World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira nem lesz gáz a gun depression.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Még jó hogy van itt a magyar klánokról egy lista, így megkereshetem a HET klán vezérét, hogy idiótamentesítse a klánját. Állok egy sziklán szeretett T20-ammal, és lövöm az ellent, erre látom, megy le a célkereszt. A következõ pillanatban már a szakadék alján találom magamat egy T34-el a hátamon. Persze bele is halt a kis lelkem ebbe a merényletbe. Írom neki , hogy wtf idiot, stb. Ránézek a nevére, erre látom hogy magyar. Na mondom fasza, írtam is neki, hogy te gyökér ezt miért kellett? Hogy lehet egy ilyen kis kancsó még klánban is. Erre felháborodott, hogy hogy beszélek vele, és különben is csak az új fizikát próbálgatja a haverjával. Ezután heves szóváltásba keveredtem vele, de feladtam, mert kis pont agyáig nem jutott el a felismerés, hogy nem így kell próbálgatni, és ez nem jó se neki, se nekem. De hát annyit ét...

Ezúton üdvözlöm is a HET klábnból Roland55555 felhasználót és további sikerekben gazdag játékot kívánok neki, és felhívom szíves figyelmét, hogy a piros sziluettel körbevont harcjármû az ellenség, a zöldes pedig a saját csapat, akikkel vállvetve kell küzdeni ugyan, de nem szó szerint.

bujcsik555
Király. Akkor ma se nagyon kell sokat játszani, eddig 6 meccsbõl 6 lose, 1 meccsen 3600dmg, 2-ben 3000 körül. Magamhoz képest extra teljesítmények, de ugylátszik nem fog összejönni.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Maala
Csak szimplán így jártál. Nekem azért 10bõl 8x beadja, igaz nem is szerencsétlenkedem általában a tetõgéppuskával, csak a torony nyakát lövöm.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

bujcsik555
Super pershinget szembõl hol a lofaszba kel lõni? 11 lövést adtam le rá, és mind vagy nem ütötte át, vagy 0 dmg. torony tetején a kupoleszerûség az elsõ 2 lövést 0 dmg-vel benyelte, utána próbáltam a torony meg a test illesztést, szintén benyelt egy 0 dmg, lower hull 3 pattant, 2-t az upperen pattantam, addigra kidugta azt a szélét is amin a géppuska van, 1 pattant, 1 0dmg,, utolsót nem tudom hova ment, szimplán belekurtam egyet mérgemben randomba halál elõtt. na most szembõl tényleg ennyire fasznyak tank, vagy a random nem szeret engem? panther 2 88 L71-el lõttem

(azért nem mentem oldalába, mert 4 en beszoritottak, takarni kellett tankot, csak ez állt szembe velem.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Kedves szakértõk, köszi a válaszokat 😊
Maala
Én azt az elvet vallom, hogy ha már papír, akkor legalább pirítson oda...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A su-100 ra is azt mondták, hogy nem érdemes felrakni a 122-est. Én is a 100-assal mentem egy darabig, de a haverom mondta, hogy próbáljam ki, nagyon fun. Olyan mint az IS D25-t csöve, Felraktam, és mondanom sem kell, élvezetes TD lett. Iszonyat nagyot szakít, szinte mindig 400 fölött van a sebzés, csak úgy füstölnek el elõtem a tankok. Minden T4 oneshot, és jópár T5 is. T6 meg max 2 lövés. És jól is rejtõzik.

Maala
Gondolom nem próbáltál 105mm-es S35-ösökkel szakaszolni... Vadállatok, és ellenállhatatlanok. Legjobb fun, ráadásul legjobban is keresett nekem a T5-ösek között. Mikor event volt (+70% kredit), akkor olyan volt, mint egy prémium. A 105-ös célzóköre, és célzásideje... Az orosz vonalon nevelkedtem, szóval: Bitch, please!

ARL-t szintén csak a 105-össel kell használni, a 165mm pen oda pont elég.

Ac46 elég hígfos lett a nerf óta, nem tetszik, nagyon lassú a célzás. :-|

mijki
Why I love my IS<#vigyor>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A tier 7-nél tartok, eddig nem nagyon érte meg. Majd a vége lesz igazán jó.

Tier 2-re nem emlékszem. Valami jellegtelen kacat.

A Renault UE-t nem szerettem. Lövegkitéríthetõsége nem valami jó. Még egy kerítés is megállítja annyira kicsi és gyenge. Ráadásul kötelezõ kifejleszteni rajta a 6 fontos löveget a Somua-hoz. Ez 3200 xp, ami azon a szinten nem kevés, de persze a Somuan nem lehet majd használni.

A Somua SAu-40 talán a leggyengébb tier 4-es TD. Viszonylag lassú, a géppuska torony miatt sebezhetõ és a páncélja se elég vastag. Gyakran lõttek ki Hetzerek egyetlen lövéssel, mert a 105 mm-es tarackjuk átütött HE-vel. Én a 75 mm Long 44 AC löveggel használtam. A fura kinézete miatt kedveltem.

S-35 CA, hát elmegy a Stug-ot sokkal jobban szerettem. Tier 5-ös TD-khez képest lassú. A horizontális lövegkitéríthetõség ennél nagyon jó. Fõleg jobb oldalra. Páncélja ennek sincs. Eleve kevés lenne az 56 mm-es front, de ez még az oldalak felé elvékonyodik. Ezt is könnyen átüthetik a 105 mm-es HE lövedékek. A 17 fontossal használtam, a Canon de 105 mm Mle nagyon nem tetszett. Túl lassú és a célzási ideje borzasztó. De ez tier 5-tõl tier 8-ig az összes gépre jellemzõ. A top lövegük siralmas, kicsi a tûzgyorsaságuk és túl sokáig céloznak, azok csak az azt követõ TD-n lesznek jók.

ARL V39. Ekibírható, a Jagdpanzer IV-et jobban kedveltem. A fórumon leírtak alapján rosszabbra számítottam. Jól gyorsul. A Canon de 105 mm Mle szerintem erre a gépre való, itt már jobb a célzási idõ és a tûzgyorsaság is mint az S-35-ösön. A lövegkitéríthetõsége rossz, minden irányba. Páncélzata minimális. Szintjéhez képest vaksi. De összességében valahogy mégse volt olyan borzasztó. A 90 mm DCA 45 AC-t pár csata erejéig használtam.

AMX AC Mle 46. Egész jó. A korábbiakhoz képest ennek már elfogadható páncélja van. Bár nem tudom minek, mert 150 mm az effektív védelme szembõl, de bónuszként ott vannak a hatalmas kupolák. Tehát a hozzá képest eggyel kisebb heavyk már átütik, néha megfog egy-két 90, 100, 122 mm-es AP-t, de többnyire nem. Szóval csak tier 5 és tier 6 mediumok ellen számít valamit a páncélzata. A mozgékonysága, lövegkitéríthetõsége jó. A 90 mm DCA 45 AC-vel használom, így legalább hozza a creditet. A top lövege ennek is használhatatlan. Érdemes összehasonlítani a JP 10,5 cm-esével a francia 100 mm-est: 1,7 vs 2,9 másodperces célzási idõ és 7,23 vs 6 RoF a JP javára. Ráadásul a RoF-ot a sebzésben se tudja ellensúlyozni a francia 100 mm-es mivel abban is gyengébb 20-al. Ezek után az a plusz 32 mm az átütésnél véleményem szerint lényegtelen.

A legénység összetétele néhol irritáló. Az Mle 46-hoz két töltõ kell, míg azelõtt mindenhol egy kellett. De aztán az Mle 48-nál már újra csak egy töltõ lesz, de már két lövész…
Az ARL V39-tõl kezdve az összes TD-hez megvannak a rádiók és motorok a heavy ágamról. Ez a motorok miatt hatalmas elõny.
Rejtõzködésüket nem nagyon tudom megítélni, többnyire az elsõ vonal mögött vagy elsõ vonalban voltam. Amikor hátul kempeltem többnyire kiszúrtak. De álcahálóval nem rendelkezik a gép, és a legénységnél sincs álca skill. Második skillnek lehet berakom az álcázást.
mijki
Csata elején kifagytam<#falbav>

Victory! Map: Westfield 2012. október 10. 14:13:50
Vehicle: IS
Exp: : 468 (x2) Credits: : 8 282
Achievements: : Steel Wall

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

kb
Úgy, hogy befizetel a gift bótba a felhsználónevemre legalább 5k-nyit.
he... xD

elvi kerdes mar h tier10 csataba loltraktor vivo majmot instant kinyirom 😊
na és ebbõl hogy lesz ingyen kód?
Én egyik nap kilõttem T25-2-vel egy JpzIV-et, mert blokkolt csiki-csukizás közben, és miatta el is találtak. Kapott egy figyelmeztetõt láncra, erre rám lõ. Tit for tat alapon õ is kapott egy sebzésest, aztán otthagytam. Erre megátolkodottan jön utánam és megint belémlõ. Three strikes, kinyírtam a fenébe. Utána öltem még négyet (nem sajátot).

Megnéztem, ilyen 8-10k csatás muksó volt valami 200 átlag xp-vel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kösz!
fsb1000
Ezek lehúzások... add meg a telszámod+ pinkódod és rendszeres elõfizetõ leszel valami szarra xxx EUR-ért, cserébe kapsz xxx/100 WoT goldot vagy semmit se.

ja ez #175376 - ment 😊
r u serious?
fsb1000
Én ennek örülök, mármint ha tényleg van szigorodás TK ügyben... bár múltkor nagy ingerenciám támadt kilõni egy caspattársat, de aztán mégsem.
17K csata után... ez lett volna az elsõ szándékos.
Nem kell TK-zni.

maniac78
Itt egy másik ingyen gold.
http://tut-wotgold.blogspot.hu/

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

fsb1000
Van T110E4-em is, de a 8.0-ban még nem is mentem vele a nerf miatt.
Addig jó volt vele játszani... majd kiforrja magát.
Én már a T30-al is rosszban voltam a lepattanók miatt.
Akkor inkább legyen kisebb löveg, de ne pattanjon onnan ahonnan nem kéne.

90mmessel szépen betalált a legtöbb lövésem messzire. Meg ezért is jó hogy most próbáltam ki és nem nerf elõtt mert így nem tudom majd mennyivel lett gyengébb 😄

WoT: Nishizumi77

maniac78
Ingyé kód 😊
http://worldoftanks.bonus.de.pn/

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

..en arra gyanakszom, h szigorodtak a ban feltetelek, es ket killre mar ban jar. nemreg jartam en is igy. kozel nem volt kezdokor. vagy sokan jelentettek fel.
Akkor csak nekem nem adja a 46? én csak szenvedek vele:S fõleg a nerf óta még pontatlanabb lett a gun, vmi iszonyatosan szar :S Azt hittem majd a pennel megváltom a világot, meg h hûû de jó lesz. Amcsi t25 sztem kenterbe veri lazán ezt a tankot😊
fsb1000
Lehet a kezdõ hely környéke is tiltott zóna lett.

fsb1000
Nekem is vegyes a kép JgPzE-vel kapcsolatban... de annak tudom be, hogy még nem tudok vele rendesen játszani, vagy az ellenfelek hamar kitanulták hogy nyírjanak ki. (ha épp nem pattan róla minden)

1. köröm ezzel a francia csodával. Top motor megvolt hozzá alapból, nagyon jó a mozgékonysága:

replay

WoT: Nishizumi77

A Foch az szembõl 90%-ban Maus armor.

Én csak AC Milan-nak hívom õket, szóval a 46-os még nem igazán pattogós, de jó a lövege már annak is, a 48-as már pattogós is és nagyon jó a lövege, a Foch brutálisan pattogós ugyanaz a löveg, mint a 48-on, csak kicsit buffolva. A foch az annyira pattogós, hogy a német 128-as többször pattan róla, mint átüti, én nem is értem miért engedték ilyen fronttal azt a tankot a játékba.

T50-et seggbelõttem tegnap KV-S 122-esével és lepattant. Overmatch rule már smafu.

