World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
https://wotinfo.hu
BF3: Atomiccore
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
T95-öt nem nerfelik, mod már beírta hogy csak elírták.
ezaz! holnaptól új special.
De jelenleg rettegek attól a tanktól, úgy szidja mindenki. És még ezt is nerfelik 8.0-ban...
Uralmash (L) <#eljen>#eljen>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mióta T30-al tolom, már nem is idegesítem fel magam, egyszerûen inkább kilépek játékból és csinálok valami teljesen mást. 😊
Nekem 7 éve sikerült a kettõt részegen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Kell egy kis idõ, míg a tömegek az agyukhoz kapnak, hogy papír lett a torony, onnantól halott a téma.
Bezárult a kör, és mindenképp kell egy top TD, úgyhogy marad az E4. Egyébként nekem semmi bajom nem volt vele, kipróbáltam teszten és bejött. T30-at meg majd túlélem valahogy...
spoilert csak saját felelõsségre nyisd le xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majdnem sikerült egyszerre a kettõ :S
/sorry - nincs szerkeszt gombom/
De komolyan minek írja be?
Mit várt majd megdicséri valaki a leleményessége miatt???
Aki a lõszer-ár miatt aggódik T8-ban az NE játszon!(vagy ott a T-44 abba olcsó igaz hogy szemét orosz meg nem heavy...)
Mégis miben tudna rosszabb lenni a frontpáncélját leszámítva?
Ez a proto egy rémálom. A 2. leglassabb és a 2. leglassabban forduló jármû a játékban. Ha megyek elõre, nem érek oda sehova, ha vissza kell menni, nem érek vissza idõben. Ha végig hátul maradok, nem jön az xp.
Nyitott jármû, szóval HE-vel max sebzést lehet beleverni. Bármelyik tier5 arty simán oneshotol amo rack nélkül, KV-1S 600-at vert belém a 122-es HE-jével. Csomó pályán az elsõ fedezékig sem érek el, mire bespotolnak, és onnantól vége. Ventit nem lehet rá tenni.
Ágyúja pontatlan, messzire alig talál, emiatt sok még a lõszerszámla is.
Ráadásul, mivel tier8, még sokat is kellett menni vele, hogy kifejleszthessem az utódját...
Átlagosan napi 2 ponttal csökkent az effem, amíg ezt grindeltem...
Mégis hogy tudna ennél valami rosszabb lenni? 😄
Koszonom, hogy kibaszhattam 200 000 xpt es 6,1 millio kreditet egy szarra.
WG monnyon le 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer