World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ellenfelnel ket kivetelevel csak "mikulasok" vannak. <#nevetes1>
Persze ez nem von le semmit az erdemedbol mert nalatok is december 6 kornyeke volt.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

hh holnap? indul a teszt?
popey8
E-75 jó hírnév ide vagy oda, de ez a tartály stock állapotban egy használhatatlan ócskavas. 23%-os a gyõzelmi rátám vele (22 csatából 5 nyert). Szinte semmilyen módon nem tudok beleszólni a csata menetébe. A KT-ról hozott top löveg ide már nagyon-nagyon kevés, a 234-es motorral is tetû lassú és állandóan nyomi csapattársak közzé rak. Tudom, h fullosan jó lesz, de egyelõre még az életkedvemet is elveszi. Ezzel kigrindelni még 30k xp-t áááááááá. Még jó, h a 128-as löveget free xp-bõl meg tudom oldani. Ráadásul, ha megnyeri a WoT ezt az izét, buktam is rajta szerintem legalább 1 milla kreditet, ahogy a T-54-gyel is. Szívás😞

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát még én hogyan káromkodok az amerikai td-m miatt ma.😄 Elképesztõ dolgokról pattogott, meg hihetetlen mellélövéseket produkál... mondjuk ma is sikerült szerezni vele egy böllért, meg egy kamikazét, de akkor is viselkedhetne már jól.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Majd holnap kiderül, reméljük... Egyébként tuti, hogy kemény lesz, hiszen mégiscsak egy új ág, valamivel rá kell venni a játékosokat, hogy kigrindeljék...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Az új orosz TD ágról tudtok valamit? Érdemes lesz húzni?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Alien69
Pedig DE!
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. szeptember 5. 23:23:19
Jármû: T40
Szerzett tapasztalat: 3 300 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 996
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász", 8 kill.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://kepkezelo.com/images/blineivt4n5qj823ot0.jpg
http://kepkezelo.com/images/5a4mqotr52s2wx127.jpg

Gottfried
Nem,egyáltalán nem volt unalmas,annyira jó az a dög.Ha nem lenne helyette a 268,akkor máig a kedvencem lenne.
Az 50% winrate nem mond róla olyan sokat randomban mint a csatánként kiosztott több mint 2000 sebzés és a közel 2 kill / csata átlag. Ha 2000 sebzést kioszt az ember a vesztes csatákban is,akkor azért még azok sem olyan unalmasak. 😊

Messze a legjobb a statom vele és ilyen nagy számú csata után ez már nem véletlen.Egyszerûen nekem nagyon fekszik az a stílus ahogy az objectekkel játszani kell.Talán ezért is nem untam meg soha.
Tudom hogy vannak pro játékosok akiknek ehhez hasonló vagy jobb statjuk van a legtöbb tankjukkal(pl. Szakesz) de én egy átlag játékos vagyok és a többi tankomhoz viszonyítva az object kiemelkedik közülük.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

LoL

T34gyel mentem és a másik t34 (akinek a top 76 millis ágyú volt a tankján) megszólt hogy miért az 57essel megyek és belémlõtt egyet, hogy noob vagyok:o mondtam neki hogy amig õ lõ egyet én addig 3at de nem akarta elhinni (pedig télleg 2.02sec volt az újratöltés😄)
csata végén lett 4 killem, abból egy kv1s amit fél életrõl csipegettem le, szegény srác meg asszem 3.-ként vérzett el. csöndbe is maradt a végén, pedig végignézte😊

I never asked for this.

patchaou
Te írtad, hogy elsõ kör. Az eredménybe pedig gyõzelem van. Szóval vagy duplázva 886 xp, vagy nem az elsõ köröd 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezek szerint a mai nap nem az US TD-k napja.

Ezt beadta neki mégegyszer aztán elfogyott. Szinte hallottam ahogy káromkodott. 😄

xblades
Na feltettem és be is jött a legkisebb értékû rohant bele a tûzvonalba és legelsõként ki is lõtték. (viszont én is retardát vagyok úgyhogy már nem is tetszik) bár nem tudom mi alapján számolja ezt az értéket de úgy látszik nem elég csak néha jónak lenni és egyébként inkább támogató játékot játszani.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Azért mekkora marha vagyok, hogy csak most kezdtem el ismerkedni az amerikai tankokkal. Megnézetem a winrátákat - persze nem mentem velük sokat - ,de azért érthetõ a lelkesedésem.

