World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a 8.0 után medált ér 😊)
Megnéztem. 178 ha nem számítom a batmant. Azzal nem tudom mennyit mentem miután t10 lett. Megnéztem wot dossier-t. Átlag sebzésem/kör velük kb 5 lövésnek felel meg. Ha hozzá teszek 2 lkepattanót akkor megvan a 7 lövés /meccs.
patchaou
Dublekill! Egyszerre kettõt is kiütöttél, ilyet még nem láttam 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Hát pedig az alapján a legtöbb XP-t pont, hogy a sebzést után kapod...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem csak a ligh tankonk, konkrétan bárki, aki egyedül mutatja az ellenfelet megkapja az okozott sebzésért járó XP-t és a pénz felét.

Máskor pedig sikerült itt linkelnem.
A másodiknak írt link címét bemásolod a webhely címéhez, és enter. Akkor bejön.
A light tankok elméletileg több xp-t kapnak ha nem lövik, hanem csak megvilágítják, és a társaik sebzik az ellenséget.
A példában is csak egy lövésre van szükség.
Inkább írd le, hogy hogyan lehet odajutni. A fõoldal bejön.

Az a baj a szopóág / nyerõág konteókkal, hogy a WG által is elismert random faktor létezik. Innentõl kezdve mindent meg lehet magyarázni. Én nem tapasztaltam semmiféle olyan durva belenyúlást amit ne lehetne a randomra fogni. Van olyan, hogy Jagdtigerrel lepattanok az M12 artyról és olyan is amikor mozgáskor eleresztett lövés simán talál. Ezért nem is hergelem magam ilyen teóriákkal.
Most sem jó.

Vannak olyan tankok, amik mozgás közben is akkora álcázással rendelkeznek mint állva.
Nem tudom, hogy az ilyen adatokat miért kell hadititokként kezelni. Ezek az értékek legalább olyan fontosak, mint az ágyú pontossága.

láthatóság
fsb1000
Te mennyit játszottál már t10 tankkal?

Axon
Akkor gondolom te nem bosszankodtál. Már általában elég immunis vagyok a játék szemétségeivel szemben és nem szoktam felhúzni magam, de ez a tegnapi eset eldurrantotta az agyam és elég komoly hangerõvel adtam ki magamból a véleményem a készítõkrõl...

Ember ez nagyon ott van!!
Én pont ezért szeretem a T54-et,ha olyan kedve van nincs az az isten ami sebzést visz be neki.Múltkor Gw type és gw panther együtt nem tudtak megölni,tegnap meg gw tiger lövése koccant le a hasamról,õ meg megdöglött.Jó lenne ha egyszer összejönne xp és pénz T62-re,azzal még jobb lenne az arty vadászat.Poén hogy STO-ban akár 4 óra elite infected farm után is jó kedvû tudok maradni úgy hogy majd szétrobban a fejem úgy fáj és fáj a seggem is mert kaptam egy kurva nagy inekciót.WOT meg igen gyorsan elbassza a kedvem.

fsb1000
" hp sebzés után jár az xp" ?????

Ezt honnan veszed? Van valamilyen autentikus forrás ahol ezt leírták.
Én a Wiki.WoT-nál még elfogadhatóbbat nem láttam.
Az alapján egyértelmû hogy a sebzés mértéke a szerzett kreditre van inkább hatással. XP-t más események is befolyásolják, csak egy része származik sebzésbõl.
Javaslom ennek a tanulmányozását: Battle_mechanics

Nekem M103al volt ehhez hasonló. Nekem volt vmi 130 hp-m. ellen m103asának vmi 1200. 50 méterrõl csatáztunk egymásal. Õ meghalt én nem.
Alá íron. Nem egyzser oylanok pattannak rólam sorozatban hogy csak pislogok és fordítva.
Arty nélküli kör az külön légkör. NEm lebeg a fejem felett eyg egy 100 sok mm-es gránát damoklész kardjaként az... nagyon nagyon felemelõ érzés.
Igaz mikor a bokrot védi egy t95 akkor meg jól esik ha van de... 😊
Axon
Ha már csalásnál tartunk. Tigrisemmel mentem és jött szembe egy P Tigris. Volt 20 egynéhány % körüli a hp-ja. Belelõttem egyet és lement 1%-ra. Ezután kb 30 méterrõl belelõttem még kettõt és egyik lövésem sem tudta megsebezni, pedig betaláltam mindkét alkalommal a tornyába. Ezen közben õ meg az egyik haverja folyamatosan bontogattak engem, amíg ki nem lõttek.

Igen az is elõ fordul hogy oylanok bemennek hogy én is csak nézek. Vagy... ez sem egyzser volt már. Félre ment volna a lõszer de pont arra mozdult a delikvens és puff.
fsb1000
Pontosan így van, de ezt a "szopóág" tagadók nem tartják kellõ érvnek.
Szerintem artyval lehet legjobban a random faktort tesztelni.
De azért tankkal is tapasztaljuk, hogy egy csatában minden lövés talál, még olyan is amit 500m-re csak úgy eleresztünk, aztán másnap a közelre becélzott, kivárt lövés is mellé megy vagy lepattan a gyenge pontról. Nem egy hanem a csaták elején szinte mind. Elfogy a csapat és bosszankodunk hogy megint noob csapatot fogtunk ki.... de a másik 14 is ezt gondolja, mert elõzõ nap sokkal jobban ment neki.

