World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem is akartam veled hálni, hetero vagyok veled ellentétben
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szertintem Ivánék amúgy is lusták lennének bármit lekódolni.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A szomszéd srácnak megvolt ez a játék, télen állandóan ezt nyomtuk. Köszi, marha jó emlékek társulnak a zenéhez.

"És a magyaroknak azt üzenem, hogy tanuljanak a szomszéd népektõl egy kis alázatot, empátiát, összetartást. És nem árt némi mûveltség sem, mert ilyen bunkó tábor nem akad ebben a játékban mint a miénk."
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Az algoritmusok alapján állítom, a düh árt a szívnek. talán nyugodj meg, s vegyél mély levegõt. S ha valóban értenél a programozáshoz nem égetnéd magad ekkora faxfaktorral.
behalt a szerver...
Miért fasza AMX 13-90-nel menni manapság?
Igaz, a kredit azzal T9-ig mindenképpen gyûlik, sõt, ha nem vagy kretén, akkor még a T10 is plusszos többnyire.
Ha ez bassza a csõröd, akkor vegyél prémiumot.
Jobb ha a WOT-ot havidíjas játéknak fogod fel, ami ingyen kipróbálható. Merthogy' ez gyakorlatilag az. Pont. Tessék ezt felfogni. A WOW sincs ingyen.
Képzeld magad a WG helyébe. Csinálnád ingyen? Fizetnéd a szerverek üzemeltetését / programozókat / stb., csak hogy Pistike és Tibike is ingyen játszhasson? Nem. Havi 2500 pénz az nem kiköhöghetetlen. Szerintem. 2 menü a mekiben' ..