World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
CT-n beraktam pár gold lõszert pár T10-be, és: PATTOGOTT! 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ügyesen csinálja a WG, nem hiába húzgálták ide-oda a csuszkát, normalizáció meg ilyesmi okosságok, most meg elhúzzák a mézes madzagot sok ember elõtt, h ú majd de jó lehet gold ammoval lõni kreditért....aztán persze a gyenge képességûek addig fognak lõni míg kreditjük nem marad. Ohh hát akkor irány prémet kérni apucitól...és utána minden happy😊

1 gond van h megint 1 lépést tettünk (ha bevezetik) a fizetõs irányba.
Solten
GPU limites vagyok minden jatekban, ez a CPU minden altalam jatszott jatekhoz eleg full HD felbontasban.

Pl.:

"Ennek ellenére Full HD-ban, nagy részletesség mellett mindegyik processzor képes volt játszható szintet produkálni, azaz most is elmondhatjuk, hogy 1920x1080-hoz és a fölé az esetek döntõ többségében elsõsorban erõs VGA, nem pedig erõs CPU szükséges."

Saor Alba

Ja, nem lenne rossz. Mivel még soha egyetlen gold lõszert sem lõttem el, még teszten sem, engem nem igazán érint a dolog.

Jut eszembe, Lammaeréknek be kell vezetnie sztem, hogy gold ammoval elért eredményt ne lehessen felvinni a listájukba. Az ugye nem achievement.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

fsb1000
Pedig az már a jó erõs középkategória. Nem értem hogy vagy vele GPU limites. Talán élsimítás maxon van?
Vagy nem ugyanazt értjük GPU/CPU limitáción.

Solten
7850 OC + Sandy i3 3.4 GHz.

Saor Alba

fsb1000
Full HD-ban játszom és CPU limites egy Sandy@4,5 GHz-vel.
---
Nálad milyen VGA-val VGA limites?

Solten
Azt megcsinalhatnak hogy ne sz@rja ossze magat a jatek ha raadok egy minimalis FXAA-t.

"1)IMPORTANT! Please, take in count, that economical, research, and characteristics balance of British vehicles is not yet ready and will be changed"

Elore figyelmeztetnek az elkovetkezendo nerfre, hat nem edesek...?

Saor Alba

ximix
A virtuális memóriád be van kapcsolva ?
Elvileg ide firkálna a proci ha kevés neki a fizikai memória.
Látom mindenhol ez a kreditért gold ammo a téma. Ha bevezetik, akkor KV-2 troll gunnal még többet fogok menni, eddig is csak 1 kört mentem a 107-essel, többi trollal, de azon a szinten ilyen pen és sebzés mellett nagyon szuper lesz. Lesznek tankok amiken nincs értelme használni, de elég sok olyan tank van, amin nagyon sokat dob majd.

Solten
Attol fugg milyen felbontasban jatszol, full HD-ban mar VGA limites a jatek, eleg hozza olcsobb CPU, de mar 16** -as felbontasban ban is az lehet.

Saor Alba

PLaci
Csak egy CPU magot, és csak egy GPU -t használ ki.... "modern"...
Nekem jól jönne ha mind2-bõt többet is tudna...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Bétában még ûber jó volt, de most már túl sokan lövik át... :/

fsb1000
Nyilván azt akarta írni, hogy a legtöbb user konfigjában CPU limites a játék.
Értsd: az átlagos játéktól eltérõ arányú az erõforrás igény a CPU/GPU között, azaz elég hozzá egy közepes teljesítményû VGA kártya, de CPU-ból a lehetõ leggyorsabb kell, hogy akadásmentesen lehessen játszani a WoT-ot.
Sajnos már a minimál VGA-k vagy IGP-k is kevesek a játékhoz normális beállítások mellet.
1,5 éve a bétában még elég volt egy combosabb P4 és integrált VGA

Solten
"VGA nem igazán kell a WOT-hoz"

Wait, what??

