World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Type-ot vegyel (ne a 62-ot 😄) a gift shopban lehet kapni Aug. 31-ig. A tobbi 8-as egy vicc (a Lowe-t kiveve, a KV-5 jo cucc jo kezekben de mar nem kaphato).

A JT meg jo lehet, jo agyu, jo RoF, olcso a loszer, csak doglassu, pancelzata nem egy nagy eresztes es a holdrol is eszreveszik.

Saor Alba

.. gift shopban nezd meg a typot. tudtommal ezen a heten meg lehet venni.
Solten
Nem fogy a WG vacka eleg jol, reklamozni kell: link <#nevetes1>

Tegnap nyirtam ki egyet KV1S-el, probalkozott egy frontalis olelkezessel.

Saor Alba

olvasom a FAQ-t.

Nézem hogy a 8-as prémium tankokkal lehet a legjobban keresni. Kérdésem, hogy a Prémium JT 8.8-al is jól lehet keresni? Type-ot nem lehet kapni nem látom találom sehol.

Vagy melyik Prémium lenne jó? Egy JT-t mindig is akartam.

Pales27
A tier 9es IS-4 pótolhatatlan számomra is 😞

szabii98
objectig megvan neki. most su-100mre gyûjt 😊
de én már várom a su-152-t..persze, feltéve ha addig nemhagyom abba kredithiány miatt 😞

I met God. She's black

Jaja az is4 nekem is nagy kedvenc volt azon a szinten, olyannyira, hogy azóta sem találtam más 9-es farmtankot, amivel szeretek is menni.

Tényleg nem tud valaki ajánlani egy jó 9-es tankot, amit megéri kihúzni? IS-8, E-75, M103 nem jöttek be...

Solten
Nem volt a kedvencem, azert nem olyan rossz cucc az (bar ugye nem vagyunk egyformak, kinek a pap...), furge, jol rejtozik, az agyuja nagyot ut (igaz, ruszki tehat pontatlan sz@r - JP-hez kepest fajdalom). Mi kell meg egy TD-nek?? 😊

Saor Alba

Nekem a SU 100 és SU 85 jött be a legjobban. Majd megtapasztalod a Su 152 😞.

Hali,
ha nem akarok prémium tankot venni akkor su 85 vagy su 100 jobb a farmolásra. Persze a lõszer költséget is bele számolva.

Solten
Mines map, ami ugye nem tul nagy, felrohantunk a kozepso dombra (pechjukre nekunk tobb gyors tankunk volt ami marginalis ezen a palyan) spottoltuk a meg helyezkedo artyjaikat onnantol meg voltak love.

#164186: uhum, 7k csatam alatt masodszor fordult elo, ritka egy event... 😊

Saor Alba

..premiummal 3 fos paltoon-t tudsz csinalni. 3 ember egyutt, osszmunkaban mar randombam is eredmenyes.
+1
Köszi!
Rá kell még éreznem a játékra. Egyenlõre igen ratyi az állás, remélem, megy majd még feljebb, bár még csak egy hete tolom.
A TD tetszik, igyekszem ésszel játszani. Utánnaolvastam a taxoknak, és próbáltam védeni a bázist sokszor, de ez nem tûnik túl jó ötletnek. Általában mindenki a szerjózsa minden irányába szétszóródik, én meg ott maradok két artyval. Na, aztán vagy bedarálják elõl az ellent, vagy az arcomba kapok 3-4 tankot, oszt' jónapot.
Ha meg elõre megyek, akkor szembe jönnek olyan monstrumok, akikrõl úgy pattognak le a lövéseim, hogy öröm nézni. Volt olyan csatám, hogy 18 találat mellett 0(!) darab sebzés okozása. Hát a tököm, hogy 2 tierrel nagyobb cuccok figyelgetnek az orrom elött...
De összeségében nagyon jó ez a játék, bár a random csata nem igazán díjazza a bázis védését. De még így is jobb, mint a raid vagy a BG.

Lehet, hogy kellene keresnem egy klánt, ahol akad némi csapatmunka is.
9-esem csak IS-8-van de régen IS-4-el sokat mentem, azzal jöttem ki pluszban is, de nincs több tier9-em így nem nagyon tudok ehhez többet hozzáfûzni.... 😊
Mindegy, minden típusban lehet farmolgatni az említett Tier5 szinten.

..fuggetlenul a tiertol, premummal, minden nagy sebzesu gep, jol tud hozni.
Pedig itt szokták néha mondani, hogy azokat nem nehéz pluszban tartani.. No de mindegy, akkor halgassunk a tapasztaltabbra, tehát feljebb menve már nehezebb a fenntarthatóság😊.

