World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BOCS AZ OFFÉRT!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kell az ellenfél csapatába 15 Maus, a miénkbe 14 (ennek van a legtöbb hp-ja, és a hp sebzés után jár az xp). Az AMX-el felfedezzük mind a 15 ellenséget, akiket folyamatosan megvilágítunk a társainknak. Miután kilövik egymást, marad az ellenfélnél egy 1hp-ra lesebzett Maus. Az ellenség elkezdi foglalni a bázisunkat, és mi azt 99%-os foglaltságnál lelõjük a Maus lánctalpát. Utána mi kezdjük el foglalni az ellenséges bázist, majd 99%-os foglalásnál a Maus sebez le minket 1 hp-ra. (feltéve, hogy nem lehet 99%-os resetelés fölé menni a fenti módszer többszöri ismétlésével) Utána elfoglaljuk a bázist.
Így a lehetõ legtöbb xp-t sebezte a két csapat (a megvilágítási extra bónusz miatt nem érdemes nekünk is Maussal menni), és az AMX 75 90 a legnagyobb hp-s light tank, ami azért fontos, mert a mi sebzõdésünk felét is visszakapjuk.
Nyilván a fenti eset csak elõre beállított csatánál érhetõ el. Viszont olyan mennyiségû xp-t kapnánk érte, amit nem lehet felülmúlni.
ˆ SovereignXY: Ne akard már megmagyarázni a hülyeséget. Annak a T110, E-100-nak ott kell állni a csata középpontjában, hogy sebezhessen, ezalatt ki is lõhetik, szóval az sem biztos, hogy egynél többet tudnak lõni, át is kell lõniük!!! az ellenfelet, de ha át is lõtték még mindig ott van a pen->no dmg jelenség. Szóval ebbõl az 5 találatból átlagosan 2-3 nem is sebez.
A T110 esetén közvetlen!!! találatnál odarámol egy 350-es sebzés, ellenben egy arti két tanknyival mögédlõ és abból meg beszedsz 700-as spalsht. Na ez az aminek qrva rossz üzenete van a játékosok felé...
És azért azt se említsük hogy a tankosokon is múlik az arty hatékonysága. Sokszor csezstetett a saját csapatom meg én is a saját artynkat miért nem csinálnak semmit mikor az enemy artyja meg már 4 killnél tart. Aztán mikor artyval voltam kiderült hogy mi a baj. az enemy tud helyezkedni nem áll meg a mezõ közepén, a domb tetején stb.
Egy iylen körben kipórbáltam mi van ha simán lövök a földre. Oda ment ahol a pont volt a célkör közepén mind a 3szor. Halott tankra 2szer lõttem mind telibe. Na ez hogy van?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Sebzés? Hm... tezst szerveren mentem t92vel ugye õ üt a legnagyobbat. Hát... kb átlag 800at csaptam vele. Midn ezt 40 másodpercenként. Egy e-100 ennyi idõ alatt lõ 2et 1500al. Egy t110 meg lõ 5öt átlag 2000k-val.
És nem, nem egyhelyben álltam, folyamatosan mozogtam.
Egyedüli megoldás a balancolás lehetne, mondjuk, ne legyenek már olyan pontosak, hogyha mellé is lõnek a splashbõl még mindig odavágnak egy méretes sebzést, mert a célzókörük annyira pici. Meg ne okozzanak már 100%-os esélyjel sebzést. Meg ez a sebzés/újratöltési idõ is nevetséges. De erre a balanc dologra tényleg szarik a wg, de nem csak az artik esetén, hanem úgy általában minden fajta játék kiegyensúlyozásra.
Én pl már magas szinten nem is játszom mert minek... Azért legyek a pályán 15 percet, hogy ezeknek a majom artistáknak adjak spotot, meg a másik oldal artijai tudjanak mire lõni... na hagyjuk már....
Az 5-bõl 4-szer támadók voltunk, 1 encounter. 0 normál csata. Véletlen ám egy nagy francot. Meg amikor Prokhorovkán támadóként T28-at kapunk top tanknak, aki ráadásul hót piros is. De a többi körben sem volt egyetlen egyszer sem zöld top tankunk.
