World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
42%-nál járok, csak azt nem tudom hogy a szerver is megy-e már.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
3609 mb.
7-8 mp alatt biztos nem lõnél egy olyan nagy sebzésû ágyúval, azt még a t110 is megírigyelné. Hihetõ rof-al meg az m62/s70-el is több sebzést tudnál bevinni, mint a szétnerfelt HE-vel... mert AP-nál legalább biztos a megadott sebzés (persze 25% randomal).
Igazából, jó hogy nem ugyanazt a játékélményt nyújtja a 2 ág, legalább kicsit változatosabb... az elsõ ág azt adja, amit leírtál, csak AP-val, a második meg inkább a gerilla harcmodorra ad lehetõséget.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A HE lõszeres témához: akkor megint hozzá kellene nyúlniuk a He lõszer sebzéshez, amibõl újabb háború törne ki. Ha meg így marad... hát az is elég vicces lesz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
SU-ISU szindróma, Az új lövegek kis logikával kiszámíthatóak hogy ugyan az lesz mint IS8 on meg IS4 en meg IS7 en csak gyorsabb. Mindegy lehet én látom rosszul de semmi kimagaslót nem látok ezekben az új gépekben.PL egy újítással vonzóbbá lehetne õket tenni hogy csak HE vel lõnének mondjuk 150-200 mm es pennel mint ami Object 268 nak volt a HE lövedéke az elsõ teszten. (150 mm)
Tehát JgpZ E100 avagy T110E4?
Mondjuk tudom a választ,tehát tök fölösleges kérdés volt.
Na de hátha javítanak valamit az JgpZ-en...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
BF3: Atomiccore
Saor Alba
De a legfontosabb, hogy az új td-k t9-ig mind (orosz)medre épülnek. Ebbõl következik, hogy remekül rejtõzködnek és kis méretûek, mozgékonyak leszek, biztos remek rof-al... Üsd és fuss taktikára tökéletesek lesznek.
Van az a régi camós statisztika, abban még a mozgó t54-nek is jobb volt a camoja -nem is kicsit-, mint a német high tier td-nek, állva...😄 Jó feltételezzük, hogy azóta ez megváltozott (nem😄).
Engem csak annyi zavar a su-54-nél, hogy ráteszik azt a bazi nagy és nehéz s70-et. Egy 28 tonnás tankra... gondolom az természetesen nem lenne orrnehéz... de egy 130 tonnás tankra nem lehet felteni, egy igaz, jóval nehezebb ágyút, mert túl orrnehéz lenne az orosz barátaink szerint... eszemf@szommegállxD
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
remek volt a tegnapi nap. hálisten 20 csata után leálltam, miután 18 assault volt..
Ezek minden reggel leöntik kávéval (vodkával) a billentyûzetet???
BF3: Atomiccore