World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, jó múltkorában asszem kitárgyaltuk (tán pont te írtad) hogy a nettó 2600 XP-re ellenõrzött körülmények közt már volt példa. Az pedig 3000xp felett van 😄

Köszönöm ezt az építõ hozzászólást! 😊

Tudom hogy kapok még pár ilyet de azért közben lesz 1-2 ami hasznos lesz és ha majd egyszer nagy leszek,remélem törlesztek majd ezekért a kedves ötletekért a harctéren 😊
Sippie
nem védek én senkit, a te szánalmas hozzáállásod fikáztam, e-penis huszár ^^
Sziasztok!

Ati vga-val rendelkezõktõl kérdezném, hogy tapasztaltak-e mostanában olyan bugot, hogy játék közben pakk eltûnik a kép, nem áll le a rendszer, fut tovább a játék, de lehetetlen elõvarázsolni képet a kártyából, csak újraindítás után küld jelet a monitornak.

12.8 catalyst van fent, elvileg a legújabb stabil refencia driver és csak a WoT alatt jelentkezett eddig a probléma
Szóval tier 10-es companyval közel 3000 exp-t lehet összeszedni, ha van prémium accountod? Ejha! 😄

nem értem miért véded ennyire a kis barátnõdet... leírta, hogy company a zöme.

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. szeptember 25. 20:45:09
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 1 768
Szerzett kredit: 32 042
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun

9 kill, egy állat ez a tank. És ez prémium nélküli tp😊.
bazza
Az létezik, hogy prémiummal sem nagyon tudok profitot termelni M103-mal? Ha kilõnek, esetleg még vesztünk is akkor minimum 10k bukta a kör... prémiummal sokallom...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Én speciel örülök hogy vannak akiket érdekelnek az eredmények - elvégre azért töltöttünk idõt ezzel a programmal hogy lehessen e-peent lengetni, meg persze okulni is - ha van rá ok.

Ameddig korrektül meg tudjuk beszélni az eredmény tulajdonosával hogy nem félreértés történt-e, addig szerintem ne menjen át személyeskedésbe a dolog.

Itt félreértés és nem rossz szándék történt (companyt valóban nem korrekt összehasonlítani random eredményekkel, hiszen company esetén a gyõzelemkor egy nagy adag bónusz is jön XP-re meg crditre, amit nem lehet normalizálni), de úgy korrekt hogy ahol lehet korrigáljuk. Az M6os eredmény pl tudtommal teljesen korrekt (garázsos screenshot van róla hogy nem prém és platoon volt) így az marad.

Nekem meg ki kell írni hogy csak random meccs az érvényes.

Na ez jó, végül is teljes értékû válaszokat adtál 😄

patchaou
Egyszer régen volt egy hasonló kérdés :
Sziasztok fiúk!
Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan kell jól artyzni?
Most kezdtem a játékot hétvégén, jelenleg egyenlõre nem érzem annyira a mezei harcászatot, és szeretnék valami klánba bekerülni rövid idõn belül. Erre talán artysként van a legjobb lehetõségem, mert úgy vettem észre artyzni komolyabb szinten nem sokan szeretnek, meg mindenki utálja is õket. 😄
Nekem meg bejön igazából.
Az elsõ 3 nap után egy Strumpanzer II-nél járok, bár szerintem holnapra meglesz a Grille.
Viszont kb nulla tapasztalatom van még mindig, nekem eddig inkább csak a jó helykeresésrõl meg a célzás gyakorlásáról szólt a dolog, hogy bekempeltem egy bokorba hátul, azt lõttem akit értem, de gondolom ez késõbb kevés lesz.
Ahogy egyre nagyobb ellenfeleket dob a gép, egy idõ után az ellenséges Hummelek 2 lövés után kikapnak ha nem mocorgok, szóval most már erre is figyelnem, és igazából sehol nem találtam korrekt tippeket vagy segítséget ezzel kapcsolatban.
Milyen egy jó artys?
Hova érdemes kempelni?
Hogyan érdemes mozogni?
Hogyan érdemes célozni és lõni?
Kit érdemes lõni?
Mit csináljak ha a 3 hvyn keresztül átrassoló felderítõ rámér kezdõn 30 másodperccel a kezdés után 😄
Egyszóval hogyan lehetek a legjobban segítségére a csapatomnak???
Hálás lennék ha valaki írna nekem valami átfogó segítséget ezzel kapcsolatban."

Amire ez volt a válaszom:
A válaszok sorban

-halott
-menj el a legközelebbi piros vonalig és állj vele szembe
-sehogy
-állj egy dombra, lehetõleg úgy hogy az ágyú csöve függõlegesen álljon, aztán tûz.
-a zöld kontúrral jelölt artykat
-exit battle
-úgy hogy nem veszed el a kedvüket a játéktól

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ne kezdjük már megint. Kap 1-2 értelmes választ és kész. Aztán megint oldalakon át megy a felesleges szájkarate. Akkor inkább beszélgessetek a hüvelygombáról.

szia

Az eredményeidnem rosszak. Ezen a szinten még fölösleges bármit is rakni rájuk, max álcaháló. A legénységet is kb Tier4-estõl érdemes tovább vinni. Én mindegyik legénynek az "Elit alakulat" vagy micsodát adtam elsõ skillnek, de ez csak akkor él, ha mindegyiknek az van és 100 %-os. Aztán a második mindenkinek az álca lesz.
Nagyobb artyknál én célzás és töltésgyorsítót raktam, ezeknél nagyon kell.

popey8
Na, egy újabb troll.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sippie
és az nem zavar hogy impotens vagy? Megláttad hogy nem vagy elsõ helyen és máris összement a kicsike cerka. Hát valakinek ebbõl az áll az élete, szar lehet neked <#shakehead>
Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani és sajnos tankokkal nem voltam valami ügyes. 😞 Itt olvastam hogy artyval könnyû játszani,ezért gondoltam megpróbálkozom vele.Eddig úgy érzem hogy elég jól megy. 😊 Bár nincs összehasonlítási alapom és tapasztalatlan vagyok,ezért lehet hogy csak úgy érzem.....

Szeretném ha segítenétek hogy jó artys legyen belõlem.Szeretnék tanácsokat kérni hogy milyen kiegészítõket tegyek artyra,milyen skilleket húzzak a legénységnek,stb.

Tudom hogy sokan nem szeretik az artykat és hogy itt is szidni szokták õket de máshol nem tudok segítséget kérni ahhoz hogy jobb legyek.Ezért kérlek benneteket hogy a "na még egy buzi arty"lõdd fejbe magad" és hasonló hozzászólásoktól kíméljetek meg! Elõre is köszönöm! 😊
Még egy dolgot szeretnék kérdezni,hogy szerintetek az eddigi eredményeim milyenek a kicsi artykkal amikkel eddig játszottam.
A karakterem: nyomiarty

Amúgy is tele van sok kamu eredménnyel. Nézzétek meg pl. E-50-nél az mi?
2200XP prémium nélkül, hát hogyne.

WoT account: cpt_Hungarian

Beszélek majd lammaerrel, kiselejtezzük az eredményeimet, aminek egy jó nagy része része companyból való, sajnálom, nekem senki sem szólt, hogy ez random lista.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Osztd meg velünk is a tudást! 😊
Megkaptam a választ a hogyan lehet ennyi xp-t összeszedni-re, nem lepõdtem meg rajta, legyen elég ennyi.

Maala
Ezt már én is mondani szerettem volna. 😊 Kicsit idegesítõ a fószer.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ez kb mikorra várható, 1 év? 😄 Hamarabb, mint az indián-pancser?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hm... mondjuk lehet tank század meccs. De az... csalás szóval...
Megnéztem AK wot profilját. Le se tagadhatja, hogy prémium.
Van benne vmi. Az 5. helyen álló eredményében van 880 sebzés és 1300xp. hát...
Nem szokásom sírni, de 2 dolog zavar, az emberi butaság és a kamuzás, te elõbbibe, az õ eredményei az utóbbiba tartoznak.

