World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"hogy tier 7 T71-el többször vagyok top tank, mint nem"

Pont ez van nálam is, és hasonló a tapasztalatom a Mäuschennel is. Nyilván ennek is tudható be, hogy mindkettővel 2300+ WN8-nál vagyok, és 60% körüli a WR, holott azért nem vagyok akkora májer ebben a játékban.

Talán ezért nem is hajtom nagyon a Maust. Ahogy hallom a T10-es tankok majdnem mindig full T10 csatában vannak.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.27. 12:48:56

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Mostani sémás MM-s azért még mindig jobb mint régi MM, amikor berakott a legaljára és egyedül voltam pl. t6-os egy rakat t7 és t8-as közt. (Meg Tier 3 is tierlimitet kapott.)
Csak a 3-5-7 elég gyakori míg az azonos tieres és az 5-10-es séma meg ritka. Bár olyat is láttam, hogy 2-2-11-es leosztás.

angelus1991ster.blogspot.hu

Unalmas lenne. WG szerint.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hát ugye az a baj, minél nagyobb tier-ben játszik az ember, annál kevesebb a játékos -kivéve a tier 8-at, a kredittermelő prémek miatt.
Mivel az új MM vegyes csatákat próbál csinálni, ez okozza azt , hogy a tier 8 mindig tier 10 ellen van és kevésszer top tank tier 6 ellen.
Ami a furcsa, bár nem véletlen,-mivel a tier 5-6 még a legnépesebb tábor- , az, hogy tier 7 T71-el többször vagyok top tank, mint nem.
Úgy kellene működnie az MM-nek, hogy először azonos tier-ű csapatokat kellene megpróbálnia összerakni, és ha ehhez nincs elég tank, akkor halásszon alacsonyabb tierből először csak -1-el, utána -2-vel.
Így lehetne az megint , hogy a tier limites tankok kicsit használhatóbbak lennének, bár nem sokkal, a többi prém miatt.
Igy mar oke. Azert en megprobalom majd. Szep lassacskan. Nem sietek vele. (Amugy sem)

pedal to the metal...

Akkor nem jól fogalmaztam, az O-Ho-val nincs gond, azon megvan a kályhacső. Viszont ez nem használható a Type 4-en, erre külön troll ágyút kell fejleszteni.

Most nem ertelek. Az O-ho derp gunja mar az OI-n kifejlesztheto es onnan alapbol megvan az O-ni-ra is. Amit viszont te irsz, azt feltetelezi, hogy:
a; ugy mentel at Oi-n es O-ni-n, hogy szopattad magad az egyeb gunokkal,
b; free xp-vel atugrottad oket, hogy O-ho-d legyen
Barmelyik is igaz, ... <#whatever>
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.06.27. 12:23:56

pedal to the metal...

Nem csak a tier limites tankokat szívatja. Pl. a Löwe is szinte mindig T10-be megy, és nem csak nálam. Szerintem az új MM óta T6-os tankot nem is láttam vele.

PrasCo
Miután én a.) mocskosul tehetségtelen vagyok a játékhoz, b.) relatíve nemrégen kezdtem (tulajdonképpen WoWs-ra készült az account és egyértelműen az a főprofilom) és c.) alig ülök le elé, ezért a legmagasabb szintű járműveim hatosak. A fentiek miatt erősen nem értelmezhető statisztikailag, amit tapasztalok, mégis: én folyamatosan T8-ba kerülök, ezért aztán ami keveset játszok, ma már azt se T6-tal teszem.

Felteszem, mivel aránylag érett játékról beszélünk amiben megkockáztatom, hogy a top tier számottevő része fektetett már annyit a játékba, hogy ne legyen gond annak fenntartása, ezért, valamint a kompetitív oldal miatt is gondolom, a felsőbb tier-ek viszonylag "megteltek", úgyhogy az MM számára mindig egyszerűbb fentebbről válogatni.
Legalábbis a WoWs-ban hasonlót tapasztaltam, amíg a játék új volt és haladtam a hullámmal, számottevő mértékben voltam top tier, ma viszont, ahogy az emberek felburgonyálták/vásárolták magukat T10-ig, már a T8 is egyérteműen szop, mint a torkosborz. Igaz, ez az ottani kifacsart és teljesen retardált MM-nek is köszönhető - személy szerint összetenném a két kezem, ha "csak" olyan MM-ünk lenne, mint amilyent a WoT használ.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2017.06.27. 12:24:42
Az sp a múltkori buffal együtt is ratyi eléggé.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

SP-vel 4-szer láttam 8-asnál kisebb tankot 36 csata alatt.Vagy full tier 8 vagy tier 9.Már elő sem veszem mert marha élvezetes Defenderek és Patriotok és egyéb Meta tankok ellen játszani,kreditfarmolást el lehet vele felejteni.
Többen is észrevették hogy gond van,tierlimites tankokat nagyon szívatja az MM.Mintha azokat valahogy elfelejtette vona WG beleírni rendesen az új MM-be.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.06.27. 11:51:34

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Firefly-al és O-I-val folyamatosan tier 8 premek ellen harcolok. 😞

Akkor én mit szóljak,kedvelem a t6 svédet,rendes svéd tankom nincs is kifejlesztve,de mindig t8 csatába kerül,most is mivel kellett harcolnom? t7-t8 td-kkel,Rhm t28prot e25.Sokszor szinte egyből kinyírnak,főleg ha T8 heavyk elkapnak.Lófing hp-ja és páncélja van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Conway néha meg tud lepni,az előbb t30 pattant róla,én meg szemből kilőttem udes-t és t30-at.Udes mondjuk el sem talált,előttem levő földet lőtte.<#hehe>
Viszont seggfej ferdi csapattárs folyton belém jött.Majdnem bele lökött a szakadékba is.

Pont tegnap fogalmazódott meg a gondolat, hogy nyugdíjazom a KV-5-öt(várva egy esetleges buffra), mert teljesen játszatatlan manapság.
Régen minden második meccsen top voltam, ki lehetett osztani 2-3k sebzést és jött a lóvé.
Most meg kb minden tizedik meccsen vagyok top tier, de akkor is tele a pálya Defenderekkel, Patriotokkal, Vk10001-el és a többi szar prémmel.
Nagyjából 500 és 1000 között tudok sebezni(jobb esetben) és végem van.
Az meg, hogy a tier 9 light hordák gyakorlatilag 1-1-ben is kivégeznek,már csak a hab a tortán.
Ma reggel pl: T49 vert belém egy lövéssel 300 m-ről 500 sebzést + két legénységi tagot vitt el utána meg belémvágott még 400-at és végem volt.(közben más is sebzett engem)
Úgyhogy nemtom mi lesz ezzel a tankkal, de remélem hamarosan kap egy kis "erősítést", mert így nem élvezet vele játszani, hiába termeli még így is a kreditet.
Lehet igaza van (lesz), jobban informált nálam.

Nem tudom milyen szalvétaskicc tankok jönnek még? Bár igaz, itt nem korlátozza a valóság a képzeletet.

Asszem Yossarian mondta hogy lösz tiger 2 prém,ha nem akkor bocs,de ő rémlik.

Süketperzsával voltam kicsik közt top.

😊
Egyébként hallottam Tiger 272-ről is, de az is Tiger 1. Tiger 2 prémről nem tudok, de lehetne, historikus felszereléssel t7.
http://www.achtungpanzer.com/gen10.htm
2 kt ász (angol)

Azért ez is durva, hogy a t8 prém tankok vagy tier10ben mennek, vagy full tier8ban jobb esetben. 7-eseket uram bocsá' 6osokat a büdös életbe nem lehet velük már látni. Nagy ritkán a tierkorlátossal, de hát azok használhatatlanok lettek. Azok is főként t9, full t8ban mennek, kalap szar átütéssel. Közben meg tele lett szarva a játék átlőhetetlen tankokkal...
kigyi
Ne tudd meg múltkor én is lövöm az IS-t 40 hp-ja volt belesebeztem 30-at utána meg 4-et 😄 loool. 1 lepattant majd kilőttem a fenébe gold-al, mert már elegem volt belőle 😄 ok type T34-em volt előtte a másik IS-t 7 gold-al szedtem szét 😄 Hogy anyázhattak azok is.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.27. 10:34:11

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Azt tudom de én a nagyobb tigrisre gondoltam.Tiger 2.
Az előbb voltam egy csatában artyval,meglőttem Is7-et és stunoltam,közben a többiek lőtték,nem tudom mi a jó istennel lőtték,3 csapattárs lőtte is7-et 1 és 10 sebzéseket vittek be neki.<#hehe>
Ha jól láttam Löwe meg két t10 tank lövöldözte,de nem tudom mi a rákkal.Gondolom a löwe nyomatta bele a 10-et mert elég sűrűn kiírta hogy 10 sebzés.De valamelyik meg kő kemény 1-et sebzett bele.

Tigris 131 (t6) jelenleg is van, legalábbis tegnap volt csatában.

Van egyébként arról valami infó mikor jönnek új prém járgányok?
Írtatok itt régebben arról hogy jön tiger 2 prém klón szerűség.Meg amcsi light prém.
Tigrist végén nagyon megszerettem lehet hogy egy prém tigrist beszereznék,sajna egyenlőre E75 nekem stock tankként tök szenvedés,tigris is jobb volt nála.Tegnap ahogy vergődtem a csapat háta mögött 14 km-es sebességgel az kurva ciki volt.<#wilting>
Annyival ment az a rohadt dög.<#nyes>
Viszont lehet a prém lght is kéne,mert azzal meg úgy kereshetnék pénzt hogy csak baromkodok.<#hehe>
Főleg mivel ha igaz akkor egy veszett gyors kis köcsög lessz,végig fogok randalírozni vele minden meccset.

Tegnap este mentem sheridannal 2 rankedet.Egész jó lett mind a kettő.
Sajna többre nem volt időm.
Jah meg előtte randomban type5 bocival harcoltam megint,jól elvoltunk ketten.Három arty miatt nem álltam le vele nyiltan harcolni.Házak közt kergetőztünk.
Nem tudott eltalálni én meg csak láncát lőttem volna.Be vallom be voltam tőle szarva.Ha eltalál akkor kampó.
De kétszer kigyulladt attól hogy hátul meglőttem utolsó görgőjét hogy le jöjjön lánc.
Jah 3 artynk volt,végig láncoltam de rá sem lőttek.Bezzeg én kaptam az ellenséges artytól.

Hm...egy próbát megér. Azon a szinten még viszonylag több papír tank van, és ha a HE átüt, akkor csap 440-et, de ha nem, akkor is 200 körül sebezhet. Meglátjuk. Bár azért a 9.20-ra még várni kell egy kicsit, előbb jöjjön a 9.19.1. <#awink>

Ez az új péncélzat 115-155 effektív értékekkel arra jó lesz mindenképpen, hogy mondjuk az azonos szintű nehezek (pl. KV-1, T1) ne hugyozzák át sima AP-val. A HE lőszer meg olcsó, és ha sebez, akkor sima a kredit gyűjtés.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.27. 09:20:49

Hát lehet hogy az alap gunnal kell majd tolni, de az a pontosság...... 😊
Az ap felejtős, he vagy gold. Meglátjuk. Nem szívesen mondanék le róla.

OI-Exp-et nem kukáznám. A stock troll ágyúja elég fun és most hogy lesz páncélja közel lehet menni, hogy betaláljon. Igazi kis browler lesz. 😊

Régen mentem már az O-I Exp.-el, de lehet, hogy ezután nem is fogok. Csak azt nem tudom, hogy a legénységgel mit kezdjek. Elméletben az O-Ho-val kihúzhatnám a Type 4-et, de nem sok kedvem van hozzá, mivel abba is 2x64k xp-t kellene beletolni, hogy a derp ágyú meglegyen.

Tegnap mentem a Turánnal, t7 mint szokásos, kb 13. a listán, mint szokásos. 13 lövést adtam le, mind talált 1 ütött át. 12x a kv3 oldalába, mert más nem volt a közelben (nem is volt spotolva elérhető távon belül), végül jött még valaki akibe belesebeztem 1x.
Másik meccs: 2 lövés, 1 mellé 1 sebzés, közelről. Lerohantak a t6-ok és kivégeztek.
Az oi-ex még tűrhető volt. Kedvenc tankom nerfelés előtt áll. Elveszik a jó ágyúját. A 75mm-es elég kaki. Lehet majd goldot lövöldözni vele, miközben a dpm a t24 szintre süllyed.

Úgy ám XD
De még milyen igénytelent.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

Az emberek egyre igenytelenebbek a szorakozast illetoen. A munkatarsammal beszelgettem a mult heten, hogy milyen partikra jar bulizni. Mikor megkerdeztem milyen zene szol nem is tudta meghatarozni a stilust. Aztan kiderult, hogy neki teljesen tokmindegy mi szol csak be tudjon baszni/cuccozni meg legyenek csajok.
En mikor bulizni jartam legfokepp a zene miatt mentem az M47-be es egyaltalan nem volt mindegy milyen zene szol meg ott sem.
A mostani fiatalok kozul sajnos csak kevesen kepesek a minosegi kikapcsolodasra.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Sok sok francia medet csaptam én meg t54-el.Az első t10 francia kill is rammal volt.
De vicces volt Tigrissel Emilt feltekerni sziklára vagy falra.

Én anno a KV-5-el élveztem a ramolást. Megindultam full sebességgel és a henschel tigris meg az IS-3 csak úgy kenődtek föl a falra. 😊

Ja igen, az a 330penes heat a T-54nek nevetségesebb, mint a pershing 268as apcr-je. Pershing azért balanceoltabb jóval.
Köszi Mindenkinek!
Én is ezeket vizionáltam,de kellett a megerősítés.Meg tényleg a tapasztaltabbak/jobbak tudják mi a jó(persze ez egyénfüggő).

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

T-54 jóval több HP-t veszít ha neki megy a franciának. Az 50-60 tonna kb. Egyébként pont, hogy a francia heavyvel jókat lehet rammolni. De az a legjobb, mikor E50-el belevágsz 400-t a T-54be, lerammolod 600 HP-val és veszített 1000-ret kapásból. Volt olyan, hogy mountainpasson, mentem le vele a völgybe 13-90 jött szembe, frontálisan ütköztünk full speedel, max HP-ról felrobbant lel, nekem meg kb leszedett 10hp-t 😄

Amúgy azt elismerem, hogy T-54-el, T-55el, T-54 lighttal, brutál mód lehet szadizni a light tankokat, mivel mozgékonyak és könnyebb vele rammolni őket, mint egy E-50el, de sztem felesleges rá a skill, ott már kb nem oszt nem szoroz. Inkább az E-50nél jön jól mikor középnehéz heavyket rammol vele az ember meg más medeket.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.06.26. 16:23:15
Más sem tud belépni a teszt szerverre? Reggel 8 körül többször próbáltam, de nem sikerült. A live szerver simán megy.

Annó t9-t10 franciákat hazavágta szépen t54.

ja a japán nehezek nagyon durvák, azokkal vigyázni kell, német heavykkel is
Mikor meglett az E50M 1100 körüli hp-m volt és megláttam a Maus-t 150 körüli HP-val, na mondom ezt most agyonvágom. 60-al bele. A Maus nem sérült én meghaltam. Ki kellett próbálni, utolsó tank volt életben, tehát már régen nyertünk.
HTS s3rg1nh00
még régebben egy A-43 vagy T-43 átlósan megsúrolta az OI-m láncát...-750 hp,nekem meg leesett a lánc 0 dmg,alig bírtam kilőni úgy röhögtem<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Mint halottnak a csók annyit ér...ezek a szovjet medek 30 tonna körül vannak. Gyakorlatilag 1-2 könnyebb med és TD-n kívül, meg az emileken kívül semmit nem érdemes megrammolni vele. E50, E-50M már más tészta, na azokkal lehet aprítani.
kigyi
A probléma ott kezdődik, amikor pl. én előttük végzek a sorban tehát folyamatosan top5-ben (egyre gyakrabban top sebzéssel) vagyok csapaton belül. Persze ez főleg a vesztes csatákra vonatkozik. És a probléma itt jön, hogy én (nem szégyenlem) még piros vagyok, de török felfelé csak idő kérdése és ez változik szépen 😄 Sajnos az elején 70-80 tankot kipróbáltam és nem képztem legénységet sem bléjük csak toltam ez pedig a béka segge alá tolta a WN8-at. Most már hozom vissza stabilan csak így lassú menet lesz 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.26. 14:08:06

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Miért mi a baj vele?
Szerintem harmadik vagy negyedik skillnek nagyon jó a ramm.
Jókat lehet vele szórakozni.Annak idején mikor bejöttek a franciák még sokat játszottam ruszki meddel,nagyon jót szórakoztam vele,végsebesség határolóval párosítva irtó mókás volt.
Látod t49-el még t62-t is öltem ramm skillel.<#vigyor>
Amikor még T8 tank volt,szerintem jó sok vidám percet szerzett nekem a ramm skill.
Egyébként nem értem miért de T49 most T9 tankként jobban rammol 90 valahány százalékos legénységgel mint Sheridan 5 skilles bandával akinek ramm is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 14:02:46

Ezt a helyedben nem reklámoznám.
Orosz mednél a ramm kötelező nekem.<#buck>

Alapvetően azt lehet mondani, hogy a med tankoknak a minél nagyobb látótávolság és a minél gyorsabb és pontosabb lövés a cél.
Nekem most az Obj 430 II-in néz ki a legénység
Parancsnok: BIA, Hatodik érzék, Helyzetfelismerés, Felderítő
Lövegkezelő: BIA, Pillanatkép,Álca, Javítás
Vezető: BIA, Sima utazás,Álca, Off road vezetés
Töltő: Bia, Bizt. elhely., Álca, Javítás
lehet, hogy nem a legideálisabb, de nekem bejön eddig
Én szeretem BIA-val kezdeni.
Utána a járgánytól függően alakítom.