World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uha!Akkor nekem is vigyáznom kell.....
Nem volt kezdõkör,ütközet volt...
Ezt én is tudom...
De mégis 1 napot kaptam 😞

Ja a conquerorra gondolt hogy M103ra hasonlít? Na igen fura is volt hogy hátul tornyosra gondol 😄
De a conqueror se hasonlít még csak véletlenül se M103ra, nekem az 1. tank ami bevillant ránézésre az az AMX M4 volt, a torony miatt így oldalról nézve, annak is ilyen kocka lövegpajzsa van.

WoT: Nishizumi77

Ha legközelebb kilõsz egy tier 1-2-es nyomit,várd meg amíg KIJÖN! a kezdõkörbõl!Ott már adhatsz neki,nem kapsz csak némi pénzbüntit.
A prémet sajnos bukod ilyenkor,az idõd ugyanis telik.
fsb1000
Igen, érthetetlen. Nekem ez a legnagyobb bajom a játékkal.
Persze nem ettõl javulna meg a dmg arányom, de legalább tudnám hogy 100%-ban az én hülyeségem, ha 4-bõl kettõ lepattan.
..
Az a nonplusz ultra amikor a száguldó T-50-2 hátuljáról lepattan az E100 nagy lövege. Mi van azon a tankon hátul, amit 200+ pennel nem lehet átütni?
Tényleg nem az az 1 kill hiányzik, hanem hogy értsem miért van ez.

Ja télleg, a kitty volt. Az FV-215B az VK45B utánérzés jah, de a Conqueror az másik tank.

T110E4-el ugyanebben a cipõben járok, ha megfeszülök akkor sem tudom már azt hozni, mint 7.5-ben. 8.0 óta pár nap alatt 300-al csökkent az átlag sebzésem vele. Pattan, pattan, nullás, nagy kegyesen néha sebzek. Most már ott tartok hogy ha két normál sebzést beviszek örülök. Olyan hogy valami lepattanna rólam, áááá.
Siegfried Lineon én is beszoptam már, hogy nem értem be a mezõrõl fedezékbe, bevilágított a scout és már kaptam az object 261 fókuszt. 40 másodpercig éltem.
T10 medekkel viszont 8.0 óta emelkedik az átlagsebzésem hálistennek. Azokkal valahogy kevésbé szopat a random 8.0 óta. Valszeg az új fizika is segít ebben, mert gyorsabb vagyok és eddig járhatatlan úton is tudok küzdeni.

ok sry 😄 nem olvastam vissza, most jöttem haza melóbol, sok volta pálinka meg a sör 😄
hát nem tûnik olyan jónak.... lehet a soviet bias teszi 😄
hellokitty által, de szerintem se hasonlít egyáltalán M103ra, csak színben.
VK45 ausf.Bre hasonlít a leginkább de csak a hátul torony miatt.

Miért tûnik gagyinak? Sztem nem hasonlít az M103-ra. Amúgy voltak már tegnap, asszem Eagle által.

mármint az elsõ kettõ az nem az! az FV215b
O268 303pen 18 lövés 9 találat 2 átütõ. Ez volt az egyik köröm. 4 lövés pattant E-50rõl szembõl beforgatás nélkül, kettõ E-75 aljáról beforgatás nélkül... ezzel nem lehet mit csinálni, egyik nap egy E-50 elsõ görgõjérõl pattantam derékszögben T-62A-val, azt mondta bounced off, elõtte 3 átment és sebezte is.

Kúrva nyomorék faszom artyik, faszominovkán mennék fel a hegyre E-50-el, felspotolnak, nem tudom hogy amúgy... erre 7-es lóri belém ver 1200-at, kb ekkor telt el 1 perc... és még ki is röhögött, hát szarjon sünt basszameg..
Remélem hamar kijönnek majd ezek is, végül is láttunk már képeket arról a Shermanról is aminek a frontjában van vagy 3 géppuska, meg itt a Grant, a stuartokon meg nagyon nem is kell mit csinálni, szóval sok meló nincs velük és szerintem mind kész van már.
Szeretnék egy fireflyt, úgyhogy jöjjön ki ez az ág minél elõbb!

fsb1000
ehh... mentem egy kört JagPZ100-al.
1. lövés 700 dmg Pörsingbe (kill) 500 méterrõl
2. lövés IS4-be szembõl 1100 dmg 300 méterrõl
3. lövés IS4 oldalába 50 méterrõl: lepattan
4. lövés T30 hasára 50 méterrõl: lepattan
--
Ezalatt az IS4 2x megsebbzet, aztán egy ruszki TD kivégzett.
1800 dmg... még a saját HP-mat sem értem el.
Lehet cempelni kéne ezzel a nagy batárral. Nagyon bosszantóak ezek a lepattanók. 300 pen mire nem elég?

ez az elsõ büntim amúgy,csak az a baj hogy beteg vagyok,táppénzen és most baszhatom egy napig magam ...
Lehet hogy nyugodt leszek egy napig?? 😊

Tudom hogy itt szeretitek az artykat 😊

De tényleg viszek egy árva ágat,de nem viszem túlzásba...
Kb. 10k csatánál kezdtem el,és alig megyek vele.

gj 😄DDDD
megérdemelték õk is, meg te is, de csak mert artyval voltál, amúgy megdicsérnélek 😄😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

A prémet bukom erre a napra?
Mert ha már fizetek én marha akkor jogos lenne hogy azt is függesszék fel...

Sziasztok!

