World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Type59 nagyon jo platoonban foleg tier 8-as csatakban. Feljebb mar inkabb bujkalosabb. Bar a 175-os pennje nekem nem pattog annyira mint az ugyan ilyen pennel rendelkezo pl. KV-3.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

én napi 1 millát simán összeszedek vele, mindezt úgy, hogy imádok vele menni és nem is játszom sokat
Ezt nekem cimezte csak nem kepes hasznalni rendesen a forumot mint mondjuk az altala "csak az idióta beképzelt hülye gyerekek.."-nek nevezettek.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

I.C.ram
Nem olyan nagy durranás amúgy, de lehet vele jókat menni. Én is csak azért vettem meg, mert a Löwés accountomat eladtam.
Jéé, akkor õ énekli a seretlek is meg nem is címû nótát?

1. Nem érzem, hogy a válasz haszontalan.
2. Jó pár csatát lehúztam artyval is, tudom, mit beszélek.
3. Ezt akár személyes sértésnek is vehetném.
4. Én kérek elnézést az egész fórum nevében, "Ó Uram".
szabii98
ajjj nagyon gondolkodom rajta h megvegyem énis, de egyszerûen 8000 ft az rengeteg érte :/

I met God. She's black

Humorerzek vs Sikora (Robi?) : 1-0

I.C.ram
ja és 10k volt a javítás+ammo. Szóval olyan nettó 97ezres kör 😊
I.C.ram
Kezdek összebarátkozni a Type59-cel.

Victory!
Battle: Malinovka 2012. augusztus 27. 19:50:43
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 966
Credits received: 107 685
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"

Azt hittem, hogy egy tök átlagos csata lesz, erre ezt kaptam 😛 Ennyi pénzt még a Löwével se nagyon szereztem az elõzõ accomon.
Adj nekik álcát! Én azt adtam, bár sok haszna annak sincs szerintem.

Hát ez a fórum tényleg haszontalan. Egy kérdésre sem lehet értelmes választ kapni, csak az idióta beképzelt hülye gyerekek értéktelen megnyilvánulását. Lépek innen inkább
Apránként mintha tényleg haladnánk a historical csaták irányába.
PzIV-en talán tányleg túl erõs lett volna már ekkora pennel. De így már használható alternatívája lesz a rövid 88-asnak a tier6 VK-kon és a VK DB-n is. Érdekes lesz.

En egy ongyilkos merenylo skillt javasolnek nekik <#violent>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

szabii98
😄DDD
basszus XD

I met God. She's black

szabii98
😄DDD
basszus XD

I met God. She's black

Ja, de célzás és töltésgyorsító mellet is minden idõ drága!
És én csak azt mondom erre, ezeknek, fizikát a játékba? Hát mi lesz itt? Jóég!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
"Storm: As part of the configuration of physics the speed of rotation of the T-50-2 was reduced by 20%."

T-50-2 20%-kal lassabban fog kanyarodni a következõ patchben.

És úgy szûröm le hogy 75mm L/70 buff várható.

"Up to 150mm." <---ez az átütés akar lenni szerintem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Most miért? Nem logikus?
Van elölrõl, oldalról, hátulról átütése annak az ágyúnak.
Na az ilyen a jó ellenfél. xD

Erre szerettem volna valami frappánsat írni, de nem megy a röhögéstõl. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

az elit alakulat 5% plusz, igazából nem jelent akkora elõnyt, hogy érdemlegesen befolyásolja az arty teljesítményét 8 ms eredeti töltésidõ mellett
I.C.ram
Igazi gyöngyszem 😄

Egy topikban írták, hogy a Type62-vel seggbe kell lõni a többit, mert ott ugye gyengébb a páncél, és át tudja vinni. Erre írta egy észlény ezt:

"WreckinBall, on Aug 17 2012 - 05:40, said:
Well if you knew how the gun stats work you wouldnt say go for rear armor!!! a gun has 3 armor penatration stats! 130/205/and whats that 43 for rear armor for the type 62s gun."
jól tetted szerintem is a stock gun a legjobb rajta, bár én a 105össel használtam, mert mindenki istenítette, de miután eladtam nyugtáztam, hogy a stock gun sokkal jobb rajta.
Korábban nem találtak el, ez biztos. A városban volt egy kis csiki-csuki, de ott még csak felém se lõttek, mert a többiek lefoglalták õket. Errõl a dombról lõtt belém egyet az M6 amikor elindultam felé. Szóval valami random csodával volt dolgom megint 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

elit alakulat. Gyorsabb töltés.
Végre 100%-os az artym legénysége. Mit tanácsoltok milyen képességet válasszak a SU-5-ös 5 fõs legénységének??
Van arról valami, hogy mikor kapjuk meg a hétvégi event 500-500 aranyát?
Elméletileg nekem meglett mind2, de válasz még nem kaptam az e-mailekre.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

szabii98
eltalált egy csávót a személyzetbõl és ráöntötte a kávéját a lánctalp elektronikai berendezésére, tiszta sor 😄
nem lehet, hogy máskor is kaptál egy lövést, csak nem vetted észre+lepattant?

I met God. She's black

Most ez lehet, hogy csak nekem fura, de attól, hogy eltalálják a tornyom jobb-felsõ részét, attól miért rongálódik meg a bal lánctalpam??

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

s35 abban a kivételes helyzetben van h a stock gunnal is tökéletes, gyors pontos és 144-s átütés...t5...hova többet😊
Én végig a stock gunnal használtam, annyira tetszett h nem is mertem/akartam másik gunnal nyomulni😊
Kezd el a franciat. 😄 Csak, hogy me'g nehezebben dontsel.
Ha ez förmedvény, akkor mi lesz a következõ francia TD-vel? Az ám a förmedvény. Annyira fos-szar-moslék hogy csak na. Az S35-egész jó, csak hát nagyon papír cucc. De nem éreztem rosszabbnak a Stug-nál.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Az S-35CA egyáltalán nem förmedvény, teljesen használható még alap ágyúval is. Ez a jutalom a Tier 4-es förtelem után.

90-essel használtam, mert a 105-ösnek a DPM-je alacsony, a célzási ideje meg borzalmasan sok.

Hiába kisebb az átütése, mert Tier 5-be 165-ös pen. az kicsit fölösleges, engem nagyrészt felülre rakott vele szóval KV-k ellen 135-ös átütés is bõven elég volt.

Kipróbáltam a 105-öst is, de az az ágyú majd csak az ARL V39-esen lesz jó. A célzási idõ teljesen megöli.

De próbáld ki, lehet hogy neked jobb lesz a 105-ös...úgy is ki kell fejleszteni mindenképp.

Én úgy éreztem a 90-es felrakása után hogy több sebzést tudok vele kiosztani.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

"A VK-3601H meg az a tank, amirõl ellenségként minden lövésed lepattan, de ha te mész vele, akkor még egy Loltraktor is keresztüllõ."

mennyire ugyanez fogalmazódott meg bennem.
+1 😊
popey8
Akinek volt már S-35 CA nevû förmedvénye, ahhoz lenne egy kérdésem: ti melyik löveget preferáltátok/használtátok?

Eagle, ha jól emlékszem neked is volt. Te melyiket használtad? 105-ös vagy 90-es?

Én szívem szerint a 105-öst választanám. Hiába pontatlanabb, nagyobb a célzási sebessége és a tûzgyorsasága a 90-esnél, de jóval magasabb az átütés és a sebzés.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem a KV-1-n van venti+repeszpáncél, elit alakulat+70% egyéb, több mint 600 csatát mentem vele. Tegnap top tanként Sand Riveren a puszta közepén leszedték a láncot, tiszta cél voltam. 35 lövésbõl szedtek ki, lõtt mindenki mindennel. Nekem csak 1 Type62-t sikerült leszednem meg kiosztani egy csomó sebzést. Szerintem az egyik legjobban sikerült RANDOM páncélja van.
A grafikonok felett vannak a fulek azokra kattintgass.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

van valahol valami statisztika a wot-ról, hogy a játékosok milyen mutatóval rendelkeznek a német és az orosz medekkel? ilyen globális méretû, de legalább egy eu szerveres
Akkor én szar évjáratból vásároltam, mert az én KV-m néha olyan, mint a sajtreszelõ 😊

Szerintem a KV-1 haspáncélzatáról eddig még egyszer sem pattantam le. A KV-1-nek is kb. egy kis parányi része van a frontján, ami döntött és kimondottan nehéz átütni, de a maradék terület átütése már sétagalopp még egy 88mm L/56 ágyúnak is.

Erre nem tudom a választ, sosem néztem utána, mert ez az "effi" dolog engem hidegen hagy 😊

Csak a type a T-54-hez képest kábé egy beteg lajhár sebességével gyorsul.

Ugye a Type-59 egy kínai gyártású T-54-es, csak nem lehet rá komoly ágyút tenni.
A VK-3601H meg az a tank, amirõl ellenségként minden lövésed lepattan, de ha te mész vele, akkor még egy Loltraktor is keresztüllõ.

Tegnap mentem VK-val, és szembekerültem egy KV-1-gyel, ami 40 HP-vel bírt. 4 lövésem pattant le róla szembõl, mire kilõtt. Erre rárontott egy max XP-s T-150-es 107-es ágyúval, két lövése lepattant, mire kilõtték. (Mindeközben egy Panzer IV-esünk végignézte az egészet, de nem akarta elrontani az esélyeket, így nem avatkozott be a harcba, majd õt is kilõtték.) Szóval jó tank az a KV-1, kibírt 4 88 L/56-os és két 107 mm-es lövést 20 méter távolságból úgy, hogy egyik sem ütötte át. (tény, hogy papíron mindnek át kellett volna ütnie, de hát ugye a valószínûségszámítás ilyenkor nyaralni megy, és nem érvényes.)
Megoldás: másik ágon is el kell indulni.

Én anno felváltva mentem mindkét med ágon.

Addig ugysem fogod megtudni az "igazat" amig magad ki nem probalod oket. Mas velemenye alapjan nem biztos, hogy neked is azonos benyomasod lesz ugyan arrol a tankrol. Mindenkinek mas-mas jon be, mashogy jatszik. Plusz bizonyos tankok egyik palyan jok mashol meg nem talalod a helyed vele. Izlesek es pofonok tipikus esete. Az biztos akarmerre is indulsz el lesz olyan, hogy ugyerzed a masik agon kellett volna elindulni <#nevetes1>

legyen free xp-d minnél több. E50 hez vagy 100k kell mire minden megvan.(löveg 60k)..felkötöm magam mire összejön 😊
épp most rendeltem aranyat, este aktiválok 1hó prémet, de még mindig nem tudom mi legyen😄 jelenleg inkább a német felé hajlok "mozgékonyságban nem tudnak annyival kevesebbet, mint amennyivel jobb az ágyújuk " ez végett a mondat végett😊))