World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és nem csak a játékban! bár ezzel lehet magam ellen fordítok pár embert. Kiválló harctéri statisztikái vannak.

JagdPanther egyértelmûen a legszebb (és legfaszább) TD a játékban. A második pedig az Object 704.

https://wotinfo.hu

Szerintem is a legszebb😊.

Tono34
JagdPanther az egyik legszebb TD a játékban szerintem. Ha levennék róla a világítótorony effektet az egyik legjobb TD lehetne.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

igen, arra.

Ha már lesz elég kredited, azért szokjad a 10,5 -öst is, a ferdin darabig azzal kell tolni. Kicsit pontatlanabb, de meg lehet szokni, a lõszerár meg talán 4-szerese.
Kinézetre meg gyönyörû, és jól is fordul.

Azt húzom, a német TD-ket. A Ferdinand tetszik nagyon (pusztán a kinézete miatt.) Te a tier VII pantherre gondolsz?
Az is egy szép darab.

Köszönöm a tanácsokat!
A helyedben a német TD ágat is kipróbálnám. Én jelenleg Jagdpantherrel farmolok. prém nélkül is egész jól hoz, ha nem a 10,5-ös csõvel mész. A hosszú 88-as gyors, jó átütésû és a sebzés is tûrhetõ. Nekem jól hoz.
Illetve figyeld a hónap tankja akciókat, adott hónapban más és más.
Most az M6 volt, prém nélkül összeszedtem vele vagy 8 millát simán.

Szerintem most orosz cucc lesz a hónap tankja, és összeesküvés elméletem szerint a KV-2. Az is jó cucc a 107-essel.

..azert nem lenne olyan vegtelenulbonyolult, szuresi listat osszeallitani, a tiltott szavakrol.. persze megint a szoaksos wg-s megoldas.
Szerintem az a kár hogy SIEMA matrica nincs, ha lenne , gold-ot adnék érte hogy feltehessem<#hehe>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

úgy legyen
megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért?
Solten
😉

#164281: ja aztan mehetne a tankokra a Wittmann felirat szegeny WG-sek meg gyozkodnek lekaparni. Szoval nem csoda hogy fix dolgokbol lehet valasztani.

Saor Alba

Nem fognak ilyet. Mert azután minden hülye 600 effes Tiger és E75 Sieg Heil! meg stb feliratottak szaladgálna.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Joseph was a really naughty boy.

Tono34
Nagyon jó, + neked 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Solten
AZ IS tankjaimra szeretnek olyat hogy: tomeggyilkos Sztalin. Adjam be az otletet SerB-eknek? <#zavart1>

KV-kra meg mehetne hogy Kliment Voroshilov a haborus bunos komcsi meszaros.

Saor Alba

..mondjuka helyukbe en betunkent kernek aranyat, ugy hogy mindenki olyan szoveget rakhat ki beloluk, amit akar..
Tono34
KV4 az utána is az, alig bírom türelemmel a napi duplákat. Ehhez a "jó" csapatok is hozzásegítenek.

Még egészen jópofák ezek a matricák. Ha nem lesz méregdrága akkor 1-1 Wotan felirat mehet a német tankjaimra. Viszont kár hogy romanov sas nincs, az olyan jól mutatott volna a ruszki tankjaimon a Za Rodina! felirat mellé 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

..amit felraktad ra a nagy agyut, sokadt fog javulni. fullosan nagyon jo kis gep az.
Tono34
Egy II. VH-s magyar felségjelzés? 😄 Biztosan örülnének neki 😄

Ez lesz a felhozatal. A 8.0 videjó szerint 25 aranyért darabja...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

na, azt tudjuk...
ilyen szar még eddig nem volt a kezem alatt, mint a KV-4...
talán csak az AMX40, de még az is leányálom ehhez képest

nem mostanában lesz belõle ST, addigra meg gondolom majd nerfelik
én is úgy hallottam hogy kemény az ST-I

tono34: de van, leszed mindent a tankról.... csak nemtom honnan lehet leszedni xD

na én megyek bringát szerelni mert nem tudok közlekedni 😄DD
<#nevetes2><#nevetes2>

nekem már megvan az ST-I, még csak a bl-9-es gun van rajta, de már így is nagyon állat😄 klántársamnak már fullos és azt mondja, hogy az egyik legzúzósabb 9-es dög XD a kv-4-es amíg nem lesz fullos, addig kín és gyötrelem😊
Tono34
Olyan mod nincs ami a vörös csillagot leveszi?

lehet hogy elõbb lesz meg a mód mint a 8.0 😄DD
télleg! nincs vmi hír h mikor jön a peccs? 😄
😊
..elso nap kint lesz a mod ami eltunteti, mint a klanlogokat..
szabii98
olyan kalóz logót énis tennék rá. 😛

I met God. She's black

Slovakia? This is a country?
Tono34
ST-I-hez próbálok eljutni, de ez a KV4 .... erõteljesen korlátozza a kedvemet hozzá.

Halálfejet rá, oszt jóvan. És akkor mehet a witam-siema-kurwa szentháromság. <#idiota>

jah 😊 hányszor TK-ztak már le szlovákok mert magyarul írtam 😄😄
Nemzeti zászlós tankok? Lesz itt ereszd el a hajam nacionalista alapon...
kövi pecsstõl lehet!
am ien zászlókat hol lehet rá venni?:p
remélem nem lesz drága 😊 egy magyar zászlót elnézegetnék az IS-4-esemen 😊))
az ST-I állítólag nem rossz, olyan IS-4 feelinges 😊
A Löwe nekem is jobban hoz, mint a type. Csak a löwétõl feláll a szõr a hátamon.

a fejlecben a result trackerben nezd meg a premiumtankok hozamat.
Tono34
Nekem a T34 jobban bejön mint a type. Jobban is keres nálam. Type akárhogyan is csinálom meg sem közelíti a 34-es bevételét.

hm...nagy lehetõségeket érzek ebben...
Igen.

https://wotinfo.hu

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a prémium account és a prémium tank bónuszai összeadódnak-e?
Köszi,

na szép hogy ott lehet csak venni. Legalább pontos összegért meg tudom venni nincs arany számolgatás. Ja és a többihez képest olcsó. Remélem hozza pénzt mint barom. Szóval Tpy 59 kell.

Solten
8.0-tol felpakolhato (aka termeszetesen goldert megveheto) matricak: link

Saor Alba