World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3: Atomiccore
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a prohorovka assault mód szarabb, mint egész nap melózni. 😊
Azt írja hogy a héten indul, szóval vagy ma vagy holnap maximum. De szerintem estére már menni fog.
Victory ratio: 64.86%
Battles: 37
Efficiency: 1891
Average tier: 7.24
De atlagban szinte 3 killem van vele/match.
Utolso 8 csatamban csinaltam vele 23 killt.
Victory ratio: 64%
Battles: 25
Efficiency: 2091.18
Average tier: 8.24
Az hogy kap egy keves hpt szart se er, annyira meg nem gyors, hogy meglehessen azt vele csinalni mint egy light tankkal.
Szerintem mar gondja lesz egy tier6 light tankkal is, ha azt jo sofor vezeti.
Szoval csak az idiotaknak eri majd megvenni.
Vehicle Games played Victory ratio
StuG III 14 28.57%
Grille 6 33.33%
PzKpfw III 1 100%
Azt hittem, befonom a szemöldököm. Volt egy – két jó köröm, de akkor is vesztettünk.
Máskor meg megyek befelé a városba, és bum, meghaltam. Siegfried line – on 2 alkalommal robbantott fel az arty.
Egyszer olyan volt, hogy 12 – 9 re vezettünk, és az enemy befoglalta a bázist.
Az a zavaró, hogy Stuggal ugye azért eléggé korlátozottak a mozgási lehetõségek. Megyek, harcolok, óvatosan, hogy ne én legyek a tûzvonalban elõl erre eltûnnek mellõlem a társak. Nem kilövik õket, hanem lelépnek a bánatos rossebbe valami tök más irányba. A legjobb meg, amikor bújok a bokorban, lövök, akarok eltolatni, mert nem akarom megvárni, hogy ropogósra verjen az arty, erre nem tudok kitolatni, mert a seggfej mögöttem szotyizik. Egy sec, arty lõ, idióta meghal, a ronccsa meg ott van mögöttem. Ki is haltam hamar.
Nem is olyan hülyeség az a gyökérszûrõ…
akarom látni hogy miért is szívom a fa**t SU-100-al..... remélem van értelme 😄 Uralmash cukinak tûnik
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
0- ról kezd mindenki? mármint senkinek se lesz meg az eddigi tankjai?
Simán ki pöccintem az Is8,Is7et...
Meg a Jt- Jgpz 100-at.
Meg kb. mindent 😄
7zip plugin talán kell hozzá.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
100 millió free xp
100 millió kredit
20,000 gold.
Talán elég lesz 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ergo, a prém tankok farmolásra lehetnének jobbak, de ez nem mindre igaz. <#idiota>#idiota>
Pályafutásom alatt egyszer találkoztam vele összesen.