World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez most biztos a WOT fúróm, mert a fejléc ok, csak most ismeretlen emberek okádják a hülyeséget.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sippie
Ne etessétek a nolifer trollt, tartja a mondás.
Áhá, szóval ezért kell az e-peenrõl lódítani.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mivel ezt nekem címezted bisexuális bácsi: valóban nem lesz soha gyermekem, se családom. Olyan munkát választottam, ami kizárja ezt. Mentem aludni, jó éjt mindenkinek.
És ez most hogy jön az én kommentemhez? Csak mert nem igen értem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sippie
havernak is volt C64-e, az kazettás volt, jó sokat gémeltünk rajta 😊 pár hónapja meg egy másik haveromnál emulátorral nyomtunk néhány régi gémet, elég hangulatos volt 😄 a nevekre már nem emlékszem
"Hülyeségeket beszélsz, kamuzol a statjaidról, egy hozzászólás erejéig feljössz kollektíve leszólni a magyar gamereket. Nagy teljesítmény volt😊. Az ilyen az nem kell."

Nem is akartam veled hálni, hetero vagyok veled ellentétben
patchaou
Kicsit belefeletkezdtem, Skywalker_Lajos_EU asszem teszt2

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem merek rá megesküdni, de talán ez kazettás játék volt. Azért nem tudom pontosan mert a szomszédék igen jólmenõek voltak és szinte a létezõ összes 80-as évekbeli számítógép megvolt nekik (C64, Amiga, Enterprise ezekre emlékszem, ha jól emlékszem). Na meg a Piper Boy, az volt a kedvenc.
Nekem van, neked soha nem lesz, oda kell ész, felelõsségtudat, állandó, jól fizetõ munkahely, határozott fellépés, diploma sem árt (a mai világban) És a lényeg: egy téged szeretõ odaadó nõ: ANYA!
Hülyeségeket beszélsz, kamuzol a statjaidról, egy hozzászólás erejéig feljössz kollektíve leszólni a magyar gamereket. Nagy teljesítmény volt😊. Az ilyen az nem kell.

Már nem azért, de csak tõled láttam ilyen stílusú kommentet, mástól nem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Te csak az Archlord játékból jöhetsz, ott ilyen intelligensek. 100%, hogy pár hónapja még ott grindeltél.
Sippie
én nem ismertem, csak rákerestem googleba, azt kidobta 😄
Ha valóban ennyi éve nyûvöd, akkor te ne égesd magad és egy kicsit számolj, hogy ez mennyi változó és mennyi érték. Nagy szám fog kijönni. Ja és ne felejtsd el, hogy ezt neten át is kell tolni. :-)

Szertintem Ivánék amúgy is lusták lennének bármit lekódolni.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Ez az 😊))
A szomszéd srácnak megvolt ez a játék, télen állandóan ezt nyomtuk. Köszi, marha jó emlékek társulnak a zenéhez.
Nem vetted észre, nem tûnt fel hogy a: "húzz el, s takarodj" magasröptû nekem címzett utalások után váltottam hangnemet?! Senkit nem bántottam elõtte. De imbecillis barmoktól mit várhatna az ember, ezt láttam a játékban is, bár ott nem nekem szóltak; arra utaltam.
Sippie
esetleg erre gondolsz? 😄
Sippie
Volt játék zenéje? Ez csak egy híres komputerzene, még a régmúltból.
Ezt egyszer el akartam lõni...

"Itt nekem ugyan semmi hatalmam nincs": nem is neked szólt, hogy tiltsanak ki, te eke!
Sippie, ez melyik játék zenéje volt?
Új gépet akarsz vásárolni?! Adok tuti tippet, és árlistát.
Úristen neked még gyereked is van??????????
Khmmmm, milyen igazad van!
"És a magyaroknak azt üzenem, hogy tanuljanak a szomszéd népektõl egy kis alázatot, empátiát, összetartást. És nem árt némi mûveltség sem, mert ilyen bunkó tábor nem akad ebben a játékban mint a miénk."

Sippie
Popcorn?
On!
Gondolod, hogy screenshotokról és hasonló idióta baromságokról fogok vitázni egy 15 éves barommal, a fiam több nálad te kis paraszt. Kit érdekel ez a kis buzi játék, te egyheréjû segg?! Takarodj az országból amíg meg nem kereslek és jól meg nem baszlak! Tudom ki vagy.
Na végre valami új téma,nemcsak artyk. Popcorn on.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Itt nekem ugyan semmi hatalmam nincs.

ne már...

Ha a "válasz" opciót használnád, néha tudnánk, kinek címzed...

Bloggazda: figyelj, tilts te egyszerû eke! Senki és semmi nem vagy! Gyakorold "hatalmad", ha már nem áll fel a puncira te szánalmás AVO-s palánta! Õseid sem tettek mást, tiltottak, akasztottak, és mást "húzásra" (fõleg bitóra) kényszerítettek.
De akár mutathatsz is egy screenshotot a 63-as winratedrõl, amit a WG oly megátalkodottan próbál sutyiban lerontani, csak mert nem fizetsz.

Húzza el anyukád, a mentõ.
Ezzel a troll baromsággal most húzz el innen. Nekem több mint 10k csatám van olyan 90%-ban prémium nélkül, és sose éreztem/gondoltam hogy bármit is kedvezne fû alatt a rendszer a prémiumosoknak.

prémium tankokat 1-5-be rakja 80-90%-ban igen manipulált a játék, de kit érdekel én az esetek többségében jól szórakozom...

Te valóban mezei informatikus vagy az írottak alapján; én viszont 25 éve gépi kóder-kókler. Nekem magasabb a winrátám (így jobban tetszik: egybe): 63%. Utolsóként lõnek ki hetek óta, viszont a bajtársakat nem, s hol eggyel több prééééééééémium szerepel, ott általában gyõzelem dukál.
Az algoritmusok alapján állítom, a düh árt a szívnek. talán nyugodj meg, s vegyél mély levegõt. S ha valóban értenél a programozáshoz nem égetnéd magad ekkora faxfaktorral.
Van itt egy halom Skywalker, de egyik sem online.

Tehát manipulált a játék és csak az tud nyerni, akinek prémiumja van? Szakasztársam sosem prémiumozott és 60% win rátánál jár, én kb 90%-ban prémiumozok szintén 60% win rátával. Nem látom a különbséget. De tegyük fel manipulálni próbálják. Mezei informatikus révén is tanultam programozást, de nincs az az algoritmus, ami ennyi változót lekezelne egyszerre. Mert mirõl is van itt szó? Elsõ körben arról, hogy a játék manipulálja a nyerõ és vesztõ szériákat, néha sok a nyerõ egymás után, néha sok a bukó, ehhez hozzájön még a prémium fiók megléte, meg nem léte, tehát azt állítod, hogy valaki írta a WG-nél egy olyan algoritmust, ami 90ezer online játékosnál, több, mint 20ezer futó csatánál figyelembe veszi azt, hogy melyik csapatban van több prémiumos és melyikben mennyi olyan játékos van, akinek éppen nyerõ és bukó szériája van és ezek alapján válogatja össze a csapatokat sok esetben kevesebb, mint 1 másodperc alatt? Nos, ha van olyan ember, aki ezt egy ekkora adatbázishoz megírja - de nincs - akkor sem lenne akkora kapacitása a WG-nek, ami ezt kiszámolja neked pár tized másodperc alatt. El kell fogadni, hogy vannak gyengébb és jobb játékosok és a játékban van egy random faktor, ami teljesen véletlenszerûen adja a sebzést/penetrationt a +-25%-on belül. Ez van, akinek nem tetszik viszlát!

Szóval mit lehet látni AMX 13-90-nel?

ximix
Nem tudom E75-ön teszteltétek a löveg sebezhetõségét, egymásután két csatában is az elsõ kapott találatot odakaptam kapásból piros lett a löveg, gondolom auto célzást használtak.

[/url][/img]

behalt a szerver...

patchaou
Skywalker accal fent vagyok, de még kék a nevem 😊

Hát ilyet sem b**tam még. 4perc van vissza, én egy tiger p-vel, szemben egy t-29, meg agy pziii-iv. elmegyek az ellen bázisáig, kinyírom a t-29-et, aztán látom, hogy a másik foglal. Vssza indulok, már majdnem 80%-ot elfoglalt a barom, mondom lövök párat blinbe. Erre ez a marha, ahelyett, hogy foglat volna tovább, és nyernek, kirohan felém és nekiáll velem bújócskázni. Istenem mennyi hülye van. Így persze döntetlen lett, nem maradt idõm kilõni.
Találós kérdés.
Miért fasza AMX 13-90-nel menni manapság?

Mit össze nyavajognak egyesek .. Prémium/Nem Prémium összeesküvés .. A prémiumos játékost is pontosan ugyanannyiszor állítja a f@sz rossz végére a MM, mint akinek nincs, hidd el.
Igaz, a kredit azzal T9-ig mindenképpen gyûlik, sõt, ha nem vagy kretén, akkor még a T10 is plusszos többnyire.
Ha ez bassza a csõröd, akkor vegyél prémiumot.
Jobb ha a WOT-ot havidíjas játéknak fogod fel, ami ingyen kipróbálható. Merthogy' ez gyakorlatilag az. Pont. Tessék ezt felfogni. A WOW sincs ingyen.
Képzeld magad a WG helyébe. Csinálnád ingyen? Fizetnéd a szerverek üzemeltetését / programozókat / stb., csak hogy Pistike és Tibike is ingyen játszhasson? Nem. Havi 2500 pénz az nem kiköhöghetetlen. Szerintem. 2 menü a mekiben' ..

Fulladjanak a vérükbe a fostos M48 toronnyal együtt. Persze újat modellezni már lusták.
Nekem most sikerült bejutnom teszt2-re. Valaki jön még fel?

csaba90
Köszönöm! Talán használhatóbb lesz... 😊

Csaby