World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Melyik tankkal lehet jobban pénzt gyûjteni...T54-el vagy IS3-al.
köszönöm.
nem vagy egyedül 😄
I.C.ram
Prototype weekrõl tud valaki valamit? Lesz ilyen amerikai is?
Elképesztõ hogy elkezdett szopatni a játék, most volt egy csatám t30-al. 9 lövésbõl 6 talált, abból csak 2 volt sebzõ, úgy hogy csak t9-10 med tankokra löttem.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Hány meccset játszottál le eddig?
Építõnek építõ volt, 830-as eff-el nyilván van hova fejlõdnöm, ez nem kérdés. Az észrevételeid pedig ülnek, de a kioktató hangnemed nem esett jól.

De nem ez volt a lényeg, hanem a csapat viselkedése.

Azzal pedig egyetértek, hogy miért vagyok olyan hülye, hogy játszom egy elvileg szórakoztató "eszközzel", amin felb@szom magam....

Valahogy nekem is jobb nélküle. Mindenki csak az effit lesi, ahelyett, hogy játszana.

Azért megnyugodtam, hogy nem csak nekem jutnak ki a taknyos papír zsebkendõ IQ-jával rendelkezõ csaptattársakból.
El Hallufon a csapat 3/4-ét lõtték csak ki 3 perc alatt a kanyonnál. Kiálltak mint topmodell a kirakatba, gyönyörû volt nézni ahogy folyamatosan robbantgatnak fel. Aztán persze én lettem lenoobozva, mert meg mertem jegyezni hogy ezt talán nem kellene, meg nem mentem segíteni. Tényleg ennyire nehéz ésszel felfogni, hogy mennyivel könnyebb megvárni míg az ellen jön fel, és fedezékbõl szépen kiszedni õket?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Kedves Zollee70!

Építõ jellegû kritikának szántam, ha megbántottalak volna, akkor elnézést kérek.
A "nagy arcot" viszont kikérem magamnak!

@Csoszi87: nem bántom. Feltett a kolléga egy replayt egy fórumra, elmondtam az én szubjektív véleményem róla. Amúgy nem, nem írta (átérzem az iróniát is 😊 )

Miért bántod?
Írta Õ 1 szóval is, hogy nem tartozik közéjük?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Köszönöm az építõ megjegyzésed...
Még az a jó, hogy Te sem vagy profi, mert akkor nem tudom mekkora arcod lenne.
Csapattársaid nagyjából ugyanazt a játékerõt képviselték, mint te (statisztika alapján) és azt az oldalt, ahol álltál -szerintem- reggelire kellett volna megenned. Ráadásul szerencséd is volt, mert az arty csak a végén koncentrált rád, talán elõbb is be tudott volna lõni, amikor kint dzsanáztál a nyílt terepen. Volt két nagyon csúnya mellé lövésed, rengetegszer mutattad az oldalad az ellenfél irányába és láthatóan még mindig nem tanultad meg, hogyan lehet a löveg forgatása nélkül körbe nézni a kamerával.
Véleményem szerint fejlõdj még bõven (van hova a te szintedrõl) és utána idiótázz 😊
De ez csak egy átlagos játékos véleménye, talán profik is meglesik a visszajátszásod.

Ma csak idióták játszanak.
Íme a bizonyíték...
Overlord a blogon pont a normalizacio valtozast taglalja eleg melyen.
😊)
serb születésnapi videói avagy hova a k**** anyjába tünt az összes vodka???? <#taps>
A DVD-n milyen tartalom van?
De milyen szánalmas. Egyik accjával pluszot ad a többivel meg mínuszt. <#wilting>
tök átlag? xd
a játékosok nagy része egy nagy nulla!
ha gyakran csinál ilyeneket akkor õ igen csak jónak számít, tekintettel a felhozatalra.....
Nyugodtan vehets en is toluk vettem meg dobozos verziot , ugyanezt tartalmazta csak kaptam 1 dobozos dvd t is hozza

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Plusszoltalak a worldpeace jegyében. 😊
Ha jön megint a tesztszerver.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mi lelt téged? Az utóbbi napokban feltûnt, hogy nem kapok tõled napi 20 mínusz-pontot. Belefáradtál? Kiégtél? Komolyan kétségbeestem. Pedig -1000 pontig azt hittem, hogy meg sem állok. 😊

#154958 - Nem mondani csúnyát kici cicára pfew-pfew...

#154951 - Sok-sok mínuszt gyorsan-gyorsan!

#154934 - S.O.S! Veszélyben a haza!

#154926 - S.O.S.! Még nagyobb veszélyben a haza!

Szegény R3nton-t is utolérte az internet haragja! 😊

Szóval könyörgöm! Ne add fel! -1000 pont a cél és határ a csillagos ég! Ott vannak a régebbi hozzászólásaim, légy élelmes, keresgélj és mínuszolgass! 😊

tier10 mikor lesz?
T29/34 LFP az asszem 32 a függõlegestõl, ki kell majd javítanom. De úgyis jön holnap a T29-cikk.

Értem, csak a legtöbbnél nem említi. Lásd a T34, aminél 58 fokkal számol, ami azért elég soknak számít.

Mindegy, kiváncsi leszek a végleges patch-re, bár gyanítom, hogy nem leszünk boldogabbak tõle, fõleg, hogy még veszteségesebbek lesznek a magas szintû csaták...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Tök átlag... A Stalin's friend medálnál kezdõdik a jó játékos...

Szóval ha neked minden csatád ilyen, akkor végül is jó, de ha ez az elsõ, akkor nem értem a kérdést (melyet így ironikusnak, vagy szimplán álszentnek minõsítenék)...

Üdv Mindenkinek, én még aránylag új vagyok a játékban és ezért kérdem, hogy ez jónak számít?

Nemcsak a IS-3, más tankoknál se annyi amennyi kéne neki.

Anélkül viszont átlõhetetlen lenne Tier X alatt majd 8.0-ban.

Ijjjjjj.... Nah ez lesz a baj:S Hát 2 napja játszogattam még csak úgyhogy sok minden nem veszik el. Legalább megismerkedtem a játékkal😊 Köszi a segítséget. Áttérek akkor az EU-ra.
Kicsit felháborítónak érzem, hogy az IS3 LFP-je nem felel meg a valós tanknak. Sokszor átlõttek már ott, gyanítom, hogy ha a valós 63 fokos dõlésszöggel számolna a game, akkor ez kevesebbszer történne meg...
Persze tudom kell a balance és alapvetõen örülök a változásnak, mert így is sokkal keményebb lesz, igaz én is többször fogok pattanni másokról.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

persze😄
Nekem hiányzik az arc, mikor jár le a tiltása?

Krocher, fogalmam sincs, nekem ott van de nézz annak utána amit barkov6 írt.
Lepaktáltál matyashunnal! <#nevetes1>
Na ha mindig csak a negatívat említettük meg, most megérdemli a pozitívat is, Mátyás bocsánatot kért ^^

matyashun (17:04:39) csõ
matyashun (17:04:43) van kedved szakaszt?
matyashun (17:05:16) meg mondanék valamit miveel többit nemérem el
matyashun (17:05:20) ha vagy?
matyashun (17:05:59) szeretnék bocsánatot kérni és véglelglezárom ahpts-ügyet.
matyashun (17:06:02) 😊
matyashun (17:06:10) ha átadod ezt acsapatnak
matyashun (17:06:13) megköszönném
matyashun (17:06:36) ha nemjösz hívok mást, szia😊
Yossarian1984 (17:09:35) fátylat rá
Rossz klienst, szerintem amerikait telepítettél.

Worldoftank.EU címrõl töltsd és telepítsd a klienst....

Remélem még sokat nem játszottál... (mert az ugrik)

Igen a launchernél a zászló megvan de azok között amiket felajánl nincs közte a magyar. Mi lehet a megoldás?:S
f24sg
Hello.

Kérdés:
Az ilyesmi "total conversion" modoknak MI a hatása a csatákban?

Lehet-e olyan, hogy mellélövök, mert bár a moddolt testre jól célzok, a játék az eredeti geometriával számol??
A launchernél kell beállítani, ott van a zászló.
Hali. Valaki tudna segíteni abban, hogy magyar legyen a játék. Ami itt van az oldalon a magyarítás link alatt az nálam tulajdonképp semmi. Olvastam hogy az indításnál kellene a zászlónál átállítani magyarra de nekem ott nincs magyar nyelv. Elõre is köszi a segítséget😊
Én is használom... alacsony esélyszázaléknál direkt szívom magam, hogy én aztán ezt megfordítom (ne firtassuk az eredményességet), magasnál meg elbízom magam, és akkor el is vernek mint jég a határt... 😊

Falnál csikicsukiban szoktam megnézni, kivel is játszom, és meddel flankolás elõtt, ha van idõm megnézem, statisztikai alapon fogják-e hagyni.... 😊))

... és kb. ennyi... de ennyiért nekem már megéri. Ha meg ezért low vagyok, hát leszarom...

Elõfordul az ilyen...

Nyomogasd (magyar billentyûzeten) az ö és ü gombokat, azokkal lehet a minmapot növelni-csökkenteni...

És jól jegyezd meg, mert én is sokat szívtam, mire valaki megmondta... 😊)))

Igen. Akinek tetszik használja, akinek nem, az nem. Meggyõzni az ellenkezõjérõl tök felesleges a másikat. Nekem bejön, használom is. A haverjaim, akikkel szoktunk néha szakaszban menni, nem.

Trucker39
Ja már 37 ezer letöltésnél jár. Amúgy meg azt lövöm valóban, aki hagyja magát.

Amúgy ez a vita is olyan mint sok más itt a fórumon. Idõnként elõkerül, majd el csendesül és ugyis mindenki úgy játszik ahogyan megszokta.

Nekem se kell XVM mod, anélkül is látom ki játszik ki baszo.... szarul.<#kacsint>

Lõni úgyis azt lövöd, aki szembejön. A kilövöd a pirosakat, egy faszság. Semmi extrát nem ad az a mod, maximum némi információt nyújt.

Master91
az létezik hogy magától mintha vissza ment volna a zoom a mini mappon? hogy tudnám vissza zoomoltatni?
Trucker39
No most nem lõnek... beszélt itt valaki arról hogy pro attól hogy XVM mod-t használ?
Szerintem nem. Te meg le low-ozol mert használom.

Már elnézést, de a mod elérhetõ és számomra ad plusz információt a játékról. Pár nap alatt vagy 25 ezren töltötték le, én meg velük értek egyet.

Trucker39
Ezt kikérem magamnak!! <#conf>

patchaou
Ezzel egyetértek. Én sem használom már, pár napig viszont ment nálam is. De sokszor már a visszaszámlálásnál elment a kedvem a játéktól...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú