World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezúton üdvözlöm is a HET klábnból Roland55555 felhasználót és további sikerekben gazdag játékot kívánok neki, és felhívom szíves figyelmét, hogy a piros sziluettel körbevont harcjármû az ellenség, a zöldes pedig a saját csapat, akikkel vállvetve kell küzdeni ugyan, de nem szó szerint.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(azért nem mentem oldalába, mert 4 en beszoritottak, takarni kellett tankot, csak ez állt szembe velem.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ARL-t szintén csak a 105-össel kell használni, a 165mm pen oda pont elég.
Ac46 elég hígfos lett a nerf óta, nem tetszik, nagyon lassú a célzás. :-|
Tier 2-re nem emlékszem. Valami jellegtelen kacat.
A Renault UE-t nem szerettem. Lövegkitéríthetõsége nem valami jó. Még egy kerítés is megállítja annyira kicsi és gyenge. Ráadásul kötelezõ kifejleszteni rajta a 6 fontos löveget a Somua-hoz. Ez 3200 xp, ami azon a szinten nem kevés, de persze a Somuan nem lehet majd használni.
A Somua SAu-40 talán a leggyengébb tier 4-es TD. Viszonylag lassú, a géppuska torony miatt sebezhetõ és a páncélja se elég vastag. Gyakran lõttek ki Hetzerek egyetlen lövéssel, mert a 105 mm-es tarackjuk átütött HE-vel. Én a 75 mm Long 44 AC löveggel használtam. A fura kinézete miatt kedveltem.
S-35 CA, hát elmegy a Stug-ot sokkal jobban szerettem. Tier 5-ös TD-khez képest lassú. A horizontális lövegkitéríthetõség ennél nagyon jó. Fõleg jobb oldalra. Páncélja ennek sincs. Eleve kevés lenne az 56 mm-es front, de ez még az oldalak felé elvékonyodik. Ezt is könnyen átüthetik a 105 mm-es HE lövedékek. A 17 fontossal használtam, a Canon de 105 mm Mle nagyon nem tetszett. Túl lassú és a célzási ideje borzasztó. De ez tier 5-tõl tier 8-ig az összes gépre jellemzõ. A top lövegük siralmas, kicsi a tûzgyorsaságuk és túl sokáig céloznak, azok csak az azt követõ TD-n lesznek jók.
ARL V39. Ekibírható, a Jagdpanzer IV-et jobban kedveltem. A fórumon leírtak alapján rosszabbra számítottam. Jól gyorsul. A Canon de 105 mm Mle szerintem erre a gépre való, itt már jobb a célzási idõ és a tûzgyorsaság is mint az S-35-ösön. A lövegkitéríthetõsége rossz, minden irányba. Páncélzata minimális. Szintjéhez képest vaksi. De összességében valahogy mégse volt olyan borzasztó. A 90 mm DCA 45 AC-t pár csata erejéig használtam.
AMX AC Mle 46. Egész jó. A korábbiakhoz képest ennek már elfogadható páncélja van. Bár nem tudom minek, mert 150 mm az effektív védelme szembõl, de bónuszként ott vannak a hatalmas kupolák. Tehát a hozzá képest eggyel kisebb heavyk már átütik, néha megfog egy-két 90, 100, 122 mm-es AP-t, de többnyire nem. Szóval csak tier 5 és tier 6 mediumok ellen számít valamit a páncélzata. A mozgékonysága, lövegkitéríthetõsége jó. A 90 mm DCA 45 AC-vel használom, így legalább hozza a creditet. A top lövege ennek is használhatatlan. Érdemes összehasonlítani a JP 10,5 cm-esével a francia 100 mm-est: 1,7 vs 2,9 másodperces célzási idõ és 7,23 vs 6 RoF a JP javára. Ráadásul a RoF-ot a sebzésben se tudja ellensúlyozni a francia 100 mm-es mivel abban is gyengébb 20-al. Ezek után az a plusz 32 mm az átütésnél véleményem szerint lényegtelen.
A legénység összetétele néhol irritáló. Az Mle 46-hoz két töltõ kell, míg azelõtt mindenhol egy kellett. De aztán az Mle 48-nál már újra csak egy töltõ lesz, de már két lövész…
Az ARL V39-tõl kezdve az összes TD-hez megvannak a rádiók és motorok a heavy ágamról. Ez a motorok miatt hatalmas elõny.
Rejtõzködésüket nem nagyon tudom megítélni, többnyire az elsõ vonal mögött vagy elsõ vonalban voltam. Amikor hátul kempeltem többnyire kiszúrtak. De álcahálóval nem rendelkezik a gép, és a legénységnél sincs álca skill. Második skillnek lehet berakom az álcázást.
Victory! Map: Westfield 2012. október 10. 14:13:50
Vehicle: IS
Exp: : 468 (x2) Credits: : 8 282
Achievements: : Steel Wall
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
he... xD
Megnéztem, ilyen 8-10k csatás muksó volt valami 200 átlag xp-vel.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
17K csata után... ez lett volna az elsõ szándékos.
Nem kell TK-zni.
http://tut-wotgold.blogspot.hu/
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Addig jó volt vele játszani... majd kiforrja magát.
Én már a T30-al is rosszban voltam a lepattanók miatt.
Akkor inkább legyen kisebb löveg, de ne pattanjon onnan ahonnan nem kéne.
WoT: Nishizumi77
http://worldoftanks.bonus.de.pn/
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
replay
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
dE kösz.
Bár nem tudom nálatok hogy van,de 8.0 óta hihetetlen sok a 0 hit,meg az olyan lepattanók aminek szte célzás nélkül is simán át kellene vinnie az adott enemyt...
Errõl tudtok valamit,javítják majd?
Vagy jó az a parasztnak..
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyébként E3 nekem mostanában szte csak a min sebzést adja,és mikor amx 1375 hátuljáról pattant akkor azért néztem egy nagyot...
Ezek miatt sokszor ha megfeszülök se tudom elérni vele a mostani átlag sebzésemet, nem hogy túllépni. Bár elõ szokott fordulni az is hogy csodálatosan mûködik löveg és sorban offolom ki az ellenséges tankokat. Szóval nem tudom Te hogy vagy vele, de bennem egészen vegyes érzéseket kelt a Jgpz.
, a másik csak egy reggeli csodás mm...

JagPZ100 vs T110E3 TD csata talán 300 méterrõl.
Rólam minden lövése lepattant, talán a végén egy sebzett.... de a lényeg: 5-öt lõttem rá ebbõl 3 HE hogy kiüssem a moduljait. 1 HE sebezte 0 critic, a másik kettõ nem.
Mindkét 0 dmg-s HE-t az ágyújába lõttem, úgy hogy a célkereszt még be is zöldült.
Az elsõ kritikál volt, a másik semmi. Mindkettõ HE 0 dmg. Nem értem..
1400 dmg-s HE-rõl van szó... kisebb artyknak sincs ilyenje.
(az elsõ lövésem egy IS8-ba ment 1100 dmg-vel)
.
Tök jól megvagyok VI. VII. meg III. tierben és nem idegeskedek hanem szórakozok.