World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://worldoftanks.eu/media/?tag=10
azután ezt
http://worldoftanks.eu/en/development
és akkor kérdésre a válasz ?
Dolgozunk egy Kombinált Európai techfán, de ez még nem végleges. Amit biztosan mondhatok: ebben lesznek magyar, svéd, svájci, és jugoszláv típusok. Most még gondolkodunk önálló olasz és lengyel techfán, és ezek önállóak lesznek, ha sikerül találni elég típust a tízes szintig. Ha nem, akkor ezen a nemzetek is a kombinált európai fába fognak tartozni.
tier8-9-10-be pakol majd be vele, szerinted ott mire mész a 175öt átütõ pontatlan 122-essel? elárulom! a nagy büdös ló****ra 😄
ne kövesd el azt a hibát amit én... az elsõ 20 meccset 122essel mentem... ne tudd meg hogy szidtam azt a kurva ISU-t!!!! utánna visszatettem 152-est 😄 egybõl visszaszerettem belé.... na de amikor a BL-10 meglett 😄 na az már ütõs gun, de azért az is feltudja ám baszni az embert (legalábbis engem)
0 sebzés KV-1-be, lepattan Grille-rõl, nem talál el.... máskor 1000et sebez, betalál 500-600 méterrõl.... amikor jól talál akkor nagyon jó, amikor minden mellé megy akkor szart nem ér az a gun... fõleg az 1680credit/skuló árral 😄
Az utóbbi pár csatában nálam se szuperált az XVM<#szomoru2>#szomoru2>
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Volt már ilyen, megbabrálják a szerver oldalt és néhány óráig/napig amíg rájönnek mit baxtak el ilyen.
De a retek artyktól ez sem menti meg szegénykét...grill-szutyok full dmg-t nyom rá,hummel 1 lövésezi...ésatöbbi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A hosszú 90-s v a 100-s gun? 90-snek nagyobb a dpm-je, 212 pen bõven elég, egyedül az nem fekszik h papíron nem rossz, de nekem kegyetlen pontatlanul mûködik. 100-sal még nincs tapasztalatom, és az érdekel h megérné-e inkább azzal? (az a 300-s sebzés se tetszik ami tuti átlag 240 lesz amit ugyan úgy tud a 90-s is)
Elõre is thx.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A World of Tanks minden jármûtípusa maximális történelmi hûséggel jelenik meg, és több hónapba kerül mindegyik adaptációja."
Hát azért a méretezési tematikájukat azt elmagyarázhatná mert hogy maximális történelmi hûség volna az így nem lenne igaz: Sherman vs KT mérete a játékban meg alapból az emberek ilyen 140centisnek vannak méretezve de szerintem már a játék méretaránya sincs jól belõve.
franciákra oltári nagyot sebez, oldalba amcsiknak, seggbe meg mindre...
csak pár példa: T34 1100, IS-7 1000, Type-59 1000,
és még sorolhatnám.... pontatlannak pontatlan de nem kell vele eltalálni az enemyt, akkor is sebez a splash miatt...
de ahogy érzed, a 122es egy pattogós pontatlan drága rakás szar, csak minuszban jöttem ki vele mert nem talált el semmit és ha el is találta akkor is lepattant -.-" na a 152es HE nem pattan le 😄😄
de majd mindjárt jönnek a szakik és elküldenek engem a jó büdös picsába hogy beszélek itten hülyeségeket XDDDDD
SU-152' vettél. Elköltöttél kredit: 1 305 000.
Elõször mit érdemes rajta kifejleszteni?Felfüggesztés, vagy ágyú?Motor, rádió már megvan.
(õ az egyik "hivatalos" német-utáló)
akkor ezért utálja mindenki! 😄 arty mi??? 😄😄
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 29. 19:22:34
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 1 579
Szerzett kredit: 46 002
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
"eltöredezettségmentesítõtleníttethetetlenségtelenítõtlenkedhetnétek"
Persze ez nem feltétlen "értelmes" de értelmezhetõ.
Forrás: Wikipedia
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ui.: az ST-I tényleg százszor jobb, még stockként BL9-el is, szal hajrá😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Saor Alba