World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyágyút ki se kell fejlesztenem, az is megvan T30-rõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszönöm! <#hamm>

A felszerelések lesznek féláron. A modul az, amit kifejlesztesz a tankon.

https://wotinfo.hu

Nem is számítok sokra. Valahogy össze kell guberálni olyan 100k xp-t, többi freebõl oszt le van ejtve.

Ami TD-ket illeti, Nagyon erõsen terelik a népet a szovjet ágra. <#pardon1>

BF3: Atomiccore

..viszontes koves ut himmelsdorfon.. vegsebesseg 13 km/h. megfizethetetlen. minden masra ott a mastercard..
Szerintem a T95-nél erõsen meg fog csappanni a lelkesedésed 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jól láttam hogy a modulok féláron lesznek? Vagy az fogyócikk?

.. nekem azert vannak a garazsbana tankok, hogy ah ugy van kedvem megyuk veluk. disznek, plane lakoautonak egyet sem tartok meg. de vannak viszont olyan legenyeim, akik ki vannak kezepzve rendesen, de a tanjukat eladom, de kesobb lehet visszavennem. a legenyeket meg sajnalom elvesztegetni.
Trucker39
Hmm. szombaton vettem vissza a Su-100-t :/

patchaou
BT-2, T-28 csak ezért van a garázsomban <#eljen>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na errõl az elírás dologról lemaradtam.

Minek bõvíteni a barakkot? Akik régen regisztráltak, gondolom mindenki kivette a részét a mélygarázsépítésbõl, vesztek 1-es 2-es szintû lakótankokat, aztán abban elvan a legénység barakkhely nélkül is. 😛

de kurva jo h megvettem már a su 100at....... sosem jönnek be ezek az új dolgok
.. en annyit hagytam rajta anno, h eleg lesz majd, azt most kisult h 48k kell.. vehettem vissza 😊
patchaou
Én is most vettem vissza, ~30k xp már van vele.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nekem kapóra jön a su-100 félár (még nem vettem meg, de kifejlesztve) + 50% felszerelésre
Nyugdíjas állás az olyan öregeknek mint én. Meg csak a felét kell megcsinálni.

T95-öt nem nerfelik, mod már beírta hogy csak elírták.

..felaru barakbovites megint nincs.. franc..a su100at is visszavettem a multheten..
http://worldoftanks.eu/news/3784-ural-steel-road-finals/

ezaz! holnaptól új special.
Ha megmarad a lelkesedésed az elsõ néhány T95-ös kör után is, akkor majd elgondolkodom a dolgon 😊
De jelenleg rettegek attól a tanktól, úgy szidja mindenki. És még ezt is nerfelik 8.0-ban...

Trucker39
Nem tudom, azzal kinek mi baja volt, hogy csökkenteni kell a jó tulajdonságait. Teszten próbáltam (nagyon szerettem volna egy tornyos TD-t), de nekem nagyon harmat gyengének tûnt a többihez képest.

Én megyek az E3-ért, annak alacsony a global WR-je és ritka is, pedig én tesztszerón erõsebbnek találtam mint az E4-et. Tornyos top TD-t WG nem bírja megállni, hogy ne nerfelje rommá.

patchaou
A rengeteg 0 sebzést, lövés után eltûnõ tankokat, 16 lõszeres pléjereket, siemkákat máshogy nem is lehet elviselni. Ja a prokhorovka támadást és az artykat majdnem kihagytam.

új orosz TD ág nagyon jó lesz....
Uralmash (L) <#eljen>
nah kiderül hogy ez nem csak wot fórum hanem alkesz fórum is 😄
Trucker39
Azt hiszem, lebeszéltetek az amerikai TD ágról. Marad a francia, meg kis xp-t gyûjtögetek a Su-100-l, hátha jó lesz az még valamire.

Ez nekem rendszeresen összejön alkoholtól, talán tavaly októberben volt ilyen. Ilyenkor az a lényeg hogy vagy kell az ember elé vödör, vagy pedig az WC-n folytatott tevékenységet NAGYON gyorsan le kell tudni 😄😄😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Oh, ezzel én is így voltam amikor elõször mondták. A válaszom az volt, hogy legalább ez halad elõre... Ezzel szemben az eleje ugyanolyan papír mint t28 oldala vagy segge, úgy fordul mint egy három hónapja partrakerült bálna, a célkeresztje a legkisebb mozdulatra is akkorára ugrik szét, mintha egy meddel 80-al mennél, forognál szétlõtt ágyúval, lövésszel, de legalább jó sokáig céloz cserébe. De ha be is célzott abba sincs köszönet, mert a legkisebb távon is simán mellélõ. Meg szerintem egy masszív kredit nerf is lehet a top ágyúján. Én már ott tartok, hogy inkább mennék 5 kört a t28-al, mint egyet ezzel a hulladék bádogteknõvel... 😛
Mióta T30-al tolom, már nem is idegesítem fel magam, egyszerûen inkább kilépek játékból és csinálok valami teljesen mást. 😊

nekem ez egy átmulatott éjszaka után összejött, annyira nem volt mulatságos 😄
nekem lázam nincs, de most kifejezetten jobban vagyok hogy ki jött belõlem ennyi cucc 😄 nem is értem hol volt ez a sok xDDD
Amatõrök.

Nekem 7 éve sikerült a kettõt részegen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vidéki buli, pottyantós WC. Rohanás hasmenés miatt. Bent a szag megcsapottés már éreztem is az epét a számban. Választhattam melyik megy az ajtóra és melyik a lukba. Szerintem a kicsit rosszat választottam... =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nem fogják az E4 nerfet abbahagyni, a T30-as most megint kap, ez is játszhatatlanná lesz barmolva patchrõl patchre.

Kell egy kis idõ, míg a tömegek az agyukhoz kapnak, hogy papír lett a torony, onnantól halott a téma.

Nekem 2 éve egy vírusos-lázas témában már sikerült egyszerre ez a kettõ....:😄:S
A JagdE-100-nál még nerfelve is sokkal jobb az E4-es. Orosz top TD-k nekem nem jönnek be a lövegkitéríthetõség teljes hiánya miatt. Franciákat el sem kezdtem, nem is akarok belefogni most új ágba, meg amúgy is nerfelve lesznek, mire eljutnék valameddig. A Proto átszenvedése után tuti nem fogok nekiállni a sima T28-nak és a T95-nek is.

Bezárult a kör, és mindenképp kell egy top TD, úgyhogy marad az E4. Egyébként nekem semmi bajom nem volt vele, kipróbáltam teszten és bejött. T30-at meg majd túlélem valahogy...

áh most már rájöttem hogy a wot jobb mint ez a "betegség"....
spoilert csak saját felelõsségre nyisd le xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most hánytam a kádba a tegnap esti kajámat félig megemésztve + mellé egy vödör "vizet"..... persze elõtte még össze is fostam magam...
majdnem sikerült egyszerre a kettõ :S
Ja és tudjam elõre, hogy milyen képességekkel rendelkezik, xvm nem játszik, nem a cap/def pontok alapján kiszámolt eff-re vagyok kíváncsi.

szopat, szanaszét szopatja a szám ez a rohadt tetves játék már megint.. hétfõ, akkor nyomjad az assaultokat köcsög. tudja ez a rohadék hogy az utolsó napom lórival, szívjam meg 😄 van 20k free xpm, de az kell batchat top ágyújához. szarom le végignyomom defeat-ekkel a napot, aztán megy a kukába ez a tank
T30 olyan tehetetlen bálna mint a T34, és nem tud egyenesen lõni sem 7.4 óta. Én 60k free xp-t beleöltem hogy minél hamarabb megszabaduljak tõle, amit most jól kihúzott a WG a zsebembõl az E4 nerffel. 200-as alig döntött frontpáncél az WC-papír 10-esen. aZ e4-nél hull-down sincs, nem éri már meg.

Toby0501
Ha nem így lenne, mindenki egyedül játszana.<#zavart1>

Ez nem gond, csak ne lássam amit írnak, rinyálnak stb.

patchaou
Az a baj, hogy attól hogy tiltólistán vannak, még simán berakja õket veled egy csapatba.

Nincs valami mód arra, hogy bõvüljön az ignore list limit? Igazából a játékos állomány 99%-át szeretném rátenni, de elég kevesen férnek csak el rajta és már rég tele van.

patchaou
Amúgy szerintem egy ilyennek nincs is ideje kilõni mind a 16 skulót.
/sorry - nincs szerkeszt gombom/

patchaou
Megnézném egy ilyen mit alkot T-44-el 😄

Kezdéskor KT-nk benyögi hogy csak 16 lõszere van mert drága bele a skúló...hát szolidan megkértem(Elc Amx-el voltam) hogy akkor most fejezze be ezt a játékot,erre voltam minden noob,nyomi francia tankos,(persze a mátyáshun se német heavyt játszik...),és õ így is tud nyerni, persze meghótt 0 killel(utána valami klingonra vagy ork nyevjárásra váltott azt már nem értettem😊,én meg 2-vel,és vereség.
De komolyan minek írja be?
Mit várt majd megdicséri valaki a leleményessége miatt???
Aki a lõszer-ár miatt aggódik T8-ban az NE játszon!(vagy ott a T-44 abba olcsó igaz hogy szemét orosz meg nem heavy...)

Ezt azért nehezemre esik elképzelni 😊

Mégis miben tudna rosszabb lenni a frontpáncélját leszámítva?
Ez a proto egy rémálom. A 2. leglassabb és a 2. leglassabban forduló jármû a játékban. Ha megyek elõre, nem érek oda sehova, ha vissza kell menni, nem érek vissza idõben. Ha végig hátul maradok, nem jön az xp.

Nyitott jármû, szóval HE-vel max sebzést lehet beleverni. Bármelyik tier5 arty simán oneshotol amo rack nélkül, KV-1S 600-at vert belém a 122-es HE-jével. Csomó pályán az elsõ fedezékig sem érek el, mire bespotolnak, és onnantól vége. Ventit nem lehet rá tenni.
Ágyúja pontatlan, messzire alig talál, emiatt sok még a lõszerszámla is.
Ráadásul, mivel tier8, még sokat is kellett menni vele, hogy kifejleszthessem az utódját...

Átlagosan napi 2 ponttal csökkent az effem, amíg ezt grindeltem...
Mégis hogy tudna ennél valami rosszabb lenni? 😄

várhattál volna vele.....
Elmennek a picsaba! Nincs pancelja, nincs lepattano, nincs sebessege, egyetlen elonye a menet kozbeni loves es a folyamatos forgolodas.
Koszonom, hogy kibaszhattam 200 000 xpt es 6,1 millio kreditet egy szarra.
WG monnyon le 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Jo az a T30

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer