World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem dobj nekik egy emailt és kérdezz rá, csak meg tudják mondani.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Igaz nem pont úgy mint Gáborunk írta mert gondolom ha a kétfájlos verziót használnád már megoldottad volna.
Annyi az egész, hogy az xvm.xvmconf-ból kitörlöd az // OVER-TARGET MARKERS kezdetû sortól a // COLOR SETTINGS-ig ami ott van.
<#wow1>#wow1><#rinya>#rinya><#pias>#pias>
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mindjárt kicserélem az egér mutatómat célkeresztre 😊
Na ez a szívás... meg a rongyszem... 😊))
Én a meló helyen vagyok és hidd el most örömmel tolnék akár egy rakat assaultot is malinovkán 😊
A festékek kb. 400 Ft / db
ragasztó: 800 ft
Hirtelen ennyi
Valami köztes megoldás érdekelne, ami maximum egy tizesbõl kijön festéssel, ragasztással. Régen repülõgépekkel foglalkoztam.
Ventillátorral és töltésgyorsítóval. A fejlesztett célzó rendszeren meg azért gondolkodtam, mert mintha szûkebb körbõl indulna a célzás és persze gyorsabban is zár össze. Mikor túl sokan nyüzsögnek körülöttem, nem árt meg ha minél több lövés talál. Igaz, csak lövésenként 75 dmg a sebzés, de az is percenként 2300 sebzés (persze ha eltalálom az ellent)
A ráköltött kreditek meg szerintem nem annyira lényegesek, hiszen ez egy farm tank, amit ritkán ad el az ember. Az árát meg pár óra alatt ki lehet farmolni.
Milyen méretarányban gondoltad? Mert ahhoz mérten ajánlok szívesen boltot illetve márkát. Nekem az 1/72-ben van megépítve, de gondolkodom 1/35-ben is. Abban PzI-Pz VIB-ig akarom mindet megépíteni, most a PZIV van folyamatban. És nem randa vödör toronnyal 😄
Nem is tudom milyen levetemült rakhatta ezt a förmdvényt rá. Még megértem, ha egy-két prototípust kicsit átterveznek grafikailag, na de hát legalább a létezõket ne buherálnák. Az M24 Chafee is hogy néz már ki azzal a bösznye nagy randa toronnyal.
A rátett töltésgyorsító a Churchillen kemény 0,22 másodpercet gyorsít az újratöltési idõn. A Fejlesztett célzórendszertõl meg nem lesz pontosabb a löveg, hanem a célzási ideje lesz kavesebb, tehát 10%-al gyorsabban beszûkül a célkereszt. Na most a Churchill ágyújának célzási ideje 2,3 másodperc, javított szellõzéssel 2 másodperc. Ezt egy nagyon gyors célzási idõ, ezt se gyorsítod már érzékelhetõ mértékben töltésgyorsítóval. Tehát te elköltöttél a Churhilleden 1,2 millió kreditet olyen fejlesztésekre, amiknek nincs érzékelhetõ hatásuk.
Churchillre ventillátoron kívül max a sérülésjavítást gyorsító szerszámosláda az értelmes feljesztés, a többi felesleges.
Alapvetõ dolog egyébként, hogy amúgy is gyors újratöltésû és célzásidejû lövegekre felesleges töltés és célzásgyorsítót(Fejlesztett célzórendszer, ha neked így jobb) tenni, mert ugye csak 10%-ot gyorsítanak. A kicsi újratöltési és célzási idõnek meg a 10%-a elhagyagolható lesz.
Szerintem töltésgyorsítót olyan gépekre érdemes csak feltenni, ahol a vele nyert idõ legalább egy másodperc felett van. Ezek a tíz másodperc feletti utántöltési idejû, magas tierû lövegek lövegek.
Pár csatával késõbb max VI. tierû csata de mi vagyunk a támadók. Megpingelem az átjárót és beírom hogy támadás. Csak egy M6-os jön velem oda de õ megindul a másik oldalra. Gondolom jobb gyorsan kilövetni magam ha már ilyen hülye a csapat így hát követem. A vége nekünk kettõnknek 4-4 kill lett mondjuk õt kinyírták de nekem összejött egy acélfal.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Jagdpanther-t szeretném. Kb 15 éve foglalkoztam utoljára ilyennel, azóta gondolom sokat változott ez a világ.
Én személy szerint mondjuk kimondottan szerettem.
Malinovkával már úgy-ahogy meg barátkoztam, de Proho az valami kegyetlen.
Tudom, 8.0-ban majd orvosolják, de nem értem, miért nem lehetett volna valami hotfixszel megoldani, ha már ennyire irritálja a többséget. De neem, várjon csak a sok hülye hónapokat egy ilyen semmiségre is, mert ezt csak a fizikával együtt lehet betenni, külön nem.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott