World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondom, hogy "elméletben".

ximix
Nem létezett egyféle sem, de játékban a tervekben két ága van a TD-knek és még csak az egyik van meg a másikon ágon még lehet reménykedni, az orosz lesz meg elõször.
Mikor jönnek az új medek? leo1, T54E2
Kétféle JgPz E-100 létezett elméletben.

ximix
Attiska és Gottfried ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt
http://worldoftanks.eu/media/?tag=10
azután ezt

http://worldoftanks.eu/en/development

és akkor kérdésre a válasz ?
Meséljetek nekem a T28Prot-ról, ha szabad ilyet kérnem. <#hamm>
Önálló lengyel techfa? <#wow1> Na, az kell a sok siemanko-nak.

Errõl már volt régebben szó. SerB, vagy az a másik kancsó túl ópénak találta, így nem fog bekerülni a játékba.

Gottfried
Szerintem is nagyon szép és amellett jó TD a JP. Ezért is nagyon jó lenne ha el lehetne valahogy érni hogy a teljesen használhatatlan jgpzE100-at kicseréljék erre a "szépségre,ami nagyon hasonlít a jp-re:

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

4. csata zsinórban, hogy arty szed ki...Lehet, kezd nekem is kialakulni az arty fóbiám?

Sippie
Alfa sebzés az ágyú átlag sebzése, minél nagyobb az alfa annál jobb csiki csukizni (lõsz aztán fedezékbe, újratöltés megint kimész lõsz vissza). Kis alfával nem éri meg, mert te fogysz el elõbb, medeknek kicsi az alfája, de gyorsabban töltenek újra, azért nem is állnak le velük többnyire, azzal akkor éri meg ha minden töltés után már újra beletudsz lõni a célba, azért rohanják le.
És meg is van a 1:15 4 perc alatt LOL.

Van terv egy „Közép-Európai” techfára vonatkozóan? Például magyar típusokkal? (Toldi könnyû harckocsi, Turán közepes harckocsi, Tas nehéz harckocsi, Nimród és Zrínyi páncélvadászok, stb…😉

Dolgozunk egy Kombinált Európai techfán, de ez még nem végleges. Amit biztosan mondhatok: ebben lesznek magyar, svéd, svájci, és jugoszláv típusok. Most még gondolkodunk önálló olasz és lengyel techfán, és ezek önállóak lesznek, ha sikerül találni elég típust a tízes szintig. Ha nem, akkor ezen a nemzetek is a kombinált európai fába fognak tartozni.
Muhahhahaa megjavult az XVM és máris kaptam 4gy 5%-os win esélyû gyökér bandát!

kellenek az új 122esek igen, de az ISU-t is alap gunnal kell használni....
tier8-9-10-be pakol majd be vele, szerinted ott mire mész a 175öt átütõ pontatlan 122-essel? elárulom! a nagy büdös ló****ra 😄
ne kövesd el azt a hibát amit én... az elsõ 20 meccset 122essel mentem... ne tudd meg hogy szidtam azt a kurva ISU-t!!!! utánna visszatettem 152-est 😄 egybõl visszaszerettem belé.... na de amikor a BL-10 meglett 😄 na az már ütõs gun, de azért az is feltudja ám baszni az embert (legalábbis engem)
0 sebzés KV-1-be, lepattan Grille-rõl, nem talál el.... máskor 1000et sebez, betalál 500-600 méterrõl.... amikor jól talál akkor nagyon jó, amikor minden mellé megy akkor szart nem ér az a gun... fõleg az 1680credit/skuló árral 😄
Mit jelent az, hogy alfa sebzés?

Az utóbbi pár csatában nálam se szuperált az XVM<#szomoru2>

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Valami szaros. Én is megfrissítettem, de az XVM konzol is hibát ír.
Volt már ilyen, megbabrálják a szerver oldalt és néhány óráig/napig amíg rájönnek mit baxtak el ilyen.