A játék kitalálta, hogy én ma szopni fogok, és nem hajlandó engedni a terveibõl...
Congrats, WhoreGaming!
Az európai eventekért a balf@sz európai központ felel, de hogy az üzemeltetéssel mi a helyzet, azt nem tudom.
[HUN]Kami*, kiskami*
és nem beszéltünk még arról, hogy mi van a gold lõszerrel: 3702xp
BF3: Atomiccore
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem szoktam általában játszani vele mert egy szemét féregség,de ha felbasznak jön a duplázókör😄
7.5 elõtt kerek 200körnél állt,most tart 214-nél,nincs agyonhasználva(pedig ez az arty a kedvencem)...
Utálom õket én is. HA! Ha van 4-5 egy oldalon. 1 max 2van akkor semmi gond. SÕT! Más pédát nem tudok hozzni csak a sajátomat. M41el - ugye t5 amcsi - nem egyszer mentettem meg a csatát. Persze ehhez azért kell a többi "normál" játékos támogatása is. Ha 2 perc alatt az állás 1:10 akkor...
Nem tudom de... én szeretem ha mondjuk prokhorovkán az út menti bozótban álodág egy t95 meg egy ob.704 és arty pajtársunk telibe telibe lövik õket így nem mészárolják le a csapatom felét. És nem egyzser mentett már meg az arty közeli tûztámogatásal. Pont a minap is-7el voltam ob. 268ra vadásztam. Lõtt elõre megyek fordulok, célzok, lövök, rikocset tolatnék vissza meg nem mondom mi ellövi láncom mondom ez fájni fog erre 2 secre rá arty seggbe köldte és bye bye ob.268.
Arty skillek - sztem - :
#Parancsnok. 6. érzék. Tudd ha vki esetleg mégis kiszúrt mert túl közel jutott bár 66 bokor van még köztetek de vhogy meglátott.
#Sofõr: Kuplungégetõ. Gyorsabban fordulsz célra.
#Lövész: Amcsinál a pillanatkép. Kevésbé ugrik szét a célkereszt ha mozgatod a csövet. Többinél... ami jól esik. Vagy álca.
#Rádiós: Rádió jel erõsítés
#Töltõ(k): Ruszkinál Elõérzet többinél meg ugyan csak ami jól esik. Igaz késõbb ott is lehet akár az mert t7 és 8as már hazsnálhat AP lõszert.
Felszerelés: Célzásgyorsító, Töltésgyorsító és ha engedi venti sztem. 5% mindenhez. T5tõl ajánlatos a felszerelés. Elõtte ha van lóvé max egy tõtésgyorsító meg álcaháló.
Artyk. Anno mikor én kérdeztem azt mondták: Német pontos, amcsi kevésbé a ruszki még még annyira sem.
#Német: Hummelig mentem nekem nagyon nem tetszett. GW Panther viszont a legpontosabb t6os arty ennyibõl megéri a német. És õ üt a legnagyobatt t7ben már. Nagy splash is itt kezdõdik.
#Orosz: Ob.212ig vittem. Az jó hogy máûr t6ban kap egy 203mm-es ágyút aminek elég durva már a splashe ezért szépen oda lehet csapni ez kompenzálja is a viszonnygos pontatlanságát. Az uccsó artyjuk meg a legpontosabb t8as. SÕT! az egyik legpontosabb arty. És már t6tól lehet AP-t tölteni ami igaz nehezen talál de ha igen akkor képes szépet csapni de... t8ig inkább a HE sztem.
#Amcsi: Nekem a kedvenc. Miért? Egyzserûen azért mert végig megmarad a többihez képest - kivéve t6ben ott a gw viszi a pálmát - nagy löveg ballra, jobbra kitéríthetõség. Nem midnegy hogy vmi 5 fokban lehet kitéríteni - mint ruszki meg német - vagy 20-30ba.
Ezért is hagytam fel ruszki ággal. Zavaró hogy a célpontom 2 méterrel odébb van ezért a tets már fordul célkör szétugrik a franca és újabb 10 sec mire össze megy addig meg az enemy elmegy vagy eltûnik....
#Francia: Teszten mentem csak az uccsóval. Komplett forgó torony 4 lövés 5 secenként majd jó 65 sec tõtés. Hát... Én inkább szavazok a lõj egyet de nagyotra. Lásd T92.
Az igaz, hogy a francia pontos ágyú és nagyon alacsony a célzási sebessége ami jó de hummel gunnál jobbat soha sem kap. Igaz cserébe gyorsan lõ de...
Fõleg magasabb csatában azért az ember tudja, hogy ott az arty és ha olyan helyen marad ahol nem kéne neki akkor jöhet a pofon. Ezért szavazok én inkább a ritkában de nagyobbat lövökre.
Szerény véleményem szerint ha arty akkor az amcsi.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem nyugodtság kérdése ez. Kicsit jobban ügyelhettél volna, diegho meg picit emberibb módon is intézhette volna a dolgot.
1208 az No.1 most...
KV-2ben No.1 most 1796, nekem 2065...
Matilda fel sincs töltve xD azzal is van yo eredményem...
t50/2õt is vezetném, M4 Shermant is vezetném, Pershinget is vezetném....
de mivel egyik adatomat sem tudom feltölteni így nem foglalkozom ezzel xD
meg ha Szakesz feltöltené az övéit akkor Õ lenne az No.1 mindenben csak gondol neki megvan tiltva h töltsön fel 😄DDD
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ebbõl 11db eredményt nem sikerült igazolni, vagy beigazolódott hogy fals, ezek holnap törölve lesznek.
A companysok végleg, az a pár ami meg prémfake, azt meg helyes pipahasználattal újra feltöltöm majd.
Remélem mindenki megnyugodott.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Valószínû, ha lövöldözõs játékot játszanál, te lennél a sniper, mert nem szeretsz futkározni. Ez egy típus, és bár itt el nem ismernék, jelenléted, csak közelebb hozza a játékban a valós világot, és megszünteti az áhított idelizált helyzetet.
(Szofisztikáltabbaknak: már Mr. Anderson megmondta, hogy az emberek vágynak a tökéletes világra, de belehülyülnek... honnan is van ez?) 😊
De a lényeg: néztem a statodat, de azon kívül, hogy lelkes vagy nem sok mindent lehet mondani a kis csataszám miatt.
Adott típusra szerintem nézz Youtube videókat, vagy replayeket, azalapján tanuld a szakmád.
És ha szar, ha nem, menj rendes tankkal, mert pályaismeretet azzal szerzel, csak azzal jutsz el olyan helyekre, ahová pöttyögtetõvel ép ésszel sose mennél.
Nekem is van artym, lesz is. Sokat tanultam belõle még a klán elõtti idõimbõl, hogy hova állhat arty, hova bújhatok heavyvel, és hol keressem õket meddel. 😊
Nekem nagy élmény ha ledarálhatok egyet-egyet közületek, de roppant frusztrál, ha hasonszõrû vagyok és a lomha tetvemet, egy gyors med szarba tiporja. (Tudom, megérdemlem, én mocskos tetvedék).
Volt már, hogy kellett hogy segítsenek az artyk (tudom noob vagyok), és volt, hogy én mentettem meg valamelyiket (még nagyobb noob vagyok).
Ilyen az élet...
... ha a tökéletes szórakozást keresném, azt hiszem inkább drogoznék... 😊))
Nem egyértelmû, mert pl. a prémszorzót igen, de az elsõ nyert csata szorzóját nem.
8.0-ban nem lesz ilyen gond, elég lesz elkérni a csata utáni infó táblát. Akkor is elõhozható, ha nem várjuk ki a csata végét.
Szóval javaslom az epénisz növelõ siteok kezelõinek, hogy novembertõl csak azt fogadják el hiteles eredménynek.
De nekem elég pontos azért...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[HUN]Kami*, kiskami*
Tehát 1322 a max XP-je ha prémes volt. Úgy látszik van aki meg tudja haladni az 1300-at.
(bocsi, nem lehetett kihagyni)