World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt ez a korcs: azt hiszi ez vicces. Ez siralmas és sivár!
A valóság az, hogy bár nekem valóban senki nem szólt be ingame soha, (magyar) de a viselkedésetek, nyelvezetetek, szociális megnyilvánulásotok egyszerûen undorító és primitív. Lenézitek a Lengyel népet, kik hozzátok képest a kultúra csúcsa; láttam a többi náció játékosait mennyire összetartóak, toleránsak. Primitív és szégyenletes csürhe a 90% amit képviseltek. Én szégyelltem magam mindig helyettetek a játékok során.
És a valós életben is mindig külföldön.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. szeptember 11. 0:22:03
Jármû: Object 261
Szerzett tapasztalat: 753
Szerzett kredit: 31 075
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés
Valamint egy kis leírás a tankról.
Ez aztán olyan mély filologiai hasítás, hogy én is szívesen tenném mottómmá. Iszonyat sötét lehet ott benn, sry.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
Saor Alba
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Saor Alba
Csata: Erlenberg 2012. szeptember 10. 23:33:42
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 2 004
Szerzett kredit: 135 501
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Omnomnomnom 5frag, 6 sebzés. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
És igen! Ez a pillanat is eljött. Megkaptam az elsõ banomat 1 napra,3 gyökér miatt,akik képesek egy E-100 mellé 2 loltraktort is behozni 15 + 7 ezer csata után, rögtön 2 tank hátrányban indulva... Annyira felhúztak,hogy elsõ dolgom volt kilõnek õket. A vicc,hogy így is nyertünk. De kérdem én,hol az igazság? :/
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Az egyik eunuch, a másik a Bill Geci. Most mit mondjak? <#smile>#smile>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Én már az empátia szónál elvesztettem a fonalat, de annyi tuti, hogy a Burhernemhamnak kell nyomatni a mínuszokat.<#banplz>#banplz>
"Mivel ezt nekem címezted bisexuális bácsi: valóban nem lesz soha gyermekem, se családom. Olyan munkát választottam, ami kizárja ezt. Mentem aludni, jó éjt mindenkinek."
Sajnálom, hogy röntgen asszisztens vagy, vagy szoprán énekes. Igazad van, kinek a karrier, kinek karrier és család.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!