Nálam is kiírta de attól még nálam mutatja az effi értéket

Nekem van,pontossága ugyan az 0,34,de nekem a 100mm-es meghozta a "szerencsét",amióta megvan hatásosabb,nagyobb alfa+232pen,és az ember 2x is meggondolja hogy lõjjön-e(lassab+drágább).
De a retek artyktól ez sem menti meg szegénykét...grill-szutyok full dmg-t nyom rá,hummel 1 lövésezi...ésatöbbi.

Nyilván a nagyobb gunnal. Elvégre nagyobbat sebez és az átütése is nagyobb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akinek van t7 francia td-vel tapasztalata, az mondja már meg plz h melyik gunnal érdemes használni?

A hosszú 90-s v a 100-s gun? 90-snek nagyobb a dpm-je, 212 pen bõven elég, egyedül az nem fekszik h papíron nem rossz, de nekem kegyetlen pontatlanul mûködik. 100-sal még nincs tapasztalatom, és az érdekel h megérné-e inkább azzal? (az a 300-s sebzés se tetszik ami tuti átlag 240 lesz amit ugyan úgy tud a 90-s is)

Elõre is thx.
popey8
Nálatok minden rendben van az XVM moddal? Nálam kiírta, h megjelent az új verzió és onnantól kezdve nem mutatja a játékosok eff értékét, gyõzelmi rátáját és csataszámát, de az aktuális csata gyõzelmi esélyét igen. Feltettem az új verziót, de azzal sem mûködött.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Nekem is most lett meg, de felfüggesztés. Azt mondják, teljesen más lesz a "dinamikája"...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala

Hát, ilyen csatám sem volt még... Szegény régi KV-s rekordom is megdõlt top XPben
😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Megfogadom a tanácsodat, de azért az új ágyúk is kellenek, mert nem akarok majd az ISU-n szartakodni velük...elsô kör alapján jó barátok leszünk mi😊

BerserkGuts
SerB:
"A World of Tanks minden jármûtípusa maximális történelmi hûséggel jelenik meg, és több hónapba kerül mindegyik adaptációja."

Hát azért a méretezési tematikájukat azt elmagyarázhatná mert hogy maximális történelmi hûség volna az így nem lenne igaz: Sherman vs KT mérete a játékban meg alapból az emberek ilyen 140centisnek vannak méretezve de szerintem már a játék méretaránya sincs jól belõve.

Én igazat adok neked, még régebben tesztszerón toltam vele jópár kört, jellemzõ volt a KV-1s egyhitelés meg a Type oldalába a 700-800as sebzés😊. Én is stock ágyút ajánlom rajta végig, de mellette érdemes kifejleszteni a többi ágyút is mert az ISU-n is azok kellenek majd, és ne ott kelljen pluszba menni a köröket az xp-kért.

én stock gun-al használtam mindig is.... HE betölt... enemy hp padló 😄
franciákra oltári nagyot sebez, oldalba amcsiknak, seggbe meg mindre...
csak pár példa: T34 1100, IS-7 1000, Type-59 1000,
és még sorolhatnám.... pontatlannak pontatlan de nem kell vele eltalálni az enemyt, akkor is sebez a splash miatt...
de ahogy érzed, a 122es egy pattogós pontatlan drága rakás szar, csak minuszban jöttem ki vele mert nem talált el semmit és ha el is találta akkor is lepattant -.-" na a 152es HE nem pattan le 😄😄
de majd mindjárt jönnek a szakik és elküldenek engem a jó büdös picsába hogy beszélek itten hülyeségeket XDDDDD
Megvásárolva:
SU-152' vettél. Elköltöttél kredit: 1 305 000.

Elõször mit érdemes rajta kifejleszteni?Felfüggesztés, vagy ágyú?Motor, rádió már megvan.

ximix
Kösz, Dicker Max-on vagy a Type-on gondolkodom mint pénztermelõ egységen ha D.MAX megkapta volna a JP átütés értékeit jó masina lenne még ha lassú is, de 169 átütés az necces már T7-ben. A Type meg 8000 guriga elgondolkodtató így elsõre, lehet egy Hummelt kell vennem 😊)
Ideiglenesen szokott lenni,most talán hó-végéig van.

ximix
Ez a Type 59 csak ideiglenesen szokott lenni vagy van mindig az ajándék boltban ?
Artman
Régen játszottam ilyen izgalmas csatát 😊 már majdnem elhullott a csapat, amikor sikerült fordítanunk. A végére 2-en maradtunk 5 ellen, majd egyedül 4%-al 3 ellen, de összejött 😄DD

az engem nem zavar, Tigeren meg GW Pantheren kívül nincs és nem is lesz több németem XD felõlem szarrá nerfelhetik õket 😄
Áh,az csak a jéghegy csúcsa!<#nevetes1>
(õ az egyik "hivatalos" német-utáló)

Interjú a World of Tanks atyjával, a Wargaming.net alapítójával, Szergej Burkatovszkij-jal

akkor ezért utálja mindenki! 😄 arty mi??? 😄😄
Tesztszerver próbálgatóktól kérdezném, hogy az utóbbi napokban õket is minden csata után disconnectel kivágja-e a szerver. Próbáltam úgy is hogy megmurdálás után egybõl kiléptem meg úgy is hogy megvártam a csata végét, mindkét verziónál disconnect from server van, nem rak vissza a garázsba, rohadt idegesítõ. Tegnap vettem észre, elõtte egy hete nem léptem be, akkor még jó volt, azóta semmit nem változtattam, modot egyáltalán nem raktam be, szeretném tudni, hogy egyénileg szaródott el nálam valami vagy másnál is ez van és általános bug?

Brutal
Ezt se hittem volna....

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 29. 19:22:34
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 1 579
Szerzett kredit: 46 002
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

GaBenc
Mesterségesen nem ez az igazi. Nesze ez jobb.
"eltöredezettségmentesítõtleníttethetetlenségtelenítõtlenkedhetnétek"
Persze ez nem feltétlen "értelmes" de értelmezhetõ.
Forrás: Wikipedia

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Még nekem sem jött meg.

Üdv! Valaki tudna segíteni abban,hogy feltettem a magyar szinkront. Amit hiányolok,hogy hiányzik az a jelzõhang amikor a minimapon feltûnik egy tank. Valaki tud erre megoldást? (Az,hogy tegyek fel más nyelvet nekem is eszembe jutott,de én szeretném a magyar nyelvet megtartani!)
dante3
Az artygyilok után járó 500 goldot mikor kapjuk meg, vagy én csesztem el valamit, és nem is kapok? Elvileg megfeleltem a feltételeknek!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

disorder14
Nekem is elég nehezen ment a KV4-el, állandóan átlõttek ahol csak tudtak, de utána feltettem az alap tornyot, és javult valamennyit a helyzet😊 kisebb célpont, a tetején sincs Eiffel torony, csak egy pisai ferdetorony😄 amit már annyira nem szeretnek célozni, 100+ csata alatt sztem 2 kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor célozták be. Ja és a legjobb benne, hogy a torony eleje szinte csak lövegpajzs, szal sokmindent el fog nyelni, szal én csak ajánlani tudom, nekem többet ér, mint +70 hp, meg 0,2-el gyorsabb rof, ja és persze gyorsabban is fordul😊
ui.: az ST-I tényleg százszor jobb, még stockként BL9-el is, szal hajrá😄

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Köszi.

Sziasztok! Nem tud több barátom belépni a játékba, azt mondják hogy keres frissítést de nem csinál semmit és csak fekete a képernyõ. Na akinek ilyen gondja van az ne a launcherrel indítsa hanem a WorldofTanks.exe-vel azzal megy.
Hali. Csak nekem nem frissíti a launcher-t? Folyton fagy 😞.

Solten
Hogy utaltam. Aztan eladtam. Az utan fel aron volt, uj legenyseg bele. Kedvenc TD-m lett. A 105-ossel 300-akat csipegetek jo 500 meterrol.

Saor Alba

Solten
lolol <#taps> Lájkoltam <#vigyor>

Saor Alba