World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ne nagyon kezdj el örülni, mert a T30 még rosszabb lesz... 😄

Trucker39
Igazad lehet:

Stock T25/2-m van, én nyertem :/

https://wotinfo.hu

Trucker39
Itt találsz info-t az addonokról magyarul: Link

http://www.dailymotion.com/video/xecpoi_south-park-world-of-warcraft-full-e_fun
köszi
Teljes epizódot most hirtelen nem találtam, de arra a részre gondoltam belõle, mikor Cartmannek az anyja fut be bilivel, hogy addig se kelljen felkelni a géptõl 😄

patchaou
High exploxive - (nagy rombolóerejû) magyarul Repesz.ROmboló.
Addont általában a res mods/ 0.7.5 mapán belül kell, de az esetek 99%-ban van readme amiben leírják mit hova kell.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lenne két láma kérdésem.

1 - A HE az a R.RO? vagy hogyan van magyarítva?

2 - Ha letöltök egy addont, azt hova kell installálnom, hogy mûködjön?
pedig nem vészes jàrgàny az. csak "kicsit" lassù x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Trucker39
Egy darabig biztosan, de nemárt frissíteni. Többnyire javítások, újítások vannak benne.

ha már xvm... nekem kiírja hogy van újabb verzió (gondolom másnak is kiírtaxd)
baj ha nem frissítem? kifogja jelezni ugyanúgy az effit vagy régi értékeket fog mutatni?
Maala

Ahahaha, hát ez élvezetes volt. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nem vágom melyik rész az 😄 adjatok youtube linket! 😄
köszi!
amúgy 1 nap f*sás és már semmi bajom :S:SS
a hasfájás sokkal rosszabb :S:S:S
Nem akarok genyó lenni, de errõl most a South Park WoW-s epizódja jutott eszembe 😄
Egyébként jobbulást😊

Trucker39
Bele sem merek kezdeni 😊 Még mindig a T25/2-l rohangálok.

Erõs vagy...meg tudod csinálni!
xd hát azért ne hidd hogy a vastagbélfertõzés olyan kellemes! 😄
h*gyozt*l már a s*gg*den keresztül? 😄
Most fogom megkezdeni az utolsó napomat a T28 protóval... már elõre potyognak a könnyeim, és nincs erõm nekiállni.
Szinte mint kisiskolás koromban a házi feladat megírása elõtt, a kifogásokat keresem, hogy legalább néhány perccel elhalaszthassam a szenvedést 😄

Könnyû átkerülni a sötét oldalra én még csak ingadozok de már eljátszottam a gondolattal hogy arty irtásba kezdek színre, fajra és nemre való tekintet nélkül. Már el is terveztem ha kirándulni megyünk elõtte kilövök egy párat azután tilthatnak ha úgy sem leszek számítógép közelében. A 10-es és 9-es tankjaimat hanyagolom mert 3-3 artynál nincs kevesebb a csatában de elõfordul 6-6 arty is. Az alacsonyabb szinteken alig 1-2 arty van oldalanként néha 3 ott még nincs is velük probléma sõtt inkább színesítik a játékot de fönt már invázió van. Kicsit irtani kell belõllük hogy érdemes (élvezet) legyen nagy tankot húzni.
Nem tudom, mi bajotok az artyval. Erõs persze, de akkor a nagy ruszki dögök micsodák, amik csak úgy kigördülnek a prérire, aztán 5 penetration után még mindig semmi baja. Az artysok olyanok, mint a nõi lábak. Nem kritizálni kell õket, hanem közéjük kerülni.
am visszatérve erre az OBJ.263-as dologra.... HE-vel tényleg hamarabb kinyírható xD
elösszõr OBJ.263 vs OBJ.263 volt AP-vel 300méterrõl... volt pattogtatás rendesen
utánna HE-vel lõttem IS-4el: minimum 200at sebzett
utánna T95 HE, elsõ lövés 796 volt, utánna 300akat sebzett rá... 😊
szóval ha messze van no para 😄 HE simán sebzi...
Nem kicsit lehettél ideges...
Ez az egy arty-m van, másik ágba bele sem kezdtem. Azért húzom ki a Tier 8-ast, mert kell CW-re. Sajnálom ha emiatt buzi-e vagyok 😛
Mellesleg még 10k és meg van a GwE, de ahogy elnézem még azzal is farmolni kell 50k-t az elitig. Utána ígérem nem megyek vele randomba 😉

10 killes vereség...IGEN MEGCSINÁLTÁK:

Zsinórba veszítek ezzel a szutyokkal,de most már tényleg el mehetnek a francba...

