World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van, 100 meccset mentem vele, óriási vele a sebzés átlagom, ritka az olyan csata, hogy ne érnék el vele 4-5 sebzõ találatot. Randomban folyamatosan 35-40 %-os csatákba rak, és a csapatom hozza is ezt a tudás szintet.
Az a baj, ha bázist védek vele, akkora tankelõnyt szerezz az ellenfél, hogyha 6 lenne a tárba is kevés lenne a végjátékra. Ha meg megyek a heavykkel, akkor meg vagy az arty 0-áz (ugye elsõdleges célpont vagyok, sokaknak kellek a tankmesterhez), vagy simán nem védik a hátam/oldalam.
Városi pályákon még elvagyok, sok tapasztalatlan játékos van még, aki nem a távolságmérõt lövi a Fochon, így ha riszálom az elejét, nagy eséllyel pattan.
De abban igazad van, hogy nem egy "végsõ megoldás" típusú fegyver, és nem is egy halálcsillag. Kell mellé két társ. Szakaszban menni vele öröm.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A két orosz TD a legjobb szerintem, és az e4, jagdpanzer e-100 túl lassú, mint ahogyan t110e3 is, fochon a túl nagy töltés idõ a bajos. E4 meg van 2 oroszt lehet idõvel kifejlesztem, amúgy nekem obj268 jobban bejön, mint a 263.
Apropó, a tier 10-es Td-hez visszatérve állítom, hogy az AMX 50 155-é a korona.
Egy az egyben bárkit elver.
Egyedül a t110E5-nek van ideje egyet lõni azon idõ alatt, amíg kitáraz. (10 sec).
Azonfelül jól rejtõzik, nagyon fürge és gyors, majdhogynem a medekkel együtt éri el a startégiai pontokat, és velük együtt meg is tartja a nehéztankok érkezésig. A frontja is igen jól megoldott. Vastag, és pattogós. Végsõ esetben rohamtanként is használható. Ha szerencséd van, akkor egy Maus is kijön egy tárból.
Meg azért elég demoralizáló, amikor egy városi pályán szemben állsz egy ilyennel, és imádkozol, hogy ne beléd tárazzon.
Egyedül a borzasztó arty érzékenységet emelném ki. Gyakorlatilag még szembõl sem tudnak úgy meglõni, hogy túléld, mivel hosszú, és nagy eséllyel a tetejére esik az arty lövedék.
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. szeptember 10. 17:01:00
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 4 398 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 124 540
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
5 kill 😊
mondjuk kellett hozzá az enemy is de akkor is most jóóól vagyok, igeen jóól vagyok 😊)))))))
"And the guy on the left is some useless PR officer, no one really cares, 😊. "
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Idõeltolás miatti támadás, vagy a külsõ támadó kiütése a területcsata elõtt is annak látszik mintha harcolnának, közbe mégis technikaival hagyják a terület tulajdonosát, de azt te már nem látod 😛
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A klántérképbõl az is kiderül, hogy harcoltok a másik magyar klánnal a -HHR-el. Nem lehetett volna inkább összefogni?
Mennyi kell az új SU-ra? Valahogy sokkal többre emlékszek.
Ünnepélyesen bejelentjük, hogy a HUNS klán kerek 100 napja uralja Calabria területet (Olaszország). Ez nem kevés eredmény ha jól megnézzük a Magyar klánok helyzetét a CW térképen.
Mi a HUNS mindig törekedtünk arra, hogy megõrizzük magyarságunkat és ezt tartjuk is. A tökéletes csapatmunka és a tökéletes taktika ( igen az, mivel mások utánozzák már 😄 ) meghozza gyümölcsét. CW és ESL - mind2 helyen megálljuk a helyünket és szívesen fogadunk minden kedves érdeklõdõt !
http://worldoftanks.eu/community/clans/500006971-HUNS/#wot&mt_order_by=role
A jelentkezési feltételek megtalálhatóak a fenti linken, illetve személyesen lehet érdeklõdni valamelyik vezetõnél a játékon belül. Természetesen komoly eredményekkel kell rendelkeznie aki jönni szeretne.
Köszönjük mindenkinek aki szurkol nekünk, nem okozunk csalódást a Magyaroknak !!
Hajrá HUNS !!
(Hell)

és majd ha hír lesz, akkor küldik az aranyat.
én is várok az 2x500ra 😊
14:39-kor nekem még mûködött.
Ha másnál is ez van, akkor nem tudom mit keres 10 160 játékos a szerveren.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A múltkori 500 goldos nyereményeket mikor küldözgetik, valami infót tud valaki 😊?
(én max prémnek gondolnám oda is)
szabii98: szerver újraindítás után is rögtön be szokott telni, 5 perc alatt tele lesz az egész...ennyien még egy tesztnél sem voltak szerintem. Általában a teszt 3-4. napján már gond nélkül be lehetett jutni.
A battle-re kattintva ezt írja ki a jobb alsó sarokba:
"Error joining the battle: the current vehicle is not ready"
Egyik tankkal sem lehet csatába menni. A gyakorló szobában pedig azt írja ki, hogy left. Mintha nem választottam volna tankot.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

I met God. She's black
Támadni ott vannak a heavyjeim.
Egyébként tényleg nem volt akkora teljesítmény,inkább csak azért tettem fel mert közismerten gyûlölöm az artykat és ezért úgy megnyerni egy csatát hogy a végén 5 artyt lövök ki,nekem nagyon nagy élmény volt. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
De tornyos TD nem igényli annyira a páncélzatot, ott nekem nem számít annyira. Egy olyan tankra viszont kell, ami nem tud fedezékbõl lõni.
Jó ez az Obj 268 aki szeret masszívan kempelni, mert jól tud rejtõzni és az ágyú is ütõs...de én agresszívan megyek mindennel, szóval nekem jobb egy francia amirõl pattognak is.
Obj. 704-el csinálok még 39k xp-t és eladom, megvoltam vele de nem pont az a tank amivel olyan hú de nagyon szeretek menni, mert nem tudom úgy használni ahogy szeretném. Nekem kell páncélzat is hogy tudjak elõre nyomulni.
Oddball29: na látod, nekem meg már páncélzat nem kell, elég ha túllépem a 25km / órát 😄
Voltak jó köreim a T95-tel, de a 155-ös ágyú után inkább megváltam tõle megint, 240k xp-t én össze nem szedek vele sehogy se. A free xp-met meg nem éri meg az E3, mert nem kell Tier 10-es tank.
Torony nélküli TD-bõl max. francia kell...
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. szeptember 10. 14:31:29
Jármû: Object 268
Szerzett tapasztalat: 804
Szerzett kredit: 31 058
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Bruda Kitüntetés, Top Gun, Pusztító
Nagyon jó kis gép ez az obj.268 !!!
5 arty kilövése egy bukónak induló meccs végén TD-vel