World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt én is tudom...
De mégis 1 napot kaptam 😞
De a conqueror se hasonlít még csak véletlenül se M103ra, nekem az 1. tank ami bevillant ránézésre az az AMX M4 volt, a torony miatt így oldalról nézve, annak is ilyen kocka lövegpajzsa van.
WoT: Nishizumi77
A prémet sajnos bukod ilyenkor,az idõd ugyanis telik.
Persze nem ettõl javulna meg a dmg arányom, de legalább tudnám hogy 100%-ban az én hülyeségem, ha 4-bõl kettõ lepattan.
..
Az a nonplusz ultra amikor a száguldó T-50-2 hátuljáról lepattan az E100 nagy lövege. Mi van azon a tankon hátul, amit 200+ pennel nem lehet átütni?
Tényleg nem az az 1 kill hiányzik, hanem hogy értsem miért van ez.
Siegfried Lineon én is beszoptam már, hogy nem értem be a mezõrõl fedezékbe, bevilágított a scout és már kaptam az object 261 fókuszt. 40 másodpercig éltem.
T10 medekkel viszont 8.0 óta emelkedik az átlagsebzésem hálistennek. Azokkal valahogy kevésbé szopat a random 8.0 óta. Valszeg az új fizika is segít ebben, mert gyorsabb vagyok és eddig járhatatlan úton is tudok küzdeni.
hát nem tûnik olyan jónak.... lehet a soviet bias teszi 😄
VK45 ausf.Bre hasonlít a leginkább de csak a hátul torony miatt.
Conqueror vagy mi.... elég gagyinak tûnik 😄 olyan M103...
http://wot-news.com/uploads/img/102012/fv_2.jpg
http://wot-news.com/uploads/img/102012/fv_1.jpg
http://wot-news.com/uploads/img/102012/conq_1.jpg
Szeretnék egy fireflyt, úgyhogy jöjjön ki ez az ág minél elõbb!
1. lövés 700 dmg Pörsingbe (kill) 500 méterrõl
2. lövés IS4-be szembõl 1100 dmg 300 méterrõl
3. lövés IS4 oldalába 50 méterrõl: lepattan
4. lövés T30 hasára 50 méterrõl: lepattan
--
Ezalatt az IS4 2x megsebbzet, aztán egy ruszki TD kivégzett.
1800 dmg... még a saját HP-mat sem értem el.
Lehet cempelni kéne ezzel a nagy batárral. Nagyon bosszantóak ezek a lepattanók. 300 pen mire nem elég?
Lehet hogy nyugodt leszek egy napig?? 😊
De tényleg viszek egy árva ágat,de nem viszem túlzásba...
Kb. 10k csatánál kezdtem el,és alig megyek vele.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mert ha már fizetek én marha akkor jogos lenne hogy azt is függesszék fel...
Megosztanék egy "élményt":
asszem 8-as vagy 9-es amx behozott 2 tier 3-as sz..t,azzal az egy szem artyval voltam ami nekem van (csak hogy az is legyen),nem tudtam megállni...
Ilyenkor gyorsan dolgoznak a rohadékok...

Afelett csak német TD-m van, nem tudok nyilatkozni. A JagTiger még szó-szó, de ott sincs meg az 1,5x pedig a legjobb TD-m, viszont a JagPz100 nálam kezd kiesni a pixisbõl. Nem tudok vele játszani.
Kezdetben lazán hoztam a 3000dmg feletti átlagot, de egyszer csak megállt a tudomány és jöttek olyan csaták hogy 1 vagy 0 penetráló lövésem volt.
Na most ilyenbõl összeszedek 10-et és máris 2K alatt vagyok. (egy 299 pen / 1000dmg-s löveggel!!!!!), mert a jobb csatákban is 4K körül sebzek 5-6 penetráló találattal.
Sigfriden 2x is elõfordult, hogy full gázzal nem értem el a házakig, az artyk már kilõttek. Már azon gondolkodom, hogy legközelebb el sem indulok, hanem a kezdõrõl lövöm a réten bóklászókat.
vagy a bunker mõdgé állok és csak a csata végén megyek be a városba...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A feljelentéseknek milyen szankciói vannak? Lehet errõl többet tudni, vagy olvasni valahol? Köszi.
Olyen ez mint a Cooper-teszt. Ha nincs meg a minimumszint, vissza a tornaterembe.
A jó játékosok képesek a saját HP-nál több sebzést összeszedni HT-kkal.
Med-el szerintem könnyebb elérni ezt a limitet, LT-vel meg tanktól függõen. Arty-nál ez a kritérium túl alacsony, talán 3xSajátHP lehetne egy jó cél.
---
Kill/csata >1 és Winratió>52% még egy elfogadható határ, amely felett már jó és nem közepes játékosról lehet beszélni.
Persze minden relatív, és a számadatok nem feltétlen mutatják meg ki mennyire hasznos vagy taktikus egy csatában.
WOT nick: tepi1
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
facepalm
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
van ilyen oldal?
Az artyzás miatt gyenge a statjuk vagy azért artyznak mert gyenge a statjuk?
Ahogy várni lehetett, lehangoló.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci