World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem tudtam nekik segíteni nagyon lassú a KV-1S és nem értem vissza idõben<#mf2>#mf2>.....
Pedig nagyon siettem ....... de tényleg.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Majd talán 2-3 pöccs múlva ha megoldják talán.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tier 4ben sand riveren jöttél valami szovjet artival, én T40ben ültem, haver su85b-vel volt. Belaggolt ez a szar és felmentem egy dünére ahonnan majdnem kiszedtek, de közbe spottoltam és Te azokat vadászgattad😄
I never asked for this.
Kötelezõ darab lesz a garázsban!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
PLaci, ahogy nézem, végig egyhelyben maradtál, mázli hogy nem lõtt ki téged az arty.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
talán magamat is sebeztem?
harci tevékenység
8.1ben még nem jön, kérdés az hova fog kerülni?
Lehet lesz egy külön amerika/angol ág az angoloknál, mert az ikonok között volt M2,M3 stuart,M5 stuart, M3 Grant,Sherman, Sherman firefly az angoloknál.
WoT: Nishizumi77
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
GTA IV-ben volt hogy így ráztam le a rendõröket 😄
[HUN]Kami*, kiskami*
Kíváncsi leszek 10-20 kör után mi a véleményed errõl a lövegrõl.
Én inkább a 128-ast használom...
Ha még sem megy, még mindig foghatod WG-re, MM-re, ezeken elfér.<#vigyor1>#vigyor1>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
OK
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Én legtöbbször IS-3-al találkozok velük, ugyebár egy szint, de általában koncentrálhatok másokra is, nem sok vizet zavarnak. Köszönhetek már nekik néhány Acélfalat is, volt olyan csata, amikor kb 10-15 lövésükbõl egy sem sebzett.
Kisebb szinten persze nekem is op-nak tûntek, de a sajátjukon már szerintem egyáltalán nem (saját tapasztalatom nincs vele).
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
10/2 gyõzelem az is valami kis fos szinten.
hihetetlen mik vannak: t50-2 vel megyek, tier 10-es csata, rámlõ a t110e4 leláncol, rám lõ az is4 pattan, lõ megint az e110e4 pattan! ennyire undorítóan kiszámíthatatlan szart, és akkor ne bassza fel magát az ember.
tegnap este:
megveszem a t50-2-õt, indulás kipróbálni, megyek lefelé dombról 80km/h-val sehol senki egyszer csak bumm, hummel a semmibõl kiszedett.
tegnap délután jól ment a játék, estefelé kezdte visszavenni amit adott.. biztos most van a csúcspont és semmi nem sikerül.
wot név: _bitang
Saor Alba
Victory!
Battle: Widepark 09 October 2012 20:45:07
Vehicle: E-100
Experience received: 3,572 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 90,390
Battle Achievements: Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
4kill, 7200dmg.