World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ezek eladnók a jó édes anyukájukat egy premiumos játékosért, s ellenben abban a csapatban amelyikben ilyen nincs, az gyakorlatilag szophat egy napot is.
Adieu!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Srácok fogjuk vissza magunkat a következõ patchig 😛!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hol lehet megnézni a globális tankonkénti winratet vagy mit? Marhára érdekel, hogy a nerfelés-buffolás, adok-kapok az alapján reális-e.
Elõre is kösz!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Beteg.
Kisebb talajellenállás:
Jó minõségû talajon 8.5%-kal.
Átlagos talajon 7%-kal.
Forgatási sebesség: 18 => 20
Ágyú kitérítés sebessége: 20 => 26
Ágyú:
Célzási idõ: 2.9 => 2.7
Ágyú kitérítés esetén 20%-kal kisebb célkör.
Az ágyús traktor tuti valami tréfa.
Nem véletlen bukták ezek így be ilyen csúnyán az amerikai piacot, sikerült megtalálni a lehetséges legrondább tornyot a T95 MT-re.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Armor Armor under the tower (slewing) - 240 => 152
The roof of the housing 76 => 38
forehead Tower 254 => 203
Side of the tower 203 => 152
Kombashenka 203 => 152
Mask gun 305 => 254
Cross-cut:
On good soils by 8%
On average by 14.5% soils
Turning the chassis 28 => 26
Cannon:
Accuracy 0.36 => 0.37
The reduction of 2.7 => 2.9
Recharge cut to 0.8 seconds
T110E3:
Maximum speed 26 => 24
Turning the chassis 26 => 24
Cross-cut:
On good ground by 7%
According to average soils by 13%
Cannon:
Acc = 0.34> 0.36
The reduction of 2.3 => 2.5
Recharge cut to 0.7 seconds
Patton III:
Armor tracks 25 => 20
Cross-cut:
On poor soils by 6%
Impact on the way the spread increased by 25%
Rotating Tower 42 => 40
Recharge cut to 0.8 seconds
The reduction of 1.7 => 2
The influence of rotation of the tower on the spread increased by 2 times
Impact on the spread of the shot increased by 14.5%
IS4:
Slightly worsened corners NLD and VFD
Mask gun 250 => 160
JagdE100:
Improved patency:
On good soils by 8.5%
According to average soils by 7%
Turning the chassis 18 => 20
Turret (tool) 20 => 26
Cannon:
The reduction of 2.9 => 2.7
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 20%
E100:
Improved patency:
On good ground by 9%
According to average soils by 8%
Turning the chassis 20 => 22
Durability +200 hp
Rotating tower 18 20>
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 17%
Fosh155:
Cannon:
Accuracy 0.35 => 0.36
Recharge cut by 2 seconds
BatChat155:
Impact on the way the spread increased by 8.5%
Recharge cut to 5 seconds
The influence of rotation of the tower on the spread increased by 9%
AMX 50B:
Durability +100 hp
Turning the chassis 32 => 36
Impact on the way the spread is reduced by 10%
Rotating Tower 32 => 36
Cannon:
Declination angle guns down 6 => 8
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 17%
Rate of the drum 22 => 24
Lorraine40t
Durability +50 hp
Improved patency:
On good soils by 10%
According to average soils by 9%
Impact on the way the spread is reduced by 10.5%
90mm_F3:
Recharge improved by 3 seconds
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 11%
Reduction of 3 => 2.7
100mm_SA_47:
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 11%
T30:
Cross-cut:
On good soils by 8%
According to average soils by 7%
On poor soils by 7%
155mm Gun:
Recharge cut to 0.7 seconds
JS-8:
Slightly improved angles NLD and VFD.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
mentem ma löwével is, 3 kill, 30% foglalás, volt azért sebzés, 23k ezüst, 750xp...
Pár észrevétel a vádjaidra:
Ha megnézted a meccset,gondolom láttad hogy elõször nem lefelé indultam,hanem ahogy szokás ezen a mapon,a heavyk harcát akartam fedezni a város felé.Miután azomban láttam hogy a legtöbb heavy elindul idiota módon a med oldalra,úgy döntöttem(szerintem nagyon helyesen) hogy nem maradok fent mert azzal csak kilövetem magam feleslegesen,hanem megyek a túloldalról védeni a bázist.(amint láttad,ez tökéletesen sikerült is)
A saját E75 csak állt egy bokorban míg a többiek harcoltak.Miután ketten maradtunk vele és láttam hogy fogalma sincs hogy mit kéne tennie,írtam hogy mit tegyen.(ha tetszik,utasítgattam,mivel játék közben nincs idõ teljes mondatokban írkálni és az angol tudásom sem tenné ezt lehetõvé)Minden esetre szó nélkül tette amit írtam és így le is hoztuk a meccset.Nem hiszem hogy haragudott volna az irányításért.