Marhaság,francia arty sokkal jobb kis tierben.T3-as arty valami iszonyatosan jó volt.Nem tudom mi a neve,mert nem jegyeztem meg,de iszonyat pontos kis szemét láda.Legtöbbször vesztettem vele,de nem rajtam múlott.Szinte nem is arty hanem sniper ágyú van rajta.Alap 50%-os legénységgel is félelmetesen jó volt.Több kárt tudtam vele okozni mint amcsi vagy ruszki artyval.

fsb1000
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a legjobban élvezhetõ csatáim azok voltak (mindegy hogy nyerünk, vagy vesztünk) ahol nem volt arty.
Jelen helyzetben el kell fogadni hogy a fejlesztõk ezt a játékelemet nem veszik ki, de még korlátozni sem fogják.
Nem csak megrögzött artysták vannak, minden tankosnak is kéne mennie pár száz kört artyval, mert így lehet a legjobban megtanulni az arty védett helyeket.

Három, júliusban másfél hét kihagyás után bármit csináltam, két napon keresztül alig volt vesztes csatám.
Ja egyszer egy olyan kis rohadt féreg Su-5 egylövésezett ki T-44-bõl...megölte a teljes legénységet a kis majom.

Hamár konteo. Eddig kétszer figyeltem fel erre: Egyszer velem esett meg, egyszer egy haverral.
Egy hét kihagyás után visszamentünk játszani és tömegével gyûltek a nyert meccsek. 😊

Ez két eset, tehát statisztikailag gyenge lábakon áll és messzemenõ következtetést nem lehet belõle levonni. Ráadásul az is simán elképzelhetõ, hogy egy hét kihagyáskor ülepszik annyit a játéktudás, hogy marha jól menjen az elsõ pár kör. Mindenesetre konteo-gyártáshoz tökéletesek az ilyen esetek. 😄

fsb1000
Ebben van valami... erre a célra SU-26-ot használom.
---
Sõt ha úgy érzem a random faktoromat nagyon eltekerték, akkor ezzel az artyval tudom magamnak igazolni a babonát.
1. verzió: beszûkült körrel is gyakorta mellé lövök.
2. verzió. meg sem kell várjam a teljes beszûkülést, minden talál, sõt mozgó lightokat is simán levadászok.

No problem. <#wave>

Bocs, ezt nem neked szántam. Reagálni akartam az arty témára, de meggondoltam magam, és benyomva maradt a válasz gomb 😊

Yoyo
Azért a T5 is kegyetlen tud lenni M41-el, SU8-cal is sebeztem már 1000 felett, pff, és már éreztem a nagyobb artyk tevékenységét a saját bõrömön, pusztító élmény😞 Egyetértek R3nton-nal su-26, su-5 túl kemény a tierjében.

Na mára elég is volt ebbõl a manipulált fosból.
9 csatából 7 bukó. Az utolsóban JT-vel 200 méterrõl LEPATTANOK a T-44 frontjáról, mellélövök a Pattonnak, majd beleverek egy nullásat az oldalába, ezután pedig már halott is voltam. Meglepõ módon kikaptunk valami 3:15-re, kevesebb, mint 5 perc alatt. De simán el tudom képzelni, hogy "véletlenül" hasonló lövéseket produkáltak a többiek is.
Ilyen pofátlanul csaló játék nincs még egy, az tuti.

azért kis tierben is van probléma, én a su-26-t és a su-5-t keményen nerfelném
Yoyo: ha T5-ben véget érne az arti vonal, akkor szerintem ezek a viták is megszûnnének. Az igazi problémák T6-tól kezdõdnek...

lexlutor: Köszönjük Emese. Ismét megcsillogtatta lehengerlõ modorát és érvelését a semmirõl. Inkább csatlakozz Mátyáshunhoz, jól megértenétek egymást.

Azért az már tényleg nevetséges, hogy van pár emberrel egy vitám, semmi személyeskedés, de tényleg jó olvasni a másik oldalt is, mert végre nincs anyázás, erre jönnek ezek a lexlutor-klónok, hogy márpedig ez az õ fóruma itt elõzetes engedélyt kell tõle kérni ha valaki valamilyen témában írni akar és persze csak arról lehet, ami neki is tetszik, mert ha nem akkor a másik már hülye meg unalmas. Szerintem kezeltesd magad.

