World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoyo
Nekem fejlesztettnél teljes halál van, fekete képernyõt tölt be aztán kifagy a gép. Így marad a normál.

Tegnap este volt szerencsém két artysta honfitársamhoz akik kedélyesen elbeszélgettek chat-en hogy ki melyik bokorba álljon... Majd a kb3-dik percben szétgyalulta öket az enemytõl érkezõ 2 med 😊)
Sajnos nem tudtam nekik segíteni nagyon lassú a KV-1S és nem értem vissza idõben<#mf2>.....
Pedig nagyon siettem ....... de tényleg.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

azért übermakker vagy, hogy az enemy arty nem szedett ki, nullát mozogtál.. ezen a mapon meg nem nehéz tudni hol rejtõznek az artyk.
Ne legyél benne annyira biztos, hogy azt a FPS, bugos szemkiégetõs szart a többség használja.
Majd talán 2-3 pöccs múlva ha megoldják talán.

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sehonnan, de nagy valószínûséggel a többség a fejlesztettet használja.

Solten! mi tegnap játszottunk egy gyõztes közös meccset😄
tier 4ben sand riveren jöttél valami szovjet artival, én T40ben ültem, haver su85b-vel volt. Belaggolt ez a szar és felmentem egy dünére ahonnan majdnem kiszedtek, de közbe spottoltam és Te azokat vadászgattad😄

I never asked for this.

sziasztok! tudnátok segíteni? újra kellett telepítenem a gépem. mikor fel akarom telepíteni a játékot kéri,hogy újra regisztráljak!? honnan tudnám letölteni újra a játékot? köszi!
És azt honnan tudod, hogy mivel használja az ellenfél?

Szebb, mint a Lee 😄
Kötelezõ darab lesz a garázsban!

PLaci
El is felejtettem... 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Yoyo
Majd legközelebb😊

Fejlesztett grafikánál még nincs nyomjelzõ.

De még,mindig nem überelted 11 killes arty csatámat<#nevetes1>
PLaci, ahogy nézem, végig egyhelyben maradtál, mázli hogy nem lõtt ki téged az arty.
Yoyo
Ilyen nekem is volt, sõt...😊

PLaci
Hülye webmester.....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Top Gun arty -val! <#eplus2>

oké, csinálj te is képet róla 😊

patchaou
Ilyet még nem láttam 😊Bár nem is agyon figyelgetem. Ha legközelebb eséstõl sérülök, vagy saját HE lõszertõl (ami kibaszott ritka) akkor majd megnézem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

és én itt miért kerültem bele a harci tevékenység listába?
talán magamat is sebeztem?

harci tevékenység

Látom, beindult a szovjetbarát minuszoló kolléga által a mínuszhammer. <#eplus2> Nagyon szíven üthette, amikor a KV-1-et le mertem OP-ozni, most már saját tapasztalat alapján.

M3 Grant ( angol )

8.1ben még nem jön, kérdés az hova fog kerülni?
Lehet lesz egy külön amerika/angol ág az angoloknál, mert az ikonok között volt M2,M3 stuart,M5 stuart, M3 Grant,Sherman, Sherman firefly az angoloknál.

WoT: Nishizumi77

Maala
A jó büdös... fenéket ebbe a fostalicska hummelbe és ferdinandba, már két napja 7-8. csatára tudom csak leduplázni õket.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ilyen nekem is volt, leesett a lánc, behalt a játék.. vagyis disconnect volt, de vissza tudtam menni egybõl
Tegnap azt próbáltuk ki, hogy Artic Region mapon a víz szélén lévõ jégen lehet-e közlekedni. Nem lehet, beszakad a jég.
patchaou
Láttam már más mapon is egy bunkernél ilyet, de ki még nem próbáltam. De most berángatok valakit gyakorlóba 😊

GTA IV-ben volt hogy így ráztam le a rendõröket 😄

Á, lehet reptetni a hk-kat, mint a GTAIV-ben a hintával. <#eplus2>

Fizika, fizika.

[HUN]Kami*, kiskami*

Master91
Ennyit jelent a jó álcázás 😄

Na így jobb.