T2 médium 100%
M2 médium 77%
M3 Lee 64%
M4 Sherman 64%
M4A3E2 65%

Pedig isten bizony szar játékos vagyok! 😊

Elsõ tier 10 esem, Csak elvárnám hogy ha ekkora tierbe megyek legyen már csapatjáték. Ez van úgy is csak kredittel kell etetni a kicsikét. <#ravasz1>

Eagle16
Máris nem olyan rossz az a Maus meg E-100 mi? 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Össze vissza alázzák az IS7 emet! <#shakehead>

xblades
Kösz, tetszik az elnevezése a link-nek😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nem volt unalmas 2500 csatát letolni ugyanazzal a tankkal? Ráadásul 50% win-el, én biztos már régen abbahagytam volna. Amúgy a 268 nem olyan nagy elõrelépés, de elmegy, semmi extra.

retard jelzõ

Mentsd el ezt az oldalt a könyvjelzõid közé,sok hasznos dolgot találsz itt.

xblades
Megírná valaki hogy hol találom a leírást vagy mi a neve, (most annyi balfékkel találkoztam hogy érdekelne legalább lássam valamelyest elõre) arra a modra ami 3 érték szerint jelzi egy játékos úgymond várható teljesítményét és hogy ezek mit is jelentenek?

Gottfried
köszi! 😊

Gottfried
Jobb átütés és nagyobb sebzés,erre gondoltam az erõsebb ágyúnál.
A páncélról meg nem azt írtam hogy erõsebb mert nem az,csak a kialakítása miatt jóval pattogósabb,beforgatás nélkül is,ami nem kis elõny egy TD-nél ha nem kell beforgatni.
Persze ez sem csodafegyver és nem való annak aki nem szeret td-zni da a saját kategóriájában nagyon jó kis gép.
(én pl. nem megyek medekkel mert nekem nem fekszik az a stílus)

Sok sikert a sok sok páncél egyengetéshez vele! <#vigyor2>

Nincs ott hogy duplázva. <#smile>

Gottfried
Hát én 2500 random csata után adtam el(csak azért mert az utód ilyen jó lett és ezután azt használom majd helyette) de csak jót tudok mondani róla.(amit a statom is alátámaszt)
Volt hogy 4 támadó medet nyírtamki vele prohorovkán egyedül,minden segítség nélkül.(persze ehhez az is kellett hogy elég balfaszok legyenek ahhoz hogy leálltak velem szemben és csak akkor akartak megkerülni amikor már kettõt kiszedtem)

Mivel elég fordulékony,van esély szinte minden ellen ha elég ügyesen forgolászik az ember vele.Persze egy vér profi med ha fullos,azért el tud intézni ha a terep kedvezõ neki de mint tudjuk,randomban azért ebbõl a profi fajtából elég kevés van. 😊

704 nek is meg 268 nak is 3,51 es a ROF ja és páncélja se nagyon különbözik, 268 nak még vékonyabb az oldala. Nem kötekedés és emiatt nem csinálom meg a 268 at méghozzá úgy hogy 1 napot rá is szántam teszt szerveren hogy milyen.

Gratula a vashoz!

Duplázva 886xp?

Gottfried
Azt hiszem az mindent elmond róla hogy méltó utóda a 704-nek.Ezt úgy értem hogy mivel 10-es,egy kicsit gyorsabb,egy kicsit erõsebb az ágyú és egy kicsit pattogósabb és ugyanolyan jól rejtõzik.
Talán az egyetlen furcsaság volt hogy a lövedék távolra elég "lassan" ér oda,de miután megszoktam,már többnyire tudom ezt korrigálni a célzásnál.
Szóval én minden szempontból elégedett vagyok vele,azt kaptam a 6 milláért amire számítottam.A gyorsasága és a nagy alfa sebzés miatt alkalmas csaták eldöntésére,megfordítására,amire sok lassú tank/td nem.Ez talán a legnagyobb elõnye és ezért használható randomban is hatékonyan,ellentétben pl. a szerintem kiváló is7-el,amivel csak a méreg van ha balfasz a csapat.
(a jgpzE100-al meg nem érdemes összehasonlítani mert az mindenre alkalmatlan,nem csak randomban... 😞)

A t110E4 sajnos nekem még messze van,így azzal nem tudom összevetni

Csak azért írtam mert engem Object 704 kiégetett 50 kör alatt, nagyon ráuntam hogy 5 bõl 3 körben mindig valami med vagy arty végez ki.Arról nem is beszélve hogy TD nek mindig kell segítség.

pointer4
Hova menne máshova? Training roomba ?
CW-re meg ne menjen vele, amíg nincs benne 500 köre, avagy nem ismeri elég jól a vasat.
Én ma lettem nagymenõ! 😛PPP

Megvásárolva:
IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

Elsõ kör!

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. szeptember 5. 18:02:43
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 886
Szerzett kredit: 38 430 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 250)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"

Doc Hooliday
Ez amúgy nem errõl szól hogy csináltál-e jó pár hibát vagy sem...mindenki csinál soxor jó pár hibát csak van aki állandóan a másikat hibáztatja!<#smile> Én már nem veszem föl az ilyen hülyéket, megszoktam hogy pár körben lúzerekkel megyek, máskor pedig én tûnhetek lúzernak egy profibb gémer mellett! Múltkor 8killt csináltam egy csatában és kikaptunk!<#idiota> Amikor a vége felé megkérdeztem a többieket hogy miért nem mennek inkább simsezni akkor még én voltam a noob! Már nem érdekel a sok hülye, ez egy játék és én jól akarok vele szórakozni nem pedig a 12-éves vérpistikéken idegeskedni! <#nevetes1>

Irigyellek hogy van türelmed ilyen géppel randomba menni.

Valami szubjektívet mondhatnál róla légy szíves, milyen a 704-hez / ISU-hoz képest?
Gottfried
Ezek 99,9%-ban random eredmények

Gottfried
Amennyit szidtam a jgpzE100-at,most annyit dícsérem az object268-at. Méltó utóda a valaha "rettegett" 704-nak!
Ha valakit érdekel egy egész jó meccs vele,az nézze meg ezt.:

obj268 (amivel vissza lehet érni ha kell)

Bár még csak 34 csatám van vele de azért érdemes összehasonlítani a jgpzE100 statommal és a nagy kedvenc 704-el.

Alap mert 8.0 át teszteled és minden létezõ tank elérhetõ lesz amit akarsz.

béta tesztelõk? ez nem béta, ez teszt 😄
tenkenorman
remélem! amúgy nem merült fel a béta tesztelõk valamely módon történõ megajándékozása?

http://www.tenke.hu

Köszönöm Mindenkinek, aki hozzászólt.
Megnéztem én is mégegyszer, valóban csináltam jó pár hibát.
benne lesznek vajon az új TD-k is? 😛
Mehet a trollkodás a legnagyobb dögökkel TROLOLOLOLOLO!!<#eplus2>

ezaz! ma ugysem alszok! jó lesz holnap kómásan tesztelni 😄 elõre érzem hogy szar lesz ez a 8.0 xD
Holnap teszt!!!!

http://translate.google.hu/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwot-news.com%2F

tenkenorman
õgy van, nekem már párszáz csata után beidegtõdõtt hogy mindig oda nézek ahonnan a legvalószínûbb hogy rámlõhetnek, mivel a torony frontpáncélja ált a legvastagabb! szinte zavar ha nem így teszek!

http://www.tenke.hu

+1
patchaou
Lehet hogy 5000 csata után nehéz lesz megszokni, de kezdd el használni a jobb egérgombot. Nem az autoaimra gondolok, ha nyomva tartod, akkor a torony forgása nélkül tudsz nézelõdni. És próbálj egy kis stílust vinni a játékodba <#eljen>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
Amelyikkel többet nyersz, és több sebzést tudsz bevinni. Csatánkénti 3-4.000 sebzéssel mind jól hoz, de alacsonyabb tier hoz jobban, ha javítani is kell, márpedig azt mindig kell.
is-3
pointer4
Megnéztem, tényleg van még sok mindent tanulnod.
tanácsok:
- matematika az egész játék, idõ/sebzés
Mire rádjöttek szembõl, a 3002db már hármat kellett volna bekapjon. Ne úgy menj ki a sarkon, hogy már betöltöttél és utána kezdesz kinézelõdni, kimész a sarkon, összeszûkül a célköröd, és pont akkorra legyél betöltve, ne tartson sokáig. Egyet lõttél, de hármat is tudtál volna.
- ha ketten rádmennek, akkor az elsõdleges cél legyen az, hogy egyet csinálj belõlük, ne a másikat kezd el sebezni.
- Szembõl mindig jobb minden tank védettsége, és amíg töltesz mocorogj nyugodtan, nehezebb célpont leszel.

Ezt így is úgy is buktad volna, mert hárman maradtatok védeni, 6 tankra, és a másik 12 meg meghalt simán.
Amin változtathattál volna, hogy 5-6 killel végzed. De egy 800 xp-s vesztett csata azért jó eredmény bárkinek 😊
Majd egy 2-3.000 csata után jóval jobban megy majd ez. És mégjobban 5-6.000, és mégjobban 10-12-000 😄