Akkor te egy jó példa vagy az eff.rating ellen. Nekem csak 80 ponttal több ez a mutatóm, mégis 9-es tankokkal farmolok prémium nélkül. 10-essel azzal tényleg nem lehet az nekem is csak nullszaldós...

köszi!
És tankot vagy TD-t javasoltok farmerjárgánynak?
hát azért hiába jó valaki, vegyük most engem, 1606 vagy mennyi effi-vel nem vagyok rossz gamer, mégis tier9-10-et szinte alig tudom kihozni plusszosra.... ha lenne prémem akkor mindig plusszos lenne, szóval nem csak tehetség kell 😊 nem árt ha van pénz a zsebedben 😉
Tier 5 hoz a legjobban, de ha valaki jó teszem azt tier 7-es tankkal akkor a tier 7 is jól hoz neki, az egész a játékstíluson múlik.

Effet itt tudsz nézni többek között: EFF

prémmel jól hoz minden tier, ha nem akkor az a player képességét minõsíti 😄
de egyébként tier5 ami a legjobban hoz
Üdv,

Most kezdtem neki a WoT-nek, mert a tököm bírja kivárni a pandákat…
Német ágnak estem neki, ott is a TD-ket húzom, illetve másodlagosként a medet céloztam meg.
Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy itt írtátok több helyen, hogy VII – VIII tierû tankokkal lehet jól kreditet farmolni.
Ez vonatkozik a TD-kre is? Tehát ha megtartom a VII szintû TD-met, akkor az elég lesz kredittel ellátni a nagytestvért?
Prémium az acc.

A másik egy nagyon láma kérdés, de az effi-t hol látom? Erre valami külön add-on van, vagy csak én vagyok vak?

tnx
és még menni is fog! 😄
amig el nem adom! 😞
legénység csak 82%-os.... gyorsító van rajta, én nem 122essel használom, azzal egy rémálom, 100assal még viszonylag elmegy
..tokmindegxy mit mondasz neki, szerinte szar, barki barmit mond. ennyi. tegnap ota megy ez a musor.
szabii98
papírnak papír, nem szabad akciózni 😄 én full camo skillel + álcahálóval meg ugye töltésgyorsítóval használom, de imádom, mondom 400 méterekrõl lövök vele 400akat 😄 te biztos valami selejt tankot vettél..de azis lehet hogy a wg megnerfelte a tied

I met God. She's black

hát csak annyi hogy használhatatlan xD
vak, papír, szar mobilitás, szar gun (francia TD-k után.... azokon álom gunok vannak) úgy összességében egy rakás szar :S:S
max majd szabad exp-bõl kifejlesztem a su-100M-et ha ez annyira felb* az agyam... úgy is van 2.5 millió átváltható exp-m, az csak elég lesz
szabii98
pedig sokan állítják hogy jó cucc 😄
mi nem tetszik benne?

I met God. She's black

nekem 126 van vele eddig, de élvezhetetlen játék élményt nyújt.... talán full részegen érhet valamit....
Nem tom. Én ezzel is összetöcsköltem pár jó csatát.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Ja most nézem, hogy egyesszám elsõ személyben írtad, valamiért félreolvastam, akkor sztornó.

Arra ott volt az IS-4. Én már 400 csata felett jártam IS-7-el mire egyáltalán berakták az IS-8-at a játékba és biztos vannak ezzel még így jó sokan.

nekem senki se mondja többé hogy a Su-100 jó!!!!
1 csata alatt felbaszta az agyam ez a halom szar!!!!!!
és még csak 6k exp-t szedtem vele össze o.O OMG!!!!!!! NEEEEEEEEE
amikor eladom ezt a szart, tuti rendezek valami házibulit vagy akármit, és ez lesz az este fénypontja, utánna meg leiszom magam a sárgaföldig, hátha elfelejtem a vele elszenvedett idõt!!!!!!! rohadt su-100!!!!
Tono34
Milyen jó volt, hogy cseretankként kaptam 😊

Jó ágyúja volt, de eléggé papírka. Nálam sem volt túl sokáig.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Trucker39
Nem adhattam, hiszen az IS-7-t ki kellett valamivel fejleszteni.

Trucker39
a kérdésedben a válasz: annyira nem jó.

patchaou
Én 0 csata után adtam el 😛

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nem annyira jó?😮
Trucker39
De nagyon, nagyon örültem, mikor úgy kb 500 csata után eladtam. Soha többé IS-8.

köszi 😄
Trucker39
Én azokat használtam mint a többi nehéz tankra. (venti,töltés gyorsító, fejlesztett célzó rendszer, vagy ez utóbbi helyett stabilizátor.)

szerintetek az IS8-ra mien felszerelés kell?
de van ám 😄
Trucker39
Nem is tudtam, hogy a játékban is van White Tiger. 😊

pedig az egy állat vas, csak nem mind1 melyik gunnal használod! top ágyúja elég gagyi, hiába sebez nagyot....57mm-errel használd!
nekem 36 csata alatt 69% win rate vele 😄
Pedig az nagyon gépállat. Nekem ezt sikerült vele összeütni.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Gottfried
A su85-tõl már jó az összes.Ha már tierIV-ben feladtad,nem sok sikered lesz ebben a játékban...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

patchaou
Pedig az a tierjében egy vadállat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú