World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont ez van nálam is, és hasonló a tapasztalatom a Mäuschennel is. Nyilván ennek is tudható be, hogy mindkettővel 2300+ WN8-nál vagyok, és 60% körüli a WR, holott azért nem vagyok akkora májer ebben a játékban.
Talán ezért nem is hajtom nagyon a Maust. Ahogy hallom a T10-es tankok majdnem mindig full T10 csatában vannak.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.27. 12:48:56
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Csak a 3-5-7 elég gyakori míg az azonos tieres és az 5-10-es séma meg ritka. Bár olyat is láttam, hogy 2-2-11-es leosztás.
angelus1991ster.blogspot.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mivel az új MM vegyes csatákat próbál csinálni, ez okozza azt , hogy a tier 8 mindig tier 10 ellen van és kevésszer top tank tier 6 ellen.
Ami a furcsa, bár nem véletlen,-mivel a tier 5-6 még a legnépesebb tábor- , az, hogy tier 7 T71-el többször vagyok top tank, mint nem.
Úgy kellene működnie az MM-nek, hogy először azonos tier-ű csapatokat kellene megpróbálnia összerakni, és ha ehhez nincs elég tank, akkor halásszon alacsonyabb tierből először csak -1-el, utána -2-vel.
Így lehetne az megint , hogy a tier limites tankok kicsit használhatóbbak lennének, bár nem sokkal, a többi prém miatt.
pedal to the metal...
a; ugy mentel at Oi-n es O-ni-n, hogy szopattad magad az egyeb gunokkal,
b; free xp-vel atugrottad oket, hogy O-ho-d legyen
Barmelyik is igaz, ... <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.06.27. 12:23:56
pedal to the metal...
Felteszem, mivel aránylag érett játékról beszélünk amiben megkockáztatom, hogy a top tier számottevő része fektetett már annyit a játékba, hogy ne legyen gond annak fenntartása, ezért, valamint a kompetitív oldal miatt is gondolom, a felsőbb tier-ek viszonylag "megteltek", úgyhogy az MM számára mindig egyszerűbb fentebbről válogatni.
Legalábbis a WoWs-ban hasonlót tapasztaltam, amíg a játék új volt és haladtam a hullámmal, számottevő mértékben voltam top tier, ma viszont, ahogy az emberek felburgonyálták/vásárolták magukat T10-ig, már a T8 is egyérteműen szop, mint a torkosborz. Igaz, ez az ottani kifacsart és teljesen retardált MM-nek is köszönhető - személy szerint összetenném a két kezem, ha "csak" olyan MM-ünk lenne, mint amilyent a WoT használ.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2017.06.27. 12:24:42
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Többen is észrevették hogy gond van,tierlimites tankokat nagyon szívatja az MM.Mintha azokat valahogy elfelejtette vona WG beleírni rendesen az új MM-be.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.06.27. 11:51:34
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont seggfej ferdi csapattárs folyton belém jött.Majdnem bele lökött a szakadékba is.
Régen minden második meccsen top voltam, ki lehetett osztani 2-3k sebzést és jött a lóvé.
Most meg kb minden tizedik meccsen vagyok top tier, de akkor is tele a pálya Defenderekkel, Patriotokkal, Vk10001-el és a többi szar prémmel.
Nagyjából 500 és 1000 között tudok sebezni(jobb esetben) és végem van.
Az meg, hogy a tier 9 light hordák gyakorlatilag 1-1-ben is kivégeznek,már csak a hab a tortán.
Ma reggel pl: T49 vert belém egy lövéssel 300 m-ről 500 sebzést + két legénységi tagot vitt el utána meg belémvágott még 400-at és végem volt.(közben más is sebzett engem)
Úgyhogy nemtom mi lesz ezzel a tankkal, de remélem hamarosan kap egy kis "erősítést", mert így nem élvezet vele játszani, hiába termeli még így is a kreditet.
Egyébként hallottam Tiger 272-ről is, de az is Tiger 1. Tiger 2 prémről nem tudok, de lehetne, historikus felszereléssel t7.
http://www.achtungpanzer.com/gen10.htm
2 kt ász (angol)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.27. 10:34:11
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Az előbb voltam egy csatában artyval,meglőttem Is7-et és stunoltam,közben a többiek lőtték,nem tudom mi a jó istennel lőtték,3 csapattárs lőtte is7-et 1 és 10 sebzéseket vittek be neki.<#hehe>#hehe>
Ha jól láttam Löwe meg két t10 tank lövöldözte,de nem tudom mi a rákkal.Gondolom a löwe nyomatta bele a 10-et mert elég sűrűn kiírta hogy 10 sebzés.De valamelyik meg kő kemény 1-et sebzett bele.
Írtatok itt régebben arról hogy jön tiger 2 prém klón szerűség.Meg amcsi light prém.
Tigrist végén nagyon megszerettem lehet hogy egy prém tigrist beszereznék,sajna egyenlőre E75 nekem stock tankként tök szenvedés,tigris is jobb volt nála.Tegnap ahogy vergődtem a csapat háta mögött 14 km-es sebességgel az kurva ciki volt.<#wilting>#wilting>
Annyival ment az a rohadt dög.<#nyes>#nyes>
Viszont lehet a prém lght is kéne,mert azzal meg úgy kereshetnék pénzt hogy csak baromkodok.<#hehe>#hehe>
Főleg mivel ha igaz akkor egy veszett gyors kis köcsög lessz,végig fogok randalírozni vele minden meccset.
Sajna többre nem volt időm.
Jah meg előtte randomban type5 bocival harcoltam megint,jól elvoltunk ketten.Három arty miatt nem álltam le vele nyiltan harcolni.Házak közt kergetőztünk.
Nem tudott eltalálni én meg csak láncát lőttem volna.Be vallom be voltam tőle szarva.Ha eltalál akkor kampó.
De kétszer kigyulladt attól hogy hátul meglőttem utolsó görgőjét hogy le jöjjön lánc.
Jah 3 artynk volt,végig láncoltam de rá sem lőttek.Bezzeg én kaptam az ellenséges artytól.
Ez az új péncélzat 115-155 effektív értékekkel arra jó lesz mindenképpen, hogy mondjuk az azonos szintű nehezek (pl. KV-1, T1) ne hugyozzák át sima AP-val. A HE lőszer meg olcsó, és ha sebez, akkor sima a kredit gyűjtés.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.27. 09:20:49
Az ap felejtős, he vagy gold. Meglátjuk. Nem szívesen mondanék le róla.
Másik meccs: 2 lövés, 1 mellé 1 sebzés, közelről. Lerohantak a t6-ok és kivégeztek.
Az oi-ex még tűrhető volt. Kedvenc tankom nerfelés előtt áll. Elveszik a jó ágyúját. A 75mm-es elég kaki. Lehet majd goldot lövöldözni vele, miközben a dpm a t24 szintre süllyed.
De még milyen igénytelent.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
En mikor bulizni jartam legfokepp a zene miatt mentem az M47-be es egyaltalan nem volt mindegy milyen zene szol meg ott sem.
A mostani fiatalok kozul sajnos csak kevesen kepesek a minosegi kikapcsolodasra.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
De vicces volt Tigrissel Emilt feltekerni sziklára vagy falra.
Én is ezeket vizionáltam,de kellett a megerősítés.Meg tényleg a tapasztaltabbak/jobbak tudják mi a jó(persze ez egyénfüggő).
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Amúgy azt elismerem, hogy T-54-el, T-55el, T-54 lighttal, brutál mód lehet szadizni a light tankokat, mivel mozgékonyak és könnyebb vele rammolni őket, mint egy E-50el, de sztem felesleges rá a skill, ott már kb nem oszt nem szoroz. Inkább az E-50nél jön jól mikor középnehéz heavyket rammol vele az ember meg más medeket.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.06.26. 16:23:15
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.26. 14:08:06
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Szerintem harmadik vagy negyedik skillnek nagyon jó a ramm.
Jókat lehet vele szórakozni.Annak idején mikor bejöttek a franciák még sokat játszottam ruszki meddel,nagyon jót szórakoztam vele,végsebesség határolóval párosítva irtó mókás volt.
Látod t49-el még t62-t is öltem ramm skillel.<#vigyor>#vigyor>
Amikor még T8 tank volt,szerintem jó sok vidám percet szerzett nekem a ramm skill.
Egyébként nem értem miért de T49 most T9 tankként jobban rammol 90 valahány százalékos legénységgel mint Sheridan 5 skilles bandával akinek ramm is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 14:02:46
Nekem most az Obj 430 II-in néz ki a legénység
Parancsnok: BIA, Hatodik érzék, Helyzetfelismerés, Felderítő
Lövegkezelő: BIA, Pillanatkép,Álca, Javítás
Vezető: BIA, Sima utazás,Álca, Off road vezetés
Töltő: Bia, Bizt. elhely., Álca, Javítás
lehet, hogy nem a legideálisabb, de nekem bejön eddig
Utána a járgánytól függően alakítom.