Saor Alba

fsb1000
Megint JagPZE-vel megyek.... Nincs arty! Végre happy, de egyedül hagynak a halál utcában a csapattársak. ELeve csak 1 IS7 jött, de az is elmenekült. Az elen 4 tankja eleinte nem mer jönni, de okos T103-as 2x is ellövi az ágyum. Aztán rámrontanak és 3 oldalról fél perc alatt kivégeznek. 3,4K-t sebeztem 5/3 lövéssel. 1 mellé, 1 pattant az M103-ról mikor jöt....
Ez a TOP TD sorsa.... tényleg kempelni fogok ezzel a tankkal.

Nem is tudom, hogy mûködik ez a skill, lehetséges, hogy hatékonyabb, ha a játékos tapasztalat szerint választ😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

patchaou
Értelmet fog nyerni az elõérzet (vagy milyen) skill a töltõnél. Jelenleg 1000 csatából jó ha egyszer váltok lõszertípust.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

For the love of Talos!<#pardon1>

Remélem gyorsan lecseng és minden hozzá nem értõnek elfogy a pénze, hátha egy idõ után visszaáll a rend. Én azt mondom, hogy idõnként elõ lehet venni, ha éppen egy Maus közelít, vagy elakadunk egy T-95 orra elõtt és biztosra akarunk menni.
Viszont állandóan nem használnám, de biztos vagyok benne, hogy van aki fogja.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Gold lõszer az IS-4-nek nagyon jól fekszik CW-re,akár 500 mm páncélt is átüt vele
patchaou
Második féregirtó medál begyûjtve:
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. október 11. 20:47:39
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 192 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 221
Csatában elért Achievement: Pascucci medál

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Elõfordul néhány tankkal. Nekem az IS-3 volt a legrosszabb, talán 30% körüli gyõzelmem volt az elsõ 100 csatában, ami eléggé elveszik az ember kedvét. Persze más, mert stock, de még ha tudtam is valamit csinálni, még akkor is vesztettük😊
Pedig éreztem benne a potenciált, azóta azért nagy nehezen felküzdöttem 51%-ra és szeretném folytatni ezt a tendenciát, mert nagy kedvencem😊

Overdög gyûjthetia bentliket 😄
Amúgy nem rossz dolog ez de meg is kell érte farmolni hogy fentartsa az ember fõleg ha 4k-s lõszerárak lesznek.
Mert 4 et ellõsz már ott vagy hogy a tankod full javítási költsége.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok!

Mit lehet tenni ha állandóan ezt írja ki a gépem játék közben(Nincs elég memória. Indítsd újra a játékot.)
Elõre is köszi ha volt már bocsi!
SU-100M1 nem is olyan rossz tank 😄 amikor berakták 30%win ratem volt és elmúlt pár napba funból elkezdtem újra menni vele és vissza hoztam 51% ig (65meccs 33win ,32lost )
Csak én valamiért nem a Wargamingék érdekei mentén nézem a helyzetet, hanem mi, a játékosok szempontjából.

Az biztos hogy a Wargaming vezetõségének és fõrészvényeseinek idén karácsonykor sem kell majd új yacht nélkül maradnia.

Én csak most próbáltam ki ezt az új csodát (0.8 - egyéb elfoglaltságok miatt). Ez a Pz IV elég hatalmas szutyok lett, nem?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

ez a legjobb ötelte a wargamingnek eddig 😄 tudod hányan fognak venni premiumot emiatt hogy fentartsák a sok ellövöldözött gold lõszert? mert nem lesz kreditjük 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

..nem kell olyan messzire menni. a nemet 10,5es ami tier 4tol mar megvan 150es atuteshez 350es he sebzest produkal gold ammoval😊
patchaou
Milyen jó is lesz randomban amikor 4 t92 lövöldöz golddal...

.. neked is igenhamar elfogy majd a leleksedesed, ha egy kicsit atgondolod..
..nem vagyok benne biztos h megeri majd. a pancelja nem er majd kb semmit. igaz jol sebez majd, de a mozgekonysaga nem lesz olyan jo. a mostani mozgekony tiezesek maradnak az urak szerintem.

low tierben lesz igazan erdekes meg ahol par arany csak egy loszer. a nagy kv-kat a tier3asok siman atviszik majd.. bt-2 zis19esenek at atutese a wotdb szerint arany loszerrel 92mm .. tier2es tank.. nonszensz..
Alapból Yon van, amit az options Znek ír.

WoT: Nishizumi77

E-100ról nem is beszélve, vagy fél éve nem nyúltam hozzá, mert minek szenvedjek vele mikor van más, sokkal jobb T10esem amivel jó játszani, és nem egy nagy frusztráció menni. 8.1tõl azt hiszem néha elõ fogom venni és lesz hozzá pár HEAT.

pointer4
Nem hogy örülnél, hogy már nem csak a zsírgazdag országok ifjai lõhetnek 'gold' lõszerrel randomban, hanem mi is.
Még az a minimális egyensúly is, ami van a WoT-ban. <#eplus2>

Én nem mondtam, hogy a fizika után lépek. De az nem lesz buli, hogy egy T6-os hk simán átlõ egy T8-ast akárhonnan. Borul az egész játékegyensúly.

meg tudja valaki mondani, hogy hol találok infót arról, hogy melyik gombbal tudok "utasításokat" adni a csapattársaimnak? gondolok itt arra, hogy xy vonulj vissza, vagy tûztámogatást kérek stb.
a help-ben nincs benne, a wikiben meg nem találom.
köszi
Elõször is üdvözlök minden Magyar tankost ! 😄
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a következõ klánt. 😊
Kikötés : Minimum 1000 csata, 6-os szintû tank, 16 éves vagy afölötti legyél. CW-k illetve ESL csaták várhatóak a közeljövõben 😊

A Magyar Gárda Klán, egy az olyan emberek által létrehozott klán, akik minden bajban, minden rosszban is hûek maradnak szeretett országukhoz, és mindent megtesznek az országuk segítéséért ! Célunk, hogy a World of Tanks-ben is megismerjék az igazi Magyar Harcos szellemet, hogy ne vegyen senki se minket félvállról és hogy letegyük a névjegyünket a külföldieknél ! Ha Te is hazaszeretõ embernek érzed magad, akkor nincs más dolgod, mint írni egy jelentkezési levelet, és ha az általad írt levelet korrektnek tartjuk, akkor lehet róla szó, hogy beléphess a "Magyar Gárdába!"
fsb1000
Ezt sokan mondták a 8.0 fizikára is, azt mégis itt vannak.

Egyébként simán ki lehetne ezt is balancolni, APCR sebezne mondjuk 2/3 annyit. HEAT annyira nem érdekes, mert nem kap kompenzációt. Ez még reális is lenne, mert egy átlag APCR penetrátor a köpenyben csak 37mm.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha ezt bevezetik, azt hiszem én is le fogom tenni a játékot.

pointer4
Mennyi is, 5 másodpercenként 2000 ezüst? 😄 3 perces sortûz után, el kell adni a tankot 😄
Mondjuk most nézem hogy idõközben kapott szép kis nerfeket az is, de T6ban egy igazi gyilkológép lesz még így is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
E100-al, egy 1vs1 tournament keretén belül ellõttem 2-3000 aranyért prém lõszert, és az is ugyan úgy tud pattanni, láncba elakadni.
Lepattanni kupoláról, ferde felületrõl, avval is megy mellé a földbe, max jobban szívja az ember a fogát 😄
Igen, teljesen kiment a fejembõl a VK36, na az must have lesz kónikussal 😄
Csak nehogy kitaláljanak valami gold ammo price reballanceot.

Már most lázba hoz a gondolat hogy az egyszerû halandók számára is elérhetõ lesz LiannaSilverwind kedvence 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Élesben én se, csak CWn mikor kaptam klántól goldot hogy vegyek. Viszont teszt szerveren azért próbálgattam és eléggé vadállat volt vele a vk28