World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lesz ám kavarodás 😄
- Each camouflage now gives 5% of stealth bonus.
Hm, ezüsttel örökre mennyi is egy tier 8-9-10-re? Összes tankomra rá rakom...
- In setting the added exception options for "Assault" and "Encounter" game modes.
Ha jól értem ,akkor lehet kapcsolgatni hogy akarok e assultozni meg encounterezni?
Meg nem találtam róla infót, de nem úgy volt hogy a garázs interfacéja is meg fog változni ?
Lexlutor: a prémium PzIV elvileg tier6 lesz, szóval erõsebbnek is kell lennie a tier5 standard változatnál. A többi tier6-nál pedig nem hinném, hogy erõsebb lenne.
Más:
"Added additional equipment "Advanced driving" for the U.S. and French technology." - én meg erre leszek kíváncsi, hogy konkrétan mi lesz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
mind1. órák kérdése és kiderülhet.
de valaki cáfoljon vagy erõsítsen meg. hátha félreértettem 😊
New premium/promotional tanks added : Panther-M10, Pz IV Schmalturm, SU-122-44
az uj premium pz4rol mar volt szo, de a tobbi? promo tank lesz?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
MAjd mennek kissebbel az úgy is jobban fizet. Kb pofon a szarnak! <#shakehead>#shakehead>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Lesz egy zsák új medál, de lesznek benne hasznos tartalmak is. Ezt az egyszerre megvehetõ három camofestést nem vágom, csak akkor kapok 5% stealth bónuszt, ha mind a három félébõl van egy tankhoz (sivatag, erdõ, havas) vagy már egyhez is jár és tök mindegy, ha téli pályán világítok a sivatagi sárgával, akkor is van bónusz?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"- Changed the physical model of the movement of the tank. Now you can jump from the hill, to fall into the water and sink, to push the enemy tank, to jump on the speed bumps, etc."
Éljen!! 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Trucker39: torrent jó? link
Ha találok exe-t azt is linkelem.