World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy kapok még pár ilyet de azért közben lesz 1-2 ami hasznos lesz és ha majd egyszer nagy leszek,remélem törlesztek majd ezekért a kedves ötletekért a harctéren 😊
Ati vga-val rendelkezõktõl kérdezném, hogy tapasztaltak-e mostanában olyan bugot, hogy játék közben pakk eltûnik a kép, nem áll le a rendszer, fut tovább a játék, de lehetetlen elõvarázsolni képet a kártyából, csak újraindítás után küld jelet a monitornak.
12.8 catalyst van fent, elvileg a legújabb stabil refencia driver és csak a WoT alatt jelentkezett eddig a probléma
Csata: Lakeville 2012. szeptember 25. 20:45:09
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 1 768
Szerzett kredit: 32 042
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun
9 kill, egy állat ez a tank. És ez prémium nélküli tp😊.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ameddig korrektül meg tudjuk beszélni az eredmény tulajdonosával hogy nem félreértés történt-e, addig szerintem ne menjen át személyeskedésbe a dolog.
Itt félreértés és nem rossz szándék történt (companyt valóban nem korrekt összehasonlítani random eredményekkel, hiszen company esetén a gyõzelemkor egy nagy adag bónusz is jön XP-re meg crditre, amit nem lehet normalizálni), de úgy korrekt hogy ahol lehet korrigáljuk. Az M6os eredmény pl tudtommal teljesen korrekt (garázsos screenshot van róla hogy nem prém és platoon volt) így az marad.
Nekem meg ki kell írni hogy csak random meccs az érvényes.
Sziasztok fiúk!
Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan kell jól artyzni?
Most kezdtem a játékot hétvégén, jelenleg egyenlõre nem érzem annyira a mezei harcászatot, és szeretnék valami klánba bekerülni rövid idõn belül. Erre talán artysként van a legjobb lehetõségem, mert úgy vettem észre artyzni komolyabb szinten nem sokan szeretnek, meg mindenki utálja is õket. 😄
Nekem meg bejön igazából.
Az elsõ 3 nap után egy Strumpanzer II-nél járok, bár szerintem holnapra meglesz a Grille.
Viszont kb nulla tapasztalatom van még mindig, nekem eddig inkább csak a jó helykeresésrõl meg a célzás gyakorlásáról szólt a dolog, hogy bekempeltem egy bokorba hátul, azt lõttem akit értem, de gondolom ez késõbb kevés lesz.
Ahogy egyre nagyobb ellenfeleket dob a gép, egy idõ után az ellenséges Hummelek 2 lövés után kikapnak ha nem mocorgok, szóval most már erre is figyelnem, és igazából sehol nem találtam korrekt tippeket vagy segítséget ezzel kapcsolatban.
Milyen egy jó artys?
Hova érdemes kempelni?
Hogyan érdemes mozogni?
Hogyan érdemes célozni és lõni?
Kit érdemes lõni?
Mit csináljak ha a 3 hvyn keresztül átrassoló felderítõ rámér kezdõn 30 másodperccel a kezdés után 😄
Egyszóval hogyan lehetek a legjobban segítségére a csapatomnak???
Hálás lennék ha valaki írna nekem valami átfogó segítséget ezzel kapcsolatban."
Amire ez volt a válaszom:
A válaszok sorban
-halott
-menj el a legközelebbi piros vonalig és állj vele szembe
-sehogy
-állj egy dombra, lehetõleg úgy hogy az ágyú csöve függõlegesen álljon, aztán tûz.
-a zöld kontúrral jelölt artykat
-exit battle
-úgy hogy nem veszed el a kedvüket a játéktól
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az eredményeidnem rosszak. Ezen a szinten még fölösleges bármit is rakni rájuk, max álcaháló. A legénységet is kb Tier4-estõl érdemes tovább vinni. Én mindegyik legénynek az "Elit alakulat" vagy micsodát adtam elsõ skillnek, de ez csak akkor él, ha mindegyiknek az van és 100 %-os. Aztán a második mindenkinek az álca lesz.
Nagyobb artyknál én célzás és töltésgyorsítót raktam, ezeknél nagyon kell.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nemrég kezdtem el játszani és sajnos tankokkal nem voltam valami ügyes. 😞 Itt olvastam hogy artyval könnyû játszani,ezért gondoltam megpróbálkozom vele.Eddig úgy érzem hogy elég jól megy. 😊 Bár nincs összehasonlítási alapom és tapasztalatlan vagyok,ezért lehet hogy csak úgy érzem.....
Szeretném ha segítenétek hogy jó artys legyen belõlem.Szeretnék tanácsokat kérni hogy milyen kiegészítõket tegyek artyra,milyen skilleket húzzak a legénységnek,stb.
Tudom hogy sokan nem szeretik az artykat és hogy itt is szidni szokták õket de máshol nem tudok segítséget kérni ahhoz hogy jobb legyek.Ezért kérlek benneteket hogy a "na még egy buzi arty"lõdd fejbe magad" és hasonló hozzászólásoktól kíméljetek meg! Elõre is köszönöm! 😊
Még egy dolgot szeretnék kérdezni,hogy szerintetek az eddigi eredményeim milyenek a kicsi artykkal amikkel eddig játszottam.
A karakterem: nyomiarty
2200XP prémium nélkül, hát hogyne.
WoT account: cpt_Hungarian
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
de 28-tól akkor sem volt még pár napja semmi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szept 28-okt1: 8.0 Reinforcement Destroyers
Ezek szerint mégis lesz patch péntekig xd
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
wot név: _bitang
Ellenfelei
-Eve Online-----------------(14 hsz.)
-League of Legends----------(92 hsz.)
-Lord of the Rings Online---(17 hsz.)
-Rift-----------------------(49 hsz.)
-Runescape------------------(25 hsz.)
-Star Wars: The Old Republic(15 hsz.)
-TERA-----------------------( 6 hsz.)
-The Secret World-----------(15 hsz.)
-World of Tanks------------(575 hsz.)
Ha azt vesszük alapul hány hozzászólás született a játékokhoz ami valamelyest az érdeklõdést is jelezheti akkor a WoT elég jól áll.
Ám nem tudom, hogy is4-el milyen xp szorzók vannak, de nekem az elõbb AMX 155 Foch-al 6252 kiosztott sebzésre prémmel és duplával kaptam 2828 xp-t.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle