World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Stug III-at én is megtartottam. Szerintem egész kis fürge, üt rendesen, mindig plusszosan zárom a vesztes köröket is,... s nekem még az alakja is bejön. <#vigyor4>

BF3: Atomiccore

Eagle16
Patch változtatások normális fordítással (hivatalos): link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

köszi
A tegnapi eredmény 42-34 lett a munka javára.

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a prohorovka assault mód szarabb, mint egész nap melózni. 😊

igen.
Eagle16
Overlord a 8.0 tesztrõl: link

Azt írja hogy a héten indul, szóval vagy ma vagy holnap maximum. De szerintem estére már menni fog.

Lenne egy láma kérdésem: Ha eladok egy tankot, akkor a rajta lévõ XP-k megmaradnak, ha késõbb visszavásárolom?
ripléjt, ripléjt - õrjöngött a tömeg.

Mit csinálsz vele? Hogy használod? Védekezel, támadsz, elõl-hátul mész?
Igazából ha adnak 100 millió free xp-t, akkor tökmindegy hogy nulláról kell e "kihúzni" a tankokat. Annyiból minden tankot ki tudsz fejleszteni azonnal, ami csak a játékban van.

Nálam is jó volt, bár 1-2tankkal nem sikerült maradandót alkotni, 1-2 0dmg-es csata becsúszott..
Victory ratio: 64.86%
Battles: 37
Efficiency: 1891
Average tier: 7.24
Nem szóltam 100 000 000 free xp bõven elég. Kezdtem már pánikolni! xDD

Jakuza001
Pedig StugIII a kedvencem. Jo sokaig 3400 felett tartottam az efficiencyjet.
De atlagban szinte 3 killem van vele/match.

Utolso 8 csatamban csinaltam vele 23 killt.

Eagle16
Azt nem írták, de nem valószínû. Az elõzõ heti adatbázist azért csak átmásolják.

mivel tolod?
Tegnapelõtt volt nekem a halálnap. 22-bõl 8 lett a vége. A typeot az ötödik meccs után abbahagytam, mondván, ha nem akar duplázni, dögöljön meg.

nekem tûrhetõ volt....

Victory ratio: 64%
Battles: 25
Efficiency: 2091.18
Average tier: 8.24
Jakuza001
Nem errol van szo,tudiod te ezt jol csak felrebeszelsz. Hanem az egy tier5 med tank, az hogy egy osztallyal feljebb soroljak szarabb lesz a matchmakingje, ugyanolyan agyu lesz rajta mint most a tier5-ben.

Az hogy kap egy keves hpt szart se er, annyira meg nem gyors, hogy meglehessen azt vele csinalni mint egy light tankkal.
Szerintem mar gondja lesz egy tier6 light tankkal is, ha azt jo sofor vezeti.
Szoval csak az idiotaknak eri majd megvenni.

Nem lesz semmi tank a garázsban? Nulláról kell kezdeni húzni a tier 10 es tankokat?

Nem tudom, nektek hogy ment, de a tegnapi nap förtelmesen rosszul sikerült.

Vehicle Games played Victory ratio
StuG III 14 28.57%
Grille 6 33.33%
PzKpfw III 1 100%

Azt hittem, befonom a szemöldököm. Volt egy – két jó köröm, de akkor is vesztettünk.
Máskor meg megyek befelé a városba, és bum, meghaltam. Siegfried line – on 2 alkalommal robbantott fel az arty.
Egyszer olyan volt, hogy 12 – 9 re vezettünk, és az enemy befoglalta a bázist.

Az a zavaró, hogy Stuggal ugye azért eléggé korlátozottak a mozgási lehetõségek. Megyek, harcolok, óvatosan, hogy ne én legyek a tûzvonalban elõl erre eltûnnek mellõlem a társak. Nem kilövik õket, hanem lelépnek a bánatos rossebbe valami tök más irányba. A legjobb meg, amikor bújok a bokorban, lövök, akarok eltolatni, mert nem akarom megvárni, hogy ropogósra verjen az arty, erre nem tudok kitolatni, mert a seggfej mögöttem szotyizik. Egy sec, arty lõ, idióta meghal, a ronccsa meg ott van mögöttem. Ki is haltam hamar.
Nem is olyan hülyeség az a gyökérszûrõ…
remélem az új TD ág azért nyitva lesz XD
akarom látni hogy miért is szívom a fa**t SU-100-al..... remélem van értelme 😄 Uralmash cukinak tûnik
Ja, értem, köszi.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Hogy érted ezt? A launcher a tesztpatchet a fizika tesztjének a mappájába pakolta, a szerver viszont még nem megy.

Master91
Kúrva jó!

0- ról kezd mindenki? mármint senkinek se lesz meg az eddigi tankjai?
Simán ki pöccintem az Is8,Is7et...
Meg a Jt- Jgpz 100-at.
Meg kb. mindent 😄
Toby0501
Total Commanderben kijelölöd, CTRL+Page Down, aztán pedig kimásolod belõle a cuccokat, mintha egy zip fájl lenne.
7zip plugin talán kell hozzá.

Jah, Malinovkán, Mines-on meg könyörögsz a spotért. Jó is lenne, ha mindig Himmelsdorfra rakna vele.

Arról nincsen infód hogy mikor adnak ki valamit amivel fel lehet használni a letöltött teszt patchet?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Csak 1x-es szorzó lesz sajnos.

