World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT nick: tepi1
Sõt és ettõl szerintem nem hogy prók vagytok srácok hanem akkora lowok hogy az csak úgy süt rólatok.<#nevetes1>#nevetes1>
Gyorsan rászálltok a pirosakra mert az könnyû frag.
Ha fent van ha nem én biztos nem cselekednék másképp mert ha pl egyik oldalt nem védi senki én már úgy készülök helyezkedni a lamming trainben hogy vissza tudjak menni resetelni ha szükséges és nem azt fogom nézni hogy kivel járnék jobban melyik pirosakat lõjem ki gyorsan hogy meglegyen a killem és nõjön az effem hanem megteszek mindent a gyõzelemért és próbálok az eszközökhöz mérten játszani.
(eszközök=társak akár piros akár nem próbálok kihozni a csatából mindent amit lehet ha többen vannak ott oda már nem megyek nem kell az a +1 és csak azért nem fogok senkivel másképp bánni mert piros játékos az illetõ és ezért elkerülni meg nem segíteni neki még egy piros játékos is hasznos lehet mert addig legalább õt lövi az ellen még én meg az ellent.)
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
WOT nick: tepi1
8 óra T-95, assault, prohorovka, támadó oldal, az ellenfélnél 4 arty és két T-50-2, akkor lehet más eredményt kapnánk. 😊
A lent említett munkát pedig egyébként szeretem és élvezem amikor valami elkészül. Vannak ennél sokkal szarabb melók, de itthon kockulni mégiscsak jobb móka. Bár ha egy légkondis irodában kéne egy asztal mögött ücsörögni, akkor a meló nyerne 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Elég könnyû kiszürni a sok piroskából, ki az akit érdemes támogatni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Akkor tudom hogy kemeny csat lesz ha mar van tobb 1000-1200 koruli jatekos, mert akkor eselyes hogy nem fogok mindenkit seggbe loni, es felemfordul ha ralovok...
Borzaszto volt ma is. Az egyik varosos palyan 2en szemben, de mivel jott egy haver segiteni, otthagytam veluk es gyorsan megkerultem a 2-ot... azok annyira el voltak foglalva a haverommal, hogy eszre se vettek hogy romma lottem oket hatulrol..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
XVM: gyõzelmi esélyt, a játékosok csataszámát, effijét és gyõzelmi rátáját kijelzõ mod
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
<#zavart2>#zavart2>
A mai nap rengeteg "jó" képességû játékossal sorsolt össze az MM ....
Érdemes megnézni a csapatunkban a Löwe-t
4k meccs, 470 eff. Valami csodálatos volt.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ez 120 ember.... ennyi noob van? 😄 jó azért volt 1-2 jó, de rengeted a piros meg sárga emberke.... :S Jagdtiger 22k csata 580 effi...
Komolyra fordítva a szót, igen tier 8 fölött már általában csak viszik a pénzt a tankok, de ez attól függ, h milyen játékos vagy. Ha jó, akkor még tier 9-et is pluszban tudod tartani legtöbbször és tier 10-et is ki lehet hozni null szaldósra vagy ne adj isten pluszba. Persze, ha buksz (értsd hamar kilõnek) vagy "átlagos" játékos vagy, akkor sokat lehet vele veszíteni (akár 20k-t is). Szép profitot már csak prém számlával és/vagy tier 8-as prém tankkal lehet csinálni. Ha mégsem akarsz pénzt áldozni a játékra, akkor maradnak a tier 5-ös gépek (SU-85, KV, Stug, T49, PzIV, M4 Sherman, S-35 CA), de ezekkel ne remélj "szép profitot". A WG féle gazdasági átalakítások (válság😄) óta, ezekkel is már csak 10k-15k, max 20k-t lehet keresni, persze ez is attól függ mennyire vagy jó játékos. Prém tank vagy prém számla nélkül ennyivel kell beérned sajnos.
Én megkaptam. Abban volt egy kód és a már meglévõ accomra aktiváltam. Mindent megkaptam ami benne volt.
1.laggol a game
2.nem oda lõ a tank ahova célzok... le TK-ztam az artynkat pedig a scoutot céloztam xDDD
na mit basztam el? meg kell csinálni az updatet is?
nah úgy néz ki ma jó napom van 😄
nem elég hogy trollkodtam egy nagyot az AMX ACM 46-al 😄 még XVM-em is lesz és ami a legfontosabb! Ma elindul az NFL szezon!!!! <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
És ha felraktad, a VehicleMarkersManager.swf filet töröld ki onnan, ahová a telepítéskor másoltad.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
keresem de nem találom :S béna vagyok ezekben a modolásokban, sose találok semmit....
Töröld a VehicleMarkersManager.swf-t a res_mods\0.7.5\gui\flash\-bó és akkor a beépítettet fogja használni.
Szerintetek milyen tankkal lehetne szép profitot csinálni? Nem prémiumban gondolkodom, és van az akcióra 6-700.000 creditem.
Illetve igaz az, hogy tier 8 és afölött már inkább viszik a pénzt a csaták, mint hozzák, prém nélkül?
Köszi a segítséget!
érdekes, senki nem mondta még nekem ezt a verziót! 😊 nah szóval egy kis help-et kérek! honnan szedjem le? ^^ hova kell másolni? 😄
és mit kell törölni? 😄
The test server will be closing on Thursday 30th August at 18:00 CEST (16:00 GMT). Stay tuned for details of more tests in the future.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
https://wotinfo.hu