Remélem egyszer összefutunk ellenfélként,akkor majd oldalba lõhetsz. 😊
(ha megírod itt a karakternevedet,akkor figyelni foglak )
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
4-5 napja volt, megpróbálom elõkeresni, mert be volt kapcsolva a felvétel engedélyezése.
Röviden leírom.
Amikor az ellen látta, hogy 15 meddel vagyunk, ki se mozdult a bázisról. 2 artyjuk volt, és 9 nehéztankjuk, 2 hajcsatjuk, és 2 db t4-es.
Mi 15-en bekerítettük õket, 4 irányból foglaltunk el tüzelõ állást.
Persze a 2 hajcsatot útközben nulláztuk.
Na a lényeg.
Az ellenfél beállt sündisznóba. De nem sectort védett, hanem ahol felbukkant egy med kupola, mindegyik arra kapta az ágyúját, na ezután a másik 3 oldal tüzelt. Aztán kombináltuk.
A két szélsõ oldal mutatta meg egyszerre magát, lõtt egy vaktát, na erre minden ellenség arra fordította a csövét, és mindenki arra lõtt, ekkor a szabadon lévõk sorozták meg a heavyket.
Mivel nem voltak bénák, ezért egy idõ után rájöttek, hogy négy szektort kell védeni, de eddigre késõ volt, a tank elõnyünk elégnek bizonyult, hogy közéjük rohanjunk, és fókuszt lõve kivégezzük a sérült tankjaikat. Pürosszi gyõzelem volt, 10 medünk maradt a harctéren, de csiszolódni fog ez még.
Remélem a Replay ékesebben beszél majd az írásom helyett. csak találjam meg, mert pár naponta törlöm õket.
ma 14:52 | válasz | #166996
Szerintem is nagyon jó a 268,bár amellett még csak a jgpzE100 van meg a nagyok közül,így a másik kettõvel nem igazán tudom összehasonlítani.(bár már húzom az amcsi és a francia ágat is)
ha meglesz mind a 6 tízes td,majd megírom itt a tapasztalataimat velük.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Én csak a frontpáncél miatt mentem az E4-el, anélkül minden mást jobban megcsinálok E5-el.
100%-os a biztonságos lõszerelhelyezésem és még így majdnem minden meccsen ellövik.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Szerintem várjunk két hónapot ezzel a kijelentéssel. Az utóbbi idõben minden TierX überszerkentyûként kezdi a pályafutását, mindenki elkezdi húzni(és veszi hozzá a prémiumot), aztán lemegy két patch, és beállnak a normális helyükre. Ahol mindjárt nem világmegváltók már.
Lásd T110E4. Amikor az elõzõ peccsben megjelent, gyakorlatilag kiváltotta a T110E5-öt, mert ugyanazt tudta, csak sokkal jobb ágyúval. Mindeki elkezdte húzni mint az állat. És most, egy peccsel késõbb szépen elvették a páncélzata 25%-át. Hát mondok nektek valamit, szerintem eredetileg is pontosan ez volt a tervük. Nyilvánvaló, hogy egy tornyos TD nem válthat ki egy azonos tierbeli nehéztankot, a durva nerf borítékolható volt, és meg is jött.
Szóval szerintem várjuk meg a 8.1-8.2 peccset mielõtt az Object 263-at az új királlyá emeljük. És szerintem, tanulva az T110E4 példájából, addig nem is tanácsos elkezdeni kigrindelni.
Igaz, hogy a legtöbb XP-be fáj ez a top TD, de akinek ez szenvedést okoz összegyûjteni a kis tesóval, az ne is folytassa, mert a tank ugyanaz marad, csak nagyobb puskával.
Viszont az a véleményem, hogy nagyon erõsek lettek mint a 10-es TD-k, mint a 10-es medek.
Ezekkel a tankokkal, pláne jó pilótával sokkal jobban lehet büntetni a rossz heavy tankereket.
Most már nem az artyk és heavyk döntik el a csatát, hanem a 10-es medek. Ahol több és jobb tier 10-es med van, általában az a csapat nyer. Ezt úgy értem, hogy a rossz (piros) nehéz tank sofõrnek még volt esélye 1-2 értékelhetõ találatot leadni egy másik heavyre, de egy jó medes (pláne T62A-val) pillanatok alatt kicsontozza.
Szóval nem tartom jó ötletnek a 10-es medek ilyetén bekerülését a játékba. Vagy a heavyket erõsítség, vagy vegyék ki a 10-es medeket.
Gondoljatok bele.
Milyen esélyeket adnátok erre a két összecsapásra?
T110E5/Is7 vs t54
T110E5/Is7 vs T62A
Mi mentünk be századba 15 10-es meddel, és lehoztuk úgy a csatát, hogy az ellenfél beállt sündísznóba a bázisán Sand riveren. Nem tudta mit kezdeni a medek tûzgyorsaságával.