World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
mert ez a su-100 engem kiidegel a k **** anyjába XDD úúúúú de utálom, régen is utáltam mint állat!!!!! alig vártam h meglegyen a su-152 és eladhassam, erre megint ezzel szenvedek xD
1.hely: M6
2.hely: BDR G1B
3.hely: PZ 3/4
4.hely: Su-100
de legalább nincs benne a best of szarrakás dobogós helyén nálam 😄😄
I met God. She's black
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
nagy szerettem azt a tankot amikor saját tierbe tette be.... imádtam 😊😊
visszavenném kicsit retrozni de nem tier6 ellen akarok vele menni 😄 XD
(én kihagytam a Type 62-õt felderítõzök eleget másokkal...)
Ettõl még persze szerintem sem ér semmit, de a sok okos bevásárolt ebbõl is, mert az hitték, hogy ezzel is arathatnak majd a kicsik között, mint anno a Type 59-cel fénykorában.
Ahhoz persze nem vették a fáradságot, hogy utánanézzenek, mire is költötték a pénzüket. Ebbõl születik majd a sok-sok sírós poszt hivatalos fórumon, mert a gonosz WG átvágta õket, és gagyi tankot kaptak...
Holott senki nem állította egy percig sem, hogy a Type 62 jó tank lesz 😊
Mindenesetre látni azokból is szép számmal.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bár meg kell jegyezni, hogy tier8tõl, ha majd eléred a nagyobb ágyúkat (105 és 128mm), akkor már a VK45A és a Fardinand is magas lõszerárral fog üzemelni. 88-assal persze azok is szép pluszosak.
(avagy minden szupi ha Top tank az ember...az utolsó D2-õnk az afk volt)
Szerintem akkor már jobban jársz, ha 10 euróért 2500 aranyat veszel, és ha lesz garázshely akcióban, veszel egyet 150 aranyért.
(bocs nem vettem még prémium tankot) de fontos lenne tudnom hogy mûködik.
köszönöm elõre is
wot név: _bitang
sirunk. 😄D xD Tudom nem szep dolog masokat kirohogni en is kezdtem
valahol meg van nalam sokkal jobb jatekos. De ez... 😄 Ez igy estere
most jol esett. 😄 Tipikus kilo" 6sajat tank es beirja h top gun... 😄D
Milyen a Prémium páncélvadász JT ?
http://wiki.worldoftanks.com/Type_59_G
Nagy hiba ha nem mert akkor beleízlelhettél volna milyen is mikor százezres credit körüli köröket futszhatsz átlagkörökért.
Prémium tankra nincs pénzem szóval arra gondoltam hogy Su 100-al vagy Su 85-el is tolom. Ez aza arty nekem nem jön be. Su 100-al jó voltam.
Szerintem tier 8-ban simán megállja a helyét, persze vigyázni kell rá, mert képes vinni a pénzt, de szerintem a prémium tankokon kívül ezen a szinten nem találsz olyat, ami nem mehet mínuszba.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Van elõfizetésem, de nem gondolkodtam prémium tankon.
Azok közül gõzöm sincs melyik a jó választás.
A nepitanc jo dolog annak aki szereti. Gyerekkoromban csinaltam vagy 4 evig(alt. isk. 5-8 osztaly), de ma mar nem ropnam semmi penzert sem.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
http://www.tenke.hu
Mivel tudnék pénzt keresni milyen tanot vegyek.
Jelenleg egy IS3-am és egy S-51 artym van.
IS3-al nem vagyok nagyon kibékülve a ágyuk pontatlansága miatt, meg az orosz ággal sem. Lehet megye a Németen.
Jelenleg a következõ ágak vannak meg:
Orosz:
Heavy Is3-ig
Páncélvadász IS-152
Német : Tiger P -ig (innen tudok menni Ferdinánd felé is)
Szóval tanácstalan vagyok. Is3 nem túl nyereséges és az orosz ágyúk borzasztóan pontatlanok.
Gondolkodom Tiger P-ben.
Nem tudom mit csipáznak az IS-3ason, nem egy nagy durranás.