Egyszerûbb lenne átköltöztetni a fórumot a magyar WOT fórumra ahol alapból be van írva az emberke játék neve és csatái száma. Mindjárt látnátok ki trollkodik és bajt keres. Szerintem nagyon jó ötlet. <#kacsint>

Aki téged nem tisztel és lenéz te se tiszteld. Nagyon is jól gondolod. <#kacsint>

Axon
Rossz egy ilyen vereség:

Vereség
Csata: Highway 2012. szeptember 25. 21:04:35
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 522
Szerzett kredit: 29 965
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

en egyetertek amit mondasz. de ha valaki default majmozassal inditja a velemenyet, en sem fogok nagyobb tiszteteltet tanusitani iranta.
Én személy szerint nem utálok semmilyen játékost ha artyval játszik. a játék része és úgy gondolom ha csak szitkozódok meg kritizálok mindent és beleszólok mindenbe akkor magam minõsítem és játszom az okost.(buta emberek szoktak mindenbe beleokoskodni) Mindenki azzal játszik ami jól esik neki és örömöt okoz számára. Ez a játék nem életcél nem munkaeszköz és nem élethivatás. Ha valaki így fogja fel akkor ott gondok vannak. Itt fórumon pedig kb az 50% a HSZ eknek kritizálás, szidás, lenézés, megvetés. Úgy hogy ennyi én nem folytatom csak leírtam amit gondolok. Mindenki vonja le amit bír belõle.Jó pár emberke írta nekem ingame hogy megvan a véleménye az SG fórumról.

Yoyo
Már régóta olvasgatom ezt az arty kérdést itt a fórumon, most hozzászólnék én is.
Nekem is van artym, minden nemzetbõl egy, két okból: 1; visszafarmolják a többi tankon bukott kreditet (T5 a legnagyobb artym) 2; elhatároztam, hogy minden nemzet minden jármûvét kihúzom elitre (tudom sok idõ, de megpróbálom).
Engem is idegesít ha sok arty van egy csapatba, szerintem nem 2-2 hanem 1-1 elég lenne csapatonként (persze 0-0-nál a legélvezetesebb a játék), például tegnap AMX 13 90-nel voltam, betett oldalanként 5 artyt, ez nonszensz, spotoltam egy kv3-at egy másodperc múlva semmi nem volt belõle, még a hulláján is csapódtak be arty lövedékek, ez nem járható út elismerem. T25 AT-vel közelharcoltam egy T25/2-vel, leláncoltam egy lövés kellet volna neki mire a saját s51-es seggbelõtt, ez is dühítõ, az ilyen artystáktól gyûlölködik mindenki!
Naszóval, sokszor csinálom azt artyval, fõleg, ha sok van belõle oldalanként, hogy csak counter artyzok, kiszedek 2-3 ellen artyt aztán nem csinálok semmit, persze ilyenkor jönnek a segélykiáltások, hogy arty segíts, meg noob arty, akkor most kell vagy nem az arty? Persze nem kell max 1-1 oldalanként mint fentebb említettem.
Végszóként, ez mindig egy parttalan vita lesz, van arty a játékban, aki játszani akar elfogadja, akkor is, ha néha a monitort tudnám szétfejelni miattuk.

Bocs a sok szófosásért😊

Maala
Igen, de nem erre gondolok... Hanem arra, hogy egy maxos t-50-2 pl. már 1 db sûrû bokron "át" mozgás közben is kb 8-90m-rõl látható meg (több bokron keresztül meg marad az 50m)... Ha full gázzal megy feléd, akkor - mivel 50m-en kívül, de 150m-en belül van - a 0,5mp-s spotcheck alatt is megy még 10 métert feléd (lagnál még többet), mire észreveszed. És a többi jó camos tankra is igaz ez, ha nem lövöldöznek.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én is pont ezt unom csatornán is meg itt is. Nem lehet véleményed mert nem lógsz itt fórumon napi 10 órát hogy komolyan vegyenek mert linkelgetem a replayeimet állandóan. Csatornán meg a megkeseredett kiégett játékosokkal van a baj akik nem bírnak elismerni semmit és még a kákán is a hibát keresik.

..pont annyi tisztelet adtam meg neki, ami a mostani es a korabbi bejegyzesei alapjan jar neki. es pont nem varok tole semmit, csak unom ezeket a hisztirohamokat. de ugy 172x mar ertheto. de gondolom neked tetszik az ertelmetlen artyfrocsoges.
Sunsetjoy
Itt siránkozni az arty-balansz hiánya miatt meddõ dolog. A WG-sek fejébe kellene minimum szívlapáttal belesulykolni a community kérésének teljesítését.

Itt püffögni, egymásra személyeskedéssel (nem)hatni hülyeség, csak a vérnyomást emeli, a billentyûket koptatja, meg az idõt vesztegeti.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

elõbb fog elfogyni a lõszer minthogy kilõnéd.a.harmadik maust :-)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Félre értés ne essék nem az artyt védem csak igyekszem objektíven nézzni a dolgokat.
Vagy vegyünk egy t10 medet. Körbe szalad és kiféléz a francba annyi idõ alatt amenyi alatt az arty betölt.
Hát... azért akinek már van t10 tankja csak képes annyira, hogy 1nél többet lõjjön. Át kell ütni. weak spot. odlala segge. de... ezt felesleges is magyarázni. magamból kiindulva 8-10 lövést le tudok adni egy t10 meccsen ha nics 6 arty és nem szednek ki rögtön.