Elsõ csata ma rögtön restart után:

Master91
beköszönsz egy 700-as kokival 😄 😄 😄
Majd hétvégén nyúzom egy kicsit. Alacsonyabb a pen. ezzel a gunnal az igaz, de tetszik a magasabb sebzés, sokszor jól jött ebben a körben is. Van egy visszatartó ereje mikor beköszönsz egy 700-as kokival. Viszont azt most realizáltam, hogy két E100-as párharca igazán vicces tud lenni...
fsb1000
Grat! Szép teljesítmény!
Kíváncsi leszek 10-20 kör után mi a véleményed errõl a lövegrõl.
Én inkább a 128-ast használom...

Alien69
De mé nem? Oszt csodálkozol, nyavalyogsz. Tessék RENDESEN oda rakni azt a TD-t. Ha meg nem, van azon ásó is, el lehet ásni Magadat ám, me én EZTETET tenném helyedben! Ha már játszol, akkor JÁTSSZ is, ne csak lófrálj. <#vigyor><#ravasz1>
Ha még sem megy, még mindig foghatod WG-re, MM-re, ezeken elfér.<#vigyor1>

A stat most itt teljesen mindegy, a lényeg az, hogy rajtam kívül abban a csatában csak egy ember kapott 100 XP fölött, pedig aztán ezen az acc-n nagyon nem teszem oda magam.

mikor megneztem a statod egy kozmondas jutott eszembe: Bagoly mondja verebnek, hogy...

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ontopic 4.22-tõl. <#eplus2>

Metalmilitiakid
ja, amikor su-85 el a 144mm es pennel szembõl 230 méterrõl 15-bõl 12 lövés pattant vagy nyelõdött el, tényleg OP....

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

bujcsik555
Na, ma estére azt hiszem egy csata elég volt. JGpanther, 105-ösel, 7 lövés, 6 penetrating, 309 dmg.
OK

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Folyton kiszed? Milyen tankkal?

Én legtöbbször IS-3-al találkozok velük, ugyebár egy szint, de általában koncentrálhatok másokra is, nem sok vizet zavarnak. Köszönhetek már nekik néhány Acélfalat is, volt olyan csata, amikor kb 10-15 lövésükbõl egy sem sebzett.

Kisebb szinten persze nekem is op-nak tûntek, de a sajátjukon már szerintem egyáltalán nem (saját tapasztalatom nincs vele).

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ja, és megvan a hõs KV-1. Teljesen alap még, és hát ki kell jelentenem, hogy még így is eléggé OP...

Ilyen csapatokkal áld meg a Sors. És akkor miért csodálkozom, hogy nem nyerünk?

este 10 után botrány.. tendencia.
hááát😄 attól függ ki megy vele azért az a m1a2 löveg elég hurka😄 pattan az a vk frontjáról ha be van fogatva😛
kész mára ennyi, gondoltam este játszok egy jót de a faszt, csupa gyökér közé tesz be, de ha nem akkor meg 7:2 nél befoglal az ellen...
10/2 gyõzelem az is valami kis fos szinten.

hihetetlen mik vannak: t50-2 vel megyek, tier 10-es csata, rámlõ a t110e4 leláncol, rám lõ az is4 pattan, lõ megint az e110e4 pattan! ennyire undorítóan kiszámíthatatlan szart, és akkor ne bassza fel magát az ember.

tegnap este:
megveszem a t50-2-õt, indulás kipróbálni, megyek lefelé dombról 80km/h-val sehol senki egyszer csak bumm, hummel a semmibõl kiszedett.

tegnap délután jól ment a játék, estefelé kezdte visszavenni amit adott.. biztos most van a csúcspont és semmi nem sikerül.

wot név: _bitang

Solten
En a Leoval vagyok igy. Legutobbi csataban kinyirtam 4-et a tobbi 4, meg jatekban levo un. csapattarsam nem birt el EGY tankkal. Sok agyhalottat lattam mar ebben a jatekban, de ettol lehidaltam... 😄

Saor Alba

Már lenyugodtam, nem érdekel az egész ügy. Ebben a játékban tényleg minden megtörténhet, és meg is történik.
E100-Második köröm a top ágyúval:
Victory!
Battle: Widepark 09 October 2012 20:45:07
Vehicle: E-100
Experience received: 3,572 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 90,390
Battle Achievements: Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
4kill, 7200dmg.
Pedig nem olyan erõs az ágyúja rendszeresen kell váltanom robbanóra nagy dögöknél.