World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsb1000
Megnyugtató. Mindkét tankkal (IS-4, IS-7) 1220 a prémnélküli max. XP-m.
Egyébként a füves könyv szerint a szerzett XP mennyisége nem elsõsorban a sebzéstõl függ. A spottolás, spotod alatt más által sebzett ellenség, capelés, védés, és a sok kritikal is legalább annyi Xp-t hozhat mint az áthatoló lövések.
---
Egyébként miért nem nézed meg az ingame adatlapját.... ott látnod kéne 1300/2000 feletti XP-t, ha van neki. Minek ide replay?

Maala
Javíts ki, ha tévedek, de minek csinálnád magadnak, ha van más is, aki szívesen megcsinálja? :o 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A legendásan OP ruszki IS top ágyú bele tudott lõni innen a sziklába:

Aztán: Erlenberg védekezés, 95% win chance. A red army felrohan az elsõ percben a két szélsõ dombra és megáll. a 7. percben 2:7-re kikapunk. 3 percen át könyörögtem nekik, hogy "use covers".

Rögtön ezután: Abbey, T20 a csapat közepén. 6 kill köztük az ellen TigerP és a két arty. Két ellen maradt, de nem értem vissza. Egy T29 fedezék mögül végignézte a foglalást bõsz toronyforgatással 100 % HP-n.
Jóccakát'

Mármint olyat, hogy valaki tényleg csak arty-val rendelkezzen, még a prém franciával is.
Lecsekkoltam mert én is ezt éreztem. De kikerekedett szemmel néztem mert ilyet még nem láttam.
Az orrát mindenki piszkálja,csak a többség letagadja. 😄
Azt kihagytad hogy tudod bányászni közben az orrodat, esetleg ki is verheted ha ahhoz van kedved. Szóval tényleg praktikus dolog az artyzás 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

wmisi
ok-ok...csak ilyen érzésem van...

Ahhoz túl sok meccset ment már (250 felett), és tényleg csak arty-ja van.
wmisi
de te nem is írtál be ilyen jó kis hsz-eket mint Õ...😄

patchaou
Érdekes, Én meg egyáltalán nem artyzok, ezzel mégsem borzolom az artysták kedélyeit 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

wmisi
Vajon miért érzem úgy hogy ez a nyomiarty(már a név választás is érdekes)
csak a kedélyeket akarja borzolni hogy Õ csak artyzik???
szvsz egy újabb TROLL

Ne vegyél rá mérget😄
Az egyik interjúban valamelyik nagyokos mondta,hogy szeretnének rakéta tüzérséget a játékba😊
(Na meg az ikonok között volt már rakétával felszerelt Hockiss-tank)

wmisi
Nana....én csak akkor hiszek a WG-nek mikor a nõnek....ha ló legel a sírján!!!!

wmisi
Ne add fel....egyszer majd te is kelessz valakinek..😄

Soha. Csak áprilisi tréfa volt, hála az égnek.

Jólvan jólvan, nem tudtam, hogy T6-ig elmentél. Játssz a német ággal. Legénységnek BIA, felszerelések: töltésgyorsító, célzásgyorsító és álcaháló / távcsõ.
Pont ezért nem erõltetem tovább és ezért játszom most artyval,ami egész jól megy és tetszik is. 😊 Lehet hogy sokaknak unalmas(gondolom ezért nem játszanak vele) de nekem tetszik ez a felül nézetes "durrogtatás" 😊 Sorry mindenkitõl,akit ezzel esetleg megbántok,vagy sértek,esetleg tönkreteszem a játékát!
Igen azt szeretnék, de nem neten keresztül, hanem személyesen, tudod hátha elsõ látásra... de sajnos nem jön össze.

wmisi
személy szerint már várom hogy mikor kerül be a játékba a Katyusa(BM-13)....😄

Sippie
"Van egy karakterem ahol elértem a VK3601-ig de nem igazán megy nekem tankokkal"

Ezt sose fogom megérteni, hogy ha nem megy, minek erõlteted? Kényszerít rá valaki? Azért mert be van építve a játékba egy opció ahol csak kattintgatni kell, még nem kötelezõ használni. Foglald el magad olyannal ami megy neked, és jobban szórakoztat mint az artyzás (mert az aztán minden, csak nem izgalmas.)
Maala
Alapból be van pipálva. 😄 (legalábbis nálam) De jóhiszemûen én feltételezem, hogy utólag lettek feltöltve a replayek, és ezért nem tudta, hogy épp volt-e, vagy sem prémje... És persze mindenképp az elsõ helyen kell végezni, úgyhogy tegyük fel, hogy nem volt.

Ez az, ami egyedül gáz a dologban, semmi más.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Végül is egy TANKOS játékban miért is kéne tankkal játszani ha ott az arty is.....

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

wmisi
most én értem félre vagy tényleg diegho ismerkedni akar sippivel???
gyerekek!!! lehet hogy szerelem lesz belõle!
😄

Van egy karakterem ahol elértem a VK3601-ig de nem igazán megy nekem tankokkal.Lehet hogy egy kicsit kényelmes (lusta) típus vagyok,talán azért,vagy nem igazán jó a térlátásom,a fene tudja.Csak kínlódom velük.Egyszer pár hete itt olvastam hogy valaki írta (aki finoman szólva nem szereti az artykat) hogy vett egyet azért hogy bebizonyítsa hogy azokkal könnyû játszani és azt írta hogy tényleg az.Ez a hsz adta az ötletet hogy artyzzak.Csináltam ezt az új karaktert(a régi statja nagyon csúnyácska volt) és egyelõre úgy érzem hogy tényleg sokkal könnyebb velük játszani.(legalább is nekem az)A térképeket nagyjából ismerem és az alapvetõ szabályokkal tisztában vagyok(pl. nem lövök oda ha a közelharc van és csapattársat is sebezhetek,meglövöm a foglalót ha azzal nyerhetünk,még ha ki is lõnek,mozgok lövés után,stb) de mivel még nem volt artym,ezért kérdeztem hogy merre,hogyan érdemes velük fejlõdni.
Tudom hogy a jelenlegi kb. 250 csata amit artyval mentem,nem sok és gondolom hogy nagyobb tierben azért jóval nehezebb lesz vele játszani de egyelõre sokkal eredményesebb vagyok velük mint tankokkal voltam.(majdnem megvan az 1 kill per csata és van egy top gunom és tank ász is lettem egyikkel 😊) Tudom hogy a stat nem fontos de nagyon lehangoló tud lenni ha nagyon ratyi. Ezért maradok az artyknál.
Nem mintha bonyolult lenni kipipálni a kockát hogy prémes adatról van szó 😊.

Sippie
Privátba folyt köv, bár tudom úgy a többiek nem látják milyen fasza csávó vagy
patchaou
Személyeskedést egész nyugodtan be lehet fejezni. A kutya nem kíváncsi erre.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tehát akkor nincs tököd... valahogy sejtettem.

Maala
Hát igen, az a része tényleg vicces, de attól még leírtam, mint egy esetleges alternatívát.

Mondjuk ennyi erõvel akkor már azt is meg lehetne csinálni, hogy csak replayyel lehessen feltölteni adatot, és akkor egyértelmûen eldönthetõ a dolog.

Látod? Sokan azt sem tudják eldönteni, hogy prémiummal vagy nélküle futották az ominózus körüket, szóval azt már tényleg ne várjuk el senkitõl, hogy azt is meg tudja állapítani, hogy randomban vagy században játszott. <#nevetes1>

Sippie
BMW-d egész véletlenül nincs?
Maala
Esetleg egy markert is be lehetne rakni, akár a prémium esetén, csak ez azt jelezné, hogy "százados" eredmény. Aztán a listában valahogy jelölni, vagy új adatbázist nyitni neki...