Hát az meglehet!
Ez még kérdés?
Egyértelmûen az utóbbi. 😄

nah azt hiszem ma elég idõm lesz játszani xD
megnézzük mi a rosszabb/idegesítõbb! vastagbélfertõzés vagy a wot 😄😄
F2-t használd. Àtalakítottàk az egész rendszert. meg tartsd lenyomva az y-t.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Amiket próbáltam azokból egyértelmûen a legjobb a Bat-al fej-fej mellett.
A T-62 egy kalap szoáré mert se páncélja se normális gundepresion-ja tehát hõs oroszként mindig teljes testtel ki kell állni vele.
Az M48-nak elég az ágyút kitolni, mellé van egy jó ROF-ja meg pontossága és az átütése is elfogadható.
A Bat-nak meg ott az 5-ös tár amivel a többi med-et alázza csak ha az kifogy akkor jönnek a gondok de legalább van sebessége is mellé.
A E-50M-et még nem próbáltam de arra is sort kerítek még.

patchaou
Kezdõdik

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gottfried
Szevasz!
Nem,inkább az ellenkezõje. 😄

CW-n kilõttek owner meccsen és ilyenkor fagyasztják a tankot bizonyos idõre a típustól függõen.Is7-nél ez 168 óra.Az az idõ azt mutatja hogy mennyi van még vissza belõle.Ilyenkor a tankot mindenre ugyanúgy használhatod csak CW-re nem lehet vinni.(pontosabban CW-n terület védésre és támadásra nem)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Szerintem meg az a szánalom, hogy ezek a szemétdomb mûholdas nyomkövetõ rendszerrel felszerelt rakétalövegek nincsenek balanszolva...

Mibe fogadom, hogy van legalább 2 arty a garázsodban 😄

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Gottfried
Mert a srác egy igazi hõs,azért!
Bevállalja a kitiltást azért hogy pár tetves artyval kevesebb legyen a játékban.Az ilyen karaktereknek extra kreditet kellene adni,nem tiltást,akkor hamar eltûnnének a patkányok(artysták ha esetleg nem lenne egyértelmû) a játékból. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Maala
Szánalom a köbön, hogy egy TK-zást is ezzel a begyepesedett gondolkodásról tanúbizonyságot tevõ szöveggel próbáltok magyarázni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Így van, csak törleszteni akart az artiknak a sérelmeiért. Szerintem szokj hozzá az ilyesmihez ha artyval tolod, benne van a pakliban. Ez teljesen normális.

Most már csak ki kéne találni egy egyezményes üzenetet, amit a közös chatbe beírva mindkét csapat a kezdésnél le TK-za az artijait, és voilá, máris lesz izgalmas arty mentes játék. Nem az lesz hogy a legizgalmasabb 1v1 párharcot teszi tönkre a köcsög artista a pálya másik végébõl.

Épp azt tettem helyette szóval kapja be... 😉

Lehet valami érthetetlen okból kifolyólag megelégelte, hogy a pálya túlsó sarkában bujkálók tönkreteszik a játékát, és törleszteni szeretett volna 😊

Azért mert õ egy hõs, te meg csak egy mocskos arti vagy. 😉

patchaou
Nem Én voltam 😊

Tegnap Port-on a saját (lila) M48A1-ünk jött oda hozzám úgy a 3. percben (GwT) és két lövéssel kiszedett. A vicc az, hogy épp eleresztettem egy counter lövést, de mire kiszedtem az ellen artyt már én is halott voltam. Kérdeztem hogy ezt most miért, de nem jött válasz...

Azért nem kell elájulni tõle, a többi is kb egy szint, nem sokkal volt jobb az M48 náluk.

Valami hasonlót akartam én is írni.
Félelmetesen jó az a tank még a teszten is.

Hiába kapott sokat, sztem még mindig a legjobb med a játékban, hihetetlen élvezeti faktora van, én aki alapból nem tudok és nem is szeretek meddel játszani is úgy megkedveltem h élesbe már el is kezdtem az útvonalat kitaposni, h majd 1x oda érjek hozzá.

Igaz h teszt szerón 100-s benyával használtam de forog mindene ahogy kell, érzésre a tank olyan mint az m103, csak gyorsabb, jobb, pontosabb😊
Solten
Micsoda klassz hir... 😊

Saor Alba

Eagle16
Még nem. Ezeket az adatokat is fájlokból túrták elõ. Majd ha jön a 8.0 akkor hivatalosan is kiadják és abban benne lesz minden.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ja bocs, nem gondoltam hogy ilyen érzékenyen érint ha egy nyilvános blogon kiposztolt képedet átveszem. A "más tollával ékeskedést" viszont kikérem magamnak, már ha szabad.
Töröltem a posztot.

Forolto

Trucker39
Jó ez a teszt szerver. Kipróbáltam egy olyan dolgot is, amit a rendes szerveren nem hiszem, hogy a birtokomba kerülne. A Batmobil tüzérségi változatát (Bat Chatillon 155) Félelmetes fegyver. Igaz, több mint egy perc, míg betölti a 4 lõszert, de utána - a forgó torony miatt - bár milyen irányban azonnal bevethetõ. A célzóköre egyszer beszûkül (meglehetõsen kis területre) és gyakorlatilag úgy is marad. Nem sebez túl nagyokat, de nem szeretnék egyetlen tankommal sem alá állni. Azt gondoltam, ebben a javításban kicsit visszavesznek a hatékonyságából. Nos, ha ez a visszavett teljesítmény, akkor nem tudom, milyen lehetett.