Írtam privátot 😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Hát a HP azért kell, hogy lássam melyiket kell ütni. A max HP az nem érdekel engem sem. A tiert azt hiszem levettem, de az amcsiknál a mai napig nem tudom melyik tank melyik. A tank neve meg csak legyen kiírva, hogy ha messze van lássam, hogy egyáltalán érdemes-e rá lõni. Az effet meg most próbából felraktam, bár rajtam úgysem segít. Rajtam az segítene, ha ülen valaki mellettem és tarkónvágna, ha rohanok elõre, mint a bolond. De olyan addon még nincs. 😊

tényleg, a destroyers az elõzõ vége :d
de 28-tól akkor sem volt még pár napja semmi.

hahaha 😄 hát ez így van....
Ugyan az mint elõtte, ha megnézed akkor a "destroyers" az a mostani event volt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Változott a naptár:
Szept 28-okt1: 8.0 Reinforcement Destroyers
Ezek szerint mégis lesz patch péntekig xd

Ezért akartam egy fun klánt ahova bárki beléphet és nem lowokkal van teli hanem minimum átlagos játékosokkal. Mindenki hasznos, valaki farmol valaki xp t gyûjt, ami jólesik.

Most láttam moto nevü fickót laza 34.000 csatával. Reg. óta szerény becslésem szerint 5 óra játék minden nap. Ez már kockának számít? 😊
Sunsetjoy
Ez a hsz ütött😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem mindjárt lesz valaki aki majd jól megvédi a szegény artysokat és lenooboz téged 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

végképp elegem lett az artystákból. Az elõbb TK-zott le 2 közülük 1600 hp-ról, mert nem mentem nekik scoutolni több mint 5(!) perccel a csata vége elõtt. Gondoltam olyan 4:30 körül elindulok, ez Serene Coaston általában elég szokott lenni 7-7-es állásnál, aztán miután az egyik kilõtte 2 crew memberem, meggondoltam magam.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Jó is volna ha sikerülne, pont E-75 megvétel elõtt állok.

wot név: _bitang

Sose' értettem, minek ez a tömérdek adat a játék közben. Tök felesleges szerintem A HP/max HP kiírás, típus, altal a player neve. WoW-ban is volt olyan cimbim, aki nem is látta a képernyõt a sok addon-cucc miatt. Én még a floating textet is kikapcsoltam. Ha még él, ütöm/lövöm... :-)
Érdekes infó, bizakodjunk.

Master91
Remélem a Db-n addigra lesz vagy 300%-os legénység 😄 most értem el a 83k- expet, úgyhogy most már benyomom az elit képzést, így is valami 220% körülin vagyok.
Kiderülne, hogy az 575 hsz-bõl 500 az artypártiak vs artyellenesek flamepartyja.<#papakacsint>

Na sikerült beállítani, hogy lássam az effet a jármûvek felett. Az egyetlen probléma, hogy lassan több a felirat, mint a tank. 😄

Lehet a többi nem zaklatja fel ennyire az embereket. <#nevetes1>

elég jó...összes többinek együtt nincs annyi😄
ximix
Csak tippelek, eddig nem állhat rosszul a saját kategóriájában a Best MMO-ban.
Ellenfelei
-Eve Online-----------------(14 hsz.)
-League of Legends----------(92 hsz.)
-Lord of the Rings Online---(17 hsz.)
-Rift-----------------------(49 hsz.)
-Runescape------------------(25 hsz.)
-Star Wars: The Old Republic(15 hsz.)
-TERA-----------------------( 6 hsz.)
-The Secret World-----------(15 hsz.)
-World of Tanks------------(575 hsz.)

Ha azt vesszük alapul hány hozzászólás született a játékokhoz ami valamelyest az érdeklõdést is jelezheti akkor a WoT elég jól áll.

hh? Lenerfelték nagyon? Pont most akarom visszavenni...nem éri meg akkor?
Részvét!
Ám nem tudom, hogy is4-el milyen xp szorzók vannak, de nekem az elõbb AMX 155 Foch-al 6252 kiosztott sebzésre prémmel és duplával kaptam 2828 xp-t.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jujj akkor elnéztem, sorry!!! <#idiota>

Sunsetjoy
Az október 26., nem??

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...