Sippie
Most teljesen fölöslegesen játszod itt az ártatlant, alapból privát helyett a fórumban írtad a szarkasztikus hozzászólásod, amely ordít a nagyképûségedtõl. "Szeretnék tõled pár replay-t kérni és tanulni belõlük" mert te ugye olyan profi vagy, hogy nálad jobban senki nem tudhat semmit. Persze most mindjárt jön a szöveg, hogy teljesen komolyan írtad, hogy tanulnál belõle miután kifejtetted, hogy te mennyivel több sebzést kiosztassz és stb. Aztán még te jöttél a "buta"sággal, de én vagyok aki név nélkül ugat? Ejnye no, te el is hiszed amiket írsz? Tükrödre való tekintettel nem kívánom ugyanazt, de azért próbálj meg kicsit a WoT-on kívül is tevékenykedni, és visszább venni az arcodból.
Az pedig teljesen mind1, hogy téves vagy nem téves az eredmény ettõl a stílusod még nem lesz elfogadhatóbb, fõleg hogy nem szándékos átverésrõl van szó, ahogyan azt próbáltad felvezetni szépen, ügyesen, okosan.
ezt támogatom, igaza van. Ráadásul a TD vagy tank kis tierben sokkal élvezhetõbb mint az arty. Szerintem a német TD, az orosz heavy illetve az amcsi med és TD ág remek kezés, azok nagyon élvezhetõk. CSak az amcsi light ágat kerüld el messzire. Az még a rutinosoknak is kihívás.

Ha nem azért jöttél ide, hogy hergeld a játékosokat akkor ezt tanácsolom neked: Semmiképp ne arty-val kezdj el játszani. Húzzál ki egy T7-T8 vasat, addigra megismered a pályákat, megismered a játékmenetet és megismered, hogy artyval hová érdemes állni. Ezután kezdj el artyzni ha még mindig tetszik. Megnéztem az accodat, tankkal semmit se mentél. Kezdõnek mindenki béna ez ne keserítsen el, T5-tõl felfelé lehetne elvárni már egy kis tudatosságot.
Nekem is van életem, sõt munkahelyem is van, sõt még családom is, de ha annyira hangoztatod, hogy életed van, akkor lenne egy nagy kérdésem. Tököd van elmondani mindezt a szemembe?

Ez tetszett 😄
patchaou
Sok sikert hozzá 😊 Remélem jó artys lesz belõled, mert a rosszakkal több baj van 😊

Van egy pompás javaslatom

Az elsõt érdemes megnézni, a többi nem kapcsolódik ide.
Sippie
nekem életem is van ami nem csak a WoT-ból és e-penis lóbálásból áll, úgyhogy ilyenen nem kell gondolkodnom 😉
Ilyet biztos nem írtam, de ha tudsz adni linket arról, hogy tier 10-es tankkal volt BÁRKI, aki képes volt elérni kb. 3000 exp-t prémiummal, akkor ne tartsd titokban! 😄D

Tudod pont te ugatsz itt neten keresztül. Én nem szánalmasoztam le, csak megkérdõjeleztem az eredményeit, ráadásul kiderült, hogy jogosan. Te támadsz rám és minõsítesz engem név nélkül és nem állsz elém, hogy ezt elmondd nekem, nem én teszem ezt. Szóval ki is a szánalmas? Legközelebb nézz tükörbe mielõtt hülyeségeket írsz!

Kipróbálom, köszi a tippet!
Ebben az esetben tegyük hozzá, hogy a kritika jogos volt, AKval átbeszéltük és tényleg kerültek be olyan eredmények egy adaggal amelyeknek a pontosságában õ sem biztos, és úttörõbecsületszavát adta, hogy a jövõben jobban odafigyel.

Megbeszéltük és ki fogunk szórni minden olyat amiben nem biztos hogy helyesek (pl companys eredmény, esetleg olyan ami lehetett prémes is).

Arról lehet vitatkozni hogy nagy D milyen stílusban adja elõ magát, de jelen esetben igaza volt.

..es mondjuk igaza volt, mert nem volt fair a bentlevo eredmenyek. es meg hangem sem volt kioktato. de azert nyirnyogjal meg kicsit rajta. plane h teged nem erdekel az egesz..
Azon nem gondolkoztál el, hogy mindenki más szemében te vagy a szánalmas?

Sippie
Az egy dolog ha valakit érdekelnek az eredmények, és nézegeti a sajátját. De ha már egy kicsit ügyesebb az átlagnál és fikáz és kioktat másokat az már kicsit szánalomra méltó, a való életben meg ugyanúgy lehet egy nyomorék akármilyen istenkirály a WoT-ban.
Köszi a segítséget! 😊
Nem WOTban hanem bármilyen játékban történhet ilyen. Nekem pl a Darksiders2-ben csinálta pont ezt.

Legfrisebb driver ha fenn van akkor max játsz azzal hogy kisebb felbontást, kevesebb csicsát állítasz be grafikánál...