Megosztanék egy "élményt":
asszem 8-as vagy 9-es amx behozott 2 tier 3-as sz..t,azzal az egy szem artyval voltam ami nekem van (csak hogy az is legyen),nem tudtam megállni...
Ilyenkor gyorsan dolgoznak a rohadékok...

fsb1000
t7-t8-ig ez mûködhet....
Afelett csak német TD-m van, nem tudok nyilatkozni. A JagTiger még szó-szó, de ott sincs meg az 1,5x pedig a legjobb TD-m, viszont a JagPz100 nálam kezd kiesni a pixisbõl. Nem tudok vele játszani.
Kezdetben lazán hoztam a 3000dmg feletti átlagot, de egyszer csak megállt a tudomány és jöttek olyan csaták hogy 1 vagy 0 penetráló lövésem volt.
Na most ilyenbõl összeszedek 10-et és máris 2K alatt vagyok. (egy 299 pen / 1000dmg-s löveggel!!!!!), mert a jobb csatákban is 4K körül sebzek 5-6 penetráló találattal.
Sigfriden 2x is elõfordult, hogy full gázzal nem értem el a házakig, az artyk már kilõttek. Már azon gondolkodom, hogy legközelebb el sem indulok, hanem a kezdõrõl lövöm a réten bóklászókat.
vagy a bunker mõdgé állok és csak a csata végén megyek be a városba...

A hikomat T95-nek felmentése van, kisebb csoda, ha odaér oda ahol történik valami.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

most találtam egy 6300+ dmg-es kört typeal a replayek között. mwreplaysen konkrétan 1 jobb van ennél, kb minden átütött, kikaptunk ofcourse <#buck>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hali!
A feljelentéseknek milyen szankciói vannak? Lehet errõl többet tudni, vagy olvasni valahol? Köszi.
Mondjuk TD-vel legyen legalább 1.5 a sebzés/saját hp arány, egyrészt mert az utóbbi kisebb a hasonló szintû tankokhoz képest, a lövegeik pedig általában nagyobbak.

Olyen ez mint a Cooper-teszt. Ha nincs meg a minimumszint, vissza a tornaterembe.

Szerintem T10 meddel könnyebb több átlagsebzést elérni, mint heavyvel. Legalábbis nálam így van.
most 3300 dmg, 68k kredit prém nélkül, és defeat, kezdem unni a sok gyökeret
fsb1000
Szerintem is ez a jó meghatározás, és nem csak t10 HT-ra.
A jó játékosok képesek a saját HP-nál több sebzést összeszedni HT-kkal.
Med-el szerintem könnyebb elérni ezt a limitet, LT-vel meg tanktól függõen. Arty-nál ez a kritérium túl alacsony, talán 3xSajátHP lehetne egy jó cél.
---
Kill/csata >1 és Winratió>52% még egy elfogadható határ, amely felett már jó és nem közepes játékosról lehet beszélni.

Persze minden relatív, és a számadatok nem feltétlen mutatják meg ki mennyire hasznos vagy taktikus egy csatában.

nagyon remek, typeal csináltam 2600 demidzset, meghaltam, megtettem amit megtudtam, vezettünk 9-4 re. természetesen jött a report, buktuk. nézem az enemy ezt hogy hozta össze. hát volt egy T28, aki 6500 damaget nyomott "csupán", Radley-Walters medál, stb stb. hát shit happens 😄
3000 már jónak mondható átlagban.

Én a multhéten jártam úgy,hogy végre találkoztam a csatában egy obj263-mal nekimentem és lefaragtam az E50M-el 3%ra erre kibaszott a saját artink.Majdnem szivinfarktust kaptam.Csak az hiányzik a tankászhoz.

WOT nick: tepi1

Akkor az bõven megvan.
Saját hp-ja felett legalább sztem.

Mennyi a jó átlagsebzés T10 heavyvel?
Yoyo
Ezt megértem, sok tankom pusztult már el "baráti tûztõl".

Köszönöm nekem nincs bajom az ellenség artystáival a sajátjaimtól jobban félek

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

omg...jó ez nem az én napom 😄 totál félre értelmeztem...😄 most már vágom kinek ment faq...jóég...elásom magam 😄DD
ilyenért nem olvasok bele faq-ba (nem mai motoros vagyok már h azt nézegessem 😄) de jó ég....😄 (ennyire triviálisra nem gondoltam...😄)

facepalm
patchaou
FAQ-GYIK

bornofakone - harckocsi <#rolleyes>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hol lehet (nem a játékban) tankonkénti statokat megnézegetni?
van ilyen oldal?
Yoyo
Szerintem nekem teljesen átlagos a statom. Az, hogy van artym is nem vagyok artysta, nyomom rendesen tankokkal is, bár lassan haladok a tech fán elõre.

Valaki meg tudná mondani nekem mit is jelent a hk? 😄 már annyiszor láttam, de eddig nem tudtam rájönni mit rövidít 😄D
T9-es heviben azért illik elérni 2k átlagsebzést, de hogy ugyanezt a kvótát még tizessel sem, az már bone fide alulképzettség.

fsb1000
Nade a tyúk volt elõbb vagy a tojás?
Az artyzás miatt gyenge a statjuk vagy azért artyznak mert gyenge a statjuk?

Nem bírtam megállni, hogy meg ne nézzem, mégis hova kell tenni tankos eredményesség szempontjából az artis játékokat linkelgetõ usereket.

Ahogy várni lehetett, lehangoló.

Elvileg lesz egy lend lease ág, oda fog kerülni a firefly-al egyetemben. Aztán meg, hogy ez egy teljes ág lesz, vagy csonka, kitudja... 2. med ágnak elképzelhetõ, csak találni kell pár egzotikus cuccot a magasabb tierekbe.😄 T7-ig biztosan megcsinálható lenne.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

PLaci
A nem messze mögöttem álló másik GW T kapta az áldást helyettem is... 😉

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Yoyo
Egy úriember vagy😄