418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Saját gondolatomat fogalmaztad meg...
  • astra14
    Az alap gyözelmi rátám 52,06% volt eddig,30 valahányezer csatánál,most ez szépen esik vissza,pedig ugyanugy játszok mint eddig,van azért itt valami irányitott dolog ha hiszed ha nem :D
  • joe662
    Én nem hiszem,hogy valakit vagy a tankjàt,külön szivatnà a Wg.
    Mindenkinek +- 25% az rng.
    Vannak akik tudjàk ezt kezelni(+55%+wr unicumok)
    Vannak akik meg nem.
    Ennyi a történet szerintem.
  • Plata
    Valami mod volt régebben,egyszer felraktam valami sebzés számoló modot,amikor még nem volt sebzés kijelzés beépítve.Az mutatta a úgy emlékszem,csak pont nem érdekelt.
  • astra14
    Sziasztok! Lassan 3 napja szivat a játék az Rhm.Pzw-vel! Pedig imádnám a tankot..nagyon bejön a kezelése és ahogy játszani kell vele! viszont...tegnapi napom 9 csata,abból 1 győzelem! ma 12 csata és szintén egy győzelem....tök mindegy mit csinálok....kezd megint a tököm tele lenni a Wg-vel! annyira látni h nem enged vele játszani h az már siralmas :D
  • joe662
    Ja nem:-DD
    Régebben volt,valami dosser fàjlt kellett feltölteni valahovà,és akkor lehetett nézni,hogy mennyi,àtlag,asziszt kell az adott tankkal.
    De màr nem emlékszem pontosan.
  • Plata
    Látom nem csak az én mobilom szeret szivatni.
    Egyébként van olyan mod ami kimutatja hogy mennyi sebzés vagy egyéb szarság kell gunmarkhoz?
  • joe662
    Fuu mobil:-/
  • joe662
    Igen,azok màr nem olyan rosszak,a kis Skorpióba nevelkedtek.Igaz kellett hozzá vagy 2hét mire ràjöttem,hogy vannak,és nem kell 2skillesekkel kinlódnom:-DD
  • joe662
    Igen,azok màr nem olyan rosszak,a kis Skorpióba nevelkedtek.Igaz kellett hozzá vagy 2hét mire ràjöttem,hogy vannak,és nem kell 2skillesekkel kinlódnom:-DD
  • Lokker
    Azért olyan legényekkel már adja. Az enyémek még buták. :D
  • joe662
    Mr Farbat.sz az eneminél
  • Lokker
    Megkapnák a buffjukat ami kijárna nekik már egy ideje, újra az élvonalban lennének. Német t8 egy vicc minden téren. Két jó tankot tudok csak ott, az indian panzer meg az rhm. Többi olyan szinten el van maradva vagy már születése óta egy hulladék hogy hihetetlen.
  • Sherman0070
    T-34-3al valami ritka noob enemyket ad a játék.
  • ROMOTO
    Tiger2 meg E75 valóban jó tank volt kb kb. 4 évvel azelőtt, azóta bekerült pár kemény td-heavy, med, light manapság tiger2 vel nem ajánlatos vitézkedni a front vonalon, E75 is pik-pak garázsba kerül tier 10 ben, sajnos idő közben eléggé elavultak....
  • MuldR
    Előre látom a csatánkénti 3-4 megfulladt tankot. Mindegy, csak az ellenségnél legyenek. :)
  • joe662
    62.ik csata a kis buzgómócsinggal Level2 pipa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez a tank amúgy nagyon beteg,néha már én szégyellem magamat

• Plata
    Pedig a tiger 2 jó tank,fullosan jó legénységgel rossz érzés volt eladni.E75 meg szintén jó,bár még nem fullos.
  • joe662
    2 új map a szuper teszten.
    Az a Dokk elég érdekesnek tűnik az alagutakkal,kíváncsi leszek befér-e majd oda a Type5 vagy 1 Maus
    Bár mondjuk ha olyan lesz a kamerakezelés mint most a házak mellett(idegbeteg ugrálás) akkor oda nem kell majd bemenni
  • Lokker
    PH-n épp fikázzák a tiger 2-t meg az e75-öt. :D Érdekes én mindkettővel 1600 fölött vagyok egyszerű mezei userként. Tiger2 901 csata E75 444 csata. Tény ez még az ősidőkben volt. De szerintem az M103 sokkal nagyobb hulladék mint az E75 dpm ide vagy oda.
  • R3nton
    Én megtartottam nekem nagyon bejön. Igazából support tank, nem az az igazi heavy, de mostanában nagyon divatosak ezek a gyors heavyk. Lehet menni velük supportolni a medeket, vagy superheavyket akár. Azért nem rossz annak a páncélja. Úgy kell vele játszani, mint egy e-50el.
  • Plata
    Szerintem is jobb mint az Is7,én szerettem jó gyors tank volt egész jó páncéllal és jó kis ágyúval.
  • viper07
    Az egyik legjobb 9-es tank. Közepes gamer vagyok, de erre lett meg először a 2. GM., és sokkal jobban szeretem mint az IS7-et. Med-ként !!! használd.
  • tutyimutyi2
    "7-es HWK 12"
    A 7-es a SPIC a 8-as a HWK 12
    "Tehát nekem nem tetszik az IS-7 kihúzása után megy a kukába az biztos"
    1. ha kihúzod mielött megjönne a 9.22-es update
    2. a 9.22-es update után kap egy másik tízes tankot, a helyére az IS-7 elé pedig az obj 257 kerül szóval nem érdemes eladni.
  • Plata
    Bocs nem volt időm felnézni,én azt már He-vel használtam,nem olyan jó mint a végső löveg de nem is olyan szar.
  • Plata
    Neee,T10 jobb mint Is7.Megbánod ha eladod,sajna nekem pénzhiányom volt így eladtam,de bánom.
  • Gyuszopapa
    Ez a T-10 bejött valakinek?Valahogy nem érzem ezt a gépet.4 dolog zavar benne nagyon.
    -az ágyúsüllyedés elég kevés,abból áll a csaták 90%-a hogy tornázok a tankkal hogy egyátalán rálássak valakire ezért sok értékes időt elvesztek vele a csatából.
    -a frontpáncél alul felül egy vicc,komolyan nem tudok olyan tankkal találkozni aki ne lőnné be.A fénypont az volt mikor egy 7-es HWK 12 kényelmesen belőtt 2-szer is szemből.
    -az ágyú,akkora semmiket lő hogy eszméletlen csak nézek hogy hova ment a cucc,meg vagy kritikalt lő vagy sebez a 2 együtt ritka és ebből fakad a 4. dolog
    -a tank csak szinte modulokból áll,minden csatában ellővik a lőszerrekeszt,volt hogy 3-szor de ritkán robban.De szinte minden lövés visz valamit,persze pont a legrosszabbkor.Olyan Centurion effektus érzésem van vele.
    Tehát nekem nem tetszik az IS-7 kihúzása után megy a kukába az biztos.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.01.07. 23:23:45
  • Lokker
    Pont nincs 170e szabad xp-m. :D Egyelőre csak 56e van, de úgy néz ki már meg is van a helye. :D
  • joe662
    Az is megoldás
    Talán nem lenne lehetetlen,de az ilyen KarkhovHimmelsdorfEnskStalingrád mapok vetésforgó szerű váltakozása miatt nekem kb felejtös.Ezekem a mapokon állt 500dmg vel halok
  • Sherman0070
    Majd bemodolod skinként rá a 3 gunmarkot.
    Az lehetséges lenne? :D
  • Phara
    Üdv!

A játékban a nyelvet csak újratelepítéssel lehet változtatni?A launcher-ben hiába állítom át csak azét változtatja,de ingame nem.
  • joe662
    Gondolom a keksztekercses.Grat!Sajna most nem làtom mert ha a spoilerre kattintok kivàg a fö oldalra.:-DD fos mobil:-)
    De megnéztem a Type64es àtlagodat,nekem hiànyzik hozzà 300+dmg:-DD
    El is engedtem a dolgot:-DD
    Kinyomtatom majd a képét,azt rajzolok rà 3.at:-DD
  • Sherman0070
    Nem a free-re válaszolok, csak úgy... :D
    Én T-34-3ra tettem ezt a szép kis festést. :D
  • joe662
    Esetleg freXp?? :-DDD
  • Lokker
    Ez a VK 45.02a egy igazi fospermet tank. Papír, lassú, kicsi pen és T8. :( Nem hittem volna hogy ennyire gáz lesz.
  • Still_I_Rise
    Hahó Plata!
    Type 4 Heavy második ágyúja mivel osztja?
  • pett3rson
    hogy mivan?? ennél bonyolultabban már nem is lehetne számolni, ugye? elmennek a büdös francba má...
  • besti
    Annyi van azért a sebzés assziszt esetében vagy a szpot sebzést vagy a láncolás miatt sebzést veszi figyelembe (amelyik nagyobb) és nem mind a 2-öt. Azaz ha van 5k szpot damage, abból lehet csak 2501-et fog számolni a normál sebzés mellé. Ezért ha gunmarkot húzunk és mondjuk a csata első felében szpot útján volt sebzés, akkor a csata második felében sem kellene már lánctalpat lőni, mert az el fog veszni.
  • joe662
    Hát a spot nekem sem megy,mindig elkap a gépszij,és néha kifogyok a lőszerből
    De megtaláltam az ellenszert,nem viszek Ap-t,mert az összevissza repked,meg lepattan
  • Sherman0070
    Type64-re halál a 3 gunmark.
    +2400 sebzéses köröket kell menni, hogy meglegyen. Mivel spotolni én nem tudok, ezért 3000 ezreket sebeztem a végén, hogy beadja.