Amikor kijöttek akkor nagyon jók voltak T7-tõl kezdve. Most per pill nem tudom milyen nerfeket kaptak a legutóbbi patchben. De ha nem kúrták el ket nagyon akkor mindegyik nagyon jól használható cucc, fõleg a 9es.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hm... és az odáig vezetõ út? az a hoszabb és lényegesebb 😊

dE kösz.
T110E3- E4-nél az tetszik hogy ua az ágyú tudtommal és mikor lõdöztem E4-re,eddig mindig többet sebzett õ mint én...
Bár nem tudom nálatok hogy van,de 8.0 óta hihetetlen sok a 0 hit,meg az olyan lepattanók aminek szte célzás nélkül is simán át kellene vinnie az adott enemyt...
Errõl tudtok valamit,javítják majd?
Vagy jó az a parasztnak..

Az F155 a legjobb 10es TD szerintem. És szerencsére kevés is szaladgál belõle, így esetleg elkerülheti hogy súlyosan lesújtson rá a nerf hammer.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

E-100 TD az már az elejétõl el van kefélve, mert legtöbben ezt szerezték meg elõre sok felhalmozott xp-vel. E4 a második leggyakoribb, mert sokaknak megvolt kezdõpontnak az ingyen T30 TD 7.2-bõl. Hát csak ennyire tolják az új ágak felé a usereket.

és már úton is voltak ...

Egyébként E3 nekem mostanában szte csak a min sebzést adja,és mikor amx 1375 hátuljáról pattant akkor azért néztem egy nagyot...

Mondanátok vmi pozitívat a francia TD volnaról? Bele akrnék kezdeni de... kéne némi kezdõ lökés 😊
megérdemlem a büntit,ez tény( ütközet mód volt,kezdõkör nuku...)

Én vagy nagyon szar, vagy nagyon jó köröket szoktam menni vele. Bár 8.0 óta szerintem javult a gép, jót tett neki a buff. Bár még sokszor mindig úgy érzem hogy nincs az a célpont amit ne tudnék elvéteni vele. Az is hihetetlen hogy néha miknek nem lövök vele lepattanót.
Ezek miatt sokszor ha megfeszülök se tudom elérni vele a mostani átlag sebzésemet, nem hogy túllépni. Bár elõ szokott fordulni az is hogy csodálatosan mûködik löveg és sorban offolom ki az ellenséges tankokat. Szóval nem tudom Te hogy vagy vele, de bennem egészen vegyes érzéseket kelt a Jgpz.

fsb1000
kemény csávó lehet... az a 43% winrátio gyak azt jelenti a csapatát direkt hátráltatja.

fitymatyi. 680 odabaszós effi
fsb1000
Automata, ha kezdõkörben TK-zol.
Meg is érdemled.

na unalmamban megosztok veletek 2 képet,az egyik az ki a kakukktojás? címû(nem a legfrissebb,2 hetes kb)

, a másik csak egy reggeli csodás mm...

fsb1000
Lehet nem tudta javítani a lövegét, ezért nem volt a 2. critical, de a 0 dmg miért? Beszaladt a csõvén a 170mm-es HE lõszer és besült?

fsb1000
Na ezt magyarázza meg valaki!!!
JagPZ100 vs T110E3 TD csata talán 300 méterrõl.
Rólam minden lövése lepattant, talán a végén egy sebzett.... de a lényeg: 5-öt lõttem rá ebbõl 3 HE hogy kiüssem a moduljait. 1 HE sebezte 0 critic, a másik kettõ nem.
Mindkét 0 dmg-s HE-t az ágyújába lõttem, úgy hogy a célkereszt még be is zöldült.
Az elsõ kritikál volt, a másik semmi. Mindkettõ HE 0 dmg. Nem értem..
1400 dmg-s HE-rõl van szó... kisebb artyknak sincs ilyenje.
(az elsõ lövésem egy IS8-ba ment 1100 dmg-vel)
.

Megszereztem én is a T110E4-et még az elején amikor lehetett. Szuper sebzés, nagyon jó csaták és jó statisztika. Szépem elindult lefelé az átlagsebzés, a túlélés és a gyõzelmi arány. Fogtam beraktam a garázsba és elhagytam a kulcsot.
Tök jól megvagyok VI. VII. meg III. tierben és nem idegeskedek hanem szórakozok.