World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet már valamit tudni a holnap kihirdetendõ Golden Joystick Award állásáról?

Sippie
Azért ugye nem sírtad el magad, hogy nem te vagy az elsõhelyen a táblázatban?
Ja, ez Solten linkjére ment. 😊

BF3: Atomiccore

A kis Marder II-emet jól megcsapták. <#rinya>

Írni kell az üzemeltetõnek és kigyomláltatni. Ha így nyilvánosan van beírva és az illetõ nem napiszinten nézi a fórumot, akkor bizony elsikkad, pláne, hogy ezen a fórumon rohadtul nem divat a visszaolvasás, gyakran elõfordul, hogy 20-30 postonként ismétlõdik valami, privátot kell írogatni és akkor van esély, hogy el is olvassa az, akinek címezve van.

Hmm, madárházikó sztem ARL-44 stock tornya. Ahhoz nem nyúltak, maradt "masszív". :-)

ximix
😊 kicsit lassú felfogású vagyok, már leesett azt enyhén kétkedõen írtad.
Itt van pár találat, de csak egy IS-8 as van fent tõle a többit más tette fel, õ csak résztvevõ benne.
http://mwreplays.com/find.php?ci=players&dofromi=form
Õszintén szólva elég szemét húzás többször egymás után kamu eredményeket leadni azért, hogy õ legyen a No. 1. 😊

Solten
Ja ez a stock.. Hm, eleg szivatas igy is a jonepnek, eleg ego azzal a madarhazikoval csataba menni, (meroleges frontpancellal) 😄

Saor Alba

stock torony az, úgyhogy sok vizet nem zavar ha fullosra van kifejlesztve a tank

Részvétem.

Aham, szóval teherbírást és lánctalp hp-t lehet velük növelni, noha nem mennek fel minden járgányra.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A stock torony frontpáncélját csökkentik 10mm-el.

Na ez egy jó kérdés, megnézem majd.

Fogadd részvétem ezuton is.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Link Itt találgatnak róla mi lesz.

Solten
"* BDR G1B:

Front turret armor FCMF4 was changed from 70 mm to 60 mm."

? Egy pelda a tobbi marhasag kozul mert a BDR annyira OP volt eddig is, nem kerulhette el a nerfhullamot... <#alien>

Saor Alba

errol tud valaki, h mi lesz?

"Added 'Enhanced Springs', equipment for French and American Vehicles"
Örülök, hogy meglett, én egyébként nem használom a progit csak utánanéztem a használatáról😊.

Ha eltekintek attól, hogy 2 napja meghalt apám, akkor igazából nincs súlyos problémám a játékban, de azért érdekelne, hogyan lehet ennyi xp-t összeszedni randomban, mert sokkal jobban haladna a legénységem.

ximix
Ez jó, ennyi artyval már lehet torpedósat játszani😊

-B2
-...
-Süllyed !
1, Valszeg prémiummal csinálta, csak nem jól pipált.
2, Miért nem privátot írsz neki? Elég kicsi az esélye, hogy pont meglátja a csak neki címzett hozzászólást, de persze ha az illetõ nyilvános leégetése és öncélú e-pénisz lengetés a cél, akkor nem szóltam.

na-szoval a telepitett programba kell bemásolni.....ugy n´z ki megvan😊))Kicsit lassan esett le:-)Azt hittem ez is olyan mint a mod.ok:-)
Solten
Súlyos problémáitok vannak.

THX:-)Na ez volt a baj-nem láttam a rejtett fileokat...szoval megvan a mappa...Ezt akkor most konkrétan a telepitett játékba hova másoljam be??
Bocs-ha fárasztó vagyok:-)De ez olyan kinai nekem..de igyekszem:-)
elöre is köszönöm:-)
Most beszéltem nálam sokkal jobb játékosokkal és lehetetlennek tartják IS-4el a 2000xp-t prém nélkül, ugyanis nem lehet eleget sebezni vele a 30 tölténnyel, de neki 3300 sebzéssel is sikerült!!! Ezért szeretnék replay-t, mert így pillanatok alatt felhúzom vele az átlag xp-met 3k környékére, hiszen az átlagsebzésem is több, mint 3300.

Csak azt nem értem, hogy hülye biztosan be van pipálva alapból a prém acc, akkor hogy lehet telerakva gyakorlatilag az egész kamu eredményekkel. Talán azt hiszik, hogy a result tracker-nek van egy elõfizetéses, prémium lehetõsége is vagy mi a tosz?
ximix
Van ez az oldal

És ott keresgélhetsz nevekre, mapokra, tankokra amíg az érintett nem válaszol.

A leírt elérési úton kell lennie dossier cache nevezetû mappának, mindenkinek van, xp-n eltérhet az elérési út:

XP: C:\Documents and Settings\%USERNAME%\Application Data\Wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache

Win7/Vista: C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache

Username helyére értelemszerûen a saját felhasználóneved kerül. Ja és kapcsold be szerintem a rejtett fájlok megjelenítését.

Hali!

Lehet már valamit tudni a holnap kihirdetendõ Golden Joystick Award állásáról?

és ha nincs dossier -c mappám sehol???
akdestroyer!!!

Szeretnék tõled pár replay-t kérni és tanulni belõlük, mert én nem bírok 7000 feletti sebzéssel sem 1300xp fölé menni prém nélkül IS-4el, Te pedig 3300 sebzéssel(jelenlegi átlagsebzésem is 3400+ csatánként és ezért jár nekem átlagban ~800xp prémium nélkül, neked viszont két és félszer annyi jár kevesebbért) is közel 2000xp-t tudsz csinálni. Ugyanez érvényes IS-7re is.

Elõre is köszönöm!

HSZ.

Ha esetleg erre gondoltál kezelés alatt.

azt gondoltam ezt is a játék mappába kell valahova telepiteni-de ezekszerint egy különálló progi.de a kezeléséröl-használatárol tudhatok valamit??
ah soooo...
.msi fájlt pont úgy kell kezelni mint egy .exe fájlt, annyi az ördöngõssége, hogy a .msi az windows installer fájl.

Fegyelmezett free xp gyûjtögetés kérdése az egész. Idén még tuti nem jön, mire megjelenik akár pár százezer free xp-t is fel lehet halmozni prémium nélkül is.

ok..értem,de ez egy msi file....és hogy telepitem-és hol nézem ezt a statisztikát???
Fegyverzete vajon milyen lesz neki? Mert azért illõ lenne a hosszú 88-asnál valami komolyabb ágyúval rendelkeznie...

Nekem "csak" az a bajom vele,hogy szinte tuti semmi nem lesz kompatibilis bele az elõzõ ágakból,1950-es évek ugye...jó szórakozást a stock-szutyokkal!😄

telepíteni tök mind1 hova... asszem ezzel nem tudod megnézni hogy mennyi sebzésed volt csata után... ez inkább összes stat megnézésére alkalmas....
8.0-ban ugyis kiírja majd a game h mennyit sebeztél. addig meg kibírod 😊 meg én is 😄
olyan KV-13+Crusader+T-44 keveréke 😄😄
Köszönöm..leszedtem...és ezt konkrétan hogy-hova telepitsem/másoljam be?Meg hogy tudom megnézni csata után,hogy mennyi sebzésem volt összesen??
Még1:

Ez a két kép van róla folyton-folyvást a neten...

A Panther nekem is tervbe van véve és szerintem jó lesz az a gép. A VK db meg egy hulladék, alap felszereléssel kiduplázgattam a Panthert és adtam is el. Ez volt a 2. tank amit nem fejlesztettem ki teljesen mielõtt eladtam az elsõ az M3Lee volt.
[/url][/img]

hát ez nem néz ki valami jól 😊 szerintem kihagyom xD
Megtalálható vhol 8.0-ban várható összes techtree?

Na mára ennyi vlt... haza értek az oskolából a zöldségek... elõbbi csatámban 12 full piros retard volt...