World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
It\'s a trap!!! :)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Talán a 8.0-ás videóból ki lehet találni... meg kö nézni...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Valamit te szúrsz el vele.Ezek a 100 akárhány xp-k,akkor vannak ha 1-et lõsz és az sem sebez(pen 0,bounce,ricochet),azután kilõnek.
Stock a td,vagy fullos?Bár a stock sem magyarázat.
Mit csinálsz vele?Errõl mesélj.
Ugye nem tankként mész vele?
2.-3.vonal bokorba be és lõsz/támogatsz.Álca/venti/kukker,vagy ilyesmi legyen rajta.Legénység ?%os?
Most néztem 84 csata után kész is voltam vele(vszínû prém volt akkor).84/52=62%os win rate.Eff artingot nem mondok,mert elveszem a kedved.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
én most tettem fel a 100ast, egybõl 3 kill
eddig 125 meccs 143 kill 60% win rate 70% hit rate max kill 9....
de akkor is egy roncsszarhalomhasználhatatlanvacakkukábavalókacat marad 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyébként a Tigert én sem nevezném rossznak, vannak sokkal használhatatlanabb tankok is a játékban. Tigernek leglább jó top ágyúja van, amivel tudsz kárt okozni és ezzel XP-t és pénzt szerezni.
Az igazán szar tankok azok, amik a gyér lövegjük miatt nem tudnak kárt tenni az ellenfélben, és ezért alig keresnek xp-t és pénzt. Lásd a low tier francia csodák heavy, med és TD vonalon. És ugye a tetejébe még tetû lassúak is.
Bár a haverjaim istenítették.
IS-en isten az a löveg ezen meg semmit nem talál el, érdekes
ez jó 😄 ezt is megéltem 😄😄
xD
Efficiency rating 1605.73
szerintem nem kell segítség.... menthetetlen , ez egy rakás szar, nem velem van a gond....
Top 3 használhatatlan: T1, MS1, Loltraktor😊
Nem, igazából ezek:
A-20, AMX-40, B1
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Tigris lomha?! Az a tank 1 rakéta, 1 med a tiger p-hez képest, komolyan mondom én tiger p-t húztam ki elõbb h majd az milyen jó t7 lesz meg minden, és utáltam, annyira lassú volt h rosszul voltam tõle....erre jött tiger, ég és föld a különbség (hangsúlyozom h szerintem).
Tiger még most is garázsban van, egyszerûen imádom, gun bedarál mindent t7-ben, pen t9-ig elég(e-75-el gyûlik meg a bajom szembõl, de az amúgy is 1 mumus tank számomra) Béta óta rengeteg fejlõdött a tiger, most olyan gun-ok pattannak róla meg, meg olyanokat nyel el a spaced armour h csak ihajj, és az új mm óta számomra az egyik legjobb t7 heavy-é nõtte ki magát.
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. augusztus 28. 11:21:15
Jármû: SU-100
Szerzett tapasztalat: 430 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 5 597
fantasztikus.....an szar
majdnem összes t7 heavy volt már a kezembe, messze a leggyengébb (bár az amx vetekszik vele 😊
- SAu-40
- AMX-40
- B1
- Pz38na
- Tiger
I met God. She's black
A KV1S, amúgy is eszement egy jószág. 390-et sebez a nagy ágyúval. Nekem meg van kb 420 HP-m.
rühell engem a su100 :/
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. augusztus 28. 10:06:44
Jármû: MS-1
Szerzett tapasztalat: 2 142 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 767
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csata: Arctic Region 2012. augusztus 28. 10:16:03
Szerzett tapasztalat: 164
Szerzett kredit: 8 324
Vereség
Csata: Airfield 2012. augusztus 28. 9:48:42
Szerzett tapasztalat: 107
Szerzett kredit: 4 924
Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 28. 10:30:30
Szerzett tapasztalat: 126
Szerzett kredit: 5 669
total useless ez a su-100 😞 a k* életbe.... 😞
Csata: Murovanka 2012. augusztus 28. 10:33:24
Szerzett tapasztalat: 656
Szerzett kredit: 15 356
egy átlag alatti kör..76%os találati arányom van vele 😄
I met God. She's black
a KT meg t8ban és t9ben jó, t10ben viszont utálok vele menni.... de már t8ba is berakja szegény t34et aztán megy a pedomobil -.-
I met God. She's black
ehhez sör kell XDD