Kicsit túlméretezték, 100 milla free xp-bõl sztem vagy 3-4-szer ki lehet fejleszteni minden nemzet minden ágát. :-) 100 milla viszont már nem elég mindenre, hamar el lehet azt költeni, viszont aranyból lehet váltani lóvét, ha valakinek kevés lenne, meg gondolom lesz 10x szorzó is.

Alien69
De városba nem is nagyon messzire kell néznie. Illetve, Provance-on is sok a scouth tank, és messzirõl is jól adja, pontosan. Egyedül a francia tankokat nem csipázza annyira. <#eplus2>

Eagle16
Szóval nem lesz megnyitva minden tank, de lesz mindenkinek:

100 millió free xp
100 millió kredit
20,000 gold.

Talán elég lesz 😄

..miert melyik tier6 medet nem kapja szet egy tier7es heavy??
Ez elmondható minden más hasonló tankról is. Milyen visítás lenne már, ha egy tier7 heavyvel nem lehetne leverni egy tier6 medet...

Nem csak a low tiernél, lásd T34, IS-6, ott talán még fájdalmasabb is, mert a camoja is szar, 360 méterig lát el a T34, vele szemben meg T32 400 méter, a Löwe a legjobb tier 8-ban a 402 méterével. Nem kicsi különbségek ezek.

Jakuza001
Hagyjad mar. Jo erto kezekben lesz tier7es heavy az ellennel es szetkapja se sperc alatt.

Jakuza001
Azert ha jol szamolom a 470m ranget ellehet erni a churchillel es binocular nelkul.

patchaou
Sokan meg fogják vanni csupán azért, hogy meglegyen. És ott van rengeteg olyan játékos, akinek fingja sincs semmirõl, nem olvas a játékról híreket, nem jár fórumokra stb... de pénze van és megveszi amirõl a 80-as IQ-jával úgy gondolja hogy hû de fasza...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ha megkapja a plussz pent, hp-t es egy kis mozgekonysagot, tenyleg nem lesz az rossz erto kezben..
Mivel csak a játék kezdetén volt elérhetõ, ezért gondolom már sokan eladták, anno t9-es csatába is berakta az MM, oda irtó kevés volt és kezdetben a hp-ja is kevesebb volt, na meg lefogadom, hogy aki a legelején kezdte azok közül már igen sokan a játékot is abbahagyták, nem hogy azzal a tankkal való szaladgálást. Nem volt soha kiemelkedõen jó tank, pénzfarmra volt, arra meg vannak sokkal jobb tankok is már.

..eza vakegerseg, a low tier premiumoknal elegge visszatero dolog. t14, vagy eppen a chuchill sem egy sasszem 😊
Jakuza001
Es ki a pocs fogja azt megvenni, mikor tier 6-7 lesz akkor minimum a matchmakingje es kb semmit sem er majd ott? 😄

Tetrarch-on bitang durva az t4-es ágyú, olyan mint a PzIII top ágyúja, csak ugye az meg t4-tõl t6-ig játszik, Tetrarch legnagyobb betegsége, hogy a 260 méteres látótávolságával eléggé vakegér, a tier 1-esek messzebbre látnak el, ha legelöl mész vele meghalsz.

Tényleg nem régóta játszom, de van pár csata mögöttem, és ha jó lenne gondolom még most is szaladgálnának vele. na de nem kötekedni akarok, csak halkan megjegyeztem. Attól lehet jó természetesen. Pl a vk3002 db sem tetszett papíron, most megvettem, és egy álom a pantherhez képest. Van lepattanó lövés, már el is felejtettem a panthernél, hogy létezik.

..nekem ez az egyik nagy bajom, h a regi, kezdeskor kidobott preorder, stb tankokat nem lehet venni. nem tartana semmibol kicsit kipofozni oket es kiadni ujra.. mondjuk lehet csak en vagyok iylen low tier premiumbuzi..
Mert nem régóta játszol, boltban nem lehet venni, a medium pre-order pack része volt, mikor indult a játék és volt hogy 20 is volt belõle egy csatában.

Alien69
Van, amiben "erõsebbek". Például, rádió. van melynek tier 9-s rádió is benne van, asszem tier 4- vagy 5-sben. Jellemzõen az ágyú gyengébb. Vannak kivételek, mint pl Tetrarch, ahol erõs a csõ, de cserébe a tornya gyengébb. Igaz, ezt a kezdõk nem nagyon tudják, és nem ott lövik. <#ravasz1>
Ergo, a prém tankok farmolásra lehetnének jobbak, de ez nem mindre igaz. <#idiota>

Az a 30 napos, a legdrágább 1 hetes az 300k és multicolored, a two-tone csak 150k. De igazából azért mindenféle tankra nem éri meg felrakni, a fontosabbakra meg lehet jobban megéri aranyért permát venni az olcsóbb two-tone-ból, de majd úgy is jönnek tesztek, hogy egyáltalán mennyire lesz hasznos.

Biztos jó tank lehet 😄
Pályafutásom alatt egyszer találkoztam vele összesen.

30k+ simán hozható, ha jól tolod akkor 50k fölött is hoznak, javítás+lõszer meg átlagban 2k alatt van.
Ha azt nézzük ott a PzV-IV az L/48-al tier 6-ban, igaz van 870 hp-ja, de azért azzal is el lehetett lenni, ez a prém t6-os Pz IV sztem kifejezetten jó cucc lesz, azt a 700 hp-t lehet még nagyon alulra is lõttem.