World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a füves könyv szerint a szerzett XP mennyisége nem elsõsorban a sebzéstõl függ. A spottolás, spotod alatt más által sebzett ellenség, capelés, védés, és a sok kritikal is legalább annyi Xp-t hozhat mint az áthatoló lövések.
---
Egyébként miért nem nézed meg az ingame adatlapját.... ott látnod kéne 1300/2000 feletti XP-t, ha van neki. Minek ide replay?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aztán: Erlenberg védekezés, 95% win chance. A red army felrohan az elsõ percben a két szélsõ dombra és megáll. a 7. percben 2:7-re kikapunk. 3 percen át könyörögtem nekik, hogy "use covers".
Rögtön ezután: Abbey, T20 a csapat közepén. 6 kill köztük az ellen TigerP és a két arty. Két ellen maradt, de nem értem vissza. Egy T29 fedezék mögül végignézte a foglalást bõsz toronyforgatással 100 % HP-n.
Jóccakát'
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
csak a kedélyeket akarja borzolni hogy Õ csak artyzik???
szvsz egy újabb TROLL
Az egyik interjúban valamelyik nagyokos mondta,hogy szeretnének rakéta tüzérséget a játékba😊
(Na meg az ikonok között volt már rakétával felszerelt Hockiss-tank)
Ezt sose fogom megérteni, hogy ha nem megy, minek erõlteted? Kényszerít rá valaki? Azért mert be van építve a játékba egy opció ahol csak kattintgatni kell, még nem kötelezõ használni. Foglald el magad olyannal ami megy neked, és jobban szórakoztat mint az artyzás (mert az aztán minden, csak nem izgalmas.)
Ez az, ami egyedül gáz a dologban, semmi más.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
gyerekek!!! lehet hogy szerelem lesz belõle!
😄
Tudom hogy a jelenlegi kb. 250 csata amit artyval mentem,nem sok és gondolom hogy nagyobb tierben azért jóval nehezebb lesz vele játszani de egyelõre sokkal eredményesebb vagyok velük mint tankokkal voltam.(majdnem megvan az 1 kill per csata és van egy top gunom és tank ász is lettem egyikkel 😊) Tudom hogy a stat nem fontos de nagyon lehangoló tud lenni ha nagyon ratyi. Ezért maradok az artyknál.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk ennyi erõvel akkor már azt is meg lehetne csinálni, hogy csak replayyel lehessen feltölteni adatot, és akkor egyértelmûen eldönthetõ a dolog.
Az pedig teljesen mind1, hogy téves vagy nem téves az eredmény ettõl a stílusod még nem lesz elfogadhatóbb, fõleg hogy nem szándékos átverésrõl van szó, ahogyan azt próbáltad felvezetni szépen, ügyesen, okosan.
Megbeszéltük és ki fogunk szórni minden olyat amiben nem biztos hogy helyesek (pl companys eredmény, esetleg olyan ami lehetett prémes is).
Arról lehet vitatkozni hogy nagy D milyen stílusban adja elõ magát, de jelen esetben igaza volt.
Legfrisebb driver ha fenn van akkor max játsz azzal hogy kisebb felbontást, kevesebb csicsát állítasz be grafikánál...