World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy gyors kérdésem,a ruszki med vonalon, milyen skilleket kell adni a legénységnek,ha csak úgy másfél skill sorjuk van(a t34 járnak),a parancsnoknak persze 6. érzék van,de mi legyen az első sor:a képességjavító skillek(löveg/mozgás/látótáv),vagy a javitás,vagy az álca? és mi menjen a 2 sorba?
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.06.26. 12:55:55
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
angelus1991ster.blogspot.hu
Iszonyat nehéz ezt megszokni, de akkor lehet vele pár jó kört menni. Rá kell érezni, nem kell félni tőle.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mountain pass-on a medek a bázis melletti hegyre felmentek,ahonnan semmit sem lehet látni és ott dekkoltak.Sajnos hülye magyarok is köztük voltak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sörgyárban ugyanaz,idióták egy bandában kempelnek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 10:26:26
At-7-re gyűjtöm az xp-t és ez az út Churchill GC-n vezet át.
Azt sose tudják buffolni? Még ha nem is kaphat 200 mm-s frontpáncélt, egy nagyobb horizontális lövegkitéríthetőséget (5/5) azért kaphatna.
Sheridan már sebzi type 5-öt.
Swamp-on csak láncolni próbáltam hogy arty meg szeretgesse,egyedül volt kint a vár alatti domboknál,megpróbált elkapni,az egyik kis domb körül fogócskáztunk,én mindig láncon lőttem,az első görgőt céloztam,nem csak láncolta de többször sebeztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 08:59:48
Bár nekem t8-10 is van,nem csak kicsi.
9 lose,1 win.
nem érte meg a helyet a winyón.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Leszarja a WNszart a winratet meg bármit.
Kikapcsolódik vele.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Néha elkap a hülyeség és olyanokat csinálok amit tuti nem kéne.
Valamelyik nap T49-el mentem egy duplázót,de elkapott a hülyeség és átmentem kamikazeba,be az ellenség közé mert az jó hecc.<#buck>#buck>
Ott rodeóztam sok gyökér közt,és komolyan azt élveztem hogy nem tudtak eltalálni,halál jól szórakoztam azzal hogy ott repkedtek a golyók körülöttem.Végül egy t10 tankot megcéloztam és kamikazeee.<#idiota>#idiota>
Meg lett a kamikaze medál is.Lehet hogy szar lett a wn8-am,nem tudom mennyit kaphattam azért a csatáért,de én halál jól elszórakoztam.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.25. 17:54:11
Ugyanígy a tomátó is tudja, hol a W, hol az S, hol a zászló, amit be kell húzni. Egyébként meg tank, lánctalp, ágyú, dirr-durr, néha még sebez is valakit, úgyhogy jól szórakozik. Nem kell fejből sorolnia a különböző heavyk frontjának effektív védelmét, vagy a medje effektív látótávját és álcázását ahhoz, hogy élvezze a játékot. Nemtom mit nem lehet ezen érteni, én is így toltam még anno a béta alatt, volt, hogy seggel támadtam a KV-3-mal, de baromi jól szórakoztam közben. Gondolom te sem WoT-májerként kezdted a játékot, eleget baromkodhattál te is az első párezer csatád alatt, mégis biztos jól szórakoztál, mert ha nem szórakoztál volna jól, most nem játszanál a játékkal.
"hányszor láttok lilát ragelni a kör elején, hogy milyen szar a csapat?" - Hát mondjuk Szakesz (Scheff) anno arról volt híres, hogy ordibált az FC-vel, ha valami nem úgy ment CW-n, ahogy mennie kellett volna. De Kukibébinél is rendszeresek voltak a hisztirohamok még randomban is, csak aztán annyi savazást kapott érte a nézőitől, hogy azóta kínosan ügyel a viselkedésére a streamek alatt.
Ettől függetlenül biztos az unikum is élvezi a játékot, csak teljesen másban találja meg az élvezetét, mint az átlag tomátó. Az átlag tomátó azt élvezi, hogy egy marha nagy tankban dübörög fel-alá, hatalmasakat durrant az ágyújával, néha meg még ki is lő ellenséges tankokat, ami aztán a katartikus öröm netovábbja. Az unikum ezzel szemben kompetitív szellemben játszik, azaz minden áron győzni akar, földbe akarja döngölni az ellenséges csapatot, és úgy általában jobbnak akarja érezni magát az ellenfélnél, mert neki ez adja a játékélményt. Amiért sokan mégis azt gondolják, hogy az unikum nem élvezi a játékot, az az, hogy utóbbi mentalitás sokkal ritkábban ad lehetőséget a játék tényleges élvezetére, mint előbbi, aminél csak az eksönért meg a szép robbanásokért megy fel a játékos a szerverre. Miért? Mert egy 15v15 csapatjátékban lehetsz te akármilyen jó, a meccs menete ettől még elég sokszor nem úgy fog alakulni, ahogy te szeretnéd. Tomátót a meccs menete abszolút hidegen hagyja, ő csak puffogtatni akar, lehetőleg egy minél nagyobb tankon lévő minél nagyobb ágyúval.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Azért gondolom, hogy troll acc, mert lehetetlen, hogy egy önálló gondolkodásra képes élőlény 2k csata alatt nem jön rá a saját anyanyelvén futó játékban arra, hogyan lehet haladni előre a tech tree-ben. Ez teljes mértékben képtelenség. Bár én valahol 5-600 (vagy akár 1k) wn8 környékén húznám meg a határt, az alatt tuti csak troll accok vannak, mert képtelenség olyan rosszul játszani.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Régen mikor még nem volt rendes fizika a játékban,ne tudd meg mennyit baromkodtunk platoonban.
Sosem felejtem el mennyit ökörködtünk pz3 tankokkal.<#buck>#buck>
Ugye nem volt fizika nem lehetett eltolni a tankokat sem bele menni a vízbe,mi meg szándékosan elmentünk az ellenség elé elzárni az utat.<#vigyor>#vigyor>
Mekkora móka volt bezárni a szigetre az ellenséget,csata indulásakor padlógázzal elindultunk az ellenség bázisa előtti hídra,ott keresztbe álltunk a hídon hagytuk hogy kilőjenek,ők viszont nem tudtak kijönni.<#whatever>#whatever>
Eszement sok csatát el baromkodtunk így.De olyan jó hecc volt,na és milyen anyázások voltak.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.24. 10:16:02
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.06.24. 10:12:25
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.06.24. 09:26:02
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
De nem is arra gondoltam, hogy itt aztán kinyír biztosan egy tárból mindenkit, hanem arra, hogy benne van a potenciál. 257 pennel meg a heavyken kívül azért átüt mindent.
Tier X TD AMX 50 Foch B ágyú:
pen:257
damage: 400
pontosság : 0,34
célzási idő: 2,3 sec
töltési idö: 38 sec
tár kapacitás : 6
lövések közötti töltési idő: 2 sec
Szóval nagyjából 10 sec !!!! alatt 2400 dmg-et köp ki magából, ami köznyelvre lefordítva azt jelenti, hogy a super heavy tankokon kívül egy tárral kivégez minden tankot a játékban, konkrétan a Maus meg a Type 5 heavy amit nem tud kilőni biztosra, mert még az E-100 és a PzKpfw VII is elhullhat, ha az RNG úgy gondolja. Igen,az összes tier X med, heavy és TD 10 sec alatt megy a garázsba!!!!!!
Ez igen, ez megint remekül sikerült.
Na most verjétek félre a harangokat, mert most van miért.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8