktojásokat 😄
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 27. 21:26:10
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 3 324 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 103 916
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Vagy használj Hitzone skineket a tanuláshoz.
Ahahahaha. 😄 No comment.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne legyunk mar ilyen megkeseredettek, hogy mindenben a rosszindulatot latjuk.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
fodus: nem rajt, rajz
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Defeat
Battle: Malinovka 2012. augusztus 27. 21:00:20
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 206
Credits received: 115 596
Battle Achievements: Master Gunner
Ennyit soha nem csináltam a Löwével. 102k tiszta haszon
Én is a PzIII/IV-el szenvedtem ki a hummelt, aztán most vettem akcióban a nagytesóját. Az oldalankénti kettõ tényleg pont elég lenne, de hát nem mi döntünk...
Marad a bújkálás és az anyázás
Na ezert kezdtem el az orosz medium agat fejleszteni es eddig(T-34-85) nagyon tetszik.
arty a játék része, együtt élünk vele, ez van.
mindenkinek kellhet a segítség.
akinek nincs türelme kivárni a választ, ne artyzzon vagy ne fórumozzon.
Egyébként meg hülyézze azt a %!%/(=/%=!+"'+%/=))=/%+!%/=()ÖÖ)(=/%!
Még csak pár kört mentem vele, de talán csak a stabilizátort láttam eddig szükségesnek mindenképpen.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"