World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mik azok a kis órák az E-110-nál és az IS-7-nél?
Olyan veszélyes vagy velük, hogy neked már korlátozták a használatukat? <#circling>#circling>
BF3: Atomiccore
M48A1 Changes
Listed Changes
Rate of Fire: Goes from 7.5 RPM(rounds per minute) down to 6.82 RPM
Turret Traverse: Goes from 42 degrees down to 40 degrees
Aim Time: Goes from 1.7 seconds up to 2.0 seconds
Additional Changes
Dispersion while moving turret increased by 100% from .06 to .12
Accuracy after shooting nerfed from 3.5 to 4.0
Terrain modifer for driving on non-hard terrain raised by 5%
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
LEgtöbbször, amit buktunk,azt olyan 4-15-re buktunk, amit nyertünk, azt szintén ilyen arányokkal.
Azt figyeltem meg, hogy minden 10-12-es csatában ahol volt arty rakott T5-ös light-ot is a MM minimum 1-et de sokszor kettõt is oldalanként.
Ha meg véletlenül nem volt akkor meg nem rakott.
7.5 óta élvezet vele játszani mert max csak T5be rak be, azelõtt meg nonstop 7esbe rakott. link
WoT: Nishizumi77
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
T-43al mentem tier8-9 csatakban. Mind a negy merkozes vereseg sorrendben ezekkel az XPkel a vegen.
6 kill 876XP,3 kill 804XP,2kill 909XP,5kill 799 XP
Leosztok ezzel a szar puskaval koronkent 2000+ damage folott es minden hiaba.
Na jo az azt kovetkezot megnyertuk, igaz akkor mar 3072 sebzest osztottam ki 4 kill mellett. Na de azert egy vicc, hogy volt merkozes hogy egy light tankkal 10 killt csinaltunk ketten,koztuk KV-5t stb, mikozben a tobbi nyomorekot a palya masik vegen lenyomta 5 tank.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hogy ennyi unintelligens, értelmetlen, másoknak szándékosan keresztbetevõ és erre élvezkedõ, jellemtelen humanoid van, elõtte soha nem gondoltam volna.
Köszönöm WoT...
Lassan ott tartok, mint Oddball, mikor azt írta, hogy kimodolta az ingame chatet...
Értelmes dolgot oda úgysem ír senki, a sok fosra meg nem vagyok kíváncsi. Legalább ennyivel is csökkenteném a vérnyomásomat károsan befolyásoló ingereket. Meg még arról kéne leszoknom, hogy nézzem mások "játékát", miután kilõttek. Ennek a kettõnek a kiiktatásával máris sokat javulna a játék nyújtotta szórakozásom.
Így már "csak" a lemmingek, az AFK-k, a botok, a teamkillerek, a blokkolók, a retardáltak és az SPG-k rombolnák a játékélményt 😊
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
ami be van karikázva úgy tudsz szerezni, h szakaszban mész.
Õk ketten egy szakaszt alkotnak. Az arra jó, h ketten egy oldalra kerülhessenek és egy csatába. Haverok vagy ilyesmi.
Én arról beszéltem ami piros karikával van ha vki tudja hogy kel olyat szerezni az írja már le legyen szíves.
Elõre is kösy
és ma volt 3-4 ilyen csatám a 10 bõl...
wot név: _bitang
Még le se járt számláló de Lowe fel lett spotolva :d fél percig élt 😄.
elgurult a gyógyszerem az egyik elõzõ csatában...oké.. mindenen maiban...
War. War never changes...
Tudtok mondani, egy pár normális, jó hangulatú klánt, ahol viszonylag sokan vannak s Tier 9-tõl vesznek fel embereket?
Köszi a válaszokat!
most már biztos vagyok benne hogy nem lesz újra Maus-om, mert ez így ebben a formában használhatatlan azzal az ágyúval, valamint a JPz E100-at is messze elkerülöm .. Sõt, magát a német ágat, mert az E50 M is hulladék az orosz medhez képest.
A francia TD viszont nagyon bejön, akárcsak az új orosz is, azokra mindenképp rámegyek. A T110E4 páncélját nagyon levették, így azt is hanyagolom ezentúl, marad az E3.
Jelenlegi terv a garázsra:
Heavy: IS-4, AMX 50B, T110E5
Med: T-62A, M48A1
TD: AMX-50 155, T110E3, Object 263
Arty: BChat 155
Slussz.
Ez 9 tank. Pikk-pakk összeszedem õket. 😊
Jöhetnek az angol tankok.
holnap nekiugrok az IS-nek is 😛