World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
2. Jó pár csatát lehúztam artyval is, tudom, mit beszélek.
3. Ezt akár személyes sértésnek is vehetném.
4. Én kérek elnézést az egész fórum nevében, "Ó Uram".
I met God. She's black
Victory!
Battle: Malinovka 2012. augusztus 27. 19:50:43
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 966
Credits received: 107 685
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"
Azt hittem, hogy egy tök átlagos csata lesz, erre ezt kaptam 😛 Ennyi pénzt még a Löwével se nagyon szereztem az elõzõ accomon.
PzIV-en talán tányleg túl erõs lett volna már ekkora pennel. De így már használható alternatívája lesz a rövid 88-asnak a tier6 VK-kon és a VK DB-n is. Érdekes lesz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
T-50-2 20%-kal lassabban fog kanyarodni a következõ patchben.
És úgy szûröm le hogy 75mm L/70 buff várható.
"Up to 150mm." <---ez az átütés akar lenni szerintem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Van elölrõl, oldalról, hátulról átütése annak az ágyúnak.
Na az ilyen a jó ellenfél. xD
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egy topikban írták, hogy a Type62-vel seggbe kell lõni a többit, mert ott ugye gyengébb a páncél, és át tudja vinni. Erre írta egy észlény ezt:
"WreckinBall, on Aug 17 2012 - 05:40, said:
Well if you knew how the gun stats work you wouldnt say go for rear armor!!! a gun has 3 armor penatration stats! 130/205/and whats that 43 for rear armor for the type 62s gun."
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Elméletileg nekem meglett mind2, de válasz még nem kaptam az e-mailekre.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
nem lehet, hogy máskor is kaptál egy lövést, csak nem vetted észre+lepattant?
I met God. She's black
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Én végig a stock gunnal használtam, annyira tetszett h nem is mertem/akartam másik gunnal nyomulni😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
90-essel használtam, mert a 105-ösnek a DPM-je alacsony, a célzási ideje meg borzalmasan sok.
Hiába kisebb az átütése, mert Tier 5-be 165-ös pen. az kicsit fölösleges, engem nagyrészt felülre rakott vele szóval KV-k ellen 135-ös átütés is bõven elég volt.
Kipróbáltam a 105-öst is, de az az ágyú majd csak az ARL V39-esen lesz jó. A célzási idõ teljesen megöli.
De próbáld ki, lehet hogy neked jobb lesz a 105-ös...úgy is ki kell fejleszteni mindenképp.
Én úgy éreztem a 90-es felrakása után hogy több sebzést tudok vele kiosztani.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
mennyire ugyanez fogalmazódott meg bennem.
+1 😊
Eagle, ha jól emlékszem neked is volt. Te melyiket használtad? 105-ös vagy 90-es?
Én szívem szerint a 105-öst választanám. Hiába pontatlanabb, nagyobb a célzási sebessége és a tûzgyorsasága a 90-esnél, de jóval magasabb az átütés és a sebzés.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A VK-3601H meg az a tank, amirõl ellenségként minden lövésed lepattan, de ha te mész vele, akkor még egy Loltraktor is keresztüllõ.
Tegnap mentem VK-val, és szembekerültem egy KV-1-gyel, ami 40 HP-vel bírt. 4 lövésem pattant le róla szembõl, mire kilõtt. Erre rárontott egy max XP-s T-150-es 107-es ágyúval, két lövése lepattant, mire kilõtték. (Mindeközben egy Panzer IV-esünk végignézte az egészet, de nem akarta elrontani az esélyeket, így nem avatkozott be a harcba, majd õt is kilõtték.) Szóval jó tank az a KV-1, kibírt 4 88 L/56-os és két 107 mm-es lövést 20 méter távolságból úgy, hogy egyik sem ütötte át. (tény, hogy papíron mindnek át kellett volna ütnie, de hát ugye a valószínûségszámítás ilyenkor nyaralni megy, és nem érvényes.)