World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A becsapódás helye szépen látszik, de az eredmény: 0. 😄
Kénytelen voltam a géppuskát célozni, de azért vicces.
Most nem használok XVM-et, de erre a csatára kíváncsi lettem volna, hogy mit ír.
Mert ha nincs valami ordító nagy különbség az egyik csapat játékosai javára, akkor egy ilyen arányú végeredmény ennyi idõ alatt egyszerûen megmagyarázhatatlan. Illetve az lenne, ha nem nyúlna bele a játék baromi durván az egyik csapat játékosainak minden értékébe "véletlenszerûen"...
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Páncél ugyanaz, lassabban forog, igaz hogy kicsit nagyobb a látótávolság(10m-rel), viszont 1500 kg-al nehezebb.
Kicsit úgy tûnik, hogy több a negatívum, mint a plus.
Kérnék véleményt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A Tigris 2-re (vezetõ, rádiós) milyen másodlagos képességet érdemes kifejleszteni? most kuplung égetõ és javítása van, de ezek már 100%-osak.
köszi
Battle: Steppes 2012. október 11. 2:14:33
Vehicle: T110E3
Experience received: 9
Credits received: 5 775
Na, ezt überelje valaki 😄.
Minden oldalon volt 6 arty. Plusz az ellenségnek 2 bat, 1 T62, 3 13-90. Nekünk meg 1 szem med, meg jó sok német heavy 😄. Kár hogy ezen a mapon nincs víz, mert itt simán bele öltem volna magam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De általában hit & run módszerrel játszok vele, ahhoz meg tényleg tökéletes.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bezzeg ha ilyen van... megolni!!!
Aztán tier VII csatába a gyökér 2 PZIV behoz egy loltrakit. Kilövöm, a két PZIV buzi körbeveszi a KV-1S-emet és lõnek. Kinyírnak aztán az egész csapat rájuk vadászik. 3 perc alatt -4:0 az állás. EPIC.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 10. 22:04:56
Jármû: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 2 510 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 293
Csatában elért Achievement: Dumitru kitüntetés, Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
A 8.0-ig használtam, azóta nem. De valószínûleg nem minden skinnel van gondja a játéknak szóval trainingben kéne végig próbálni õket. PL. valszeg az IS4-es skintõl lehet gondja stb...
Vagy próbálj keresni 8.0hoz valókat, már van fent pár.
Csata: Lakeville 2012. október 10. 17:43:58
Jármû: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 2 580 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 060 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 240)
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Acélfal, Top Gun
prém nélkül
Le voltam noobozva,mert top tank létemre csak 1 killem volt kb félidõnél.7 kill lett a vége.Persze az osztotta az észt akivel kezdtem a frag gyártást.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Battle: Cliff 10 October 2012 21:00:10
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1,333
Credits received: 55,786
4400dmg, 6kill. Sajnos 2db t8-as tankunk együttes dmg-e nem haladta meg a 800-at , ezen úszott el a dolog.
Megvettem a T110E4-et, hát ekkora csalódás régen ért ebben a játékban.<#shakehead>#shakehead>
Pár meccs után megy a garázs mélyére. A T110E5 sokkal élvezetesebb, jobb.
Remélem a Foch után a Foch155 nem lesz ekkora csalódás.
semmi módot nem használtam! mégis kidobott rengetegszer töltés közben! írtam is nekik hogy WTF? azt írták hogy a probléma nálam van! kijött a 7.5 és azóta nem dob ki..... persze a probléma nálam volt 😄
módokat is használok egy párat 😄 mégis jó...
1. szerver oldali célkereszt kikapcsolása
2. egyedi tank skinek törlése
Ha a modokba nálad a skinek is beletartoznak, akkor nincs ötletem, de ha nem akkor szedd le a skineket is. Nekem az oldotta meg a problémát.
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. október 10. 20:10:26
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 20 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 124
Kis rohangátor beszpotolt és az Arty one shot-olt 😄
Kapcsolodo forumban jelenleg -129-nel jarnak... <#vigyor>#vigyor> Kapzsi disznok.
Saor Alba
Remélem a duda fejlesztéssel viszont jól haladnak ezek a buzik.
Valami megoldást talált már valaki erre a bug-ra? Mod-ok nélkül ugyanez van, szóval nem ott a gond.
Szerintem felejtsd el õket. 😄
Megérdemli,hogy perkáljon.
Azon gondolkodom,hogy veszek 15500 aranyat és addig változtatom a nevem míg el nem fogy a gold.
Retardált banda!!!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"