418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Igen láttam a lőszertípust, de azért na :D Az RNG vele volt az biztos :D
  • Sherman0070
    Átütésnek kéne elvenni az RNG-jét. Csak átütés vesztésnek kéne lennie távolság alapján, de azt is csak minimálisan.
  • Lokker
    Köszi!
  • joe662
    Én nem fáradozok ilyenekkel,egyszerűen nem viszek 1es löszert
  • MuldR
    Basszus tényleg meg van cserélve. Nem is tudtam, hogy ilyet is lehet. Hát full golddal azért érthetőbb az eredmény. :)
  • Angelus1991ster
    Ezt a +/- 25%-os rng-t lecsökkenthetnék 15-20% körülire. Egy tesztet megérne a dolog.
  • Sherman0070
    Megcserélte.
    Ilyet én is csinálok csak én Chrysler GF-el.
  • joe662
    0 db Ap volt,nézd meg még egyszer,megcserélte és a heat-ot rakta be elsődlegesnek,szerintem.
    De lehet ap a goldja?Van olyan is.
  • MuldR
    Kár, hogy 0 db gold volt nála. Sima 250-es AP-vel lövöldözött. Olyan helyeken ütötte be a tankokat, ahol nekem még goldal sem sikerül.
    Arról nem beszélve, hogy 1 pixeles kupolát telibe lőtte. Bár volt pár szerencsétlen lövése is.
    A BC AFK volt, be kellett volna foglalnia.
  • joe662
    Vagy befoglal.
    340es goldal nem nehéz
  • Zegi Norbi HUN
    Onnan már mindegy volt szerintem, maximum megpróbálhatta volna kigyújtani :)

Azért az durva, hogy a játékos kb mindent átütött meg eltalált, mintha nem is 25% RNG-t kapott volna ebben a meccsben :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.01.09. 14:50:06
  • joe662
    Ez igen,14k-sebzés után retardáltként elbukni a csatát

• joe662
    Ezt most nem értem pedig nem vagyok fogyaték
    Feldobtam,ha valakit érdekelne,ez nem vírusos oldal.
    MarksOnGunExtended
  • pett3rson

majd döntsd el melyik tetszik jobban ;) :DDD
  • joe662
    Én leszedten,majd ha végezten du fellököm a data.hu ra.
  • Lokker
    A linket én is megtaláltam elsőre, de nem igazán megbízható az oldal így rákérdeztem hátha van "bejáratottabb" helyen is. Elsőre a wotinfon néztem volna csak az meg nem volt elérhető. :)
  • Plata
    Le akartam tölteni,de erőteljesen leugatott a vírusírtó amikor rákattintottam a download linkre az meg még két oldalt megnyitott.
  • joe662
    Köszönjük Mester!
    Annak ellenére hogy ha valaki ràkeres,akkor ez lesz az első talàlat,én direkt nem linkeltem be,mert itt azért vannak erösen megkérdöjelezhetö modok is:-/
  • Scheff
    Innen le tudjátok tölteni a gun mark modot. :)
  • Plata
    Lehet az a csóka meg hackelte aki jött ide reklámozni a wot hír oldalát.Már nem tudom mi a szösz volt neve,se a gyereknek se a honlapnak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.09. 09:41:18
  • suba53
    Sziasztok!
    WotInfo-ról tudtok valamit? "502 Bad Gateway" hibaüzenetet ad.
  • joe662
    Van külön is.
  • Faboo
    Nem kell ahhoz gold, csak jó időzítés. :) Az strv alaplőszer viszi szemből a vk100.01, maushcen, maurer tornyokat a közepén. Talán még a mausét is. Beforgatva persze pattintanak, de mindig nem lehet beforgatva igaz? sokkal bosszantóbb, hogy az is3 oldala simán fogja a 280+ pent. Néha úgy érzem mintha heattel lőnék, de az nincs neki :) .
  • Lokker
    Ha csak a mod külön beszerezhető mindenféle sallang nélkül akkor érdekelne.
  • Plata
    Az aslain-t nem szeretem,annyi fölös fos van benne.
    De holnap megnézem.
    Mára ennyi volt.
    Az utolsó csata igazán jó volt:Rng be adta és nem tudtak kilőni,egy lövés jött be a többi ment a lecsóba,Emil-t kilöni szemből élmény volt,csak mentem rá és lőttem és lőttem és lőttem.Az meg csak állt és nem tudott mit csinálni,az első lövés elvitte a láncát is.
  • joe662
    Meg is van.
    Marks On Gun Extended,az aslainban is benne van.
  • Plata
    Nem lenne rossz.

Megint strv1.
    Ez nem volt láma,de ez sem sebzett meg.

Gold ammóval egész jól tud sebezni úgy nézem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.08. 22:46:43
  • joe662
    Most láttam Ciff-nek van in game gm számláloja Ezt kellene kideríteni hogy honnan van.
  • Plata
    Már nem emlékszem pontosan hogy is mondta itt valaki,de talán úgy hogy az strv1 úgy szét lövi a tankom mint a tészta szedőt?
    Valami hasonló volt asszem.
    Na itt van két strv 1,két igazi gold noob,nagy volt a szájuk amíg arra nem mentem,utána menekültek.Mellesleg platoonban voltak.
    Süket is6 is full goldal tolta.

Ez az Is6 sem volt túl eszes,gold volt ész nuku.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.08. 22:07:07
  • Plata
    Az rng velem volt bakker.
    Ott hagytak a bázison egy artyval és körbevett az ellenség.
    De velem volt az rng és retardált ellenséget kaptam,egyszerre öten lőttek,de hiába túléltem,ők meg nem nagyon,T10 a hátsómba 86-ot lőtt r.ro lőszerrel.
    Az is6 meg közvetlen közelről sokszor el sem talált,ott voltak körülöttem,kis köcsög wz mögém akart kerülni ezért először őt lőttem agyon,csak utána jpz2-t meg a többit,Jpz2 egy beképzelt marha volt.

Jah az agyatlan is6 közvetlen közelről ennyit lőtt mellé.
  • endrodiz
    "Mindenkinek +- 25% az rng."
    Ez igy igaz. Engem viszont nagyon erdekelne a mintavetelezes surusege. Mert szerintem ez a jatek legnagyobb hibaja es ez az, amit oly sokan iranyitott szopatasnak velnek! Ugyanis, ha minden csataban +/-25% lenne, akkor nem lenne olyan meccs, hogy minden lovesem betalal es en vagyok a legnagyobb asz, tovabba nem lenne 2 meccsel kesobb olyan, hogy minden lovesem melle megy, vagy lepattan. Es akkor meg nem is emlitettem az olyan sorozatokat, hogy egy napon keresztul alig talalok el valamit, maskor meg egesz nap siman hozok egy laza lila statot az atlagom helyett... En tudom, hogy ez nem iranyitott, hanem random. De vajon mennyi a balance intervalluma es miert annyi?
  • pett3rson
    Lehettek egy szakaszban, akkor egy csatába rak be. Más színnel jelöli a társad, szóval könnyű követni, hogy merre van éppen a pályán. Mondjuk jó, ha egymást segítitek, legalább ketten többre mehettek...
  • pett3rson
    Nekem olyan van ami különbséget számlál meg mutatja, hogy wn8-ba éppen hogy teljesítek. Ilyesmire gondolsz? nem tudom magyarabbul megfogalmazni :) egyébknét én solo mod-packját használom. ott be tudod állítani, hogy Neked mi kell és mi nem. valahogy nézd meg az-e amit szeretnél, ha nem, akkor csak törlöd az egészet, egyszerű.
  • Sherman0070
    Random, néha látsz 1-2 szakaszt és ennyi.
    Arra vigyázz, hogy az mm a szakaszokat direkt jobban szopatja.
  • stalker001
    Sziasztok.
    Én full kezdő vagyok, a kérdésem csak annyi, hogy ha haverommal játszok akkor ez is olyan mint a pubg, hogy direkt olyan helyre dob ahol másik is a haverjukkal játszanak? vagy teljesen random?
  • joe662
    Nem véletlenül nem jàtszok ott:-DD
    Van olyan 10es tankom ami lassan 1éve itt van a garàzsban de 1csatàt se mentem vele.Tevepata:-DDD
    De a màsik 28al se mostanàban,pedig mind fel van szerelve+legénység:-DD
  • astra14
    Én ugye szeretek játszani szpotterrel...és az a gond h hiába megyek ki szpotolni azokon a pályákon ahol lehet...90%ban nem lövik a szpotot,pedig jelzek is nekik,mikor meg bukta a csata utána jönnek az üzik h mekkora szardarab vagyok :D mert nulla a szpot sebzésem :D Valaki lelőhetné már ezeket az embereket...hogyan tudnak ezek életben maradni?:D
  • Plata
    Most valami iszonyú szar,állandóan gyors bukta.
    Max 4-5 perces csaták,mindenki egy felé megy,mind a legszarabb oldalra.
    Ráadásul egy rakás idióta csapattárs is akad,az előbb egy homár skorpió cseszegetett indulástól kezdve egyből,másik csatában meg Fv lőtt rám,ott se derült ki mi a jó büdös franc baja van.
  • astra14
    Hát ugy vagyok vele hogy ha már kitoltam 10esig,jó volna menni pár jó kört :/ persze értem én h saját gondolatod,én is azt irtam le,nincs is azzal semmi gond,csak na..zavarja az embert, engem tuti
  • Sherman0070
    Tier10-ben kb. csak idióták vannak. Napi 1-2 körnél nem érdemes többet menni ott. Nem értem mit esznek sokan azon a tieren. kb. a leg elcseszettebb szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.01.08. 19:59:51