World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Ez azwot
Aham... pedig googleval semmi nyomát nem találtam ennek a wotos digital deluxe verziónak... Hol lehet venni ilyet?

Szerintem dobj nekik egy emailt és kérdezz rá, csak meg tudják mondani.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

nem

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mostani petchben 8.0 már lesz multicore támogatás?
Már hogyne lenne.
Igaz nem pont úgy mint Gáborunk írta mert gondolom ha a kétfájlos verziót használnád már megoldottad volna.
Annyi az egész, hogy az xvm.xvmconf-ból kitörlöd az // OVER-TARGET MARKERS kezdetû sortól a // COLOR SETTINGS-ig ami ott van.

MarkBlade
Tudom 😉 de van ilyen komolyan. 1 hét prémium 2000 gold 50000pénz és egy prémium tank. 3400 HUF ért.. ezen a néven csak nem tudom hogy megéri e és hogy csak uj account vagy meglévõre is lehet e
én meg már azt hittem, hülye vagyok, és lemaradtam valamirõl!
<#wow1><#rinya><#pias>

Ember milyen digital deluxe verzióról beszélsz egy free to play játéknál? Remélem feltünt, hogy ez a woT topic, és nem a woW.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ha arra gondolsz, hogy az XVM ne variálja át a tankok fölötti kijelzéseket, akkor de van. Csak annyi a dolgod, hogy föltelepíred az XVM modot, és a bemásolt fileok közül az Overtargetmarkers nevût kitörlöd. Kész is, használhatod az XVM-et gyári kijelzésekkel. Én is úgy használom.

MarkBlade
Erre valaki nem tud választ? 😞
terveztem hogy elmegyek egyszer egy tank múzeumba.... de szerintem amint meglátnám az elsõ SU-100at kéne hívni a mentõket..... vagy a hulladékszállítókat...
Hasonló a cipõm... holnap 10-12 között elvileg bekötik, de ha nem, akkor visítok... 😊

még mindig nincs olyan XVM ami megtartaná a gyári OTM-et? 😊
Lehet szavazni 😊

Gondolom valahogy a javascriptet is be lehet szúrni, de mindegy.

Mielõtt tavaly szeptemberben beköltöztem a lakásba, rendeltem netet, dátumként megadtam a beköltözés utáni napot. Ehhez képest sikerült nekik október végén bekötni a netet. A telefonról osztottam wifit a laptoponak, hogy legalább játszani tudjak. De marha gyorsan pörögtek a megák. 😊

és a munkáért még pénzt is kapsz.. 😊
Axon
Csak rajtam meg már látszanak az elvonási tünetek.

Mindjárt kicserélem az egér mutatómat célkeresztre 😊

Trucker39
Úgy tudom, igen. Itt már többször volt értekezés ez ügyben. Szép nagyokat durrant az ellenfélbe, már ha nem túl páncélozott.

Munka még nem kezdõdött, internetem 2 napja nincs (most ez mobil internet, amirõl írok).
Na ez a szívás... meg a rongyszem... 😊))

Köszi a tippet!
Amennyiben 8 óra meló, vagy 8 óra folyamatos prohorovka assault a kérdés, az azért erõsen meggondolandó. Munkában kevesebbet szívok. 😊

a su-152 alap ágyúját HE-vel érdemes csak tolni igaz?
Axon
Te legalább játszhatsz 😊
Én a meló helyen vagyok és hidd el most örömmel tolnék akár egy rakat assaultot is malinovkán 😊

egész álló nap azt a kurva assaultot adja ba, csak és kizárólag támadó oldalon, hogy verném szét a fejét az összes wg-s csicskának
1/35-ben az Italeri gyárt JP-t, kevésbé részletes, de jó illeszkedésû makett. Ez 5-6 ezer körül van. A Dragon 13 ezernél kezdõdik (mondjuk jó sok extrával). Ehhez ugye attól függõen kell festék, melyik változatot akarod festeni. test: 3 v. 4 festék, lánc, görgõk: 2 festék. Na meg koszolás stb. xd
A festékek kb. 400 Ft / db
ragasztó: 800 ft

Hirtelen ennyi

Jó kérdés, az 1:72 túl kicsi az 1:36 meg túl drága 😊

Valami köztes megoldás érdekelne, ami maximum egy tizesbõl kijön festéssel, ragasztással. Régen repülõgépekkel foglalkoztam.
Trucker39
Nálam most 1.93 s alatt tölt újra a fegyver.

Ventillátorral és töltésgyorsítóval. A fejlesztett célzó rendszeren meg azért gondolkodtam, mert mintha szûkebb körbõl indulna a célzás és persze gyorsabban is zár össze. Mikor túl sokan nyüzsögnek körülöttem, nem árt meg ha minél több lövés talál. Igaz, csak lövésenként 75 dmg a sebzés, de az is percenként 2300 sebzés (persze ha eltalálom az ellent)

A ráköltött kreditek meg szerintem nem annyira lényegesek, hiszen ez egy farm tank, amit ritkán ad el az ember. Az árát meg pár óra alatt ki lehet farmolni.

Én is makettezem.

Milyen méretarányban gondoltad? Mert ahhoz mérten ajánlok szívesen boltot illetve márkát. Nekem az 1/72-ben van megépítve, de gondolkodom 1/35-ben is. Abban PzI-Pz VIB-ig akarom mindet megépíteni, most a PZIV van folyamatban. És nem randa vödör toronnyal 😄
Nem is tudom milyen levetemült rakhatta ezt a förmdvényt rá. Még megértem, ha egy-két prototípust kicsit átterveznek grafikailag, na de hát legalább a létezõket ne buherálnák. Az M24 Chafee is hogy néz már ki azzal a bösznye nagy randa toronnyal.

Khm, mindez nagyon jól hangzik, csak éppen totál felesleges.
A rátett töltésgyorsító a Churchillen kemény 0,22 másodpercet gyorsít az újratöltési idõn. A Fejlesztett célzórendszertõl meg nem lesz pontosabb a löveg, hanem a célzási ideje lesz kavesebb, tehát 10%-al gyorsabban beszûkül a célkereszt. Na most a Churchill ágyújának célzási ideje 2,3 másodperc, javított szellõzéssel 2 másodperc. Ezt egy nagyon gyors célzási idõ, ezt se gyorsítod már érzékelhetõ mértékben töltésgyorsítóval. Tehát te elköltöttél a Churhilleden 1,2 millió kreditet olyen fejlesztésekre, amiknek nincs érzékelhetõ hatásuk.

Churchillre ventillátoron kívül max a sérülésjavítást gyorsító szerszámosláda az értelmes feljesztés, a többi felesleges.

Alapvetõ dolog egyébként, hogy amúgy is gyors újratöltésû és célzásidejû lövegekre felesleges töltés és célzásgyorsítót(Fejlesztett célzórendszer, ha neked így jobb) tenni, mert ugye csak 10%-ot gyorsítanak. A kicsi újratöltési és célzási idõnek meg a 10%-a elhagyagolható lesz.

Szerintem töltésgyorsítót olyan gépekre érdemes csak feltenni, ahol a vele nyert idõ legalább egy másodperc felett van. Ezek a tíz másodperc feletti utántöltési idejû, magas tierû lövegek lövegek.

Pokhorovkán védõ vagyok VK3600H-val max VIII. tierû csatába. Az északi átkelõnél falkába jönnek vagy 8-an és simán bedarálnak minket.
Pár csatával késõbb max VI. tierû csata de mi vagyunk a támadók. Megpingelem az átjárót és beírom hogy támadás. Csak egy M6-os jön velem oda de õ megindul a másik oldalra. Gondolom jobb gyorsan kilövetni magam ha már ilyen hülye a csapat így hát követem. A vége nekünk kettõnknek 4-4 kill lett mondjuk õt kinyírták de nekem összejött egy acélfal.
Trucker39
Az ideges Stug kezelõket is szeressük, bár utána kicsit veszekedõsek.

Sunsetjoy
A Churchill igazán csak fullos legénységgel kezd pörögni...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Igen. A kliensnek nincs sok dolga a pályaleosztással. A sima meccs még így is bennmaradna prohorvkánál.

Melyik makettboltot ajánljátok? Akár online akár személyes vásárlásra (Budapest).
Jagdpanther-t szeretném. Kb 15 éve foglalkoztam utoljára ilyennel, azóta gondolom sokat változott ez a világ.
Jut is eszembe, a Dragon Ridge-et is egy sima reggeli szerver restart alkalmával vették ki. Pedig azzal a pályával szerintem közel sem volt annyi embernek baja.
Én személy szerint mondjuk kimondottan szerettem.

Malinovkával nincs nagy gond. Ott az a probléma, hogy nem lát az ember rendesen a sok erdõtõl, így ha elöl vagy, nehéz kiválasztani a helyet, ahol állnod kellene, hogy ne lõjenek ki. Meg kell szokni, hogy nem lõ az ember, ha elöl van, csak mutat. Úgy általában hozható a meccs.

..van valami hir a kovetkezo tesztfazisrol?
Master91
Azt adnám én is. Az ideg rángat mikor látom hogy oda töltõdik be...
Malinovkával már úgy-ahogy meg barátkoztam, de Proho az valami kegyetlen.
Köbö egy xaros frissítés lenne szerver oldalon szerintem, hogy a prohorovka assaultot kivegyék. Mindenki boldog lenne.

Ha már panasznapot tartunk, akkor igen sürgõsen választhatóvá tehetnék a játékmódokat is, mert Prokhorovka és Malinovka assaulttól már a sírás kerülget, ha meglátom...
Tudom, 8.0-ban majd orvosolják, de nem értem, miért nem lehetett volna valami hotfixszel megoldani, ha már ennyire irritálja a többséget. De neem, várjon csak a sok hülye hónapokat egy ilyen semmiségre is, mert ezt csak a fizikával együtt lehet betenni, külön nem.

Trucker39
A kép megint lemaradt. Átlag(alatti) játékosként is nagy poén vele menni. Feltéve ha nem orosz vagy amerikai heavy tankok ellen kell menni.

Trucker39
A Churchill nagyon jó tank. Tegyél rá töltésgyorsítót. Az ellenfél nyom egy hátra szaltót, ha szembe találkozik veled. Még gondolkodom a fejlesztett célzó rendszeren is, mert akkor sokkal pontosabb lesz a gépágyúja.

Master91
Nincs valami szavazás / petíció hogy a német 8.8-asok kapjanak valami +15-20mm átütést? Sírok már a Db-vel ,hogy egy T7-8 medet se ütök át szembõl...
toocha
Meggondolandó! hümm-hümm...

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Csörcsil. Fun is, és creditet is hoz, 1500-ért.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

toocha
Okés akkor rágyújtom a keretet😊 Egyébként fun tanknak kellene egy kisebb prémtank, csak nem tudom a sok módosítás után melyik maradt használható, pl. a puffancsról is írták többen, hogy már nem a régi- meg nem s lehet kapni.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Axon
Én az adatai alapján JP szintû TD-nek tippelem az AC Mile 46-ot. Paramétereik nagyon hasonlítanak, de még az alakjuk is. remélem még ma össze jön, de legkésõbb holnap. Szerintem egy rammer-re egybõl lesz hozzá kreditem, de ha kicsit farmolászok, akkor össze jön kezdésnek még a venti is. harmadiknak meg periszkópot szoktam rakni a TD-kre, de ha van jobb ötletetek azt szívesen veszem.

Trucker39
Olyan este 9 után kezdett feléledni az XVM. Eleinte 5-bõl 1x, majd késõbb már szinte végig mûködött.

Master91
Szavaztam, mondjuk most örülnék a 9-es heavy credit bónusznak, mert Is-8ast meg is venném...
Már nem is tudom követni az XVM rapszodikus hangulatát, nálam is állandóan lehalt tegnap is.